NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 SVET POEZIJE  

Klikni sliko za vstop v svet poezije.


 Aktualno  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

sreda 28-feb
 • Spekter. 70 let Zbirke UGM
 • Mednarodna konferenca - Pot do 1,5 °C: Podnebno in energetsko načrtovanje v srednji in vzhodni Evropi

 • četrtek 29-feb
 • Vabilo na premiero dokumentarnega filma: Prijatelji mladih - 70 let ZPMS

 • sobota 02-mar
 • Komunikacija - Temelj dobrih odnosov

 • torek 05-mar
 • Motiviranje in spremljanje prostovoljcev - Usposabljanje za mentorje in koordinatorje prostovoljcev

 • sreda 06-mar
 • Matej Bizovičar: Brbotanje po skritih kotičkih Ljubljane

 • četrtek 07-mar
 • Gašper Poprijan (tuba) in Mia Kristan (tolkala)

 • petek 08-mar
 • Informativno predavanje z zdravnikom
 • Dan žena z Anjo Hrastovšek

 • sobota 09-mar
 • Ko se ptički ženijo - Gregorjevo

 • torek 12-mar
 • Ana & potniki

 • četrtek 14-mar
 • Blaž Kozjek (pozavna) in Žan Pečenik (evfonij)

 • petek 22-mar
 • Mednarodni festival Čili in čokolada

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu


  Homoseksualnost v resnici sploh ne obstaja (2/4)   
  sreda, 12. oktober 2022 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: SENAD

  Desničarsko sovraštvo do homoseksualcev (in mnogih drugih in drugačnih) izvira iz njihove religije, v kateri jih njihov bog Jahve, po lastnih besedah ljubosumni, jezni in maščevalni bog, hujska proti homoseksualcem in jim ukazuje, da jih pobijejo.

  Ker so križščani narejeni po božji podobi, tudi sami nestrpni, jezni in nasilni, z vsem zaletom izvajajo božji ukaz »Ubija pedra!«. Poglejmo, kaj o homoseksualnosti pravi križščanska biblija, njihova sveta knjiga, zakonik in priročnik za pravilno življenje vernikov oziroma grešnikov:

  “Sodba o Sodomi in Gomori

  Zgodba o sodbi Sodome in Gomore je opisana v 1 Mz 18-19 Bog v gosteh pri Abrahamu. Trije možje pridejo k Abrahamu v ravnino k Mamrejevim hrastom. Ko so angeli prejeli gostoljubje Abrahama in Sare, Gospod razkrije Abrahamu, da bo potrdil, kar je slišal proti Sodomi in Gomori, »Vpitje iz Sódome in Gomóre je res silno in njihov greh je izredno težak.«

  Abraham vpraša, ali bo Gospod prizanesel mestu, če bo v njem petdeset pravičnih ljudi, s čimer se Gospod strinja. Abraham nato prosi za milost pri zaporedno nižjih številkah - najprej petinštirideset, nato štirideset, nato trideset, nato dvajset in nazadnje deset - pri čemer se je Gospod vsakič strinjal.

  Dva angela so poslali naprej v Sodomo, sreča jih Abrahamov nečak Lot, ki jih prepriča, da se nastanijo pri njem, on pa jim postreže z obrokom.


  Sodoma in Gomora iz Nürnberške kronike, Hartmann Schedel, 1493. Lotova žena, že preoblikovana v solni steber, je v središču. – Nuremberg_chronicles_f_21r Foto: wikipedia

  4 Preden sta legla, so hišo obstopili meščani, sódomski moški, vsi, od dečkov do starcev, vse ljudstvo do zadnjega moža.

  5 Klicali so Lota in mu rekli: »Kje sta moža, ki sta nocoj prišla k tebi? Pripelji ju ven k nam, da ju spoznamo!«

  Lot ni hotel pustiti svojih gostov prebivalcem Sodome in jim je namesto tega ponudil svoji dve deviški hčeri, »ki še nista spoznali moža«, in »jima storite, kar je v vaših očeh dobro«. Zavrnili so to ponudbo, se pritožili nad Lotom, ki jim je sodil, nato pa so prišli blizu, da bi razbili vrata. Lotova angelska gosta sta ga rešila in moške prizadela s slepoto ter Lota obvestila o svoji nalogi, da uničita mesto, nato pa Lotu ukazala, naj zbere svojo družino in odide. Ko so pobegnili, je en angel ukazal Lotu, naj »ne gleda za sabo«. Ko sta Sodomo in Gomoro uničevala z žveplom in Gospodovim ognjem, se je Lotova žena ozrla na mesto in postala je steber soli.”

