NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 SVET POEZIJE  

Klikni sliko za vstop v svet poezije.


 Aktualno  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

sreda 08-feb
 • LUV fest

 • petek 10-feb
 • Valentinovo v bivši slogi

 • sobota 11-feb
 • Sobotna ustvarjalnica / Počitniška hišica: urejanje okolice

 • torek 14-feb
 • Reka sedmerih imen

 • sreda 15-feb
 • 17. Festival gorniškega filma

 • petek 17-feb
 • Valentinov ples v pionirskem domu

 • sobota 18-feb
 • Pustno vodenje po Vilinskem Homcu

 • torek 28-feb
 • Zimski festival Ljubljana

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu


  Med nami so izjemni otroci   
  četrtek, 4. september 2014 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: Blansh

  Če površno opazujemo otroke, se nam zdi, da so vsi podobni, da lahko sledimo podobnim vzorcem ravoja, ki prehajajo iz začetnega spoznavanja okolja, skozi različna obdobja trme in do vse večje samostojnosti otroka. Če si stanje pogledamo bolj podrobno, pa vidimo, da so nekateri otroci zelo samosvoji, v nekem smislu drugačni, saj jih tisto, kar zanima večino otrok, enostavno ne pritegne. Kot starši lahko delamo napako, če jih primerjamo z drugimi otroki in pričakujemo, da se bodo naši posebneži obnašali kot drugi.

  Pogostokrat se prav lahko zgodi, da so takšni otroci raje sami kot v družbi drugih, ker se sami počutijo drugačne in imajo popolnoma drugačna zanimanja. Starši, ki svojih otrok ne razumejo, lahko zavirajo razcvet takšnih otrok, če so nad njimi razočarani, jih silijo v nekaj, kar jih ne zanima ali ne poznajo duhovne dimenzije sveta. Takšni otroci (pa tudi vsi drugi) potrebujejo brezpogojno ljubezen, da jih sprejmemo takšne, kot so, in jim dovolimo, da izražajo svoje darove. Med njimi so lahko različne sposobnosti vidneja aure, angelov in drugih bitij luči, napovedoavnje prihodnosti, sporazumevanje z živalmi, globoka povezava z naravo in podobno.

  Ko razmišljamo o svojih otrocih, je najpomembnejše to, da se zavedamo, da so takšni otroci v sedanjem času med nami z določenim namenom. Vse vedenje o tem, kar so si kot duše že pred svojim rojstvom izbrali za svoje glavne naloge sedanjega življenja je shranjeno v njih, zato je najbolj dragoceno znanje, ki jim ga lahko predamo, to, da so odgovori na vsa vprašanja znotraj njih in da naj se povezujejo s svojo notranjostjo. Stik z božanskim v sebi je najdragocenejši zaklad sveta, ki omogoča vsakemu, da prepozna svojo lastno resnico in jo živi.

  V današnjem svetu smo ljudje najprej vodeni stran od sebe, tako da se pogostokrat najdemo šele zelo pozno. Če to prepoznavamo pri sebi in se tega zavedamo, lahko otroke lažje vodimo, da jim ni potrebno prepotovati tako dolge poti do samih sebe. Tudi nam bi bilo pogostokrat lažje, če bi nas na naši duhovni poti kdo vodil in podpiral. Starši ste tu, da svoje otroke podprete na njihovi lastni poti s svojo brezpogojno ljubeznijo in s sprejemanjem tega, kar so. Vaš otrok je čudovito bitje, ki lahko žari v svoji svetlobi le takrat, ko je to, kar je brez skrivanja ali občutka potrebe po tem, da se mora pretvarjati ali prilagajati drugim. Izražanje lastne notranjosti vedno zahteva pogum in na otroke ga prenesete z vašim zgledom, da sami živite iz svoje notranjosti. Potovanja svojega otroka ne morete poznati, toda na otroka lahko vedno gledate kot na svetlečo dušo, ki bo v celoti zažarela v svoji luči in modrosti, ko bo za to nastopil pravi čas. Na otroka lahko gledate tudi kot na učitelja, ki je prišel zato, da se tudi sami od njega marsikaj naučite.

  Indigo, kristalni in mavrični otroci so izrazi, ki se nanašajo na raven zavesti otroka. Med nami so otroci na zelo visoki stopnji duhovnega razvoja.

  1. INDIGO OTROCI

  Indigo otroci imajo v svoji avri indigo modro barvo in se na Zemlji rojevajo zadnjih 100 let. Več se jih je rodilo po drugi svetovni vojni, nato veliko okoli leta 1970 in spet kasneje okoli leta 1992. Tako imamo sedaj na svetu cele generacije odraslih, ki so bili rojeni kot indigo otroci.

  Namen prihoda indigo otrok

  Indigo otroci imajo bojevniški duh, saj je njihov kolektivni namen zrušiti ali spremeniti zastarele sisteme (vladne, izboraževalne, zdravstvene, pravne…), zastarela prepričanja in načine delovanja, ki nam ne služijo več. Njihov namen je, da prinesejo zavedanje, da stari sistemi ne delujejo več in da je potrebna sprememba.

