NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 SVET POEZIJE  

Klikni sliko za vstop v svet poezije.


 Aktualno  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

petek 25-sep
 • Knjige v meni puščajo sledi

 • nedelja 27-sep
 • Javno vodstvo po razstavi Videnje 20/20: Skupnost

 • torek 29-sep
 • Dr. Marko Robnik Šikonja: Umetna inteligenca

 • sreda 30-sep
 • Janez Bogataj: Kako nas kulturna dediščina usmerja

 • četrtek 01-okt
 • Program za otroke in šole 2020/21

 • petek 02-okt
 • 20. Festival za tretje življenjsko obdobje

 • nedelja 04-okt
 • Javno vodstvo po razstavi Videnje 20/20: Skupnost

 • sreda 07-okt
 • Strokovni posvet Knjiga. Znanje. Razum

 • petek 09-okt
 • 3 Mednarodni festival Čili in Čokolada

 • nedelja 11-okt
 • Ko se imaš rad...

 • torek 13-okt
 • Pogumne punce soustvarjanje plesne predstave

 • sreda 14-okt
 • Magični nakit

 • petek 16-okt
 • (Ne)znano Trnovo- brezplačno vodenje v Ljubljani

 • nedelja 18-okt
 • Nedelja v MAO: Od matrice do igrače

 • torek 20-okt
 • Naslov pride zadnji

 • sreda 21-okt
 • Jama, reka, gozd tam pa straši

 • četrtek 22-okt
 • 23. Pripovedovalski festival

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu


  Letni horoskop 2007   
  ponedeljek, 1. januar 2007 @ 13:01 CET
  Uporabnik: Pozitivke

  Piše: Bern Jurečič Karma plus

  Letni horoslop za leto 2007  OVEN 21.3. - 20.4.
  Leto 2007 lahko razdelimo na tri glavna obdobja. Najprej bo šlo do 19. aprila predvsem za priprave na aktivnosti, nekako se boste počutili zavrte in nesproščene. Potem pride obdobje velike ustvarjalnosti, ki bo trajalo vse do septembra, ko se bo v znamenje Device prestavil Saturn. Odtlej se boste ukvarjali bolj z vsakodnevnimi, rutinskimi zadevami in morda tudi z zdravjem.
  Sicer pa bo v prihajajočem letu na področju vašega poslovnega življenja prišlo do večjih sprememb, ki pa se ne bodo zgodile naenkrat, ampak bo do njih prihajalo po malem in skozi celo leto. Te spremembe bodo zelo pomembne predvsem za vaš uspeh v naslednjih letih, ko se bo Pluton premaknil v vaše polje uspeha. Sicer pa so polja, v katerih se naslednje leto lahko najbolj izkažete, izdajateljstvo, pravo, turizem, globalne zadeve in religija, v tem času se boste veliko učili, morda je čas za kako novo znanje ali pa bo povečana potreba po telesni pripravljenosti. Na finančnem področju ne bodo cvetele rože, precej se bo potrebno prilagajati.

  BIK 21.4. - 21. 5.
  Na srčnem področju, ki je za Bike eno od najpomembnejših, vam tokrat ne bodo cvetele rožice. Venera, vladarka vašega znamenja in istočasni ljubezni ter partnerstva, se v začetku leta nahaja v nemilosti omejujočega Saturna, zaradi česar se bo potrebno marsikaj naučiti, morda pa čemu tudi odreči. To bo posebej izrazito po septembru, ko Saturn zamenja znamenje.
  Če se bodo vaša mnenja v začetku leta pogosto razhajala z drugimi, pa se bo to skozi leto popravilo. Vse dokler se v vaši hiši kariere nahaja Neptun, vse večje akcije dvakrat premislite, razen če gre za posle s tekočinami, gostinstvom in mediji, za igralstvo ali vsak poklic, ki zahteva dober navdih - področja, kjer vas v letu 2007 lahko čaka samo uspeh. Denarja v letu 2007 ne boste imeli malo, res pa je, da se vas ne bo držal, vsaj sredi leta so predvideni prehodni veliki stroški.
  Sicer pa je za Bike leto 2007 samo predpriprava na leto 2008, ki bo zelo pomembno.