  Zanimivo, da je boga nekoč motilo nekaj homoseksualcev iz Sodome, ne moti pa ga na stotine milijonov pripadnikov LGBTQIA+ skupnosti danes. Kako to, da ne pošlje vojsko angelov, da “z žveplom in Gospodovim ognjem” uniči grešne sodomiste današnjega časa. Morda je to posebna kazen za verne, katere tako sili, da živijo z grešnimi, obenem pa jih na skrivaj preizkuša, da vidi, ali res ljubijo bližnjega, kot jim je zapovedal. V vsakem primeru svoje “izvoljeno ljudstvo” shizofreno razceplja, ko jim daje dve različni in nasprotujoči si komandi: “Ljubi bližnjega kot ljubiš samega sebe!”, po drugi strani pa “Ubij pedra!”. Pa ti bodi vernik, če moreš.

  Ubij pedera!

  (Pogost navijaški vzklik za sodnika na nogometnih tekmah.)


  Nasilje nad istospolnimi na paradi ponosa v Kijevu. Foto: nbcnews.com

  Križščanski bog, ki se lažno predstavlja za ljubečega, v resnici pa je po lastnih besedah ljubosumni, jezni in maščevalni bog, je vernim ukazal, da so nasilni do homoseksualcev. To nasilje je še danes pogosto v manj razvitih državah, kjer osebe z zgornjega seznama zaničujejo, obtožujejo in tudi sodno preganjajo, obsojajo na zaporne kazni, nekje tudi na smrt. To sovraštvo temelji na »božji besedi« iz biblije:

  »The Book of Leviticus in the Old Testament has two references condemning homosexuality: “Do not lie with a man as one lies with a woman; that is detestable” (Leviticus 18:22) and “If a man lies with a man as one lies with woman, both of them have done what is detestable. They must be put to death; their blood will be on their own heads” (Leviticus 20:13).«

  “Knjiga Levitikus v Stari zavezi vsebuje dve besedi, ki obsojata homoseksualnost: “(3 Mz 18,22) in “Če moški leži z moškim, kakor leži z žensko, sta oba storila, kar je ogabno” (3 Mz 18,22). Njuna kri bo na njunih glavah” (3 Mz 20,13).”

  Taisti bog je pozabil na svoji zapovedi »Ne ubijaj!« in »Ljubi bližnjega kot ljubiš sebe.« To očitno ne velja za homoseksualce, za katere je križščanski bog ukazal dodatno zapoved: »Ubij pedra!«

  »Paul writes in Corinthians: “Or do you not know that wrongdoers will not inherit the kingdom of God? Do not be deceived: Neither the sexually immoral nor idolaters nor adulterers nor men who have sex with men nor thieves nor the greedy nor drunkards nor slanderers nor swindlers will inherit the kingdom of God.”

  In Timothy, Paul writes: “The law is for people who are sexually immoral, or who practice homosexuality, or are slave traders, liars, promise breakers, or who do anything else that contradicts the wholesome teaching.”

  “Pavel piše v Korinčanom: “Ali ne veste, da krivičniki ne bodo podedovali Božjega kraljestva? Ne pustite se preslepiti: Niti spolno nemoralni niti malikovalci niti prešuštniki niti moški, ki imajo spolne odnose z moškimi, niti tatovi niti pohlepneži niti pijanci niti žaljivci niti prevaranti ne bodo podedovali Božjega kraljestva.”

  V Timoteju Pavel piše: “Zakon je namenjen ljudem, ki so spolno nemoralni ali ki prakticirajo homoseksualnost, so trgovci s sužnji, lažnivci, kršitelji obljub ali počnejo kar koli drugega, kar je v nasprotju s koristnim naukom.”

