NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 SVET POEZIJE  

Klikni sliko za vstop v svet poezije.


 Aktualno  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

sobota 04-feb
 • Hot dog party in žrebanje nagrad Veganskega izziva

 • sreda 08-feb
 • LUV fest

 • petek 10-feb
 • Valentinovo v bivši slogi

 • sobota 11-feb
 • Sobotna ustvarjalnica / Počitniška hišica: urejanje okolice

 • torek 14-feb
 • Reka sedmerih imen

 • torek 28-feb
 • Zimski festival Ljubljana

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu


  Jaz nisem AntiKrist (7/6)   
  ponedeljek, 12. september 2022 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: SENAD

  Ali ti pokličem rešilca?

  Tu je nekaj komentarjev, s katerimi so me skritizirali tako doma kot tudi v tujini. Zanimivo je, da sem našel vse druge komentarje, le tega, v katerem nekdo izrecno piše, da sem AntiKrist, ne. Možno, da ga je avtor izbrisal ali pa da ima Zlodej prste vmes.

  Kakorkoli, tudi drugi negativni komentatorji me obtožujejo, da lažem, da si izmišljujem, da sem nor, negativen in črn, kar so le številni opisi pravega AntiKrista.

  Aniza Praznik (ob mojem članku, da smo začeli preseljevati umrle Zemljane na šest novih planetov):

  Samo ko sledi Isusa bude spaseni. Sotona nemere nikoga seliti po drugih planetih.”

  Komentar je bil kasneje izbrisan, tako da se ne spomnim, ali je še kaj dodala.


  Foto: pixwords-odgovori.com

  Gašper Akaša:

  “šizofrenik, za na zaprti oddelek v Polje”

  Mero Mero:

  “A ti pokličem rešilca?”, “Prevarant zblojeni”

  Franci Robič:

  »Bolano«

  Petra Kodelja:

  »Mater kolko droge je ta vzel, ki je pisal članek«

  Tu je še nekaj angleško govorečih pljuvalnikov in njihovih pljunkov:

  Lauren McManus

  “Vsak večer gledam ta kanal, ker sem zelo depresivna, in res mi pomaga. Želim si, da ga ne bi nikoli gledala. Iz mene je izsesal življenje.”

  Njena globoko depresivna dramatična izjava je spodbodla kar 37 komentatorjev, da so komentirali njen komentar v smislu »molimo zate«, »ne verjemi mu«, »bog je na tvoji strani«, »Jezus te ljubi« in »vidimo se v nebesih«.

  Carolyn Aitken:

  »Nisem mogla gledati tega do konca, ta je čisto nor!!!«

  LadyWeaver:

  »Lahko, da je žrtev kontrole uma, resno …«

  Angela S:

  »Zdi se, da to sporočilo bolj temelji na strahu kot na ljubezni«

  Beverley Barrett:


  Kozmični škrat se od domačega škrata razlikuje po bolj prifrknjenih ušesih, drugače pa je veliko bolj našpičen in podivjan. Foto: artstation.com

  “Očitno je, da iskreno verjame v to, kar govori. Vseeno pa mi je jasno, da je on tisti, ki je zapeljan na napačno pot in da nas je speljal na krivo pot s kozmičnimi škrati.”

  Linda Taylor:

  “Upam, da se moti! Resnično sem se veselil predora, zdaj pa to!” (s »predorom« misli na bajeslovni tunel za prehod v onostranstvo)

  Vanessa Wyatt:

  “Kot novopečena astrologinja bi rekla, da bi lahko bili ‘karmični prevaranti’ planeti na nebu s svojimi vplivi na naša življenja glede na gibanje planetov v času rojstva vsakega posameznika. Vsakemu svoje, kot verjamete, tako tudi je.”

  LearnandGrow:

  “Ne verjamem v to teorijo, vendar bi bila to odlična knjiga. Morda bi užival v tem avtorju, če bi svoje delo predstavil kot fikcijo.”

  Kot resnica mu ne paše, če bi bila fikcija, potem pa bi bilo dobro.

  Christine Wade:

  “Delam na področju duševnega zdravja. Njegova zgodba ni edinstvena in je podobna številnim mojim strankam.”

  Ha, ha, ha, kot da njeni pacienti govorijo o Obstoju, Čistem Zavedanju, sočasnosti, Karmični organizaciji, inkarnaciji in podobnih stvareh.

  Frenchis19:

  “Mislim, da sem pravkar poslušal samega hudiča!!! Nisem ga mogel poslušati!”

  Za konec je tu še daleč najboljši komentar, v katerem se Jolene sprašuje, zakaj sem prišel v Ameriko in nisem raje ostal doma:

  Jolene Meyers:

  “Zakaj ne živi v svoji državi?”

  Odgovoril ji je Michael Taylor in ji prišel nasproti:

  “Ni vam treba ostati v svoji državi. Obstaja nekaj takega, kot je potovanje.”

