NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 SVET POEZIJE  

Klikni sliko za vstop v svet poezije.


 Aktualno  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

sreda 28-feb
 • Spekter. 70 let Zbirke UGM
 • Mednarodna konferenca - Pot do 1,5 °C: Podnebno in energetsko načrtovanje v srednji in vzhodni Evropi

 • četrtek 29-feb
 • Vabilo na premiero dokumentarnega filma: Prijatelji mladih - 70 let ZPMS

 • sobota 02-mar
 • Komunikacija - Temelj dobrih odnosov

 • torek 05-mar
 • Motiviranje in spremljanje prostovoljcev - Usposabljanje za mentorje in koordinatorje prostovoljcev

 • sreda 06-mar
 • Matej Bizovičar: Brbotanje po skritih kotičkih Ljubljane

 • četrtek 07-mar
 • Gašper Poprijan (tuba) in Mia Kristan (tolkala)

 • petek 08-mar
 • Informativno predavanje z zdravnikom
 • Dan žena z Anjo Hrastovšek

 • sobota 09-mar
 • Ko se ptički ženijo - Gregorjevo

 • torek 12-mar
 • Ana & potniki

 • četrtek 14-mar
 • Blaž Kozjek (pozavna) in Žan Pečenik (evfonij)

 • petek 22-mar
 • Mednarodni festival Čili in čokolada

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu


  Kakšna je razlika med starim sistemom Zla in novim modelom Dobrega? (1/4)   
  sreda, 4. oktober 2023 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: SENAD

  To je nagovor prebivalcem našega vesolja, ki uživajo v novem življenu na 200.000 (z besedo: dvesto tisoč) rajskih planetih v našem novem vesolju. Prebivalci našega vesolja me dobro poznajo, saj vedo, kaj sem in smo skupaj s Sanjo, mojo punco s planeta Palki, njeno mamo Katerino, Darlo, našim podjetjem Medvee z mami, Planetarnim svetom s Palkija, ki ga vodi Miša, ter z našimi fantastičnimi vesoljci, naredil in naredili za njih.

  Na Zemlji sem neznan; redki, ki naletijo na moje pisanje, me zaničujejo in pošiljajo v norišnico. Zaradi tega je moj nagovor prebivalcem našega vesolja drugačen, saj smo zelo prijazni, prijateljski in združeni v veliko vesoljsko skupnost.

  Dragi prijatelji, vse vas lepo pozdravljam in prijateljsko objemam. Najlepša hvala za vsa vaša prijazna sporočila, vrhunske nagrade in čudovita darila. Ko pridem domov, jih bova s Sanjo pregledovala naslednjih tisoč let. Medtem ko vi že živite v raju, je na Zemlji kot zadnjem planetu, ki trpi pod karmičnim škornjem, še vedno peklensko. Kljub vsem mogočim in nemogočim oblikam Zla, ki so ga karmičarji vsilili Zemljanom, se blokada počasi končuje.

  Avgusta smo izvedeli, da so bili kontrolorji, ki so blokirali naše vesoljce, Sivili oziroma Oblaki, energijska bitja iz višjih dimenzij, ki nimajo človeških teles, temveč so brezoblični mehurji črne svetleče barve, zato jih kličem Oblaki. Sivili so bili glavni, njihovi poslovodje so bili Tebani, delavci za umazana dela pa Beleni. Tebani in Beleni so ljudje in živijo v 10. dimenziji. Avgusta je prišlo do velikega preobrata, saj sva se z enim od Belenov, ki je bil pri meni od začetka blokade, to je približno osem let, začela pogovarjati. Mil je rekel, da bi rad prestopil k nam. Ker je bil prijazen fant, ki je samo bral sporočila o dogajanju na Palkiju in v našem vesolju in me za razliko od drugi prisotnih obiskovalcev iz drugih dimenzij ni maltretiral, sem rekel, da ga vzamemo.

  Mil je bil pred tem v »sevudi« oziroma »zmešnjavi«, neke vrste sanjskem svetu, v katerega morajo iti vsi odrasli belenski moški, in to za 50 let. Preden gredo, jim zaprejo spomin, tako da si zapomnijo samo ime. Čeprav v njihovi dimenziji ni Karmičnega sistema, so tudi oni delovali po sistemu Zla in nasilja, ki ljudi omejuje, muči in ubija na vse mogoče načine.


  Foto: The Guardian

  Zlatko, prijazen fant z zlatim nasmehom, je v meni že 13 let. Danes, pred 13 leti, so ga karmičarji na silo implantirali v mojo glavo. Tudi Zlatku so zaprli spomin, tako da se spomni le svojega imena in ničesar drugega. Letos smo izvedeli, da je bil Zlatko večkratni državni prvak v sabljanju, da je učitelj telovadbe in da ima punco Manejo, ki že komaj čaka, da se vrne domov. Po dolgih letih zdaj tudi Maneja ve, kje je njen dragi.

