NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 SVET POEZIJE  

Klikni sliko za vstop v svet poezije.


 Aktualno  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

sobota 04-feb
 • Hot dog party in žrebanje nagrad Veganskega izziva

 • sreda 08-feb
 • LUV fest

 • petek 10-feb
 • Valentinovo v bivši slogi

 • sobota 11-feb
 • Sobotna ustvarjalnica / Počitniška hišica: urejanje okolice

 • torek 14-feb
 • Reka sedmerih imen

 • torek 28-feb
 • Zimski festival Ljubljana

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu


  Vesoljsko poročilo št. 6: samo še Zemlja   
  ponedeljek, 19. september 2022 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: SENAD

  Kot ste videli v prejšnjem članku, smo končno odkrili pravega AntiKrista (šala), tako da gremo lahko naprej z drugimi pomembnimi vesoljskimi opravki. Verjetno ste že videli novega kralja, Karla III, ki tudi za najnujnejša vsakdanja opravila, kot je likanje vezalk, potrebuje celo četo služabnikov. Kljub temu se lepo vidi, da mu stvari uhajajo iz rok in da je kljub toliki služinčadi ves odpet.

  Odkrili smo še zadnje planete, ki so bili po starem

  Od 11. novembra 2021, ko smo mislili, da smo osvobodili že celo vesolje, smo tu in tam še vedno odkrili kakšen planet, ki je še deloval po karmičnem sistemu. Prebivalci se niso več inkarnirali, saj bi za to morali delovati tudi karmični centri na drugih planetih, ki so bili že zaprti in dematerializirani, so pa živeli z vsemi omejitvami, kot so stara, namenoma okvarjena, bolna in poškodovana telesa, revščina, nasilje, vojne, trpljenje in smrt.

  Na vsakem planetu, ki smo ga odkrili in osvobodili, so bili ljudje navdušeni nad novim življenjem. Naši vesoljci vsem predvajajo moje hologramsko pozdravno sporočilo, poleg tega pa jih tudi sami nagovorijo, jim predstavijo nadplanetarno skupino, ki bo skrbela za njihovo zdravje, življenje in varnost ter pomagala pri ukinitvi karmičnega sistema in ustvarjanju novega življenja.

  Priročnik za planetarno preozbrazbo sem napisal že prej, Sanja, Katerina, Miša (vodja Planetarnega sveta na Palkiju), novi politiki s Palkija in naši vesoljci so dodali še nekaj predlogov, vse skupaj smo poslali novim galaktičnim in solarnim upravam, nadplanetarnim skupinam, Planetarnim svetom in vsem deželnim politikom po celem vesolju. Vsi prebivalci, ki so živeli še po starem, so navdušeni nad novimi telesi, posestvi in hišami, tehnologijo, partnerji in milijoni evrov. Še posebej jim je všeč, da smo zaključili Karmično organizacijo, saj je bilo prisilno inkarniranje za njih ena izmed največjih groz v življenju.

  Na planetu, s katerega prihaja Zlatko, mlad fant, ki je proti svoji in moji volji v meni implantiran že 12 let, rečejo karmičarjem »basi«, kar pomeni »najbolj negativni«, inkarniranju pa »utrge basin«, kar pomeni »najhujše nepotrebno«. Lahko si predstavljate, ali raje ne, da danes dobite poziv, da se morate oglasiti v Karmičnem centru, da greste v inkarnacijo, tam pa izveste, da boste čez en mesec odpotovali na drug planet in tam preživeli 80 let.

  To seveda pomeni, da se vaše življenje konča v celoti - izgubite službo, morda tudi partnerja, pod vprašanjem je vaše stanovanje, avto, denar in vse ostalo. Vsi vaši načrti so propadli in vprašanje je, če jih boste sploh še kdaj uresničili. Ko se inkarnanti vrnejo nazaj, je na njihovih domačih planetih vse popolnoma drugačno. Se spomnite, kako je bilo na Zemlji pred 80 leti? Leta 1942 je bila 2. svetovna vojna, ni bilo interneta, pametnih telefonov, Youtuba in Facebooka.

  Do julija letos je odkrivanje planetov, ki so bili še po starem, potekalo po standardnem postopku. Veliki Črni Oblak me je v sanjah premaknil v sanjsko verzijo tega planeta, ker sem opazil, da je vse v razsulu - ljudje v starih telesih, brezdomci, nasilneži, umazane ulice in druge neprijetnosti. Potem sem se zbudil, dojel, da sem bil verjetno na neosvobojenem planetu, poklical naše vesoljce, da preverijo in mi sporočijo. Kmalu zatem so mi povedali, da je bilo res še vse po starem in da že ukrepajo.

