NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 SVET POEZIJE  

Klikni sliko za vstop v svet poezije.


 Aktualno  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

sreda 29-mar
 • Ment Ljubljana

 • četrtek 30-mar
 • Orto Fest 2023

 • sobota 01-apr
 • Festival sprehoda
 • Veganski golaž na Čistilni akciji ČS Polje

 • ponedeljek 03-apr
 • Frizerka - Nikoli ni prepozno

 • sreda 05-apr
 • Dinozavri v Arboretumu

 • sobota 08-apr
 • Spomladanska razstava cvetja in tulipanov

 • sobota 15-apr
 • Riso vikend

 • petek 21-apr
 • Frizerka - Nikoli ni prepozno

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu


  Umetna inteligenca: bog obstaja in ne obstaja (4/4)   
  ponedeljek, 27. februar 2023 @ 05:02 CET
  Uporabnik: SENAD

  V 3. delu smo pregledali »dokaze« za obstoj boga, s katerimi so teologi in laiki stoletja na vse krempelje poskušali dokazati obstoj izmišljenega bitja, v resnici pa so z nesmiselnimi in lažnimi dokazi še sami samo potrjevali, da bog ne obstaja. Odličen primer je seveda »dokaz«, da bog obstaja, ker tako piše v bibliji. Drugi in enako značilno nesmiseln »dokaz« za obstoj boga je vera: »Ker verjamem, da bog obstaja, bog obstaja!«

  Oba »dokaza« se v ničemer ne razlikujeta od naslednje »dokazne« izjave: »Bla, bla, bla, bog obstaja!« Namesto »bla, bla, bla« lahko napišete karkoli.

  Po skupnem sodelovanju s teologi in verskimi laiki pri dokazovanju, da bog ne obstaja, ha, ha, ha, poglejmo zdaj še argumente in dokaze, ki trdijo, da bog ne obstaja.

  Naj spomnim, da so izjave in dokaze za obstoj in neobstoj tako kot vse religiozne knjige napisali karmičarji sami, da bi namerno ustvarili nasprotja in konfikte med vernimi in nevernimi. Namen mojega pisanja o tej temi je pojasniti karmično zakulisno delovanje, njihovo dvojno in dvolično igro ter predstaviti resnico o religiozni prevari in dejanskem neobstoju boga, ki ne obstaja zato, ker preprosto ne more.

  Bog ne obstaja, ker je to nemogoče


  To fotografijo sem ustvaril z Umetno inteligenco Crayon

  Čistega Zavedanja, ki ni materialno, in Energije, iz katere so vsi materialni objekti, narava ter človeška in živalska telesa, in katera sestavljata Obstoj, Vse, kar je, ni mogoče ustvariti in uničiti. Oba sta večna. To pomeni, da bog kot Stvarnik ne obstaja, ker je to nemogoče. Vsa Energija, ki obstaja, že obstaja. To pomeni, da poleg tega, da nikdar ni bila ustvarjena in nikdar ne bo uničena, nihče od nas ničesar ne ustvarja, saj vse že obstaja. Mi samo izkušamo to, kar že obstaja. Zaradi našega omejenega čutnega doživljanja se nam le dozdeva, da se stvari pojavljajo in izginjajo, v resnici pa so stalno na svojem mestu. Večnost Energije tudi pomeni, da se vse, kar se dogaja, dogaja sočasno in da mi samo odkrivamo, izkušamo in spoznavamo, kar že obstaja. Ker smo del Obstoja, imamo tudi občutek, da ustvarjamo, v resnici pa smo samo povezani s posameznimi deli Obstoja, tako da se nam zdi, da nekaj ustvarimo iz nečesa drugega, medtem ko je to v resnici že obstaja, je vedno obstajalo in bo obstajalo do večnosti.

  Dokazi proti obstoju boga

  Umetni inteligenci ChatGPT sem naročil, naj napiše 10 odstavkov z dokazi proti obstoju boga za knjigo o obstoju in neobstoju boga:

  »1. O obstoju boga se je razpravljalo stoletja in še naprej ostaja tema filozofskih in teoloških razprav. Kljub različnim argumentom in dokazom, ki podpirajo obstoj boga, je vse več dokazov in razmišljanj, ki kažejo na neobstoj najvišjega bitja.