  Indigo otroci so strastni glede svojih prepričanj, kakršna pač so. Njihov namen je, da poiščejo resnico in spremenijo stare sisteme razmišljanja na stari energijski mreži. Pod vprašanje postavljajo vse obstoječe sisteme prepričanj in pravil. Na takšen način razkrivajo laži in skrivnosti ter ustvarjajo pot za delovanje kristalnih otrok.

  Imajo pomembna življenjska poslanstva, za katera potrebujejo svoj bojevniški temperament in svojo ognjevito odločnost. Strinjali so se, da pridejo kot učitelji novih načinov delovanja, toda njihova naloga in izziv je, da najprej odstranijo zastarele sisteme in šele nato gradijo nov svet z boljšimi načini delovanja in na osnovi drugačnih vrednot ljubezni in enosti. Zavzemajo se za to, da bi politični sistem obstajal za resnično dobro vseh, da bi vse države in vsi ljudje sodelovali za boljše življenje na celotnem planetu, da bi se poskrbelo za potrebe narave, za čist zrak in neonesnaženo zemljo, da bi se z otroki ravnalo s spoštovanjem in da bi se upoštevale njihove dejanske potrebe, da bi bili vsi ljudje enakopravni ne glede na barvo kože, na raso ali spol, da bi bil svet brez škodljivih kemikalij, da bi bila hrana organsko vzgojena, lokalna, sveža in minimalno predelana, da bi bil izobraževalni sistem takšen, da bi otroci lahko pričakovali lepšo prihodnost.

  Značilnosti indigo otrok

  - imajo nizko toleranco glede ljudi, ki niso iskreni, in glede sistemov, ki so zastareli
  - so zelo občutljiva bitja z jasnim občutkom lastne definicije in z močnim občutkom, da morajo v svetu narediti pomembno razliko
  - imajo močno voljo, razmišljajo samostojno in so raje sami svoji voditelji, kot pa da bi se pustili usmerjati drugim
  - enkratni so v tem, kako gledajo na stvari, in se ne bodo prilagodili drugim, da bi spadali v družbo
  - ko pogledaš v njihove oči, lahko vidiš, da so stare duše in pravi modreci
  - lahko so zelo odkriti in pogovor z indigo otrokom je kot govorjenje s pomanjšanim odraslim
  - so zelo senzitivni, intuitivni, imajo psihične lastnosti, mnogi so jasnovidni – lahko vidijo angele ali preminule ljudi
  - mnogi se počutijo, kot da ne pripadajo na ta svet
  - lahko občutijo nepoštenost; v sebi imajo detektorje laži, tako da vedo, kdaj se jim laže in kdaj se z njimi manipulira
  - borijo se za tisto, kar mislijo, da je prav in v kar verjamejo
  - lahko se vživijo v čustva drugih, tako zaznajo, kaj drugi mislijo ali občutijo
  - ne morejo se ločiti od svojih občutkov in se pretvarjati, da je vse v redu, kadar občutijo, da ni, razen če so pod vplivom zdravil ali mamil
  - so zelo kreativni, večinoma z lahkoto dostopajo do leve in desne strani možganov, radi imajo glasbo, poezijo, izdelovanje nakita in podobno
  - mnogi imajo sposobnosti zdravljenja
  - rojeni so z občutkom in vedenjem, da so posebni in da bi se jih moralo spoštovati
  - imajo velik občutek lastne vrednosti, so zelo samozavestni
  - imajo težave z disciplino in avtoriteto; večkrat odklonijo narediti tisto, kar jim je naročeno; moti jih absolutna avtoriteta brez možnosti izbire, pogajanj ali njihovega sodelovanja (npr. izobraževalni sistem)
  - mnoga pravila se jim zdijo smešna in neumna in jim nasprotujejo
  - za njih je pomembna izpolnitev njihovih osebnih potreb
  - nagnjeni so k odvisnostim
  - pogosto se zdijo nedružabni; od drugih so izolirani zaradi agresivnega nastopa ali zaradi zaprtosti vase; v notranjost se umaknejo, ker se počutijo izgubljeni in nerazumljeni; odprejo se v okolici enako mislečih
  - so samostojni in ponosni
  - imajo v sebi veliko željo, da bi pomagali širšemu svetu
  - nihajo med lastno nizko podobo in svojo veličastnostjo
  - hitro se zdolgočasijo; dodeljene naloge se jim hitro zdijo dolgočasne
  - iščejo resnična, globoka in trajna prijateljstva
  - z lahkoto se povežejo z rastlinami in živalmi
  - vidijo boljše načine, kako nekaj narediti doma, v šoli ali drugje, kot pa je to v veljavi že dolgo časa
  - ne reagirajo na krivdo
  - pogosto jih označijo, da kažejo simptome motnje pozornosti z motnjo koncentracije in hiperaktivnostjo
  - so zelo inteligentni in nadarjeni; že v zgodnjih letih razvijejo abstraktno mišljenje
  - so budni sanjači
  - so bolj vizualni in kinestetični učni tipi, tako da si najbolj zapomnijo tisto, kar si lahko naslikajo v možganih in kar lahko ustvarijo z rokami
  - radi govorijo in razlagajo stvari, lahko so zelo navdihujoči in dramatični
  - so zelo čudovite in pogumne duše
  - lahko vidijo, da je to, kar jih želimo naučiti nekoristno in neuporabno
  - občutljivi so na kemikalije in predelano hrano