  Jaz sem obema odgovoril in potrdil, da res živim v svoji državi:

  “Živim v svoji državi, v Ljubljani, Sloveniji, Evropi.”

  Nekaterim od komentatorjev sem odgovoril:

  @Jolene Meyers na njeno izjavo, da delam za hudiča:

  “Ali je zate moja napoved novega načina življenja z novimi, mladimi, zdravimi in lepimi telesi v miru, prijateljstvu in ljubezni “delo za hudiča”?

  Christopher Truswell se je gladko zlagal in izjavil, da trdim, da je smisel življenja bolečina:


  Deterioration - Momentos Of A Sadist (2017, CD) | Discogs

  “David Icke govori o nekaterih stvareh, ki jih govori ta fant, mislim, da je gost, ki išče pozornost. Smisel življenja je ljubezen! Toda smisel življenja tega fanta je bolečina.”

  “Tega nisem rekel. Smisel življenja je naravno življenje brez omejitev, revščine, bolezni, kriminala, nasilja in smrti. Svojo Pomembnost in Ubogost sem že zdavnaj opustil, zato ne stremim za pozornostjo. Moji nameni so pozitivni, predstavljam resnico o Karmični organizaciji, ponujam vaje za prebujanje in napovedujem novo in fantastično življenje na Zemlji.”

  Kae Marie, ki me je opozorila, da se je Zlo preobleklo v Sanjo:

  “Senad Dizdarevič Naj vas Bog blagoslovi kljub vašim zmotnim prepričanjem. Samo en Bog vlada temu mogočnemu vesolju. On je Ljubezen. Zaupajte mu. On vas bo vodil k resnici. Bodite previdni pred temnimi entitetami, kot je vaša Sonja. Zlo se preoblači v številne oblike, da bi vas prevaralo. Amen.” (s »Sonio« je mislila na Sanjo, mojo punco s Palkija)

  Mii Mii, ki je v moji izjavi »you will be happy with all the things we have prepared for you« - “zadovoljni boste z vsem, kar smo vam pripravili” prepoznala egoizem:

  “Težko se zdi, da ne gre le za spremembo lastništva. Ali ta človek ne vidi - če verjamemo vsemu, kar pravi - kako egoističen je, ko misli, da lahko predlaga ali odloča o naši zemlji in vseh prebivalcih, ustanavlja podjetja, razmišlja o tem, kako bodo živeli drugi itd. Ali še kdo vidi neravnovesje ali razpad logike?”

  Kot da nihče razen križ-ščanskega boga in biblije ne bi smel razmišljati in predlagati boljše življenje za ljudi. Za njo je tudi ustanavljanje podjetij »egoistično, neravnovesno in razpad logike«.

  Moj odgovor:

  “Vaš negativni odziv na Dobro je razumljiv - sumite, da se za našimi darovi nekaj skriva, saj ste na tem planetu vajeni zahrbtne in dvolične igre. V mojih knjigah in člankih lahko preberete, da sem prijazna oseba. Karmična organizacija je bila lastnica tega vesolja, ki si je lastila nas in naša življenja. Mi smo nova Vesoljska uprava, ki vzpostavlja nov način življenja brez karmičnih omejitev, kot so revščina, bolezni, kriminal, nasilje in smrt. Ko vas bodo dvignili na vesoljsko ladjo, da bi dobili novo, mlado, zdravo in lepo telo, ga lahko zavrnete, če ga ne želite. V tem primeru boste odstranjeni s planeta, saj boste izrazili, da ne želite novega načina življenja.

  Kaj je sebičnega v tem, da predlagam boljše življenje? Zdravje, bogastvo, mir, prijateljstvo itd. Ali je boljše življenje “neravnovesje” ali “zlom logike“? Kako potem opišete sedanje življenje na Zemlji? Je to ravnovesje in prava logika? Naj še enkrat ponovim: prijateljska pomoč ni sebična in mi ne bomo novi lastniki tega vesolja - mi smo in bomo Vesoljski Prijatelji. Mi že delujemo, in to zelo uspešno, saj smo osvobodili že več kot milijardo galaksij. Lahko vam povem, da ljudje na osvobojenih planetih pojejo in plešejo v svojih novih telesih ter slavijo naš skupni uspeh. Tako bo tudi na Zemlji. Ni treba, da verjamete v moje izjave, dovolj je, da želite boljše življenje zase in za druge ter da ostanete odprti za nove možnosti.”

  Eno od redkih smiselnih vprašanj:

  b0ondockz:

  “Kako ve, da obiski in informacije, za katere trdi, da jih je prejel, niso bili zavajajoči?”

