NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 SVET POEZIJE  

Klikni sliko za vstop v svet poezije.


 Aktualno  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

torek 31-jan
 • Zimske počitnice v UGM / Zgradimo prijazno mesto

 • sreda 01-feb
 • Kavč festival 2023 v Mariboru

 • četrtek 02-feb
 • Andrej Šifrer, 70 let - Nič proti VEČnosti

 • sreda 08-feb
 • LUV fest

 • petek 10-feb
 • Valentinovo v bivši slogi

 • sobota 11-feb
 • Sobotna ustvarjalnica / Počitniška hišica: urejanje okolice

 • torek 14-feb
 • Reka sedmerih imen

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu


  NANO palica ničelne točke energije   
  petek, 8. junij 2012 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: mavrica

  Kratek izsek vsebine o NANO palici iz spletne strani http://www.ascensionenergytools.com/zeropointwand.html:

  NANO palica ničelne točke energije osredotoča in povezuje energijo univerzalne življenjske sile v vse, s čemer pride palica v kontakt. Z vašim namenom bo ta pomagala vašemu telesu pri lajšanju bolečin in neudobja ter pomagala telesu, da bo doseglo ponovno ravnotežje in se samo-pozdravilo. S povečanjem toka Či energije v vse organe ter električne in obtočne sisteme v telesu, ta energija pospešuje čiščenje energijskih blokad v telesu in na ta način krepi in povečuje imunost.

  Ta palica deluje s subtilnimi telesi na kvantni ravni vseh živih organizmov ter vpliva na fizične, čustvene, mentalne in spiritualne ravni transformacije. Vaš namen je direktor/upravnik vaših stvaritev.

  NANO palica lahko energizira vsako hrano, pijačo, prehranske dodatke, zelenjavo, kreme in losjone za boljšo absorbcijo. Lahko poživi  hišne rastline in se lahko tudi uporablja v vrtu. Mnogi trdijo, da so čutili olajšanje/se rešili kroničnih bolečin –artritisa – migren – glavobolov - slabih cirkulacij – infekcij - poškodb/ran - problemov  s spanjem -vnetja mišic - prebavnih težav – oteklin – alergij - depresij. Z NANO palico lahko delate preko fotografije v najvišje in najboljše dobro vaše ljubljene osebe ali pa direktno na to osebo preko kamere na računalniku. S palico lahko okrepite vaše afirmacije/vizualizacije/vizije zase ali pa vaše vizualizacije/vizije za svet. Lahko jo pustite v hladilniku za uravnavanje sveže zelenjave ali poleg vaše postelje za mirno spanje.

  Ta energija deluje na ravni vaše DNK. Aktivira znotraj prirojeno inteligenco. Telo se potem spomni in ponovno prebudi v njeno originalno stanje popolnosti. Če obstajajo blokade, ki držijo bolezen, je z vodenjem NANO palica orodje, sposobno pospešiti čiščenje čustev in mentalnih zadev, ki držijo utrjen sistem prepričanj in programe, ki vas držijo stran od vašega božanskega načrta uresničevanja vaših resničnih želja.
  Te transformacije/spremembe lahko potrebujejo več tednov, dan ali enostavno nekaj minut, da se zgode. Obstaja tako veliko različnih rezultatov od uporabe teh palic, kot je ljudi, ki jih uporabljajo.

  Izvlečki vsebine o NANO palici, ki je na spletni strani http://www.ascensionenergytools.com/latest_specials.html.

  Preden vi začnete uporabljati NANO palico ničelne točke energije si vzemite nekaj časa, da pustite stran vse, kar vas vznemirja ali kar bi vas lahko omejevalo. Večkrat dolgo in globoko vdihnite in izdihnite in,  ko to delate,  občutite odpustitev energij, ki so se prilepile v vaša energijska polja. Pojdite v alfa sproščeno stanje. Lahko si pomagate z glasbenim CD z alfa frekvencami in si na primer rečete z okrepljenim namenom: ”JAZ SEM ozdravljen/a, popolna in zdrava”. Bolj, ko to delate, bolj začne vaše telo verjeti temu in dogaja se več zdravljenja in dobrega počutja. To je Zakon Univerzuma.

  NANO palica ničelne točke energije je eno tistih enostavnih orodij, ki lahko naredi povezavo v to holografsko polje vsega-potenciala z malo prakse in nekoliko odvajanja od tega, kar ste vi vedno vedeli, da je način, kako stvari delujejo. Polje ničelne točke je vakuum tisti za vas, s katerim vi ustvarjate vaš osebni namen, v paru z občutki in vizualizacijami/predstavljanjem.