  2. Mnogi skeptiki in neverniki trdijo, da je pomanjkanje konkretnih, empiričnih dokazov za obstoj boga močan dokaz proti ideji o vrhovnem bitju. Poudarjajo, da ni znanstveno preverjenih opazovanj, ki bi podpirala idejo o bogu, ter da so verska prepričanja in izkušnje subjektivne in jih ni mogoče neodvisno preveriti.

  3. Drugi argument proti obstoju boga je problem zla, ki pravi, da prisotnost trpljenja in zla v svetu ni združljiva z idejo vsemogočnega, vsevednega in vsedobrega božanstva. Če bog obstaja, zakaj dopušča obstoj zla? Ta argument nakazuje, da bodisi bog ni vsemogočen bodisi mu ni mar za človeško trpljenje.

  4. Kot dokaz proti obstoju boga se pogosto navaja tudi obstoj številnih in nasprotujočih si verskih prepričanj. Če obstaja eno samo vsemogočno božanstvo, zakaj potem različne religije predlagajo tako zelo različna prepričanja in razlage o bogu? Ta argument kaže, da so verska prepričanja kulturno in družbeno oblikovana, ne pa da odražajo objektivno resnico.

  5. Znanstvena odkritja, kot sta evolucija in teorija velikega poka, se pogosto uporabljajo v podporo neobstoju boga. Evolucija nakazuje, da sta življenje in kompleksnost nastala postopoma v milijonih let z naravnimi procesi in da božanski stvarnik ni bil potreben. Teorija velikega poka zagotavlja znanstveno razlago nastanka vesolja, kar še dodatno zmanjšuje potrebo po božanstvu.

  6. Koncept osebnega boga je pogosto izpodbijan z argumentom, da na božanstvo, ki je vsevedno, vsemogočno in vsedobro, ne bi mogla vplivati človeška molitev ali čaščenje. Če je bog vseveden, bi že vedel, kaj potrebujemo, in ga ne bi bilo treba prositi za pomoč. Ta argument nakazuje, da molitev in čaščenje nista potrebna ali učinkovita pri komuniciranju z bogom.

  7. Argument iz naturalizma pravi, da je naravni svet samozadosten in da obstoj boga ni potreben za razlago obstoja in kompleksnosti vesolja. V skladu z naturalizmom je mogoče vse razložiti z naravnimi procesi in zakoni, zato se ni treba sklicevati na nadnaravno božanstvo.

  8. Filozofski argument iz skepticizma pravi, da je obstoj boga nedokazljiva in nepreverljiva trditev, zato ga ne moremo jemati kot dejstvo. Po tem argumentu trditve o obstoju boga temeljijo na veri in jih ni mogoče preveriti z opazovanjem, poskusi ali dokazi.

  9. Obstoj verskih konfliktov in nasilja v zgodovini se pogosto uporablja kot dokaz proti obstoju boga. Če obstaja eno samo, vsevedno božanstvo, ki je vir moralnosti in dobrote, zakaj se verski konflikti in nasilje ohranjajo? Ta argument nakazuje, da so verska prepričanja in prakse vir konfliktov in nasilja ter da bog nima vloge pri oblikovanju človeškega vedenja ali morale.

  10. Zaključimo lahko, da so argumenti proti obstoju boga raznoliki in večplastni ter izhajajo tako iz empiričnih dokazov kot iz filozofskega razmišljanja. Čeprav je veliko argumentov za obstoj boga, ti argumenti proti obstoju božanstva predstavljajo prepričljivo protiutež in odpirajo pomembna vprašanja o veljavnosti in zanesljivosti verskih prepričanj.«