  “Večina obiskovalcev je bila iz Karmične organizacije, ki so bili in so občasno še vedno nasilni do mene. Poleg tega je bilo tudi veliko zelo prijaznih oseb z drugih planetov, ki so mi pomagale ustvariti širšo sliko o Karmični organizaciji. Komuniciram tudi s Sanjo, svojim dekletom s planeta Palki, in drugimi pozitivnimi ljudmi iz višjih dimenzij. Sem poklicni novinar in ne verjamem vsemu, kar slišim. Pri svojih virih sem dvakrat in trikrat preveril, da bi potrdil svoje domneve in prejete informacije. Po osvoboditvi Zemlje se bom spremenil v svetlobno bitje in bom z višjimi sposobnostmi vse to še enkrat preveril in objavil svoje ugotovitve.”

  Moj odgovor vsem skupaj


  Foto: freepik.com

  “Moja izjava o novih telesih za naročnike na e-novice pomeni, da bodo vsi, ki so pokazali zanimanje za boljše življenje, med prvimi dobili nova telesa. Naj povem jasno: tudi če nikoli niste slišali zame ali vam moje delo ni všeč - če niste kriminalec, boste prav tako dobili novo telo, vendar boste morali nanj počakati. Prvi med prvimi bodo vsi, ki so v bolnišnicah, in drugi ljudje, ki so res bolni in invalidni. Vem, da se vesoljski del mojega dela sliši kot fantazija. Ni vam treba verjeti v to, dovolj je, da si želite boljšega življenja zase in za druge. Ostanite pozitivni in odprti za nove možnosti, to je vse. Če želite delno preveriti, ali govorim resnico, uporabite moje vaje za prebujanje in kmalu boste videli njihovo učinkovitost. Po tem boste lahko posredno domnevali, da so resnični tudi drugi deli mojega dela.

  Moje delo temelji na dolgih desetletjih konkretnih izkušenj. Vabim vas, da si o njih preberete v mojih knjigah in člankih. Obstaja veliko vaj, s katerimi lahko preverite in potrdite del mojih zapisov. Če je bila moja predstavitev za vas preveč zapletena, naj jo čim bolj poenostavim: starega življenja z omejitvami, revščino, boleznimi, kriminalom, nasiljem in smrtjo bo konec in na Zemljo prihaja nov način življenja z novimi, mladimi, zdravimi in lepimi telesi, v miru, prijateljstvu in ljubezni.”

  Izredna novica: odkrili so novega AntiKrista!


  Izračun, ki naj bi dokazoval, da je Princ William AntiKrist. Foto: archive.org

  Zaradi izredne novice prekinjam redni program in objavljam t. i. ekskluzivno novico: konec je ugibanj, potrdili so pravega AntiKrista!

  Na strani: https://roserambles.org/2022/09/06/juan-o-savin-names-the-anti-christ-sept-6-2022/

  lahko v članku z naslovom »JUAN O SAVIN NAMES THE ANTI - CHRIST« ~ Sept. 6, 2022 oziroma po slovensko »Juan O Savin je imenoval Antikrista«

  beremo o tajnem zgodovinskem projektu Elite, in to ne samo odkrivanja, temveč namernega in znanstvenega ustvarjanja AntiKrista:

  »The two sets of “bloodline families” merged to create their “humanoid” that contains ALL 13 of the bloodlines. Diana’s side and Prince Charles side each had 6 or 7 and combined to make 13.

  It is Prince William. Born on June 21, the solstice, longest day of the year under an eclipse in 1982. This was planned and planned for years!!!«

  »”Dve skupini “družin krvnih linij” sta se združila in ustvarila svojega “humanoida”, ki vsebuje VSEH 13 krvnih linij. Dianina stran in stran princa Charlesa sta imeli vsaka po 6 ali 7 in sta jih združili v 13.

  To je princ William. Rodil se je 21. junija, na solsticij, najdaljši dan v letu pod mrkom leta 1982. To je bilo načrtovano in načrtovano več let!!!”

  Avtor je dvakrat ponovil »načrtovano«, da bi poudaril, da je bilo ustvarjanje kraljevskega AntiKrista res načrtovano.


  Fotografija, ki naj bi dokazovala, da bo Willi kot lažni Jezus in pravi AntiKrist uničil Katoliško Cerkev in njeno čredo vernikov. Živali so zelo občutljive in takoj začutijo človeka in njegov značaj. Vidimo, kot da bi jagenjček slutil, da je nekaj narobe, zaradi česar steguje tačko in kliče na pomoč.

  Noro, no, pa ga imamo! Pa toliko ga nismo hoteli! Vsi, ki vam je formula za izračunavanje AntiKrista iz prejšnjega članka pokazala, da ste Zlodej, si lahko oddahnete, saj je William zaradi tega, ker je princ in kraljevske krvi, prevzel glavno vlogo AntiKrista, s čimer se avtomatično izbrišejo vsi rezultati vseh izračunov za vse druge zemeljske AntiKriste, ki znova postanejo samo navadni ljudje. Napisal sem »navadni ljudje«, saj bodo nekateri zaradi izgube čina zelo razočarani – končno so postali Nekdo, pa čeprav AntiKrist, zdaj jim je pa ta Vili prevzel Črno Krono.