  Julija letos smo za razliko od prejšnjih mesecev odkrili veliko več takšnih planetov, tudi po tri do pet na noč. Eno jutro je Veliki Črni Oblak predlagal - dal mi je namig - da bi bilo dobro skrčiti staro vesolje, da bi ga tako lažje pregledali in hitro našli vse planete, ki so bili še po Karmičnem sistemu. Ideja mi je bila všeč in Oblak je sam skrčil staro vesolje ter ga 11. julija letos približal našim vesoljcem v pregled. Po točno dveh mesecih, 11. septembra, smo tega dne odkrili še 16 starih planetov in s tem tudi zaključili s pregledom starega vesolja. V tem času smo našli vse skupaj 702 planeta, jih na velikansko veselje vseh prebivalcev osvobodili in jim dali novo in lepo življenje.

  Kot sem napisal že prej, smo staro vesolje preuredili, ustvarili 2.000 novih galaksij, v katerih je 10 sončnih sistemov, ki imajo 10 planetov. Ustvarili smo tudi 6 novih planetov, na katere že preseljejujemo sproti umrle in dlje časa mrtve Zemljane.

  Pred nekaj dnevi sem na sprehodu od prijatelja iz naselja izvedel, da umrl Mitja Bajt iz Novih Jarš, s katerim smo bili pred desetletji skupaj na morju in se dobro zabavali. Našim vesoljcem sem rekel, naj ga pozdravijo in mu predajo moje sporočilo. Ko so se oglasili pri njemu na Evropi, eni od šestih novih Zemelj, je rekel, da je najprej mislil, da sanja, obenem pa se je tudi spraševal, kaj je dobrega naredil v življenju, da je zdaj v raju. Lahko si predstavljate, kako lepo in dobro je na novih planetih, da si ljudje mislijo, da so v raju. Dragi Mitja, lepo se imej, veselim se, da bo blokada Zemlje hitro padla in da se kmalu vidimo v raju. Naj še povem, da se z Mitjo nisva srečala več let, da ni bral mojih knjig in člankov ter da ni nič vedel o vesoljskih spremembah. Enako velja za največjo večino Zemljanov, ki še ne vedo, da jih čaka fantastično življenje, polno čudežev.

  Staro vesolje – zvezde, nenaseljene planete, asteroide in meglice smo premestili okrog našega novega vesolja. Zdaj je ostala res samo še Zemlja in 3. dimenzionalno vesolje. Če sem dobro razumel naše vesoljce, so mi že pred leti sporočili, da smo mi edini naseljeni planet v 3. D vesolju, vsi ostali planeti so bili v višjih dimenzijah nad nami. Staro vesolje je obstajalo med 3. in 8. dimenzijo, s tem, da je bilo tudi po sto dimenzionalnih nadstropij znotraj ene, na primer 4. dimenzije. V novem vesolju smo vse to skrčili na le tri dimenzije, na 4.9, 6 in 8. Zemljani se bodo preselili na nove Zemlje, ki so na 4.9, naši vesoljci živijo v 6. dimenziji, novi galaktični upravniki pa kot svetlobna bitja živijo v 8. dimenziji.

  Časovnica osvobajanja vesolja od Karmične organizacije


  Foto: cosmosmagazine.com

  Naši vesoljci so mi sporočili, da je Karmična organizacija več kot 70 milijonov let strahovladala v našem vesolju. Ta Zla bitja so bili Gospodarji Življenja in Smrti, ki so preko karmičnih scenarijev in prisilnih re-inkarnacij odločali o vsemu, kar se je dogajalo v tem vesolju. Karmičarji so bili psihopatski sadisti, ki so dobesedno pobili vse ljudi in živali, ki so živeli v 70 milijonov let dolgi zgodovini našega vesolja. Mučili in ubijali so tudi sami sebe, saj so tudi oni živeli po karmičnih scenarijih. Le mi, zadnja generacija, smo še živi, a so tudi nas že vse pobili. Še preden smo se rodili, so že določili, kdaj, kje in kako bomo umrli. Glede na to, da vsak dan na Zemlji umre približno 140.000 ljudi, se jih bo do osvoboditve planeta poslovilo še nekaj. Koliko, ne vem, saj ne vem, kdaj bo konec blokade, vem pa, da bodo vsi, ki bodo odšli in odhajajo v tem trenutku, ko to berete, lepo sprejeti, pomlajeni in preseljeni na nove in lepe planete, kjer bodo uživali in čakali na svoje družine in prijatelje.

