NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 SVET POEZIJE  

Klikni sliko za vstop v svet poezije.


 Aktualno  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

sobota 09-dec
 • Božični Zeleni Sejem

 • sreda 13-dec
 • Božični koncert MePZ KUD Coda

 • petek 15-dec
 • Moj živòt je ROKentROL

 • sobota 16-dec
 • Božični Zeleni Sejem

 • ponedeljek 18-dec
 • Moj živòt je ROKentROL

 • torek 19-dec
 • Igudesman & Joo

 • sreda 27-dec
 • Jaslice iz slame

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu


  Božja volja ali svobodna volja? (7/6)   
  ponedeljek, 7. avgust 2023 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: SENAD

  Karmičarsko Zlo z lahkoto prepoznamo predvsem v religijah, ko ljudjem lažejo, da mora biti življenje grešnikov na Zemlji težko, da bi bilo potem v nebesih lažje. Težje kot je, bolje je. Bolj kot človek trpi na Zemlji, bolj bo po smrti užival v nebesih.

  Potem pa jih po smrti hladnokrvno še enkrat ubijejo in spremenijo v njihovega inkarnanta ter tako za vedno izbrišejo iz Obstoja. Na srečo Karmične organizacije ni več, tako da smo s tem zahrbtnim laganjem in okrutnim nasiljem končali za vedno. Le še Zemlja trpi, a smo že spet še en dan bližje.

  »Prizadevajte si za Božje kraljestvo v sebi in vaše življenje bo v izobilju našlo izpolnitev. Bolj ko vas skrbijo zemeljske zadeve, se jih oklepate ali celo napenjate, šibkejši je pretok vaše energije ljubezni. Te blokade povzročajo vaše trpljenje in vsako pomanjkanje. Če svoje bitje izročite v roke Očeta v nebesih, v njegovo zaupanje, se sprostite.

  Ne skrbite za jutrišnji dan. Ostanite zasidrani v sedanjosti in delujte iz svojega srca. Božje kraljestvo je v vas. Zaupajte in se prepustite moči in znanju svojega srca. Na ta način omogočite svetlobi, da razvije svoj učinek. Vaše energije se lahko spet svobodno pretakajo, vi pa doživljate stalno prisotnost Boga.

  Občutek nemoči in prepuščenosti na milost in nemilost Bogu, občutek, da ste izgubili nadzor, so znamenja vaše predaje. Takoj ko se popolnoma prepustite, se zavesa odpre in harmonija vašega bitja se razprostre pred vami v vsej svoji veličini. Vsa prestrašenost se umakne, nemoč postane moč. Zdaj veste, zakaj. Vse, kar je vaš ego čutil kot grožnjo, vaš Jaz doživlja kot milost. Tam, kjer je vaša omejena zavest čutila strah, vaš prebujeni jaz doživlja osvoboditev.

  Vse je obrnjeno na glavo. Navzgor je navzdol in navzdol postane navzgor. Rešitve vseh vaših osebnih in globalnih težav so v tem, da se ponovno zavedate. Boga zunaj vas ni. On je v vas.«

  Vsi lahko vidimo, da tudi najbolj fanatični verniki niso dosegli »harmonije«, kaj šele ekstaze oziroma blaženosti. Verni sovražijo neverne in tudi verne drugih religij in jih želijo preprosto izbrisati s planeta. Križarji, inkvizicija, konkvista, prisilno pokristjevanje in jihad kažejo, kako so verni v resnici osebnostno zaostali, primitivni in nasilni. RK Cerkev in druge verske organizacije jih pri tem samo še spodbujajo, tako kot je na primer slovenska Cerkev po zgledu Vatikana, ki je sodeloval s fašisti in z nacisti, vsi isti, pozvala verne domobrance, da so izdali Slovenijo, se hlapčevsko priklonili Hitlerju in kolaborirali z nacisti.

  Danes preoblečeni v janšiste nadaljujejo s »kulturnim bojem« proti nevernim, levičarjem, fantomskim komunistom, ki jih že zdavnaj ni več, svobodomiselnim, nepolitičnim, imigrantom, južnjakom, prostitutkam, samohranilnim materam, ženskam brez otrok, pripadnikom LGBTIQ+ skupnosti, prejemnikom socialne denarne pomoči, okoljevarstvenikom, nevladnim organizacijam - seznam sovražnikov je vsak dan daljši – in vsem drugim, ki se ne podrejajo bogu, Cerkvi ter sebični in pohlepni duhovščini in politikantom, ki zlorabljajo verne za svoje zasebne interese. Veliko osebnih in družbenih neprijetnosti, nasprotij in konfliktov smo v novem vesolju uredili z razkrinkanjem Karmične organizacije, lažnih bogov in ukinitvijo religij. V novem vesolju ni ostalo nič od tega večglavega Zla in ljudje zares živijo v raju, harmoniji in sreči.