  Heteroseksualci, ampak samo verni, bodo šli v nebesa, homoseksualci, trgovci s sužnji, lažnivci in goljufi pa bodo šli v pekel. Kam bodo šli potem homoseksualni križščanski duhovniki?

  Jezus je poročen s Cerkvijo


  Jezusova poroka s križščansko Cerkvijo. Na levi in desni sta “poročni priči”, spodaj “svati”. Foto: byaransomedsoul.wordpress.com

  Navajeni na vse mogoče izmišljotine, kontradiktornosti in laži iz svetih knjig, za šalo poglejmo še eno sveto neumnost iz biblije:

  »2) a core belief that sex differentiation is an indispensable part of Christian marriage. The latter being of tremendous importance, because according to the New Testament, marriage is a primary symbol of the love between Christ and his beloved “bride,” the church..To them, same-sex couples (and single people for that matter) are uniquely excluded from participation in this symbol on the basis of a failure to perform one or more dimensions of an often vague category referred to as ‘gender complementarity.« (Vir: https://www.hrc.org/resources/what-does-the-bible-say-about-homosexuality

  “2) temeljno prepričanje, da je razlikovanje med spoloma nepogrešljiv del krščanskega zakona. Slednje je izjemnega pomena, saj je po Novi zavezi zakonska zveza glavni simbol ljubezni med Kristusom in njegovo ljubljeno ‘nevesto’, Cerkvijo.” Po njihovem mnenju so istospolni pari (in tudi samske osebe) izključeni iz sodelovanja pri tem simbolu na podlagi tega, da ne izpolnjujejo ene ali več dimenzij pogosto nejasne kategorije, imenovane ‘spolna komplementarnost’.«

  Po tej razlagi je idealno partnerstvo med moškim in žensko med Jezusom in Cerkvijo, ki igra žensko vlogo in kot Sveta Mati rojeva nove vernike. Homoseksualni zaradi istospolne usmerjenosti ne morejo sodelovati v tem odnosu do Cerkve, saj moških ne privlači, ženske, ki bi s Cerkvijo kot žensko še lahko kaj imele, pa Cerkev ne mara. Cerkev hoče imeti pravega dedca, kot je bil Jezus, in nikogar drugega.

  Če ste homoseksualec, se po bibliji ne morete zaljubiti, poročiti in šele po poroki (do nje imate lahko le analne spolne odnose, kar je popularna in redna praksa pri mladih križščanskih vernicah - priporočam ogled videoposnetka z naslovom »Fuck me in the ass cause I love Jesus« ali po slovensko »Daj me v rit, ker ljubim Jezusa« na spletni strani https://www.youtube.com/watch?v=CX5AIaC_P8Y) imeti spolnih odnosov s Cerkvijo.

  Kdo sploh pravi, da bi si želeli imeti kakršenkoli odnos s Cerkvijo, kaj šele spolnega? Za verne je to višek in vrhunec svetega partnerstva, za neverne le še ena verska blaznost.

  Eden od obiskovalcev z drugih planetov me je spomnil, da tudi približno 80 % potrjenih homoseksualnih križščanskih duhovnikov ne more imeti jezusovskega heteroseksualnega odnosa do Cerkve kot ženske, ampak le homoseksualnega do Jezusa kot moškega. Tu se takoj pojavi vprašanje, ali bi križščanski duhovniki imeli konkretne spolne odnose z Jezusom, če bi tudi on pristal na njih? Kako bi na to gledala Cerkev, ali bi bila ljubosumna na homoseksualce? Kako to, da iz svojih meniških kasarn ne izloči vseh homoseksualnih duhovnikov, ki so spolno jalovi, saj ne morejo imeti pravilnih odnosov s Cerkvijo?