  DVOJČEK 22.5. -21.6.
  V letu, ki se odpira pred vami, boste na poklicni poti doživeli nenaden preobrat oziroma naleteli na odlično priložnost, pri čemer ne bo veliko časa za razmislek. Takih preobratov bo morda kar nekaj. S sodelavci, poslovnimi partnerji in tudi z javnostjo (če je pomembna za vaš poklic) boste imeli samo srečo - če se le ne boste preveč zanašali nanje in na njihovo lojalnost.
  Sicer pa boste največ časa in energije porabili za dom, domače, varnost in aktivnosti v zvezi z nepremičninami. Saturnova energija vas bo prizemljila in vam prinesla lekcije, o katerih ste mislili, da so že zdavnaj za vami. Ali bo šlo za bolezen staršev ali za zaplete v zvezi z zemljo ali dediščino, je še najbolj odvisno od pokazateljev v lastnem horoskopu. Glede denarja velikih odklonov letos ne bo, a tudi sreče ne - do konca decembra, ko se vam bo močno odprlo zaradi odličnega medsebojnega položaja vašega Sonca in Jupitra.
  V tistem času pa boste doživeli tudi zastoje na področju komunikacije - lahko vam odklopijo telefon ali pa ostanete brez avtomobila.

  RAK 22.6. - 22. 7.
  V letu 2007 boste v odnosih z bližnjimi doživeli lepe čase, izpolnitev, srečo, zavetje in notranjo rast. Zvezde so na vaši strani. Saturnove energije se vrtijo po vaši drugi astrološki hiši, kjer prinašajo finančne omejitve in lekcije, pa tudi težave s samozavestjo. Ko boste te lekcije predelali, se bo Saturn odpravil v znamenje Device in sprostil vaše finančno polje, obenem pa tudi vaš občutek varnosti.
  V prihajajočem letu boste v poslovni uspeh vložili obilo energije, za uspeh pa bosta ob strani stala Jupiter in Pluton, zadolžena za srečo in širjenje po eni ter za globoke spremembe na drugi strani. Povedano drugače, ker se boste aktivirali, se bo vaša kariera pričela menjati iz korenin, in sicer na boljše. Ker pa pri Rakih vse poteka bolj počasi, bodo znatni rezultati opazni šele proti koncu leta, še bolj pa v naslednjih letih.
  Kar se denarja tiče, se v letu 2007 zanesite samo nase. Za investicije bo čas več kot ugoden, vendar le z izredno veliko previdnosti! Neptun namreč čaka na vsako najmanjšo napako - ki jo boste pošteno plačali …

  LEV 23.7. - 23.8.
  Za Leve bo leto 2007 predvsem čas velike ustvarjalnosti. Največjo rast in priznanje delu ter sposobnostim boste doživeli med 17. marcem in 10. aprilom, drugo takšno uspešno obdobje pa bo med 24. junijem in 6. avgustom, ko vam bo Mars prinesel dodatne zaloge energije. Zelo uspešni ste lahko na področjih združenih naporov, organizacije, društev in podobno. Nekoliko moti, da boste pri svojih prizadevanjih preveč odvisni od mnenja drugih, vendar je videti, da boste to dodobra spremenili novembra.
  Po septembru, ko se bo Saturn premaknil v vaše finančno polje, boste na denar pričeli gledati nekoliko drugače. Predvsem popazite malo na svojo strast bo bleščečih nakupih, zanesite se na lastne prihodke. Čeprav je možnost finančnega dobička s strani naravnost velika, pa obstaja tudi možnosti, da tako pridobljeni denar ne bo ostal pri vas.
  Kar se počutja tiče, vam energije ne bo primanjkovalo in če še napišemo, da boste imeli v 2007 nekaj zelo prijetnih obdobij na srčnem področju, potem ste lahko prepričani, da gre za zelo dobro leto. Le Saturn vas bo v 2007 marsičesa naučil, a takšen pač je.

  DEVICA 24.8.- 23.9.
  Devicam lahko na kratko napovemo predvsem - resno leto 2007. Ker igra in zabava nista vaši najljubši področji, vas Saturnov vpliv ne bo vrgel ob tla, ravno nasprotno vam bo prinesel obilo možnosti vzeti si čas za temeljit razmislek in po 2.9. za učenje o sebi ter o svojim zmožnostih. Ne glede na kak neprijeten trenutek pa vas bo Saturn naučil tudi tega, da sploh niste tako malo vredni ali povprečni, kot ste o sebi prepričani že ves čas. To pa tudi ni kar tako …
  Sicer pa se boste v letu 2007 namesto s poslovnimi zadevami veliko več ukvarjali z domom, varnostjo, družino, otroki in zdravjem, ki je na vrednostni lestvici Devic vedno postavljeno zelo visoko. Resno sicer ne boste zboleli, toda ves čas boste razmišljali, ali simptomi, ki jih boste čutili, pomenijo kaj resnega ali ne. Služba bo spričo obilice dogajanja na drugih področjih kar nekakšno pribežališče za vas, zato neuspehov tokom celega leta ne morete biti deležni, toda tudi napredovanja ne bo. Leto 2007 je zelo ugodno tudi za selitev.