  Izzivi indigo otrok

  Indigo otroci so generacija, ki zahteva od staršev, da se z njimi ukvarjajo in so prisotni v njihovem življenju v vseh pogledih, tudi čustveno. Težava za njih nastopi, ko so njihovi starši v stresu zaradi zahtevnih služb in načina življenja in nimajo časa, da bi se ukvarjali z njimi. Ko najbolj potrebujejo pomoč in pozornost staršev, jih večkrat preudarno odrinejo stran. Ko rečejo, da bodo nekaj že zmogli, v resnici to pomeni, da potrebujejo pomoč, čeprav za njo ne bodo prosili in jo bodo le neradi sprejeli. Za njih je značilno, da težko sprejmejo stvari in ker so mnogi imeli težke izkušnje v otroštvu, so njihove rane pogosto boleče in globoke. Njihove sposobnosti empatije povečajo bolečino, ki jo občutijo in povečajo tudi bolečino tistih, ki se nahajajo okoli njih.
  Energija indigo otrok je čudovito kreativna, kadar je izražena na pozitiven način, lahko pa je zelo destruktivna v svojem negativnem izrazu, kar se lahko izraža v njihovem zunanjem ali notranjem svetu. Pogosto so sami sebi najhujši sovražniki, saj sebi in svojim staršem sami ustvarijo težave.
  Zelo težko sedijo na miru, razen če ne delajo nekaj, kar se jim zdi dragoceno.
  Če so obdani z veliko negativnosti, z jezo in s hrupom, postanejo neuravnovešeni. Absorbirajo negativnost in začnejo delovati na jezne načine ali pa postanejo introvertirani in težko pridejo iz svojega oklepa.
  V šoli nimajo najboljših ocen, zdi se jim, da ne spadajo v ta svet in kregajo se s starši. Lahko doživljajo posmeh s strani sovrstnikov, ker so drugačni.

  Ker so nagnjeni k zasvojenostim, so lahko odvisni od različnih zdravil. Lahko imajo nenavadne reakcije na droge ali jih ne prenašajo. Kadar morajo jemati zdravila, pogosto izgubijo svojo lepo senzitivnost, duhovne darove in bojevniško energijo ter pozabijo na svoj življenjski namen.
  Imajo težave z avtoriteto. Lahko nočejo delati določenih stvari, kot se od njih pričakuje, ker pogosto vidijo boljše načine, kako bi lahko nekaj narediti. Frustrirani so glede togih sistemov, v katerih ni kreativnosti. Lahko se počutijo sami, drugačni, zdijo se nedružabni, razen če so s takšnimi, kot so sami.
  Indigo otroci so nagnjeni k depresiji in k motnjam v spanju, kot sta nespečnost ali ponavljajoče se nočne more, lahko imajo tudi strah pred spanjem. Lahko tudi razmišljajo o samomoru in ga tudi naredijo, če so v globoki depresiji. V življenju ne vidijo več smisla in nobene prihodnosti zase in sami se ne znajo rešiti iz stanja, v katerem se nahajajo, da bi stopili na naslednjo stopnico svojega življenja.
  Družbeni dogovori niso del njihovega razumevanja. Vedo, kaj morajo povedati in ni jih strah tega povedati. Nimajo občutke krivde in niso sramežljvi glede tega, kaj potrebujejo. Ne zanima jih, kaj si drugi mislijo o njih. Težko prenašajo obstoječe nizke energije, zato se upirajo in ustvarjajo revolucije. Njihov izziv je prepoznati njihovo življenjsko poslastvo, sposobnosti, za njegovo izvajanje ter svoje nadarjenosti.
  Bolečina, zmeda in frustracija so skupna tema indigo otrok, predvsem jim je težko okoli 20. leta. Ko bi morali zapustiti dom in stopiti v svet, mnogi obtičijo in jih je strah, lahko so v depresiji, uporabljajo droge ali ne delajo ničesar. Če so starši zelo uspešni, se bojijo, da ne bodo takšni, drugi mislijo, da ne bodo ustrezali zahtevam družbe. Nekateri želijo delati ravno nasprotno, kot delajo njihovi starši, ne zato, ker bi hoteli biti težavni, ampak zato, ker si želijo ustvariti svojo lastno pot v življenju. Drugi ne vedo, kaj bi in se ne morejo odločiti med širokom obsegom možnosti, ki jih imajo. Njihov izziv je izbrati eno in biti uspešen v njej, kot so to lahko naredili njihovi starši.

  Za njih je značilno, da se ne podrejajo pravilom. Ne zdržijo v službah, ki niso v skladu z njihovimi nadarjenostmi, vendar so dovolj ustvarjalni, da lahko najdejo alternative, ki jim ustrezajo, če jih starši podprejo v njihovih prizadevanjih.

  Izzivi staršev indigo otrok

  Če imate doma indigo otroka, ni to nič slabega. Počaščeni ste, da vam je bil dan kot neverjetno darilo. Ne pozabite, da vas je Indigo otrok izbral za svojega starša. To je lahko težka naloga, toda imate pomembno vlogo. V zameno je vaš otrok prevzel nalogo zvišanja vaše zavesti na višjo vibracijsko frekvenco.