  Če želite izkusiti blaženost in živeti kot blaženi, se prebudite v Čisto Zavedanje in spoznajte, kako Čudoviti ste v Resnici.

  Bog ni zunaj vas (kot trdijo v stari religiji, na primer križščanstvu) in boga tudi ni znotraj vas (kot trdi New Age religija novega boga »Enosti«). Bog ne obstaja.


  Višnu, hindujski bog

  »PROSITE ZA MILOST TEGA SPOZNANJA.

  Ljubezen je večno položena v vaše srce in v tej enosti ste spet popolnoma zavestno bitje božanskega reda. Prosimo, da si vedno zapomnite, da vam Božji načrti niso znani, vendar so vam bili znani. Če se približate temu spoznanju, se razumete kot božanski in v enosti z Očetom/Materjo v nebesih. Med vami in Bogom obstaja tihi dogovor: On se bori za vašo ljubezen in vi se upirate, vendar se bori, dokler se ne morete več upirati njegovemu dvorjenju, dokler ne podležete njegovemu šarmu.

  Prepustite se in v tem zlitju najdete sebe. Kaj je resnična predanost in kako jo doseči? Prava predanost pomeni umreti. Prepustiti se in popolnoma opustiti ego. Padati kot gorčično seme v zemljo, da bi obrodilo obilen sad. To je ponovno rojstvo v bivanje. Prebujenje srca, smrt vaših iluzij prinaša to preobrazbo. Predaja pomeni brezpogojnost in zaupanje. Vaš Oče v nebesih skrbi za vas.

  Zaradi tega spoznanja postanete vseprisotni in ni več oprijemanja ega. Predanost pomeni opustiti vse. Svoje ideje, mnenja, strahove, skrbi in dvome. Vašega lažnega programiranja, ki ste ga ustvarili v številnih življenjih. Da bi postali celota, to, kar ste, morate umreti zadnjo od vseh smrti. Za vse je poskrbljeno, če se predate, in ta zadnja smrt nosi seme rojstva, vašega ponovnega rojstva. Da bi obrodili obilne sadove v korist človeštva.

  Ta proces poteka korak za korakom. Dokler nenadoma ne spoznate, da ste nekdo drug. Dokler se ne zaveste, da je seme, ki ste ga posadili pred davnimi leti, zraslo v senčno drevo. Vaša predanost povzroči preobrazbo vaših vprašanj. Dokler končno ni vse odrešeno in dokler ne dosežete te preobrazbe.«

  Del New Age mitologije je tudi drugačen koncept boga, ki je obenem »Mati« in »Oče«. Karmičarji so za novi religiozni Mit odstranili svetega duha, saj jim ni bil več všeč vonj po starem Jahveju. Stara božja družina s tremi moškimi, Očetom, Sinom in svetim duhom, je preteklost, nova božja družina ima očeta in mamo ter seveda »otroke«, ki naj bi bili mi vsi. Stari bog je bil strogo ločen od ljudi, novi bog pa je oče, mama in še otroci za povrh, on je Eden in Edini.

  Del religiozno verske blodnje je tudi iluzija, da nas bog stalno gleda in skrbi za nas. Edini, ki so bili nad nami, so bili karmičarski psihopati, ki so skrbeli za to, da so se njihovi Zli scenariji uresničevali. Oni so ti, ki so nas programirali, saj si mi sami nismo pisali scenarijev za inkarnacije.

  »Smrt vseh smrti« pomeni ponovno združenje z bogom v Enosti, pri čemer posameznik izgine, saj se znova »spremeni« v boga. Jaz to imenujem tudi »samomor z bogom«. Samo verniki so tako nori, da se še trudijo, da bi se predali, umrli in se znova združili z bogom, saj to pomeni njihovo osebno in večno smrt. Na srečo njihova neumnost ne bo usodna za njih, saj jih bomo po smrti ali ob osvoboditvi planeta streznili, jim povedali resnico in omogočili lepo življenje v večnosti.

  »VI STE SE PREBUDILI.

  Ste v enotnosti z vsem življenjem, Božja volja je zdaj vaša svoboda. S to svobodo ljubite in izžarevate svojo svetlobo. Vaša božanskost postane vidna, prišli ste. Preljubi otroci človeka, otroci svetlobe, vsi ste božanskega izvora in vsi smo večno povezani. Onkraj časa in prostora, onkraj vseh vaših predstav. Bog Oče vas kliče nazaj v svoje naročje. Odlično ste opravili svojo službo ljubezni. Razmislite in se osvobodite velike prevare, resničnosti, ki vas obdaja. Pokličite nas, mi, bratje in sestre, ki smo šli pred vami, bomo tu, kadarkoli nas boste potrebovali, da pridemo v vašo jasnost. Ne potrebujemo spanja! Kadar koli nas pokličete, vam zagotavljamo našo družbo. Tako boste postali to, kar ste. Bodite vedno in od začetka časov.