  TEHTNICA 24.9. - 23.10.
  Za Tehtnice velja, da bo leto 2007 bogato z možnostmi, ki se bodo ponujale skoraj na vsakem koraku. Do septembra vas bo zanimala samo perspektiva, zato boste veliko načrtovali, po 2.9. pa znamenje zamenja Saturn in bo prišel čas, ko si boste vzeli več časa zase - a tudi če tega ne boste nameravali storiti, bo za to poskrbel Saturn, na primer s kakšno zdravstveno težavo. Na srčnem področju vas Neptun še naprej oskrbuje z idealističnimi pričakovanji ter vam prinaša veliko umetniškega navdiha, tu in tam pa tudi kakšno razočaranje.
  V karieri boste deležni nekaj manjših premikov na bolje, čeprav boste ves čas pričakovali, da se vam mora zdaj zdaj odpreti. Veliko več vaše pozornosti bo v letu 2007 posvečene staršem in domu nasploh. Če vaš poklic od vas zahteva potovanja, zlasti povezana s tujino, potem je to leto prišlo kot naročeno, kajti s te strani vas čaka samo uspeh.
  Kar se financ tiče, boste nekajkrat čisto na robu, a nikoli čez rob. Tudi za Tehtnice velja, da jih v letu 2007 čaka (ugodna) selitev, če se le niso selile v 2006.

  ŠKORPIJON 24.10.-23.11.
  Do 19.4., ko se na svoji poti po ekliptiki obrne Saturn, boste nekoliko zadržani, kot da na poslovnem področju ne bi upali zaplavati, po tem datumu pa boste imeli veliko uspeha. Na nek način je mogoče reči, da je prišel čas za žetev na profesionalnem področju, kolikšna pa bo ta žetev, je v največji meri odvisno od tega, ali ste v svojem poklicu zadovoljni ali ne. Od septembra dalje boste veliko več kot doslej razmišljali o svojem jutri, torej o svojih možnostih za napredek in razvoj. V veliko pomoč vam bodo znanci in prijatelji oziroma vsakdo, ki bi vam znal priskrbeti pravo informacijo ob pravem času.
  Na ljubezenskem področju v letu 2007 velikih sprememb ne bo, bolj se boste držali tistega, na čem ste, tudi če ste samski; v tem primeru bodo želje sicer velike, a kaj več kot le občasne prebliske vam ne bo uspelo spraviti pod streho.
  Če na finančnem polju ne boste sentimentalni in preveč lahkoverni, boste svoje stanje postavili na tako trdne temelje, da vam še lep čas ne bo hudega.
  Leto 2007 bo med drugim pomenilo tudi nadaljevanje vaših raziskovanj na duhovnem nivoju.

  STRELEC 24.11. -22.12.
  Pred vami je leto novih izzivov, širjenja in dobrih priložnosti, a istočasno tudi bitke za položaj. Najugodnejši obdobji sta med 14. in 27. junijem ter med 10. septembrom in 9. oktobrom, medtem ko je v času med 27. julijem in 8. septembrom bolje, da si ne naložite dodatnih del in da predvsem ne odpirate kakšnih novih projektov. Težnja po tem, da bi popolnoma prevzeli nadzor nad svojim življenjem, že dolgo ni bila tako močna, koncem leta boste v tej smeri napravili velik korak.
  Na zdravstvenem področju težav ni videti, zato pa je iz horoskopa zelo razvidna nuja, da pričnete bolj skrbeti zase. Pričnite s tekom ali jogo ali čimerkoli že, samo ne zasedite se, kajti v letu 2007 se vam to zna neugodno obrestovati. Enako seveda velja tudi za vaše prehranjevalne navade.
  Kar se financ tiče, bodo potrebne določene prilagoditve, vendar pa ga boste imeli - razen v prvih mesecih leta - dovolj. Še najbolje vam bo šlo na samem koncu leta, ko se bosta 23.12. srečala Sonce in Jupiter.

