NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 SVET POEZIJE  

Klikni sliko za vstop v svet poezije.


 Aktualno  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

sreda 13-dec
 • Božični koncert MePZ KUD Coda

 • petek 15-dec
 • Moj živòt je ROKentROL

 • sobota 16-dec
 • Božični Zeleni Sejem

 • ponedeljek 18-dec
 • Moj živòt je ROKentROL

 • torek 19-dec
 • Igudesman & Joo

 • sreda 27-dec
 • Jaslice iz slame

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu


  Križščanski bog Jahve je navadni luzer (2/8)   
  sreda, 8. november 2023 @ 05:02 CET
  Uporabnik: SENAD

  »4) Samovšečnost

  Nekateri “uspešni” ljudje so v resnici popolni poraženci. Želite vedeti, zakaj? Ker jim je vseeno za koga drugega kot zase. Čeprav se, da v javnosti nastopajo kot uspešni ljudje, ki “imajo vse”, takšno vedenje pogosto rodi neznosno osamljenost in bedo.

  Predstavljajte si, da bi imeli ves denar, ki bi ga lahko potrebovali, a nikogar, ki bi mu bilo zares mar za vas? Če ste zatopljeni vase, boste ne glede na okoliščine postali poraženec.

  Skrbite za druge ljudi, delite svojo ljubezen in nikoli se ne boste počutili kot poraženec, verjemite mi.«

  Vsa škodljiva vedenja in tudi ta, s tega seznama, so v resnici osebnostne lastnosti Zlih karmičarjev, ki so jih vsilili ljudem preko karmičnih scenarijev. Naravna, resnična in zavedajoča se bitja nimajo nobenih škodljivih lastnosti.

  Don Juan reče Carlosu Castanedi, da je naš um v resnici »tuja inštalacija« (»foreign installation«), katero so nam v glave inštalirala »anorganska bitja« (karmičarji) in s katero nas kontrolirajo.

  Da bi človek lahko postal svoboden in »abstrakten« (v nagualizmu to pomeni, da se je naučil upravljati z umom, da ga zna ustaviti po volji in da živi v notranji tišini brez stalnega umskega ropotanja), se mora znebiti tega tujka in znova ustvariti samega sebe na drugačen način. Jasno je, da se uma ne moremo kar znebiti, saj je pomemben del energijskega telesa in je zelo koristno orodje za razmišljanje, če ga uporabljamo za dobre namene. Pomembno je, da opustimo škodljivo rabo tega orodja in se ga naučimo uporabljati za koristne namene. Pri tem začnemo mi uporabljati um, namesto da on uporablja nas.


  Foto: Health.com

  Zanimivo je, da so karmičarji, ki igrajo dvojno in dvolično igro in se celo pretvarjajo, da so naši prijatelji, učitelji in vodniki, vnaprej napisali vse knjige o Don Juanu in Carlosu Castanedi in bralcem tudi razkrili, da so nam neka anorganska oziroma nefizična bitja vsilila um kot tujo nadzorno napravo, čeprav so v resnici oni sami ta »anorganska bitja«, ki so nam namontirali omejene, okvarjene in pokvarjene ume oziroma mentalna orodja za razmišljanje.

  Razlog, da nam svetujejo, kako se rešiti teh vsadkov, je v njihovi skrajni dvoličnosti, saj se s tem želijo zakriti svojo resnično vlogo agresorjev in se lažno prikazati kot naši prijatelji. Zaradi njihovih programov se tako rekoč nihče na Zemlji ne nauči uporabljati uma, ga ustavljati po svoji volji in živeti večino časa v notranji tišini. Z mojimi vajami za prebujanje v Čisto Zavedanje se boste to vrhunsko umetnost naučili z lahkoto.