  Foto: telegraph.co.uk

  Po zgornjih navedkih iz biblije lahko vidimo, da križščanska Cerkev, ki si je prilastila Jezusa in biblijo, katero je preoblikovala za svoje namene (iz nje je na primer izbrisala reinkarniranje), predstavlja kot edino pravo ljubezen ljubezen do boga, Jezusa in Cerkve, vse ostale oblike pa so v prenesenem smislu pederastije oziroma nenaravne, izkrivljene in sprevržene. Edino, kar Cerkev še sprejema kot nujno zlo, je tehnično razmnoževanje med moškimi in ženskami, ki služi izključno produkciji novih vernikov, še posebej duhovnikov. Zaradi tega Cerkev izredno motijo vse druge oblike spolne identitete in spolnih praks, saj je ljubosumna na vse, ki jih namesto nje, privlačijo drugi ljudje, in v nekaterih primerih celo istega spola.

  Križščanska Cerkev je Grkom vzela homoseksualnost, ki je bila prej normalna, jo abnormalizirala v javnosti in si jo prisvojila v zasebnost svoje duhovniške Elite kot posebno specialiteto in posebno darilo za posvečene izbrance. Z redno hinavsko in zahrbtno prakso so tisočetja razvijali apetit po mladih fantih in fantkih in se neomejeno mastili z mladim mesom od spredaj in od zadaj. Imeli so vso zaščito, saj so se za homoseksualne zlorabe cerkvenjaki začeli opravičevati in plačevati velike denarje šele pred kratkim. Cerkev je bogata, zato si lahko privošči duhovniške perverzije in spolne predatorje časti z otroškim mesom še naprej.

  Če so pohotne duhovnike dobili, so jih škofje na hitro premestili v drugo občestvo, kjer so nadaljevali s spolnimi zlorabami otrok in mladih. Namesto da bi jih izključili iz svoje organizacije, ki se lažno predstavlja kot moralno neomadeževana in jim s tem onemogočili stike z mladimi, so jih s premeščanjem in kolobarjenjem po drugih občestvih še dodatno nagradili. Tako so naredili tudi s slovenskim duhovnikom Jožetom Šomnom, ki so ga po prijavah o spolnih zlorabah v Kongu takoj vrnili v Slovenijo in tako onemogočili preiskavo. Domačini v Slivnici pravijo, da še vedno dela z otroci in jih celo hodi iskat v šolo.

  Za laično in nevedno javnost si je Cerkev izmislila celibat, ki je v resnici pomenil, da duhovniki nimajo spolnih odnosov izven cerkva in samostanov, znotraj pa so si privoščili prave orgije, in to z idejo, da je bog usmiljen in jim bo že oprostil. Poleg otrok in mladih fantov so duhovniki, in to še vedno počnejo, spolno zlorabljali tudi nune. Kot je znano iz Afrike, so jih potem silili v splave, proti katerim se v javnosti borijo enako glasno in goreče kot proti homoseksualnosti.

  Janšisti proti homoseksualcem

  Glede na njihovo značilno in sovražno zaničevanje bi lahko rekli, da je to uradno janšistično stališče do Urške Klakočar Zupančič osebno, in to ne glede na to, kaj pove. Ali jih motijo njeni rdeči čevlji ali prsi ali karkoli že, samo da jo lahko zaničujejo in zmerjajo:

  Iztok @Iztok00396214

  “O Urška..to je tista k je kazala joške na Japonskem..pač…bolana ženska..”

  V tem primeru je Urška Klakočar Zupančič desničarjem v parlamentu mirno, jasno in razumljivo pojasnila, kaj je to parlamentarna demokracija, ustava in ustavno sodišče, ki mora kot varuh ustave skrbeti za pravice vseh državljanov in še posebej odpravljati vse diskriminacije, kot so veljale tudi za istospolne do odločitve o enakopravnosti pri posvajanju otrok.

  Mimogrede, na internetu sem prebral, da v Sloveniji letno posvojijo 30 do 50 otrok, od katerih največjo večino raznospolni in še ti morajo iti skozi zelo temeljit postopek. Leta 2019 so posvojili 47 otrok, od tega jih je 30 živelo v Sloveniji, 17 v tujini.