  Nassim Haramein govori o tem vrtenju/sukanju v vseh stvareh. To vrtenje je znotraj vsakega od nas in skozi celoten Univerzum. To vrtenje povezuje in vpliva na vse delčke. “Vakuum je super-prevoden super-tekoč medij, v katerem struktura tega dopušča informaciji, da se v trenutku premakne  čez neskončne plasti.” Ta vrtilni trenutek je celo predstavljen kot pot do proste energije v dokumentarnem filmu “Thrive”, ki je zastonj na ogled na spletni strani http://www.thrivemovement.com/the_movie (Ta film govori o rasti/uspevanju in do česa bo prišlo na Zemlji ter je  na navedeni spletni strani že preveden v veliko jezikov, vendar pa žal še ne v slovenski ali hrvaški jezik – Ashtar, vrhovni komandir plovil Galaktične federacije svetlobe, pravi, da bi ga moral videti vsak človek na Zemlji) .

  Kot del kvantnega polja omogoča to vrtenje, da se energija svobodno premakne skozi vsa telesa kot temeljna sila zagona v času in prostoru. Zaradi tega mi uporabljamo NANO palico ničelne točke energije v spiralnem gibanju. To omogoča integracijo vašega namena, občutenja in vizualiziranja/predstavljanja za ustvarjanje iz pod-atomske ravni.

  Najbolj pomembno je izklopiti stare sisteme prepričanja, ki bi lahko bili na poti, ki bi zanikali povezave.

  Vizualizacija/predstavljanje je močna podpora za delo s temi energetskimi orodji vstajanja. Predstavljajte si celico transformacije/spremembe, ki udari na naslednjo in potem na naslednjo, ki kot sveča razsvetljuje vsako naslednjo. Slišite pesem razsvetljenja, ki potuje skozi vaše telo, kot divji ogenj veselja.

  Kreacija/stvaritev se zgodi hitreje v višjih frekvencah. Usmerite vaš ego, da počiva. Ego vas bo le odvračal od nečesa novega,  ker on nima referenčne točke/soodvisne povezave za mnogo-dimenzionalno ustvarjanje. To enostavno ni v njegovem programiranju.

  Naša ljubljena 9 zvezdna skupina mentorjev nas je spodbudila, da izkoristimo ta energetska orodja vstajanja, da nam z lahkoto pomaga na tej edinstveni poti v višje vibracije. NANO palica ničelne točke energije je energijsko mnogo-vsestranski most v višje dimenzije in v način ustvarjanja iz višjih zavesti.

  Naša telesa prevzemajo nase več in več svetlobe, ki prihaja iz centra galaksije. Latentni deli naše DNK prepoznavajo te signale, da se prebudijo ter se aktivirajo.

  Uporaba NANO palice ničelne točke energije ni mentalni proces, ampak je to holografski proces. Ta ustvarja skupaj z nami s tem, ko z namenom sežemo v kvantno polje neomejenega potenciala, okrepljeni z čustvi in občutki. Prostor znotraj energije ničelne točke sploh ni prazen, ampak napolnjen z živo esenco, Či ali življenjsko energijo,  in proces je okrepljen do največje mere, kot vi verjamete, da je namen uresničljiv. Kritično pomembna je vaša zavest, da odstranite dvom in vsak odpor glede tega, da ste sposobni uresničiti vaše želje. NANO palica ni magična pilula, ampak je močen most, s katerim se ustvarjajo neomejeni potenciali.

  Ko vi paličite vaše celotno bitje, vi omogočite inštrukcije vašim celicam in jih vidite, da vse pojejo v harmoniji. Vi lahko vizualizirate Nadangela Mihaela, ki stoji v zaščiti in z sabljo odstranjuje vse strupene celice.

  Ne bojte se in ne dvomite!!!

  Povzetek priporočil matere Sekhmet, kanaliziranih preko Susan Leland  (http://www.ascensionenergytools.com/full body wanding.html),
  za uspeh dela z NANO palico ničelne točke energije:

  Celoten proces bi bil lahko narejen v manj kot 5 minutah, lahko pa si za to vzemite pol ure. Ta proces lahko izvajate sami ali pa vam pri tem nekdo pomaga – eden izvaja proces spredaj, drugi zadaj. Lahko se izvaja sede ali pa stoje. Izjemno dobro je to paličanje za stare ljudi, kakor tudi za nekoga, ki je na vozičku. 