  Kot starši naj bi razumeli svoje psihične otroke. To pomeni za marsikoga vstop na nov, neznan teritorij, za kar se lahko počuti neudobno in prestrašeno. Starši naj bi pomagali pri življenjskih poslanstvih svojih otrok, saj naj bi indigo otroci veliko prispevali svetu in nas veliko naučili. Starši morajo biti v življenju indigo otroka aktivno prisotni. Njihovo delo je, da najdejo načine, kako negovati senzitivne in lepe energije teh otrok in da jim pomagajo čim bolj razviti njihove nadarjenosti. Nenehno naj bi spremljali tudi svoje misli in skrbeli za pozitvne, saj se vse odseva v indigo otroku, ki je ogledalo misli in obnašanj svojih staršev.

  Od svojih staršev in iz okolice indigo otroci pogosto prevzamejo vzorce povezane z nizko samopodobo ali nesprajemanjem sebe, zaradi tega se jih tako veliko premakne v samodestruktivne vzorce. Svojim družinam in družbi enostavno odsevajo samouničujoče vzorce, ki so se jih naučili od ljudi okrog sebe. Starši, ki imajo indigo otroka, ki kaže samouničujoče vzorce, naj bi pogledali globoko vase in razumeli, kaj se dogaja v njihovem lastnem življenju, in se potrudili, da odstranijo negativne vzorce in prevzamejo nove, bolj ljubeče vzorce, ki bodo podpirali njih same in njihove otroke. Če starši napolnjujejo svoj um in telesa s strupenimi mislimi in substancami, vztrajajo na delu, ki ga ne marajo in zatirajo svoja lastna čustva, bo indigo otrok pokazal na to, da se bodo tega lahko zavedali in se bodo lahko osvobodili nezdravih navad.

  Starši morajo poskrbeti za dober odnos s svojim otrokom. To storijo tako, da jih spoštujejo in ravnajo z njimi tako, kot bi želeli, da drugi ravnajo z njimi. Z njimi naj prakticirajo brezpogojno ljubezen, tako da odprejo srce. Otroku naj dajo možnost izbire in mu razložijo, zakaj so sprejeli določene odločitve. Nikoli naj ne bi rekli, da je nekaj potrebno samo 'ker oni tako pravijo'. V določenih primerih naj bi pustili, da otrok sam določi pravila in pravične posledice, če jih prelomi. Starši naj ne bi bili vzvišeni nad njimi in bili naj bi vedno iskreni, saj otroci vedo, kdaj lažejo. V njih naj ne bi poskušali zbujati občutkov krivde, ko govorijo z njimi, in naj ne bi poskušali z njimi kakorkoli manipulirati. Zagotoviti jim morajo čustveno podporo in jih resnično poslušati, ko govorijo. Spoštovali naj bi njihovo privatnost in jih učili spoštovati druge. Ko je potrebno, naj bi priznali, da so naredili napako in se opravičili. Zanimali naj bi se za njihova življenja, se vanje vključili in uporabljali nagrade, da bi jim pomagali skozi težavna obdobja. Dali naj bi jim odgovornosti, možnost izbire in učenja iz posledic dejanj. Spoštovali naj bi njihove moči in bili odprti in voljni, da se učijo od njih. Otrokom naj ne bi vsiljevali svoje volje.
  Potrebna je učinkovita komunikacija med otrokom in starši, ker si lahko otroci domišljajo veliko stvari in težko ločijo, kaj je resnično in kaj so njihova prepričanja in strahovi. Čeprav so visoko inteligentni so lahko čustveno nezreli in potrebujejo več podpore, kot priznajo. Z njimi se je potrebno pogovoriti o tem, česa se bojijo, kakšna so njihova zanimanja, in jim potrditi, da so v redu, čeprav so drugačni.

  Indigo otroke je potrebno poučiti, da pravo pot najdejo takrat, ko so to, kar so, in živijo s strastjo, ne glede na to, kakšna je. Morajo se tudi naučiti sprejeti ljubezen in pomoč tistih, ki so jih izbrali za svoje starše in duhovne učitelje, da vedo, da so jim na voljo, ko jih najbolj potrebujejo, če so pripravljeni sprejeti njihovo pomoč ali ne. Pomagali naj bi jih zbuditi v tem, kdo so in česa vse so sposobni, ko so zvesti sami sebi.

  Za indigo otroke je značilno, da ne morejo izklopiti svojih čustev, kot so se to naučili drugi ljudje. Procesirajo čustveno energijo okoli njih in za njo mislijo, da je njihova. Ker so zelo čustveni in intuitivni, jih je potrebno učiti, kako na bolj učinkovit način kanalizirati svojo čustvneo energijo in razumeti, katera čustvena energija je njihova in katera pripada drugim. Starši lahko pomagajo, da se iz temne luknje prestavijo na svojo pot in zacvetijo v svoji ustvarjalni energiji. Vprašali naj bi jih, zakaj se počutijo tako, kot se.
  Indigo otroci morajo biti to, kar so, in zbrati pogum, da izražajo same sebe. Vedeti morajo, da so čudoviti in vredni dobrega., da so blagoslov za človeštvo, da so tu z namenom, da mu pomagajo, da so lahko ponosni na to, kdo so, da so duša, ki ima moč in modrost, da izpelje svojo nalogo.