  Janšisti se kot biblični križarji proti nevernim in krivovernim borijo proti istospolnim in ne za otroke kot lažno trdijo. Če bi se res borili za otroke, bi se zavzemali za pravice vseh otrok, tudi tistih s posebnimi potrebami in na primer romske, ki živijo v hudi bedi, ter za vse druge otroke, ki so revni in gredo zvečer lačni spat. Višek dvoličnosti pa je popolno ignoriranje stoletnih istospolnih duhovniških zlorab otrok in mladostnikov po cerkvah, semeniščih in samostanih, ki jih je na desetine milijonov, mnogih tudi v Sloveniji. Ravno v tem času lahko beremo o duhovniku Jožetu Šomnu, ki naj bi v Kongu v Afriki zlorabili in posilil več kot 50 mladih fantov. Aleš Primc, nestrpni janšistični borec proti istospolnim pod krinko boja za otroke, ni rekel niti besede o duhovniških spolnih predatorjih, kaj šele da bi organiziral kakšno javno zborovanje za zaščito otrok pred duhovniškimi spolnimi zlorabami.

  norakrava @norakrava

  “14 minut od sprejetja družinskega zakonika in že imamo fotografijo prvega nosečega moškega … To pomeni konec Slovenije!”


  Aleš Primc, janšistični aktivist

  Križščanska božja družina je zelo slab zgled katerikoli družini, saj je najslabša možna družina sploh. V resnici imamo v eni kar dve božji družini:

  1. V prvi, nebeški, so oče bog, sin Jezus in stric/seme/oploditelj sveti duh, trije istospolni moški.

  2. V drugi, zemeljski družini so Jožef, le krušni oče, Marija, le nadomestna mati, ki je zanosila s svetim duhom, in Jezus, božji podtaknjenec oziroma kukavičji Mihec. Jezus je biološko gledano tudi izvenzakonski otrok, po desničarsko pankrt, saj Jožef ni njegov biološki oče.

  Božja družina je bila škodljiva, uničujoča in smrtonosna za sina edinca, ki ga je oče, da bi od grešnikov odkupil njihove dolgove, mučil in ubil na križu. Slavoj Žižek je dobro in duhovito rekel, da so bili bogu grehi človeštva tako pomembni in vredni, da je za njih zamenjal življenje lastnega sina. Bi dali svojega otroka v posvojitev takšnemu očetu, psihopatskemu sadistu, kateremu so več vredni grehi drugih ljudi kot življenje lastnega sina?

  Arjan Pregl pravi na Twitterju, da so ga desničarji zelo presenetili s svojo strpnostjo do beguncev: »Desnica me je precej presenetila s strpnostjo, saj ji, glede na fotografijo, družinski ideal predstavlja begunska družina, kjer mož ni obenem tudi oče otroka.«


  Mitološki prikaz begunske družine v skednju z Marijo, nadomestno materjo, Jožefom, krušnim očetom, in Jezusom, božjim podtaknjencem ali po slovensko kukavičjim Mihcem. Za verne je to idealna družina. Foto: Nataša Sukič

  Na fotografiji, ki so jo desničarji obesili v Državni zbor, sta Marija in Jožef z Jezusom dojenčkom. Verjetno ste tudi videli, da je poslanka NSI, Iva Dimic, izjavila, da je biblija, »knjiga vseh knjig«, nad ustavo. S tem je tudi jasno povedala, kakšno državo si želijo desničarji. Za njih je edina prava država Cerkev, v kateri je biblija ustava, križarji vojska in inkvizicija policija. Ali po domače totalitarna diktatura.

  JJ @JJ13003305 Replying to @PreglArjan

  “To je pa višek nesramnosti. Kaj ti desničarji pozabijo, da so v DZ, ne pri maši v cerkvi? Iva Dimic, Sveto pismo, ki ga dvigne kar nad Ustavo. Naj tem katolibanom nekdo razloži, da miti in legende spadajo kam drugam, ne v dom demokracije. V DZ se morajo odvijati resne zadeve.”

  Dominika Švarc Pipan jo je spomnila, da ni v cerkvi, ampak v parlamentu:

  Dominika Švarc Pipan

  “Vredno je ponoviti osnove, kratko in razumljivo. 1. Ustava je temeljni in najvišji pravni akt pravnega reda Republike Slovenije. 2. V skladu s 7. členom Ustave so država in verske skupnosti ločene.”