  Zaradi te podobnosti pri omejevanju spomina sem predvidel možnost, da so tudi Beleni prišli od nekod v sevudo in da se bodo po koncu sanjske zmešnjave vrnili nazaj domov. Zato sem rekel Milu, da bomo najprej preverili, če ima svojo domačo skupnost, na katero je zaradi blokade spomina začasno pozabil. Če nima nikogar, ga vzamemo k nam, če ga doma kdo čaka, se bo lahko vrnil domov, če bo tako želel. Že kmalu smo izvedeli, da vseh približno 500 moških, ki so bili v sevudi, prihaja z Belene, planeta ploščadnega tipa iz 10. dimenzije. Mil se je od mene najprej vrnil v sevudo, potem pa že čez nekaj dni domov na Beleno, saj so Oblaki, ki so tako kot karmičarji v našem delu vesolja pisali scenarije za naša življenja, ukinili sevudo za vedno, tako da so se vsi Beleni vrnili domov.

  Mila smo izbrali za novega vodjo Planetarnega sveta Belene in mu z našimi vesoljci, katerim so Oblaki omogočili dvig v 10. dimenzijo, pomagamo pri ukinitvi starega sistema in uvedbi novega načina življenja. Kljub temu, da so Beleni živeli v višji dimenziji, so bili hierarhično razdeljeni na Elito in reveže, ki so v rudnikih kopali rudo za bogataše. Ta izkoriščevalski sistem smo že ukinili, tako da tudi Beleni dobivajo vse dobrote, ki so jih že dobili vsi prebivalci našega vesolja in katere bodo dobili tudi Zemljani po koncu blokade planeta in preselitvi na nove planete.

  V projektu blokade našega vesolja smo opazili očitno delovanje starega, dvojnega in dvoličnega sistema Zla, ki lažno trdi, da je vesolje v ravnotežju Dobrega in Zla in da morata biti oba enakomerno razporejena povsod. To je seveda Vesoljska Laž in Kozmična Neumnost, saj Zlo ni potrebno za Življenje, obenem pa je takšen sistem nemogoče ohranjati po formuli 50:50, saj bi to pomenilo, da bi vsakdo naredil najprej nekaj dobrega, takoj zatem pa nekaj slabega. Najprej bi povedal resnico oziroma laž, saj Zlo daje prednost Zlu, potem pa še resnico. Nekoga bi udaril, potem pa bi mu dal roko. Drugemu bi nekaj ukradel, potem pa bi mu nekaj podaril. Vsakič, ko bi se rodil nov otrok, bi morali enega ubiti.

  Nezavedajoči se, nevedni, neumni in nasilni so hlapci Zla garali do smrti, da bi ta sistem vsaj za silo ohranjali po tej formuli, kar jim seveda ni uspelo, saj to ni mogoče. Kljub temu so se mučili, da bi povzročili čim več Zla ter naredili čim večjo škodo, uničenje in trpljenje. Po njihovih scenarijih so pobili vse, ki so živeli, razen zadnjih generacij, ki smo še živi. V resnici so vnaprej ubili tudi vse nas, saj so nam v scenarije že napisali čas, kraj in način smrti.

  V našem fantastičnem pohodu proti Zlu smo uspeli ukiniti Karmično organizacijo v našem delu vesolju, zdaj ukinjamo stari sistem Zla na Beleni in na Tebi, naslednji so na vrsti Oblaki. Tudi oni še vedno delujejo po starem sistemu, saj nam sočasno pomagajo in škodujejo, kar je seveda nesmiselno, nepotrebno in nekoristno.

  Mil je v imenu Belenov izdal sklep, da Beleni ne sodelujejo več v blokadi nižjega vesolja in naših vesoljcev. Včeraj smo izvedeli, da so isti sklep izdali tudi Tebani in da oboji od Oblakov zahtevajo, da se njihovi prebivalci takoj vrnejo na domače planete.