  Pozdravi me in moja ljubezen te spremlja povsod, ker je tvoje srce moj dom.

  JEZUS SANANDA!”

  **Prevod v angleščino: EraofLight.com

  **Kanal: Jahn Kassl

  Vir: https://eraoflight.com/2021/05/24/sananda-the-will-of-god/

  Bog ne obstaja, »božja volja« pa je v resnici karmičarsko nasilje nad nami. V telesnih omejitvah, bolečinah in poškodbah, revščini, osamljenosti, kriminalu, nasilju, vojnah, trpljenju in smrti ni nihče svoboden. Edina velika prevara, ki se dogaja na Zemlji, je posledica karmičarskega Zla.

  Med karmičarji ni »bratov in sester«, ki bi komaj čakali, da jih pokličemo in bi nam pomagali. To lahko tudi sami preverite: pokličite boga, Jezusa in Sanando na pomoč in boste videli, kaj se bo zgodilo. Nič!

  V zgornjem kanaliziranem sporočilu lahko jasno vidimo razliko med staro in novo religijo ter med starim in novim bogom. Jahve, stari, ljubosumni, jezni in maščevalni bog, je pobijal vse po vrsti, zato je v starozavezni bibliji krvi do kolen, medtem ko je bil njegov sin Jezus po karmičnem pristopu Črno in Belo že bolj pozitiven in zato so novozavezni evangeliji že manj krvavi, a še vedno lažnivi. Kljub temu pa »očetov edinec« ni pozabil, da je Jahvejev sin, zato je po lastnih besedah na Zemljo prišel zato, da bi razbil družine, ne da bi jih povezal in združil.

  Sananda, novi in kanalizirani New Age Jezus, pa je veliko bolj prijazen, Zemljane nagovarja z »brati« in jim ponuja pomoč: »samo pokličite in vam bom z veseljem pomagal«. Ta »pomoč« je seveda le karmična prevara, saj vam karmični nameščenci, ki se pretvarjajo, da so bogovi, Jezusi in Sanande, ne morejo niti nočejo pomagati. Tu so zato, da se karmični scenariji za vas izvršijo, in to kljub vašemu nezadovoljstvu in trpljenju.

  New Age kanalizirana sporočila od bogov, Jezusov in Sanand ter drugih »ascendiranih mojstrov«, delujejo kot svojevrstna družinska in prijateljska ljubezenska pisma človeštvu, po katerih naj bi naš »nebeški oče« in »nebeški brati in sestre« skrbeli za nas, medtem ko se v naši resničnosti dogajajo najhujše grozovitosti. To je še en dober primer karmičnega psihopatskega sadizma, s katerim daje ljudem lažno upanje, medtem ko jih sprevrženo muči in pobija. Približno vsakih 5 sekund na Zemlji umre otrok, mnogi od lakote, medtem ko »nebeški oče« in »brati in sestre« »komaj čakajo, da jih pokličemo« da bi nam »pomagali«.

  Pri tem je očitna logična napaka in nesmisel v ponujeni pomoči, saj naj bi se bog Enosti, ki naj bi bil edini resničen, sam odločil, da se razdeli na več ljudi in izkuša tudi Zlo. Zakaj bi ponujal sam sebi pomoč, če se je sam odločil, da bo tudi trpel? Morda zato, da bi še huje trpel, ko bi čakal na lažno pomoč, ki ne bi nikdar prišla? In seveda, kakšen bog je to, ki bi samega sebe poslal skozi pekel Zla, trpljenja in umiranja v hudih mukah? Satan.

  Novih bogov, ki so za razliko in po karmičnem pristopu veliko bolj zgovorni od nevidnega in neslišnega Jahveja, na internetu kar mrgoli. Circle of Light bog, HeavenLetters bog, Prvi Stvarnik (Prime Creator), Mati Bog (Mother God), Božja Mati (Divine Mother), Oče Bog (Father God), Mati/Oče Bog (Father/Mother God), Vir (The Source), Vir Stvarnik (Source Creator), Gospodar Vesolja (Lord of the Universe), Eden (The One) in drugi božji modeli. To je prava božja samopostrežna trgovina, izvolite, postrezite si. Gotovina ali kartica. Za tu ali za domov. Stoje ali na kolenih.

  Čudno, da se duhovščina v svoji neizmerni pohlepnosti ni spomnila tablet za krepitev vere. Glede na to, da je Jezus okaral križščanske vernike in še večje grešnike, da je njihova vera manjša od gorčičnega semena, ki je najmanjše seme na svetu, bi z božjo tabletko zaslužili milijarde.