  Indigo otroke se pogosto napačno označuje, da imajo motnje pozornosti z motnjo koncentracije in hiperaktivnostjo. Starši naj ne bi dovolili, da morajo jemati zdravila, ker le-ta resno ustavijo njihove sposobnosti. Znižajo njihovo vibracijsko frekvenco in na nižji stopnje energije so nezmožni ali pa zelo težko izpolnijo svoj življenjski namen. So otroci z visoko energijo, zato potrebujejo veliko gibanja. Mnogi starši, ki niso potrpežljivi in jih ne morejo obvladati, jih lahko zelo napačno razumejo.

  Starši morajo prepoznati, da jih želijo indigo otroci naučiti nekaj novega. To je za njih lahko strašljivo in se lahko temu poskušajo upreti. Pomembno je, da se spomnijo na to, da morajo svoje otroke, ki utirajo novo pot, pustiti in sprejeti spremembe, ki se bodo dogajale v naslednjih letih. Za najvišje dobro vseh je, da pustijo, da se te spremembe zgodijo.

  2. KRISTALNI OTROCI

  Kristalni otroci so se začeli pojavljati na planetu med 1990-2010, nekateri so prišli že prej. Razlika med indigo in kristalnimi otroci leži v njihovi vibracijski energiji in v njihovi avri. Kristalni otroci nosijo višjo frekvenco kot indigo in njihove avre vsebujejo edinstvene, svetlikajoče barve v pastelnih odtenkih.

  Namen prihoda kristalnih otrok

  Glavni namen prihoda kristalnih otrok je, da nas ponesejo na naslednje ravni naše evolucije in nam razrkijejo našo notranjo, višjo moč. Dejujejo bolj kot skupinska zavest kot posamezniki in živijo skladno z zakonom enosti. Na planet prinašajo brezpogojno ljubezen in mir. Kažejo nam, da je človeštvo namenjeno v dobro smer ljubezni in miru.
  Naš šolski sistem, družbene strukture, družine in življenje na sploh sledijo vzorcem, ki se že več generacij niso spremenili, pa vendar ne služijo več našim potrebam. Kristalni otroci nam bodo jasno pokazali, kje so potrebne spremembe in kaj se mora zgoditi.

  Kristalni otroci lahko prodrejo v naša srca in vplivajo na naš energijski sistem. Pomagajo nam prepoznati našo moč in odpreti naša srca, da se lahko zasidramo v novi energijski mreži. Učijo nas sprejeti svoja duhovna darila kot svojo rojstno pravico in kako gledati na ustvarjanje čudežev kot na nekaj normalnega. Učijo nas častiti naš planet in same sebe. Učijo nas videti lepoto, čudeže in radosti vsega stvarstva. Učijo nas živeti v sedanjem trenutku, brez da bi na nas vplivala preteklost ali prihodnost. Učijo nas živeti iz srca in odpuščati, učijo nas strpnosti in brezpogojnega sprejemanja. Pomagali nam bodo doseči naše cilje in razumeti koncept enosti. Strah in pohlep bosta postala stvar preteklosti in nadomestili ju bodo mir, harmonija in občutek enosti.

  Poslanstvo kristalnih otrok sega navzven na planet kot celoto in ne samo na posameznike ali na posamezne družine. Tu so tudi zato, da bodo delali na energijskih mrežah, zviševali vibracijske frekvence ter pomagali olajšati globalne spremembe za bolj mirno zemljo.