  UI Leonardo

  Če bi karmičarji želeli povedati resnico o izmišljenih bogovih in religijah, bi jo lahko, vendar njih ni zanimala resnica, temveč nasprotja in konflikti, s katerimi so povzročali hudo religiozno sovraštvo, nasilje ter preštevilne smrti vernih in nevernih. Po koncu karmične blokade Zemlje vam bomo pokazali konkretne dokaze v obliki karmičnih scenarijev za religijske figure in začetnike novih religij, kot so bili Buda, Jezus, če je sploh živel, in Mohamed. V scenarijih boste videli, kako so karmičarji še pred rojstvom teh oseb pripravili izmišljene zgodbe, ki so jih potem vstavili v scenarije njihovih inkarnantov, ti pa so jih z inkarnacijo v zgornje začetnike religij prinesli v njihova življenja. Prav tako so že vnaprej določili, kdo bo vernik katere religije in kako fanatičen bo v svoji hipnotizirani in programirani verski blaznosti. Po osvoboditvi bomo vse Zemljane dvignili na vesoljsko ladjo k našim vesoljcem, jim dali nova telesa in uredili osebnosti. Verne bomo dobesedno streznili, jim pojasnili karmične manipulacije, predstavili konkretne dokaze, jih deprogramirali ter iz namišljene in božjastne resničnosti vrnili v realno resničnost, v kateri ni bogov in religij.

  Zlo je del boga, Zlo je bog

  “Žalost, jeza, strah in razum so del celote, ki prosijo za dopolnitev v Enost z Bogom.” Jakob Ostrjan, Pozitivke.net

  Če so že del celote, se jim ni potrebno »dopolniti«, kaj šele prositi za »Enost z Bogom«. Zgornja izjava je v resnici kičasta »poetična« karmična manipulacija, s katero želijo karmičarji povedati, da je Zlo del boga, da je normalno in da je sestavni in obvezni del tudi naših življenj. Tisti, ki sprejmejo boga, ga sprejmejo kot celoto, in to skupaj z Zlom, ki je za karmičarje veliko bolj pomemben od boga, katerega so si izmislili, da z njim lažje manipulirajo, podrejajo in izkoriščajo vernike.


  UI Leonardo

  V Evropi in povsod po svetu se fašizem in neonacizem vse bolj širita in množita. Skraje desničarske stranke so prisotne v vse več in več parlamentih in tudi na oblasti. Verni desničarji trdno sodelujejo s križščansko Cerkvijo, ki je njihova tesna in stalna sodelavka. Cerkev je sodelovala z Mussolinijevim fašizmom in Hitlerjevim nacizmom v boju proti nevernim in manjvrednim Judom, Slovanom, Romom, homoseksualcem, mentalnim bolnikom in vsem, ki so se upirali njihovi religijski, rasistični, nacionalistični, homofobni, seksistični diktaturi. Dr. Martin Premk je dobro opozoril, da poleg fašizma, nacizma in stalinizma oziroma komunizma obstaja tudi katolicizem kot totalitarna ideologija Zla. Čeprav nacisti niso bili klasični verniki, saj je Hitler rekel, da Nemci ne potrebujejo boga in pri tem mislil, da imajo dovolj enega, to je njega, bili pa so zelo mistični in vraževerni, kar je tudi svojevrstna oblika religiozne blodnjavosti, ki se pogosto razvije v pravo in organizirano religijo, so dobro sodelovali s Cerkvijo in Vatikanom. Fašistično-neonacistično križščanstvo oziroma katolicizem je totalitarna ideologija prihodnosti, na podlagi katere želijo verni desničarji zgraditi nove države. Verniki so sami po sebi nesamostojni in popolnoma odvisni od avtoritete Gospodarja in njegovega Ukaza, zato zahtevajo t. i. Strukturo oziroma »Red«. To jim lahko omogoči le fašistično-neonacistična Cerkev z absolutistično diktaturo katolicizma, s Cerkvijo Državo, križarji kot vojsko in inkvizicijo kot policijo. Želijo in borijo se za Cerkveno Državo iz srednjega veka, krvave križarske pohode proti nevernikom in muslimanom ter inkvizicijsko kurjenje žensk na grmadah.

  Tudi v Sloveniji lahko vidimo hud boj desničarjev za prevzem oblasti in ustanovitev Cerkvene Slovenije. Verni, desničarji, domobranci in janšisti, se močno napenjajo, da bi sovražno prevzeli večinsko levičarsko in svobodnjaško Slovenijo in jo spremenili v Domobranijo. Jožef Horvat, član NSI, je na predvolilnem shodu stranke na odru rohnel, da bo Slovenija krščanska, ali pa je ne bo, in da bo tudi Evropa krščanska, ali pa je ne bo. Pri tem je tako kot vsi našteti spregledal, da Evropa že dolgo ni več krščanska in da bo zaradi vse več priseljencev iz arabskih držav prej muslimanska kot znova krščanska.