  Ne glede na njihovo manipuliranje se je za opustitev stare karmične Ego-istične osebnosti res potrebno naučiti upravljati z umom, ga ustavljati po želji in živeti v notranji tišini. Edino tako se na začetku sploh lahko zavemo prisotnosti Čistega Zavedanja, v nadaljevanju pa se iz uma preselimo v našo Resnično Bit za stalno in postanemo resnična Bitja Čistega Zavedanja.

  »5) Aroganca


  Foto: AlienCat art.com

  Aroganca ni prijetna lastnost, s tem se verjetno vsi strinjamo. Stvar je v tem, da obstaja tanka meja med zdravim samospoštovanjem in aroganco.

  Veste, samospoštovanje pomeni zavedanje, da ste ne glede na to, kaj počnejo ali govorijo drugi ljudje, že po naravi vredni in dobri takšni, kot ste.
  Po drugi strani pa aroganca pomeni, da ste prepričani, da ste boljši od vseh drugih.

  Resnici na ljubo je aroganca v resnici popolno nasprotje samospoštovanja. Aroganca je kot maska, ki z navidezno samozavestjo prikriva negotovost. Ko ste resnično prepričani o svojih dosežkih, vam ni treba ničesar dokazovati.«

  To je še ena škodljiva lastnost Pomembnih ljudi, ki mislijo, da so drugi manjvredni, oni pa večvredni, ker so moški, beli, križščani, desničarji, bogati in povezani v omrežja Elit. Po koncu blokade Zemlje vam bomo pokazali karmične scenarije za vaša življenja, v katerih boste videli, da so vam karmičarji vnaprej določili, ali boste bogati ali revni. Bogatim ne bo prav nič všeč, da so »uspeli«, ker so jim to že vnaprej zagotovili karmičarji in da bi bilo veliko vprašanje, če bi uspeli tudi brez tega.

  Za tiste, ki bolj razumete, o čem pišem: vse v Obstoju se dogaja sočasno, tako da to v tem primeru pomeni, da so uspešni ljudje delno uspeli sami, delno pa so jim pri tem pomagali karmičarji s svojimi scenariji.

  V vsakem primeru pa uspeh ni dovoljenje za aroganco, Pomembno primerjanje z drugimi ter zaničevanje manj uspešnih. Naša resnična Vrednost ne izvira iz naših uspehov ali neuspehov, vsi mi smo že Vredni kot Bitja Čistega Zavedanja, ki je naša največja Vrednota, saj nam omogoča, da smo zavedajoča se Bitja.

  »6) Pomanjkanje samozavedanja (»a lack of self-awareness«)

  Če vas skrbi, da ste morda poraženec, obstaja velika verjetnost, da to niste.
  Morda se sprašujete, kako to vem. No, poraženci imajo popolno pomanjkanje samozavedanja in jim misel, da bi morda morali delati na sebi, sploh ne pride na misel. Poraženci niso sposobni analizirati svojega vedenja in lastnosti, ker so iskreno prepričani, da z njimi ni nič narobe.

  Ali ste si kdaj vzeli čas za razmislek o sebi, svojih mislih in dejanjih? Čestitamo, zagotovo niste poraženec!

  Zavedanje je že polovica rešitve za vsako težavo! Če ste sposobni podvomiti o svojih lastnih motivih, pomeni, da ste na pol poti do sprememb!«

  Čeprav avtorica govori o zavedanju samega sebe, to v resnici ni pravo zavedanje, ampak bolj ali manj pozorno opazovanje sebe. Čisto Zavedanje se izraža na tri načine:

  1. Zavest - oseba je pri zavesti, vendar ima lahko še vedno motnje pozornosti in še ni delno ali polno opravilna.

  V tem stanju je človek bolj ali manj le živ organizem.

  2. Pozornost - oseba ve, kaj se dogaja z njo in okrog nje, vendar je še vedno ves čas le v umu. Njena pozornost je ujeta v stalno premlevajočem umu, tako da jo meče iz ene situacije v drugo, najbolj pogosto iz drame v tragedijo.