  Poslanka Levice, Nataša Sukič, je Ivi Dimic naštela, kar ji gre, in to kar s svojim primerom: »Vi samo ‘tumbate’ eno in isto. Oče, mati, oče, mati. Pa tudi če bo oče pijanec in bo pretepal družino. Za otroka je pomembno ljubeče, spodbudno okolje, ne pa forma družine. Če imajo otroci ljubeče starše, imajo mnogo boljše pogoje, kot sem jih imela jaz, ker me je oče zapustil.« (Vir: https://www.slovenskenovice.si/bulvar/domaci-traci/poslanka-nsi-sokirala-z-izjavo-dosedaj-tega-ni-izrekel-se-nihce-video/)

  Zakaj so verni desničarji judovsko družino beguncev sprejeli, druge pa tako fanatično, sovražno in grobo zavračajo? Kje je križščanska »ljubezen do bližnjega«?

  Božja družina, ne “nebeška” ne zemeljska, nista v resnici pravi družini. Prva je brez človeške matere, druga brez človeškega očeta. To je v resnici le para-družina oziroma navidezna in lažna družina, saj po križščanski, desničarski in janšistični definiciji družine nima obveznega člana, to je biološke matere oziroma očeta.

  Več o božji para-družini lahko preberete v mojem članku v dveh delih:

  Božja družina ali mačji kašelj? (½)

  https://www.pismapalkijem.si/2021/05/31/bozja-druzina-ali-macji-kaselj-1-2/

  in

  Božja družina ali mačji kašelj? (2/2)

  https://www.pismapalkijem.si/2021/06/06/bozja-druzina-ali-macji-kaselj-2-2/

  Še kot zanimivost: če v neki skupnosti ne bi poznali križščanske religije in njenih mitov, bi žensko, ki bi bila noseča in bi trdila, da jo je oplodil duh, razglasili za noro. V skupnosti križščanskih vernikov, v kateri verjamejo v izmišljene mite, takšno žensko častijo kot “Mati Božjo”.

  Se nadaljuje.

  Vse najboljše za vse.

  Seno

  P. S. Če poznate koga iz skupnosti LGBTQIA+, mu, hvala, pošljite povezavo do teh člankov, saj mu bo zelo koristilo, da pozna resnico.

  Preberite več o čudovitem življenju, ki nas čaka po ukinitvi blokade Zemlje, v moji seriji knjig Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu.

  Vse tri dele si lahko izposodite ali kupite na:

  https://www.biblos.si/rezultati-iskanja?q=senad

  Na istem naslovu dobite tudi brezplačno knjigo Vi niste vaš um Vi ste Čudovito Bitje Čistega Zavedanja.

  Vabim vas, da se naročite na e-novice za prebujanje, osebni, partnerski in družinski razvoj ter spoznavanje vaše Čudovitosti.

  Dobili boste brezplačno knjigo »Kje sta Don Juan in Carlos Castaneda?«, v kateri opisujem primerjavo med starodavnim sistemom za osebnostni razvoj in mojim modelom za prebujanje.

  Kliknite tu in se naročite tam.

  https://www.pismapalkijem.si/brezplacna-knjiga/

  Dobrodošli in vse najboljše.

    
   
  | More
  Sorodne povezave
 • https://www.pismapalkij...
 • Več od avtorja SENAD
 • Več s področja * Osebna rast in odnosi

 • Dodatne možnosti
 • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
 • Za tisk prijazna stran
 • Slabovidnim prijazna stran

 • Trackback

  Trackback URL for this entry: http://www.pozitivke.net/trackback.php/20221008034100601

  No trackback comments for this entry.
  Homoseksualnost v resnici sploh ne obstaja (2/4) | 0 komentarjev. | Nov uporabnik
   

  Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Avtorji spletne strani na komentarje obiskovalcev nimamo nobenega vpliva.


  Na vrh (začetne) strani
   Copyright © 2024 www.pozitivke.net
   Vsa naša koda pripada vam.
  Powered By GeekLog 
  Page created in 3,33 seconds