  Značilnosti kristalnih otrok

  - kristalni otroci gledajo na svet z višje duhovne ravni in z visoko razvitega stališča s popolno brezpogojno ljubeznijo
  - imajo velike, komunikativne oči in intenziven pogled; njihove oči vas hipnotizirajo in vidijo v vašo dušo
  - so ljubeznivi in prisrčni
  - začnejo govoriti kasneje kot drugi otroci, ni nenavadno, da šele pri 3. ali 4. letu starosti, toda starši nimajo težav pri komuniciranju z njimi; otroci pogosto za komunikacijo uporabljajo telepatijo ali besede in znake, ki so si jih sami izmislili
  - imajo radi glasbo, radi pojejo in plešejo
  - zelo so povezani z živalmi in z naravo
  - pogosto jih zanimajo kamni, kristali, skale; njihova ljubezen do kristalov in razumevanje njihovih moči je izjemna
  - so zelo umetniški
  - so zelo sočutni in lahko spontano objamejo ljudi, za katere začutijo, da to potrebujejo
  - njihova srca so odprta
  - niso domišljavi
  - znajo odpuščati in so radodarni do drugih
  - k sebi privlačijo ljudi in živali in imajo radi pozornost
  - imajo pogosto dober občutek za ravnotežje in so brez strahu, ko raziskujejo višine
  - pogosto vidijo ali slišijo angele in duhovne vodnike – svoje in od drugih; lahko jih zalotimo, kako gledajo v nič ali se z nekom pogovarjajo (jasnovidnost, jasnoslušnost); lahko komunicirajo z mnogimi resničnostmi, z vilami, škrati, goblini, troli, angeli, večdimenzionalnimi kozmičnimi bitji, z zemljo, s kristali.
  - niso jim všeč okolja polna stresa
  - ne marajo glasnih zvokov, so zelo občutljivi na hrup, kričanje, glasno glasbo; potrebujejo nežna, mirna in harmonična okolja
  - ne marajo svetle, nenaravne svetlobe
  - pogosto radi sami izbirajo svoje obroke in/ali, kdaj jih bodo jedli
  - pogosto govorijo o univerzalni ljubezni in zdravljenju
  - so naravni zdravilci in včasih kažejo dar zdravljenja že v mladih letih; v sebi nosijo spomin, kako zdraviti s kristali in kako zdraviti ljudi z uporabo rok
  - ne reagirajo dobro na sladkor, kofein ali nenaravno hrano
  - se nočejo kregati in ne želijo, da prerekanje dolgo traja
  - pogosto ojačajo čustvene energije, ki jih dobijo iz okolice (tudi negativne energije)
  - lahko se počutijo neprijetno, če so predolgo okoli električnih naprav (tv, računalnik); okoli njih lahko zapadejo v transu podobno stanje
  - pogosto dolgo časa strmijo v osebo, kar jim omogoča, da jo preberejo in izvejo več o njej na osnovi osebnega spomina in energije
  - so lahko včasih manipulativni in so slabe volje in jezni, če v resničnosti ne morejo ustvariti tisto, kar se jim zdi dobro za njih
  - so hitro preveč stimulirani in morajo meditirati oziroma biti pogosto sami, da se napolnijo z energijo
  - strah in zaskrbljenost jim ponavadi ne delata težav
  - so filozofsko in duhovno nadarjeni; uživajo v pogovorih o duhovnih in filozofskih temah
  - radi imajo ornamente, plišaste igrače in oponašanje staršev
  - lahko hočejo ustreči ljudem, da ustvarijo mir
  - so zelo komunikatvni, skrbni in imajo radi, da jih drugi ljubkujejo
  - naklonjenost izkazujejo samo ljudem, ki jim zaupajo
  - vredni so spoštovanja in ne tega, da bi jih kakorkoli označevali z etiketami ali jim predpisali zdravila
  - so zelo senzitivni, psihični in imajo pomembna življenjska poslanstva; pogosto kažejo moči tele/psihokineze; nekateri lahko občutijo in vidijo prihodnost
  - občutijo druge ljudi, ki so takšni kot so sami; sami si bodo našli svoje najboljše okolje in zbirali se bodo v skupinah, kjer se bodo medsebojno energijsko podpirali in skupno rasli.
  - lahko vedo o prejšnjih življenjih in lahko pogosto govorijo o tem, kdo so bili v prejšnjem življenju

  Izzivi kristalnih otrok

  Kristalni otroci imajo močne čustvene in duhovne potrebe in zaradi svojih visokih vibracij težko sodelujejo v svetu, kakršen obstaja. Če stanje za njih postane pretežko, se najraje umaknejo v mir in varnost svojega lastnega notranjega sveta. Težko prenašajo sebične in omejujoče perspektive, s katerimi deluje človeška družba. Ker so direktni, se mnogi v njihovi prisotnosti počutijo ogrožene. Kristalni otroci težko najdejo ljudi, ki jim lahko zaupajo, in se naučijo, da ni vedno varno deliti svojega sveta z odraslimi okoli njih.

  Zelo so senzitivni in se lahko čutijo ogroženi zaradi krutosti, ki jo ljudje nosijo v sebi. Varnost najdejo v umiku vase. Nekateri mislijo, da je to znak šibkosti in jih lahko poskušajo izkoriščati, toda to ni možno, ker so zelo močni. Lahko imajo težave z razumevanjem in s komuniciranjem z drugimi, toda vedno bodo poznali svojo pravo moč in kdo so. Včasih se počutijo fizično izolirani.

  Njihov največji izziv bo njihova nezmožnost, kako obravnavati strah drugih ljudi. Strah izhaja iz prepričanja o pomanjkanju, medtem ko ti otroci prihajajo s prepričanjem, ki ne pozna pomanjkanja, in se nima česa bati. Potrebovali bodo pomoč glede prevladujočega strahu okoli njih. Starši se bodo morali začeti ukvarjati s svojimi globoko zakoreninjenimi navadami povezanimi s strahom, ločenostjo, omejitvami in pomanjkanjem.

  Imajo lahko težave z elektriko, ker je njihova vibracijska energija na višji vrekvenci in vpliva na električne predmete (ure, telefone).
  Lahko so občutljivi na hrano ali okolje, ker so rojeni s čistim sistemom, kakršen je potreben na novi energijski mreži.

  Izzivi staršev kristalnih otrok

  Kristalni otroci so magični otroci s sposobnostmi, ki se jih mnogi starši morajo šele naučiti razumeti. Po eni strani so zelo močni, po drugi strani pa zelo ranljivi. So visoko razvita bitja, ki imajo razumevanje, kaj je energija v resnici. Spretnosti, kakršen bi sami imeli za nemogoče, so lahko za njih kot otroška igra.