  To je tipični primer karmične vloge, v kateri je človek popolnoma spozabljen in kot avtomat deluje po karmičnem programu, ne da bi to sploh vedel. Čeprav misli, da je subjekt in da sam odloča o sebi, je v resnici le objekt v karmičarskih krempljih, ki igra njihovo igro.

  3. Čisto Zavedanje - to je edino pravo zavedanje, saj je oseba uspešno izstopila iz uma in se trajno naselila v Čistem Zavedanju. Med prebujanjem se je naučila uporabljati um kot orodje za mišljenje, ga ustavljati po volji in večino časa preživi v popolni notranji tišini. Prebujena oseba je stabilna, mirna, sproščena, resnična in poštena, prijazna, prijateljska in ljubeča.

  Šele zavedajoči se človek je resnično Bitje. Do izteka karmičnega scenarija bo še energijsko, telesno, družinsko, partnersko in finančno omejen, vendar pa je že bistveno spremenil njihov program in ne dela več škodljivih dejanj.

  Karmičarji so vse nas namerno omejili, nam v glave namontirali njihove okvarjene in pokvarjene ume in nas tako zaprli v umske zapore. Prebujanje pomeni izstop iz mentalne kletke v svobodo Čistega Zavedanja. Če ste gledali Matrico, potem veste, o čem govorim. Če je še niste, jo zagotovo poglejte. Matrica ima 4 dele.

  Zelo vam priporočam tudi serijo WestWorld, kjer karmičarji sami dobro pokažejo, za kakšne namene uporabljajo in zlorabljajo ljudi, ki so tu predstavljeni kot androidi (roboti) in naprave za zadovoljevanje bogatih obiskovalcev, ki se nad njimi izživljajo na vse mogoče načine. Serija WestWorld ima do sedaj štiri sezone.

  Za prehod od zavesti preko pozornosti v Čisto Zavedanje uporabite moje vaje za prebujanje, s katerimi se boste z lahkoto osvobodili iz karmičnega mentalnega zapora in zaživeli v svoji naravni Čudovitosti kot Bitja Čistega Zavedanja. Vaje dobite v tem članku: https://www.pismapalkijem.si/2019/10/03/kako-postati-cudovito-bitje-cistega-zavedanja-brezplacna-knjiga-in-vaje-za-prebujanje/

  »7) Ozkoglednost


  Foto: Extravaganza Mengyao Xu artstation.com

  “Jaz imam prav in vsi drugi se motijo, sploh nočem poslušati, kaj imate povedati, ker imam tako ali tako prav.”

  Ali se vam to zdi podobno nekomu, ki ga poznate?

  Izkazalo se je, da so poraženci nagnjeni k prepričanju, da sivo območje ne obstaja. Ko imajo o nečem svoje mnenje, je vsako drugo mnenje preprosto napačno. V resnici se v večini situacij pojavljajo zelo različna stališča s spoštljivo utemeljenimi mnenji.

  Kadar nekdo ni sposoben ostati nevtralen, prisluhniti nasprotnemu mnenju in sprejeti, da je njegovo mnenje enako veljavno kot njegovo, čeprav je drugačno, je poraženec.«

  Mislite, da so karmičarji sprejeli moje in drugačno mnenje, ko sem jim prijazno, prijateljsko in dobronamerno predstavil moje ugotovitve o Obstoju, sočasnosti in Čistem Zavedanju ter jih pozval, naj tako ukinejo Karmično organizacijo? Kje pa, še bolj so me začeli maltretirati in napadati.

  Zanimivo, značilno in skrajno hinavsko od karmičarjev je, da skozi avtorico tega članka govorijo o enakovrednosti različnih mnenj, sami pa so nam po svoji Zli podobi vsilili njihovo lažno, škodljivo, uničevalno in smrtonosno mnenje, da je Zlo Dobro. Prisilili so nas, da verjamemo, da mora biti življenje težko in da je edino težko življenje pravo življenje. Programirali so nas, da z njimi verjamemo, da je trpljenje potrebno, koristno in celo nujno za osebnostni razvoj.