  Poglejmo, kako je potekal osvobajanje našega vesolja v času:

  1. Junija 2004 sem se prebudil oziroma so me prebudili karmičarji v okviru eksperimentiranja z ljudmi. »Prebudil« pomeni, da sem postal zavedajoči se človek. Nekaj mesecev sem še živel malo po starem in malo po novem, saj me je močno zanašalo, nosilo sem in tja ter metalo iz zavedanja v spozabo. Novo stanje miru, sproščenosti in radosti mi je bilo zelo všeč in hotel sem biti stalno v takšni blaženosti, zato sem razvil vaje za prebujanje, s katerimi sem z lahkoto opustil staro in škodljivo Ego osebnost in ustvarili novo, enovito in celovito osebnost zavedajočega se bitja.

  Avgusta sta se ob meni pojavila Tia in Del, vsak s svojega planeta, kar je bilo tudi moje prvo srečanje s prebivalci drugih planetov. Ostala sta do leta 2010, ko so namesto njiju prišli drugi, Zlatko, Stevo in še nekateri.

  2. Januarja 2006 sem bil stabilen in nihče in nič več me ni moglo zamajati in vreči iz mojega novega in pravega mesta v Čistem Zavedanju.

  3. Spomladi 2007 sem napisal prvo verzijo knjige o prebujanju. Na srečo mi je ni uspelo izdati, saj sem v njej svet opisoval še pod vplivom knjig Neala Donalda Walscha in njegovega »boga«, v resnici le lažnivega karmičarja.

  4. Decembra 2008 sva se začela družiti s Sanjo, takrat sem jo poznal pod nadimkom Tedi. Srečevala sva se v sanjah in čez nekaj mesecev sva se začela pogovarjati s planeta na planet. Ona je živela v stanovanju nad mano in tudi sobo je imela nad mojo sobo, le da na drugem planetu. Ona je mene videla in slišala, jaz sem njo samo slišal. Do leta 2017 je mislila, da sem jaz Fedja Mironovič s Palkija, ki se je inkarniral vame.

  5. Leta 2015 je poleti k meni prišel Veliki Črni Oblak in rekel, da mi bo pomagal pri transformaciji v svetlobno bitje.

  6. Predvidevam, da je konca leta pripravil načrt, saj se je takoj na začetku leta 2016 začelo dogajati. Najprej sem v sanjah srečal Marijano s Palkija, ki je imela deformiran obraz z dvema nosovoma. Kljub temu je bila super mirna in odločna, vprašala me je, če se da kaj narediti. Rekel sem, da seveda, da se da in v kratkem so ji naši vesoljci uredili obraz. Sanja mi je povedala, da je navdušena.

  Kmalu so začeli k meni na Zemljo v budnem času prihajati mladi pari, ki so bili v karmičnem zaporu na planetu Brot. Bili so zelo prijazni in so mi veliko pomagali pri spoznavanju Karmične organizacije. Julija 2018 smo jih osvobodili in preselili na vesoljsko ladjo k našim vesoljcem. Letos poleti se je približno 500 parov preselilo v Sanadijo, deželo na Palkiju.

  7. 20. oktobra 2017 so naši vesoljci iz mene izločili mojega inkarnanta Fedjo in ga poslali nazaj na Palki. Sanja ga je šla pogledat, da se prepriča, da sva jaz in on res dva različna človeka, kot sem jaz trdil že od samega začetka.

  8. 6. novembra 2017 smo s Sanjo in z njeno mamo Katerino ustanovili podjetje Medvee z mami. Prvotni namen je bil izdajati moja sporočila, na Zemlji jih imenujem Pisma Palkijem, v katerih sem predstavljal resnico o Karmični organizaciji in novem modelu življenja po zaključku karmičarske okupacije našega vesolja.

  9. 18. novembra smo izdali prvo Pismo. Milijarder Lukač je kupil milijon izvodov in jih razdelil med palkijevske Ljubljančane.