  Starši kristalnih otrok so ponavadi duhovno senzitivni in je očitno, da kristalni otroci izbirajo starše, ki jih lahko vzgajajo v duhovnem okolju. V primerih, kjer so njihovi starši duhovno nezavedni, so pogosto visoko razviti lightworkerji njihovi stari starši in so ti tisti, ki jih varujejo in jim pomagajo razvijati njihovo duhovno znanje in darove.

  Starši teh otrok se morajo zavedati, da so se pred njihovim rojstvom strinjali, da bodo popeljali te pametne in močne otroke v svet. Kristalni otroci so veliki duhovni učitelji, ki učijo starše, kako biti ljubeč in prijazen. Njihove močne, ljubeče in ustvarjalne energije staršem zelo koristijo. Kot indigo otroci tudi kristalni otroci pomagajo dvigniti vibracijsko frekvenco svojih staršev.

  Kristalni otroci potrebujejo veliko fizične pozornosti, da se z njimi ravna na ljubeče načine in da se jih ljubeče dotika. Potrebujejo zelo veliko ljubezni od svojih staršev, družin in skrbnikov in veliko fizičnega kontakta. Fizični kontakt pomeni za njih močno energijsko izmenjavo, iz katere dobijo potrdilo, ki ga potrebujejo, da vedo, da so tu v pravem času, da so ljubljeni in da se lahko počutijo varne. Ljubeča pozornost bo pomagala kristalne otroke pripraviti na njihovno potovanje, ko bo za njih nastopil pravi čas, da bodo začeli s svojim delom in nas učili o miru in ljubezni. Kristalni otroci so pogosto prilepljeni na starše do 4., 5. leta starosti. Pred njimi ne morete ničesar skriti ali jim lagati, ker takoj vedo, kakšna je resnica, vedo, kaj je v vaših mislih in v srcu.
  Pomembno je, da kristalni otroci v vsakem trenutku prejemajo dobro energijo. Starši naj bi skrbeli za svojo uravnovešeno energijo in pomagali otrokom odsevati v vesolje harmonijo, mir in enost. To v zameno pomaga vsem drugim dvigniti njihove vibracijske frekvence in pomaga širiti mir po svetu.

  Pomembno je, da starši kristalne otroke v družinah upoštevajo kot enakopravne člane. Morajo jim dovoliti, da sodelujejo v družinskih zadevah in da dajejo predloge za rešitev težav. Starši naj ne pozabijo, da so na veliko višji vibracijski frekvenci kot mnogi od njihovih staršev.

  Če imate nižjo vibracijsko energijo, lahko močno reagirate na te otroke s tako visoko vibracijsko frekvenco. Če se jih bojite, bodo lahko občutili strah in ga bodo v pomnoženi obliki vračali. Ko njihova energija ni v ravnovesju, lahko postanejo hiperaktivni. Pomembno je, da podprete te nadarjene otroke in pazite, da ne bodo v stresu ali v prezaposlenem, stresnem okolju.
  Novi kristalni otroci s svojimi visokimi vibracijskimi frekvencami pogosto ne prenašajo cepljenj. Strup cepiv jih dobesedno odrine ven iz telesa. Z večjim številom kristalnih otrok narašča tudi avtizem. Otrokom lahko starši pomagajo tako, da jih zaščitijo s katerikoli alternativno medicino, ki jo sprejemajo, da se z njo ohranijo meridijani uravnovešeni in da se očisti strupe iz njihovih teles. Potrebno je, da se strupi očistijo iz telesa v 24-48 urah po uporabi zdravil, predvsem po cepljenju. V tem času je najlažje očistiti strupe, da je telesu narejena najmanjša škoda, po 48 urah pa je to težje.
  Kristalni otroci so zelo povezani kot skupina in veliko njihovega dela za planet poteka na ravneh visoke zavesti skupine. Včasih so lahko utrujeni, razdražljivi in čemerni, saj pogosto delajo na višjih energijskih ravneh, da pomagajo pri premiku človeštva.
  Potrebujejo čim več zdrave, presne hrane.

  3. MAVRIČNI OTROCI

  Mavrični otroci so se začeli rojevati predvsem po letu 2005 in jih še ni veliko. So tretja generacija posebnih otrok, ki je rojena z namenom, da pomaga človeštvu pri njegovem razvoju. V svoji avri imajo vse barve mavrice. V sedanjem času se jih pojavlja vedno več kot rezultat dejstva, da človeštvo dviguje svojo vibracijsko frekvenco in dojemanje univerzalne zavesti koncepta enosti. V večjih količinah se bodo rojevali vse do leta 2030.

  Namen prihoda mavričnih otrok

  Namen prihoda mavričnih otrok je, da dokončajo to, kar so začeli indigo in kristalni otroci. Medtem ko je bila naloga indigo otrok razbiti paradigmo tradicionalnega razmišljanja in medtem ko so kristalni otroci gradili svojo osnovo na zlomljeni paradigmi, so mavrični otroci tu, da nas pripravijo za naslednjo stopnjo človeškega razvoja. Vsi so pomembni in namenjeno je bilo, da pridejo v takšnem zaporedju, da uresničijo svoje cilje. Medtem ko vsi prihajajo z namenom, da nam pokažejo, kako smo zašli s poti in kako se moramo povrniti v ravnovesje, da se lahko tudi planet povrne v ravnovesje, bodo mavrični otroci Igrali pomembno vlogo v evoluciji zemlje. So graditelji novega sveta na osnovi božanske volje. Zgradili ga bodo na osnovi miru in harmonije, za katerega osnovo so gradili kristalni otroci.