  KOZOROG 23.12. -20.01.
  Leto 2007 za vas ne bo leto dramatičnih obratov in velikega napredka, pač pa boste kot navadno, svojo pot utrjevali počasi in brez zastojev. Povratne informacije o dobrem delu bodo prišle septembra, ko se bo Saturn prestavil v zemeljsko znamenje Device in tudi vam prinesel konkretne rezultate dela. Svoje življenje boste imeli pod kontrolo, vse želje in težnje drugih bodo šle najprej skozi vašo presojo.
  Saturnov položaj - torej položaj vladarja vašega znamenja in istočasno vladarja leta - kaže na precej velike pritiske, ki se bodo najbolj kazali na področju skupnih, partnerjevih ali pa tujih financ, torej kreditov, investicij, najemnin in podobno. Saturn bo na to področje prinesel neprijetne okoliščine, kar se na najbolj enostaven način lahko pokaže kot plačilna nezmožnost ali pa kot kak izjemno velik strošek, ki grozi z resno finančno krizo. Potrpite do septembra, ko se Saturn prestavi v Devico in vam prinese sprostitev na finančnem področju, zato pa nujo na področju izobraževanja, pravnih zadev ali religije.
  Sicer pa boste skoti leto prikazali presenetljivo raven prilagodljivosti in celo mladostnosti, Jupiter pa vam bo prinesel izhod brez težav tudi v bolj neprijetnih situacijah, ki pa v letu 2007 ne bodo ne pogoste ne intenzivne.

  VODNAR 21. 1. - 19.2.
  Leto 2007 bo na nek način "vaše" leto. Vse v vašem življenju se bo namreč vrtelo okoli jutrišnjega dne, prihodnosti, planiranja, inovativnosti, organiziranja in skupnih interesov ter ciljev, področij torej, ki so vam izrazito pisana na kožo. Po drugi strani vam bo občasno nagajal Neptun, saj boste imeli občutek, da bi lahko dosegli še veliko več. Vaše napredne ideje, s katerimi si poskušate utreti pot že nekaj časa, bodo sedaj zelo konkretne in verjetno dobro sprejete. Svoje sodelavce boste presenetili s prizadevnostjo in vztrajnostjo. Sicer pa leto 2007 ni najboljši čas za nove poslovne ideje in nenadne preobrate. Ohranite tisto, kar imate, in se pripravite na leto 2008.
  Na drug način bi prihajajočemu letu lahko rekli tudi "leto sodelovanja in partnerstva". V zakonu oziroma partnerski zvezi vam ne bo šlo najbolje, stalno nekakšne težave in ohladitve - Saturnove lekcije moramo obvladati, da bomo lahko odšli naprej.
  Sicer pa si boste tokom leta veliko časa vzeli tako zase kot tudi za globok razmislek o sebi ter o svoji poti v prihodnje, pa tudi sicer bi bilo dobro, če bi se znali za hip ustaviti in poskrbeti za čim boljšo regeneracijo.

  RIBI 20.2. - 20.3.
  V tisti astrološki hiši vašega horoskopa, ki govori o karieri, poklicu in uspehu, se nahajajo močni planeti, ki zagotavljajo uspeh in napredek, med njimi Jupiter, vaš vladar, ki prinaša tudi srečne okoliščine. Zaradi tega v letu 2007 razmišljajte o velikih stvareh! To je namreč leto ekspanzije, ki ga velja izkoristiti. (A tudi na nivoju pridobivanje odvečne teže - tudi to je lahko "širjenje". Pazite se torej.) Povrhu vsega boste izkazali precejšnjo mero odločnosti in samostojnosti, ob strani pa vam bodo v vsakem trenutku stali tudi prijatelji in svetovalci.
  Ko septembra na svoji poti znamenje zamenja Saturn, bo prešel v vaše sedmo astrološko polje, torej polje zakona oziroma partnerske zveze, kjer vam ne bo šlo najbolje. Edino, kar vas na tej poti lahko ustavi, so čustva in sentiment do doma in domačih. Največ, kar lahko storite zase, je to, da do takrat poskrbite za kar se da najboljšo fizično in psihično kondiciji, saj v tem primeru lekcije ne bodo tako izrazite in težavne. O prioritetah pa se boste morali opredeliti sami.
  Denar: skozi celo leto ga boste imeli ravno dovolj, čeprav čisto brez (nenadnih) vzponov in padcev v letu 2007 ne bo šlo.

    
   
  | More
  Sorodne povezave
 • Karma plus
 • Več od avtorja Pozitivke
 • Več s področja * Horoskop in astrologija

 • Dodatne možnosti
 • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
 • Za tisk prijazna stran
 • Slabovidnim prijazna stran

 • Trackback

  Trackback URL for this entry: http://www.pozitivke.net/trackback.php/Letni_Horoskop_2007

  No trackback comments for this entry.
  Letni horoskop 2007 | 0 komentarjev. | Nov uporabnik
   

  Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Avtorji spletne strani na komentarje obiskovalcev nimamo nobenega vpliva.


  Na vrh (začetne) strani
   Copyright © 2020 www.pozitivke.net
   Vsa naša koda pripada vam.
  Powered By GeekLog 
  Page created in 1,69 seconds