  10. 18. decembra 2017 so naši vesoljci v 48 urah ozdravili več kot 13 milijonov bolnih in poškodovanih Palkijev ter izpraznili vse bolnice na planetu. Ljudje so ponoreli od veselja. S tem se je začelo dejansko osvobajanje vesolja od Karmične organizacije.

  11. Septembra in oktobra 2018 so vsi Palkiji dobili nova, mlada, lepa in zdrava telesa.

  12. 23. novembra 2020 smo začeli osvobajati celo vesolje, vse galaksije, sončne sisteme in planete. Naši vesoljci so v galaksiji našli svetlobna bitja iz 8. dimenzije in jim povedali, kako naj organizirajo svojo galaksijo in kaj konkretno naj naredijo na planetih. Poslali so jim tudi priročnik za ukinjanje Karmične organizacije in ustvarjanje novega življenja na planetih. Ta priročnik sem objavil v knjigi Deklaracija o prihodnosti Zemlje po koncu karmičarske blokade planeta.

  13. 11. novembra 2021 smo osvobodili celo vesolje. Takrat še nismo vedeli, da je nekaj planetov ostalo še po starem. Te planete je odkril Veliki Črni Oblak in mi jih v sanjah pokazal, potem pa so jih naši vesoljci takoj osvobodili, uredili ljudi in preselili na druge planete v našem novem vesolju.

  14. Med 11. julijem in 11. septembrom smo temeljito pregledali in našli še 702 planeta, ki sta bila po starem in jih osvobodili – zaprli karmične centre, zajeli vse karmičarje, zasegli njihovo tehnologijo in bazo podatkov ter dematerializirali stavbe. Prebivalcem smo dali nova telesa in jih preselili na nove in večje planete. Večina planetov je bila čisto majhnih, na nekaterih je živelo le nekaj tisoč ljudi. Malo prej sem izvedel, da je na planetu, s katerega prihaja Zlatko, ki je že 12 let implantiran v meni, le 200.000 prebivalcev, to je manj, kot jih živi v Ljubljani na Zemlji.

  Po tej časovnici lahko vidimo, da smo prej kot v petih letih osvobodili celo vesolje, ki je več kot 70 milijonov let trpelo in v hudih mukah umiralo zaradi karmičarskega sadističnega nasilja, kar je velikanski uspeh. Na prvem mestu smo uspeli ohraniti naša gola življenja, saj smo bili vsi že mrtvi. Res je, da je ostala še Zemlja, vendar predvidevam, da smo zaradi osvoboditve vseh planetov zdaj že zelo blizu koncu blokade našega planeta in preselitvi na nove planete.

  Naj na koncu še povem, da ni potrebno, da verjamete v moje pisanje, dovolj je, da si želite boljše življenje. Če želite preveriti, ali res obstajajo drugi planeti in ljudje, ki na njih živijo, se naučite budno sanjati. Na svetu je na desetine milijonov ljudi, ki znajo budno sanjati. Zdaj sem v Google vtipkal »lucid dreaming« (»budno sanjanje«) ter takoj dobil informacijo, da je na to temo približno 7. 780.000 rezultatov. Poleg knjig in člankov obstaja tudi na stotine in morda na tisoče videoposnetkov, s katerimi se lahko naučite budno sanjati, preverite moje trditve in spoznate vaše inkarnante.

  Kako se lahko naučite budno sanjati in zakaj je to tako zelo pomembno, lahko preberete tudi v mojih člankih Zakaj je budno sanjanje tako pomembno? Brezplačna knjiga. na spletni strani https://www.pismapalkijem.si/2019/12/11/zakaj-je-budno-sanjanje-tako-pomembno-brezplacna-knjiga/

  in

  Kako lahko izveste, kdo se je inkarniral v vas? na spletni strani https://www.pismapalkijem.si/2019/10/18/kako-lahko-izveste-kdo-se-je-inkarniral-v-vas/

  Jaz sem se naučil budno sanjati s knjigo Carlosa Castanede Umetnost sanjanja, in to v enem tednu. Po mojem mnenju se je vredno potruditi, naučiti budno sanjati in preveriti tako pomembne trditve, ki lahko vaše dojemanje sveta spremenijo v celoti, in to na boljše, seveda.

  V vsakem primeru smo projektno gledano zelo blizu koncu blokadi Zemlje, saj smo vse ostalo že naredili. Osvobodili smo že vse vesolje, ostala je le še Zemlja. Veselim se, da vam bom to Veselo Novico sporočil že kmalu.