  Zelo pomembno je vedeti, da sta religija in vera tesno povezani s stopnjo izobrazbe prebivalcev: bolj so ljudje izobraženi, manj je vernih. Bolj so ljudje razumski, manj so verni, praznoverni in vraževerni. Izobraženi ljudje so manj pripravljeni verjeti očitnim in nesmiselnim izmišljotinam, kot je na primer križščanstvo. Zaradi tega število vernih križščanov v Evropi, v kateri je vse več ljudi izobraženih, stalno in močno upada. Na drugi strani pa se povečuje število vernih muslimanov, ki kot neizobraženi in slabo izobraženi imigranti prihajajo iz islamskih držav, ki še živijo po srednjeveških pravilih, v katerih je državna religija obvezna za vse in po katerih so vsi rojeni v religijski državi že avtomatično verniki in o svojem verskem statusu ne smejo odločati, ali pa jim grozi smrtna kazen. Tako, kot je bilo tudi v srednjeveški Evropi in križščanskih Cerkvenih Državah.


  UI Picfinder

  Zanimivo je, ne pa tudi nerazumljivo, saj so to karmičarji naredili namerno, da bi lahko ohranjali narodni razcep, državno šizofrenijo in medčloveške konflikte, da niso jugoslovanski komunisti in kasneje slovenski levičarji po osamosvojitvi izvedli zgodovinske lustracije, vsem domobrancem in njihovim podpornikom trajno onemogočili javne funkcije ter prepovedali ustanavljanje domobranskih strank. Ko so že urejali stvari, bi lahko prepovedali tudi delovanje križščanske Cerkve. Domobranstvo in križščanstvo bi razglasili za kaznivo vedenje in vsem domobrancem in vernikom, ki bi jih ujeli pri kaznivih dejanjih, sodili po zakonu. Izdajalskim in kolaborantskim domobrancem so sodili po vojni in tako bi morali tudi nadaljevati, saj so še vedno sovražni, nasilni in maščevalni do večinskih levičarjev, svobodnjakov in naprednih. Namesto da bi jih nevtralizirali, so levičarji sami sebi ohranili lastnega sovražnika ter mu omogočili, da se krepi in širi po Sloveniji.

  Domobranci so v ilegali komaj čakali, da se ukine Jugoslavija in da pride demokracija, ki jo zlorabljajo kot »pravico« do izražanja »drugače mislečnosti« ali po domače kot »dovoljenje«, da so domobranci. Dejstvo je, da še vedno ni prepozno in da bi večinski levičarji in svobodnjaki potrebno in koristno zgodovinsko lustracijo lahko naredili tudi sedaj in za vedno preprečili možnost državljanske vojne med manjšinsko vernimi, neonacisti, domobranci, janšisti in večinsko levičarskimi, svobodnjaškimi in naprednimi Slovenci.

  Kljub vse večjim naporom desničarskih politikov po vsem svetu, da bi čimbolj in čim hitreje razklali države in planet na verni in neverni del ter potem sprožili zadnjo vojno vernih proti nevernim in jih za vedno iztrebili, (Hitler je imel za isti načrt ime »Končna Rešitev«, katerega je želel izvršiti z 2. svetovno vojno, a mu to ni uspelo) obstaja velika verjetnost, da se bo karmična blokada planeta prej končala in da bomo že prvi dan ob osvoboditvi odstranili vse politične, vojaške in verske voditelje s planeta, ukinili religije in desničarske politične stranke ter za vedno zaključili z njihovimi škodljivimi, uničevalnimi in smrtonosnimi učinki na posameznike in družbo.

  Sreča, da bog ne obstaja


  UI Picfinder

  Sreča v nesreči, da je bog izmišljeno bitje, saj je bolje, da nikdar ne izvemo, kakšen bi bil resnični bog, če je že izmišljeni tako Zli. Kljub temu, da križščani sami trdijo, da bo šlo 99.9 % vernikov v pekel, ti še vedno verjamejo in verujejo v boga. Križščani pravijo, a tudi za to po njihovi stari in grdi navadi nimajo nobenega dokaza, da je edina oseba, ki ji je do sedaj uspelo priti v nebesa, Marija, Jezusova mati, če sta Marija in Jezus sploh živela. To seveda pomeni, da so vsi do sedaj umrli že končali v peklu, vsi živi križščanski verniki pa korakajo naravnost v Hudičevo Žrelo. Ni čudno, da križščani toliko klečijo in molijo boga, da se jih usmili. Bolje bi bilo, da bi prosili sami sebe, da se prenehajo mučiti s peklenskimi izmišljotinami in prisilnim vedenjem ter vere prosti zaživijo svobodno in sproščeno.