  Čudno, da se duhovščina v svoji neizmerni pohlepnosti ni spomnila tablet za krepitev vere. Glede na to, da je Jezus okaral križščanske vernike in še večje grešnike, da je njihova vera manjša od gorčičnega semena, ki je najmanjše seme na svetu, bi z božjo tabletko zaslužili milijarde

  Med novimi New Age bogovi Enosti - naj spomnim, vsi trdijo, da so Eni in Edini, tako kot tudi stari bogovi, je tudi brezimeni bog Neala Donalda Walscha, katerega močno kritizirajo klasični križščani. Nealov bog je preveč nevtralen, saj ne zahteva poslušnosti, ponižnosti in ubogljivosti, ne preklinja in ne grozi s peklom ter nima nobenih načrtov za ljudi. Celo za Neala nima načrta, kar ga je po mojem mnenju kot klasično indoktriniranega križščana močno in morda tudi neprijetno presenetilo, saj ga je tako njegov bog zapustil in prepustil samemu sebi, kar stari Jahve ne bi nikdar naredil. Jahve ima za vsakega od svojih hlapcev načrt (v resnici je to karmični scenarij), jih posesivno in obsedeno drži na kratki verigi ter jih muči na vsakem koraku.

  Novi bog je flegmatičen in ga malo briga, kaj bodo ljudje počeli. Pripadniki New Age mitologije boga Enosti sploh niso verniki, biblija ne obstaja in tudi pekla ni. Cerkve ni, biblije tudi ne in nikomur ni treba na kolena, da bi prosil za milost. Ljudje, ki so tako ali tako le on sam, lahko delajo, kar jim paše, saj je to del božjega »načrta«, po katerem bo spoznal samega sebe v različnih izkušnjah.

  Zanimivo je, da se tudi ta bog predstavlja kot »Stvarnik«, ki je ustvaril Vse, torej tudi samega sebe. Kot Stvarnik Vsega bi seveda moral poznati vso prihodnost, saj naj bi jo sam ustvaril. Ko ga Neale vpraša, »kam gremo?«, mu bog vsevedno odgovori, »ne vem, bomo videli, ko pridemo tja«. Ha, ha, ha.

  Takšne očitne neumnosti so del tudi novega Mita in novega boga. Glavni razlog za številne nesmisle v bibliji in tudi v novi religiji boga »Enosti« je seveda namerno karmičarsko poneumljanje vernih, s čimer jih zlomijo, zmanipulirajo in prisilijo, da kljub očitnim nesmislom in neumnostim opustijo lastno in zdravo pamet ter verjamejo v boga in biblijo. Ko človek enkrat popusti, poči in verjame v takšne neumnosti, kot je bog, z njim lahko delajo, kar hočejo.

  Se nadaljuje.

  Vse najboljše za vse.

  Seno

  Na naslovnici je hindujski bog Višnu, ki po vedenju spominja na križščanskega Jahveja.

  Preberite več o čudovitem življenju, ki nas čaka po ukinitvi blokade Zemlje, v moji seriji knjig Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu.

  Vse štiri dele si lahko izposodite ali kupite na:

  https://www.biblos.si/rezultati-iskanja?q=senad

  Na istem naslovu dobite tudi brezplačno knjigo Vi niste vaš um Vi ste Čudovito Bitje Čistega Zavedanja.

  Vabim vas, da se naročite na e-novice za prebujanje, osebni, partnerski in družinski razvoj ter spoznavanje vaše Čudovitosti.

  Dobili boste brezplačno knjigo »Kje sta Don Juan in Carlos Castaneda?«, v kateri opisujem primerjavo med starodavnim sistemom za osebnostni razvoj in mojim modelom za prebujanje.

  Kliknite tu in se naročite tam.

  https://www.pismapalkijem.si/brezplacna-knjiga/

    
   
  | More
  Sorodne povezave
 • Več od avtorja SENAD
 • Več s področja * Osebna rast in odnosi

 • Dodatne možnosti
 • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
 • Za tisk prijazna stran
 • Slabovidnim prijazna stran

 • Trackback

  Trackback URL for this entry: http://www.pozitivke.net/trackback.php/20230805170348159

  No trackback comments for this entry.
  Božja volja ali svobodna volja? (7/6) | 0 komentarjev. | Nov uporabnik
   

  Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Avtorji spletne strani na komentarje obiskovalcev nimamo nobenega vpliva.


  Na vrh (začetne) strani
   Copyright © 2023 www.pozitivke.net
   Vsa naša koda pripada vam.
  Powered By GeekLog 
  Page created in 2,02 seconds