  Vse najboljše za vse.

  Seno

  Preberite več o čudovitem življenju, ki nas čaka po ukinitvi blokade Zemlje, v moji seriji knjig Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu.

  Vse tri dele si lahko izposodite ali kupite na:

  https://www.biblos.si/rezultati-iskanja?q=senad

  Na istem naslovu dobite tudi brezplačno knjigo Vi niste vaš um Vi ste Čudovito Bitje Čistega Zavedanja.

  Vabim vas, da se naročite na e-novice za prebujanje, osebni, partnerski in družinski razvoj ter spoznavanje vaše Čudovitosti.

  Dobili boste brezplačno knjigo »Kje sta Don Juan in Carlos Castaneda?«, v kateri opisujem primerjavo med starodavnim sistemom za osebnostni razvoj in mojim modelom za prebujanje.

  Kliknite tu in se naročite tam.

  https://www.pismapalkijem.si/brezplacna-knjiga/

  Dobrodošli in vse najboljše.

    
   
  | More
  Sorodne povezave
 • Več od avtorja SENAD
 • Več s področja * Osebna rast in odnosi

 • Dodatne možnosti
 • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
 • Za tisk prijazna stran
 • Slabovidnim prijazna stran

 • Trackback

  Trackback URL for this entry: http://www.pozitivke.net/trackback.php/20220917055627480

  No trackback comments for this entry.
  Vesoljsko poročilo št. 6: samo še Zemlja | 1 komentarjev. | Nov uporabnik
   

  Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Avtorji spletne strani na komentarje obiskovalcev nimamo nobenega vpliva.


  Ukrajinski Evangelij - kdo je in kdo ni Antikrist

  Prispeval/a: Yoda dne sreda, 21. september 2022 @ 14:32 CEST
  -
  Ta kratek 'evangelij' spodaj nadomešča poplavo brezveznega besedičenja, a treba ga je brati čistega srca in odprtega uma.

  Besedilo vključuje medsebojno povezane vsebine, ki niso razvidne v naslovu, a se tičejo planeta v celoti, pa tudi Šentflorjanije.

  Evangeliji praviloma spadajo v področje dogme, ta pa je izjemma podprt z množico dokazov. Ampak dokazi žal niso argument za nobeno vrsto vernikov, vključno z fanatičnimi dogmatiki verskega ateizma.
  -
  Ukrajinski Evangelij - kdo je in kdo ni Antikrist
  https://docs.google.com/document/d/1U9Uk-hi7yYw3QCm9dhBf8Jzec1edqd7N/edit?usp=sharing&ouid=106132550420462549686&rtpof=true&sd=true

  Ukrajinski konflikt
  https://yoda4newage.wixsite.com/4newage/forum/preporod-propad-clovestva/o-ukrajinskem-konfliktu-kompilacija-mnenj-in-podatkov

  Ukrajinski konflikt je vsekakor globalni konflikt z globokim in prazgodovinskim kozmičnim ozadjem, kar ne opazijo edinole nepismeni slepi in gluhi.
  -

  Pa poglejmo še 'Kristusa'. Predstavljeni kozmični 'Kristus' utegne marsikoga presenetiti. Moj nekdanji guru ga je napovedal pred desetletji. A takrat se mi je to zdela čudna šala....Ampak posamezniki 'kozmične Kristusove izvidnice' so že tu.....Oni so vsi 'Kristus', kot so vse kapljice VODA (Življenja).

  7 dni do prerokovanega drugega prihoda in spletni seminar o matičnih ladjah ET
  https://docs.google.com/document/d/1cWGbGqQnSyFI4yQF2h2XRtUKzH2_Mp7v/edit?usp=sharing&ouid=106132550420462549686&rtpof=true&sd=true

  Napovedani 'drugi prihod' ET matične ladje, teleskop Webb in kongresna zakonodaja
  https://docs.google.com/document/d/1ObDGriwA0mlgY36YyzfyU3PG9EfU6IgD/edit?usp=sharing&ouid=106132550420462549686&rtpof=true&sd=true
  -
  -
  Yoda
  https://yoda4newage.wixsite.com/4newage


  Na vrh (začetne) strani
   Copyright © 2023 www.pozitivke.net
   Vsa naša koda pripada vam.
  Powered By GeekLog 
  Page created in 2,42 seconds