  Mi nismo sodelovali pri pisanju karmičnih scenarijev, tako da nismo imeli možnosti povedati svojega mnenja. Če bi si lahko sami pisali svoje scenarije, bi bila naša življenja popolnoma drugačna. Kako je živeti v resničnem raju, boste spoznali po koncu blokade in preselitvi na nove planete, kjer bo vaše mnenje res štelo in boste lahko živeli, kot boste sami želeli. To seveda ne pomeni, da boste lahko verni, desničarski (rasistični, nacionalistični, ksenofobni - sovražni do tujcev, imigrantov in južnjakov, homofobni, mizogini - sovražni do žensk itd.), škodljivi, nasilni in kriminalni.

  Ob dvigu na vesoljsko ladjo vam bodo naši prijateljski vesoljci poleg novega telesa dali tudi nove osebnostne lastnosti in vas prebudili (odstranili vse karmične blokade za zavedanje Čistega Zavedanja), s čimer vas bodo avtomatično očistili od vseh energijskih in osebnostnih omejitev, škodljivih programov, kot so na primer verske blodnje, in drugih škodljivih lastnosti, med katerimi so nekatere opisane tudi v tem članku. Potem se boste v novem okolju, v rodovni družini, ki sega do prvih članov vaše družine v zgodovini, v partnerskem objemu, s prijaznimi prijatelji, sodelavci in sosedi začeli postopno osebnostno razvijati in prebujati v Čisto Zavedanje.

  Kot novi ljudje z razvitimi osebnostmi boste opustili stare zamere, saj boste razumeli, da tistih ljudi, s katerimi ste imeli nesporazume, ki so bili vsiljeni vam in njim, ni več. Tudi vi boste popolnoma drugačni, tako da boste v nekem času tudi z njimi postali prijatelji. Stare, umetne in nasilne karmične vloge bodo ukinjene, novi ljudje boste imeli nove, naravne in prijateljske odnose.

  Se nadaljuje.

  Vse najboljše za vse.

  Seno

  Naslovnica: i.pinimg.com

  Preberite več o čudovitem življenju, ki nas čaka po ukinitvi blokade Zemlje, v moji seriji knjig Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu.

  Vse štiri dele si lahko izposodite ali kupite na:

  https://www.biblos.si/rezultati-iskanja?q=senad

  Na istem naslovu dobite tudi brezplačno knjigo Vi niste vaš um Vi ste Čudovito Bitje Čistega Zavedanja.

  Vabim vas, da se naročite na e-novice za prebujanje, osebni, partnerski in družinski razvoj ter spoznavanje vaše Čudovitosti.

  Dobili boste brezplačno knjigo »Kje sta Don Juan in Carlos Castaneda?«, v kateri opisujem primerjavo med starodavnim sistemom za osebnostni razvoj in mojim modelom za prebujanje.

  Kliknite tu in se naročite tam.

  https://www.pismapalkijem.si/brezplacna-knjiga/

    
   
  | More
  Sorodne povezave
 • Več od avtorja SENAD
 • Več s področja * Osebna rast in odnosi

 • Dodatne možnosti
 • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
 • Za tisk prijazna stran
 • Slabovidnim prijazna stran

 • Trackback

  Trackback URL for this entry: http://www.pozitivke.net/trackback.php/20231106052756878

  No trackback comments for this entry.
  Križščanski bog Jahve je navadni luzer (2/8) | 0 komentarjev. | Nov uporabnik
   

  Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Avtorji spletne strani na komentarje obiskovalcev nimamo nobenega vpliva.


  Na vrh (začetne) strani
   Copyright © 2023 www.pozitivke.net
   Vsa naša koda pripada vam.
  Powered By GeekLog 
  Page created in 2,25 seconds