  Za splošno popolno telesno paličanje je priporočljivo, da premikate palico v smeri urinega kazalca. Ko je ta splošen proces končan, se lahko izvaja bolj specifično spiraljenje na manjši oddaljenosti, na primer, da se osredotočite na jetra ali katerokoli območje, ki ga vi želite.

  Če je v proces vključenih več oseb, je pomembno, da je direktor/upravnik tisti, ki sprejema paličanje in ne nekdo, ki nam pomaga.  Drugi vključeni lahko držijo namen za osebo, ki sprejema. Dobro je, da držite namen za osebo, ki sprejema. Dobro je držati ali postaviti namen za “Dobro počutje in ravnotežje, mir, veselje in ljubezen”.

  Proces krepi osredotočanje na končni rezultat paličanja. Rezultat je lahko znotraj fizičnega in mentalnega, kakor tudi drugih vaših teles in aspektov. Mislite, kako se bo to občutilo, ko bo proces končan. Osredotočite se na to, kolikor je mogoče. Energija teče, kamor je usmerjena pozornost. Mi imenujemo to obred, ker je to sveta povezava z vašim višjim jazom/osebnostjo. Najboljše je paličanje,  ko ste v višjem stanju zavesti, ker je palica most, ki omogoča energijam kvantne/ničelne točke, da teče v in skozi vas za transformacijo, ki jo želite. Več kot je prakse, več je toka. 

  Začnimo:

  Oseba naj sedi na stolu z naslonilom, ki je odprto, najbolje ne močno oblazinjeno.

  Vi lahko tudi stojite in naredite samo-paličanje/spiraljenje.

  Oseba naj sedi z ravnim hrbtom, z nogami na tleh, ki ne smejo biti prekrižane. Roke naj bodo v njenem naročju ali na straneh, odprte,  s prsti obrnjenimi navzgor, da sprejemajo in se proces okrepi.

  Nekajkrat obe osebi močno vdihnite in izdihnite in očistite, kolikor je mogoče, vaš um in se sprostite. Dihajte z ljubeznijo, sočutjem, odpuščanjem in hvaležnostjo.

  Paličajte/spiralajte stran od vrha telesa do tal. Začnite paličati najprej na zadnji strni in potem se premaknite na sprednjo stran osebe. Uporabljajte spirale, ki gredo v smeri urinega kazalca.  Vse postavljamo v ravnotežje, splošno vrsto ravnotežja.

  Zajemite več globokih dihov pred paličanjem, prizemjevanjem, centriranjem in osredotočanjem.

  Ko vi stojite za osebo, ki sedi v stolu, da jo paličate, začnite od kronske čakre, dejansko nad krono glave, tako visoko, kot je udobno. Začnite na njeni kroni in paličajte v smeri urinega kazalca nad glavo. Potem se premikajte okoli glave s palico v spiralnem gibanju.   Potem tako delajte na zadnji strani glave in vratu, potem čez eno ramo in čez drugo ramo.

  Pomaknite se dol po hrbtenici in vrtinčite spirale na vsaki strani.  Na primer, pojdite okoli pljučnih kril in dalje dol, preko ledvic. Vključite zadnjo stran komolcev.

  Dobro je, če paličate tudi od zadnje strani stola in pod sediščem bitja.

  Pojdite čez obe strani kolkov, čez stegna, čez zadnjo stran kolen, čez zadnjo stran mečev, pojdite dol in okoli gležnjev.

  Občutite čudovite spirale, ki pošiljajo visoke vibracijske inteligence v vaše celice.

  Oseba, ki sedi, naj dvigne eno nogo gor in se dotika tal le s prsti ter izvedite paličanje najprej na enem podplatu in potem na drugem.

  Ko je zadnja stran končana, se oseba, ki izvaja paličanje premakne naprej in dela še na sprednji strani s spiralami v smeri urinega kazalca.
  Začnite na vrhu glave, na sprednji strani glave – premaknite se na obraz, nižji del čeljusti, na eno uho, drugo uho. Premaknite se dol, po sprednji strani vratu, čez rame, ovratne kosti, nadaljujte dol po rokah, po notranji strani komolcev in,  zelo pomembno, po prstih roke.