  Mavrični otroci prinašajo na planet močno novo energijo – to je moč srca, ki jo izžarevajo v kolektivno zavest. Pomagali nas bodo poučiti o tem, kako živeti v ljubezni in obilju. So utelešenje božanskosti in nam kažejo primer našega potenciala.
  Indigo otroci so nam pokazali, kako nefleksibilni in destruktivni smo postali. Kristalni otroci so nam pokazali, kako zaprti in nečuteči smo postali, in mavrični otroci so tu, da nas naučijo, kako odpreti naša srca in resnično čutiti Veliko Srce, ki bije v središču Vesolja. Z vsakim svojim utripom Vesolje pošilja energije Božanskega Očeta/Matere in vsi prejemamo valove čudovite svetlobe. Ti valovi žareče energije so ključi za odprtje našega srca, da se odpremo resnici tega, kdo in kje smo.

  Značilnosti mavričnih otrok

  - nosijo zelo visoke energije
  - prinašajo radost in harmonijo v svoje družine
  - rojeni so za to, da se smejijo
  - so popolnoma odprti
  - njihova velika srca so polna odpuščanja
  - so intuitivni in imajo telepatske in psihične sposobnosti
  - imajo sposobnost branja čustev drugih ljudi (to darilo je ponavadi odkrito, ko so starejši)
  - povezani so z barvami – resonirajo z barvami okoli njih in privlačijo jih žive barve, barvita okolja in svetleča, pisana oblačila
  - navdušeni so nad vsem v življenju
  - pričakujejo takojšnjo manifestacijo tega, kar potrebujejo
  - so naravni zdravitelji
  - zdravijo nas s svojimi velikimi srčnimi čakrami; ovijejo nas v odejo mavrično obarvane energije, ki jo izžarevajo, in tako znotraj nas ustvarjajo zdravje in ravnovesje
  - lahko zdržijo brez hrane in spanja

  Izzivi mavričnih otrok

  Mavrčni otroci se še nikoli niso inkarnirali na tem planetu, nimajo karme in si ne izberejo težavnih družin za svojo duhovno rast. Uživajo življenje na Zemlji v učenju brez da bi bili vezani na preteklost. Tu so za služenje, zato, da dajejo, in so popolnoma brez strahu in popolnoma zaupljivi. Njihovi starši so kristalni otroci, ki so postali odrasli.

  Mavrični otroci so imuni na slabo hrano, saj lahko očistijo strupe in neželene bakterije v hrani in zraku. V zgodnjih letih lahko imajo zato veliko fizičnega čiščenja, pojavijo se jim lahko alergije in izpuščaji. To se spremeni, ko se kot starejši naučijo sami energijsko očistiti.

  Izzivi staršev mavričnih otrok

  Starši mavričnih otrok morajo razumeti, da so njihovi otroci posebni in ceniti njihove darove. To jim bo pomagalo, da se bodo razvijali skupaj z njimi. Kakršnekoli ljubeče misli, čustva in dejanja jim bodo poslali, bodo stokratno povečana in povrnjena, saj so otroci ogledalo vseh dejanj in energija ljubezni. Prinašajo radost in harmonijo. Njihova energija je energija dajanja staršem in ne izhaja iz pomanjkanja.

  Mavrični otroci so zelo hiperaktivni, celo noč lahko tečejo naokrog, kar je za starše lahko resnično utrudljivo.

  Mavrični otroci že v zgodnjih letih izražajo svoje želje in potrebe. Imajo močno osebno moč. Lahko jih napačno ocenimo za trmaste, nepopustljive, vendar je to zato, ker so rojeni z znanjem prave integracije značaja. Ta se bo razvijal odvisno od staršev in njegova integracija se bo spremenila, če bo otrok negativno programiran. Starši mavričnih otrok naj bi zato prepoznali pozitivne lastnosti otroka.
  Potrebujejo čim več zdrave, presne hrane.

  Vir: http://www.blanshcreations.com/s/163-clanek

    
   
  | More
  Sorodne povezave
 • http://www.blanshcreati...
 • Več od avtorja Blansh
 • Več s področja * Poučna (spo)znanja, znanost

 • Dodatne možnosti
 • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
 • Za tisk prijazna stran
 • Slabovidnim prijazna stran

 • Trackback

  Trackback URL for this entry: http://www.pozitivke.net/trackback.php/Izjemni-Otroci-Brezpogojna-Ljubezen

  No trackback comments for this entry.
  Med nami so izjemni otroci | 0 komentarjev. | Nov uporabnik
   

  Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Avtorji spletne strani na komentarje obiskovalcev nimamo nobenega vpliva.


  Na vrh (začetne) strani
   Copyright © 2023 www.pozitivke.net
   Vsa naša koda pripada vam.
  Powered By GeekLog 
  Page created in 2,97 seconds