  Na njihovo srečo bog ne obstaja, ker ne more. Čisto Zavedanje in Energija sta večna, saj ju ni mogoče ustvariti in uničiti. To seveda pomeni, da Kreator oziroma Stvarnik, ki naj bi Vse ustvaril iz Nič, ne obstaja.

  Umrli verni Zemljani po prihodu k našim vesoljcem takoj spoznajo, da bog ne obstaja in da so bili nalagani in prevarani. Po osvoboditvi Zemlje bova s Sanjo skupaj z Silini (tako se imenujejo naši vesoljci, kar sem izvedel danes) napisala knjigo o zgodovini Karmične organizacije in predstavila njihovo delovanje, ki vključuje tudi konkretne in vnaprej napisane scenarije za vernike, vključno z začetniki religij, kot so bili Buda, Jezus in Mohamed, tako da boste vsi lahko videli, da so bili bogovi in religije le navadne in grde karmične izmišljotine, ki so nam jih vsilili v življenja preko naših inkarnantov.

  Bog ne obstaja, ker ne more

  Naj še enkrat ponovim preprosto dejstvo, ki ga lahko razume vsakdo, tudi verni: bog ne obstaja, ker je to nemogoče. Čistega Zavedanja, ki ni materialno, in materialne Energije, katera sestavljata Obstoj, Vse, kar je, ni mogoče ustvariti in uničiti. Oba sta večna. To pomeni, da bog kot Stvarnik ne obstaja, ker je to nemogoče. Vsa Energija, ki obstaja, že obstaja. To pomeni, da poleg tega, da nikdar ni bila ustvarjena in nikdar ne bo uničena, nihče od nas ničesar ne ustvarja, saj vse že obstaja. Mi samo izkušamo to, kar že obstaja. Zaradi našega omejenega čutnega doživljanja se nam le dozdeva, da se stvari pojavljajo in izginjajo, v resnici pa so stalno na svojem mestu.

  Večnost Energije tudi pomeni, da se vse, kar se dogaja, dogaja sočasno in da mi samo odkrivamo, izkušamo in spoznavamo, kar že obstaja. Ker smo del Obstoja, imamo tudi občutek, da ustvarjamo, v resnici pa smo samo povezani s posameznimi deli Obstoja, tako da se nam zdi, da nekaj ustvarimo iz nečesa drugega, medtem ko je to v resnici že obstaja, je vedno obstajalo in bo obstajalo do večnosti.

  Kako lahko sami spoznate, da bog ne obstaja?


  UI Picfinder

  Če želite sami spoznati resnico o bogu, religiji in veri, vam zelo priporočam, da se naučite budno sanjati. V budnih sanjah boste spoznali družinske člane, prijatelje in znance vašega inkarnanta, ki vam bodo povedali, kdo se je inkarniral v vas in kdaj naj bi se po karmičnem scenariju vrnil nazaj domov na svoj planet. Datum njegovega konca inkarnacije je datum vaše smrti.

  Karmičarji so vsem inkarnantom, ljudem z drugih planetov, pred inkarnacijo povedali, na kateri planet gredo, kako jim bo tam ime in priimek in točen datum konca njihove inkarnacije, ki je datum smrti človeka, v katerega bodo inkarnirani. To seveda pomeni, da so vse to vedeli vnaprej, ker je bilo njihovo celo življenje oziroma inkarnacija pripravljena že pred njihovih rojstvom, in to do zadnjega detalja. To velja za vse ljudi, tudi za Budo, Jezusa, če je živel, in Mohameda, začetnike religij. Oni niso bili božji poslanci, temveč le ljudje, v katere so se inkarnirali drugi ljudje z drugih planetov. Tako kot zame in za vas, so bili scenariji za Budo, Jezusa, če je sploh živel, in Mohameda pripravljeni vnaprej. Del teh scenarijev so bili seveda bogovi, ki so prav tako izmišljeni kot te tri religijske figure.