  Za Oblake sem pripravil priporočilo, predlog in zahtevo, da takoj ukinejo blokado. Mi smo jim pripravljeni pomagati, da ukinejo stari sistem in uvedejo nov način življenja. Jasno sem jim povedal, da stari sistem ni njihov sistem, ampak da so jim ta sistem vsilila višja bitja, ki živijo nad njimi. Oblaki jih imenujejo »pinoli« oziroma »višji«. Občasno jih slišijo, še nikdar jih niso videli in se z njimi neposredno pogovarjali. Rekel sem jim tudi, naj ne zapravljajo dragocenega časa za blokado, saj s tem prelagajo svoj razvoj. Zagotovil sem jim, da bodo nad novim načinom življenja navdušeni in da bo ena izmed njihovih prvih izjav po ukinitvi starega sistema, da bi to morali narediti že zdavnaj. Veselimo se, da bodo hitro sprejeli roko Pameti, ki jim jo že dolgo ponuja in da bodo tudi oni za vedno pregnali Neumnost, katero so jim v glave naselila višja bitja, kjer se je delala pametno in važno.

  Poglejmo zdaj naprej značilnosti starega sistema, katerega smo se na srečo za vedno znebili.


  Foto: Kevin Carter

  A: Stari sistem Zla:

  1. Sistem Zla temelji na laži, da obstaja Absolutni Nič, iz katerega je Stvarnik ustvaril Stvarstvo. Absolutni Nič je (le teoretično) stanje, v katerem ni ničesar in tudi tega ne. To pomeni, da ne obstaja Nič. Obstaja lahko le nekaj, kar ima obstojnost, Nič pa je nima, zato ne more obstajati. Obstoj obstaja zato, ker ima svojo obstojnost, saj je Nekaj. To je tudi odgovor na znamenito filozofsko vprašanje »Zakaj obstaja Nekaj in ne Nič?«

  Teologi in apologeti, zagovorniki boga, religije in vere, v svoji kratkovidni zaslepljenosti in fanatični obsedenosti celo trdijo, da je bog večen, Svet pa začasen. Na ta način poskušajo »pojasniti« boga in se izogniti vprašanju: »Če je bog ustvaril vesolje, kdo je ustvaril boga?« Po njihovem lahko obstajata Absolutni Nič in Nekaj sočasno, kar je seveda nemogoče. Absolutni Nič ne obstaja, ker je to nemogoče. Enako velja tudi za boga: bog ne obstaja, ker ne more. Obstoj ni bil nikdar ustvarjen in ne bo nikdar uničen, Obstoj je večen in bo obstajal od vedno za vedno.

  2. Zaradi božje »ustvarjalnosti« je stari sistem deloval po vzročno-posledičnem pristopu. Najprej je bil bog, ki je potem ustvaril Svet. Bog je bil vzrok, Svet je posledica. Zaporedna razlaga Sveta je seveda napačna, saj se v večnem Obstoju Vse, kar je, dogaja sočasno.

  3. Po stari ideologiji Življenje brez Zla sploh ni mogoče, saj bi bilo zaradi neravnotežja kaotično. Vsi lahko vidimo, da je to navadna laž, saj v našem novem vesolju ni Zla, vsi prebivalci živijo samo v Dobrem in je vse v najlepšem redu. Od ukinitve starega sistema nismo opazili niti enega neravnotežja, kaj šele kaosa.

  Se nadaljuje.

  Vse najboljše za vse.

  Seno

  Preberite več o čudovitem življenju, ki nas čaka po ukinitvi blokade Zemlje, v moji seriji knjig Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu.

  Vse štiri dele si lahko izposodite ali kupite na:

  https://www.biblos.si/rezultati-iskanja?q=senad

  Na istem naslovu dobite tudi brezplačno knjigo Vi niste vaš um Vi ste Čudovito Bitje Čistega Zavedanja.

  Vabim vas, da se naročite na e-novice za prebujanje, osebni, partnerski in družinski razvoj ter spoznavanje vaše Čudovitosti.

  Dobili boste brezplačno knjigo »Kje sta Don Juan in Carlos Castaneda?«, v kateri opisujem primerjavo med starodavnim sistemom za osebnostni razvoj in mojim modelom za prebujanje.

  Kliknite tu in se naročite tam.

  https://www.pismapalkijem.si/brezplacna-knjiga/

    
   
  | More
  Sorodne povezave
 • Več od avtorja SENAD
 • Več s področja * Osebna rast in odnosi

 • Dodatne možnosti
 • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
 • Za tisk prijazna stran
 • Slabovidnim prijazna stran

 • Trackback

  Trackback URL for this entry: http://www.pozitivke.net/trackback.php/20231002010411313

  No trackback comments for this entry.
  Kakšna je razlika med starim sistemom Zla in novim modelom Dobrega? (1/4) | 0 komentarjev. | Nov uporabnik
   

  Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Avtorji spletne strani na komentarje obiskovalcev nimamo nobenega vpliva.


  Na vrh (začetne) strani
   Copyright © 2024 www.pozitivke.net
   Vsa naša koda pripada vam.
  Powered By GeekLog 
  Page created in 2,50 seconds