  Potem pojdite dol čez prsa, najprej čez eno stran, potem čez drugo. Veliko časa porabite za pljuča. Pod prsnim košem, na solarnem pleksusu imate spodaj organe, zato paličajte obe strani in spodaj sredino. Pozornost posvetite območju dimljev in paličajte limfe.

  Nadaljujte dol po sprednji strani in pridite do kolenskih pogačic ter jih res dobro paličajte,  potem pojdite dol po nogi do vrha zgornjega dela stopala. Paličajte tudi to območje ter pojdite dol čez nogo do prstov.

  Vi lahko uporabite tudi večje kroge. Na primer, naredite spiraljenje na sprednji strani in pri tem namenoma pošljite usmerjeni spiralni val energije proti zadnji strani . To je, kot bi potegnili kroge v zraku samo z vašim močnim namenom. To se uporabi, če ima oseba omejeni obseg gibanja. To se lahko uporabi celo če oseba leži v postelji.

  Ko ste enkrat končali popolno telesno paličanje, se lahko osredotočite na območja, kjer imate fizične težave. Za specifične težave, kot je kronična ali akutna bolečina, se boste želeli posvetovati z vašo višjo inteligenco o tem, v katero smer spiraliti energijo  ničelne točke. Če vi veste, da bolečine povzročajo blokade, uporabite odpiralno paličanje oziroma spiraljenje v nasprotni smeri urinega kazalca, da pomagate z lahkoto razpustiti, pregnati to tvarino za “najvišje in najboljše dobro” .

  Vedno je bolje, da končate uporabo spiraljenja v smeri urinega kazalca na bližji oddaljenosti z majhnimi krogi, na primer pri jetrih, srcu in podobno. To vlije višje vibracije in ponovno nastavi celično tkivo v  ravnotežje. Telo ima višjo inteligenco, da ve, kako se samo-popraviti, če mu mi to dopustimo.

  Nekateri rezultati rabijo čas, drugi pa bodo opisani kot čudežni. Vsaka oseba in situacija je različna.

  Nekatere načine uporabe NANO palice si lahko ogledate v videih na spletnih straneh:
  http://www.youtube.com/watch?v=YZb9e2SCRAk&feature=related
  http://www.youtube.com/watch?v=ORwgJb7mHds
  http://www.youtube.com/watch?v=GDBHHVULP-U&feature=related
  http://www.youtube.com/watch?v=3BtlUmzpWjc&feature=related

  Videov je še več - pri vsakem, ki ga gledate, najdete na desni strani  nanizanih še več. Le kliknete nanje in jih glejte.

  NANO palico vam pošljejo lahko iz ZDA, če jo naročite preko spletne strani
  http://www.ashtarontheroad.com/productsservices.html. Stane $ 88,00 . Dobro je, če se paličanje izvaja ob poslušanju in gledanju DVD Phoenix Rising (Feniks se dviga) umetnika in geometričnega  kozmologa Jonathana Quintina, ki vsebuje visoko vibracijsko glasbo in sveto geometrijo. Tri vzorce svete glasbe iz  DVD lahko poslušate čisto spodaj na spletni strani
  http://www.ascensionenergytools.com/sacred_geometry_dvds.html.
  DVD stane $ 25,00. Po pošti vse to dobite približno v 10 dneh.
  Plačate lahko preko sistema PaYPal z VIZA kartico ali MasterCard. Lahko pa kar direktno s tema dvema karticama.
  Jaz jo imam in se mi zdi odlična.

  Zbrala in prevedla: Marija Batista

    
   
  | More
  Sorodne povezave
 • http://www.ascensionene...
 • http://www.ascensionene...
 • http://www.thrivemoveme...
 • http://www.ascensionene...
 • http://www.youtube.com/...
 • http://www.youtube.com/...
 • http://www.youtube.com/...
 • http://www.youtube.com/...
 • http://www.ashtaronther...
 • http://www.ascensionene...
 • Več od avtorja mavrica
 • Več s področja * Poučna (spo)znanja, znanost

 • Dodatne možnosti
 • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
 • Za tisk prijazna stran
 • Slabovidnim prijazna stran

 • NANO palica ničelne točke energije | 0 komentarjev. | Nov uporabnik
   

  Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Avtorji spletne strani na komentarje obiskovalcev nimamo nobenega vpliva.


  Na vrh (začetne) strani
   Copyright © 2023 www.pozitivke.net
   Vsa naša koda pripada vam.
  Powered By GeekLog 
  Page created in 1,77 seconds