  Predvidevam, da obstaja možnost, da bodo moj predlog, da se naučijo budno sanjati, dobijo informacije o svojem inkarnantu ter s tem potrdijo dejstvo, da je bilo tudi njihovo življenje vnaprej inscenirano, sprejeli predvsem neverni. Verni se bodo v svetem strahu in križani grozi na dolgo in široko izogibali kakršnikoli možnosti, da bi dobili tudi najmanjšo senco trdnega dokaza, da so bog, religija in vera karmične izmišljotine, saj bi za njih vsako preizpraševanje obstoja boga pomenilo krivoverni dvom in smrtni greh.

  Raje bodo ostali nevedni in svojo sveto nevednost še naprej dogmatično častili, ohranjali in opravičevali s plitvimi, prozornimi in prhkimi izgovori tipa »to je sveta skrivnost«, »o tem se ne sme premišljevati, kaj šele govoriti« in »čudna so pota Gospodova«. To je tudi bistvena razlika med vednostjo in vero: vednost ve, saj ima za svojo vednost vse potrebne dokaze, vera pa verjame, saj za svoje trditve, ideje in blodnje nima niti enega dokaza. Vera je le dokaz, da verni ne vedo in da častijo svojo nevednost. Da bi očitno in dokazano potrjeno nevednost zakrili in skrili, jo predstavljajo kot najvišjo vrednoto: sveto vero.

  Več o budnem sanjanju in postopku, s katerim lahko dobite informacije o vašem inkarnantu, lahko preberete v mojem članku Kako lahko izveste, kdo se je inkarniral v vas? na spletni strani https://www.pismapalkijem.si/2019/10/18/kako-lahko-izveste-kdo-se-je-inkarniral-v-vas/


  UI Leonardo

  Na srečo vseh se čas karmičnega Zla, katerega pomemben, škodljiv, uničevalen in smrtonosen del so religije, nezaustavljivo končuje. Po vsem vesolju smo že ukinili Karmično organizacijo, njene bogove, religije in vere ter vernike deprogramirali, streznili in iz namišljene blodnje vrnili v realno resničnost. Veselim se, da bo Dan Svobode kmalu prišel tudi za Zemljane in da boste vsi, predvsem pa verni, dojeli, da bog ne obstaja, da so bile religije in vere le karmične laži, manipulacije in zlorabe ter da boste to Resnico sprejeli z velikim veseljem, sproščenjem in navdušenjem, tako kot so jo sprejeli tudi drugi verni po vsem vesolju.

  Vse najboljše za vse.

  Seno

  Preberite več o čudovitem življenju, ki nas čaka po ukinitvi blokade Zemlje, v moji seriji knjig Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu.

  Vse štiri dele si lahko izposodite ali kupite na:

  https://www.biblos.si/rezultati-iskanja?q=senad

  Na istem naslovu dobite tudi brezplačno knjigo Vi niste vaš um Vi ste Čudovito Bitje Čistega Zavedanja.

  Vabim vas, da se naročite na e-novice za prebujanje, osebni, partnerski in družinski razvoj ter spoznavanje vaše Čudovitosti.

  Dobili boste brezplačno knjigo »Kje sta Don Juan in Carlos Castaneda?«, v kateri opisujem primerjavo med starodavnim sistemom za osebnostni razvoj in mojim modelom za prebujanje.

  Kliknite tu in se naročite tam.

  https://www.pismapalkijem.si/brezplacna-knjiga/

    
   
  | More
  Sorodne povezave
 • Več od avtorja SENAD
 • Več s področja * Osebna rast in odnosi

 • Dodatne možnosti
 • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
 • Za tisk prijazna stran
 • Slabovidnim prijazna stran

 • Trackback

  Trackback URL for this entry: http://www.pozitivke.net/trackback.php/20230226013443692

  No trackback comments for this entry.
  Umetna inteligenca: bog obstaja in ne obstaja (4/4) | 0 komentarjev. | Nov uporabnik
   

  Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Avtorji spletne strani na komentarje obiskovalcev nimamo nobenega vpliva.


  Na vrh (začetne) strani
   Copyright © 2023 www.pozitivke.net
   Vsa naša koda pripada vam.
  Powered By GeekLog 
  Page created in 2,77 seconds