  Črnomagijski postopek združitve krvnih linij in ustoličenja združenega AntiKrista naj bi izvedli na gradu Balmore na Škotskem. Grad, na katerem naj bi se pogosto dogajale zle orgije, je v lasti angleške kraljice Elizabete II, Williamove stare mame, koga pa drugega. Čakamo na slavnostno izjavo novega AntiKrista iz angleške kraljevske družine. Morda bodo pripravili tudi svečano razglasitev in podelitev naslova. William bo stal pred kraljico, stara mama pa mu bo rekla: »Poklekni William«, ga z obrnjenim mečem v obliki križa čvoknila po glavi in mu rekla: »Vstani AntiKrist!«

  Poglejmo še, kdo je avtor članka z medijskim imenom Juan O Savin: »Wayne Willott is a major player in the Conspiracy movement having established for himself excellent credibility as a QAnon.”

  »Wayne Willott je pomemben igralec v gibanju teorij zarot, saj si je kot QAnon pridobil odlično verodostojnost.”

  Ali je možno, da smo z AntiKristom dobili še legendarnega Qanona? Dva na en mah? Je Juan res Q, ali samo širi njegove teorije? Wayne oziroma Juan je veren, republikanec in goreč Trumpist ali po naše janšist. Kakšen teoretik zarot bi Juan bil, če se tudi njega ne bi držala kakšna teorija zarote? Teoretiki zarot pravijo, da JFK, John F. Kennedy, 35. ameriški predsednik, ni umrl v filmskem atentatu v Dallasu, temveč je na skrivaj preživel ter se vrnil kot Juan, da bi pomagal Trumpu voditi Ameriko kot njegov podpredsednik. Da bi bila ta teorija zarote še bolj sočna, je zelo pomembno, da je bil JFK demokrat, Trump pa je republikanec. To je tako, kot bi rekli, da Tito ni umrl v Kliničnem centru v Ljubljani, temveč se je tajno skrival, potem pa se je ob pomladni revoluciji vrnil na sceno kot reinkarnirani Janez Janša, da bi Kučanu kot njegov podpredsednik pomagal voditi Slovenijo.

  Kdo nisem in kdo sem


  Bogdan Biščak @Fitzroy1985
  Na dan je prišla fotka, ki je jasen dokaz, da sta se Kučan in Janša že pred 30 leti dogovorila, kako bo JJ uničeval slovensko desnico. Fotko so skrivali v posebni blagajni pri Bojanu Požarju, a smo se prek našega krta pri njem uspeli dokopati do nje. Foto: Twitter

  Naj serijo člankov o Antikristu zaključim z osebno izjavo, s katero enkrat za vedno jasno povem, kdo nisem in kdo sem:

  »Jaz nisem negativen, ne delam za hudiča in nisem AntiKrist. Sem Prijatelj in delam za dobro vseh dobrih ljudi. Besede so besede, dejstva so dejstva. Ko bodo moje besede postale dejstva, boste vedeli, da sem govoril resnico. Do takrat pa:

  Vse najboljše za vse.«

  Seno

  P. S. Kot veste, je včeraj umrla angleška kraljica Elizabeta II. Novi kralj Karel III. je postal princ Charles, prestolonaslednik pa, kdo drug kot ravno William, ki je naslednji na vrsti za angleškega kralja. On bi po najnovejši razglasitvi poleg kraljevske krone nosil tudi AntiKristovo krono, ki bi bila črna in obrnjenja navzdol. Črne špice, ki bi bodejo navzdol, so simbol črnih križ-ščanskih solz, ki trpeče jokajo zaradi AntiKristovega uničenja katoliške Cerkve. Williamova dvojna in BeloČrna vloga je specialiteta Karmične organizacije, ki skrajno uživa v nasprotjih in konfliktih, še posebej, če so ta škodljiva, uničujoča in smrtonosna za ljudi in živali. William bi bil kot kralj in AntiKrist sočasno pravi obraz te dvolične, kriminalne in zločinske organizacije, s tem, da on o njej ne ve ničesar.

  Naslovnica: amazon.com

  Preberite več o čudovitem življenju, ki nas čaka po ukinitvi blokade Zemlje, v moji seriji knjig Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu.

  Vse tri dele si lahko izposodite ali kupite na:

  https://www.biblos.si/rezultati-iskanja?q=senad

  Na istem naslovu dobite tudi brezplačno knjigo Vi niste vaš um Vi ste Čudovito Bitje Čistega Zavedanja.

  Vabim vas, da se naročite na e-novice za prebujanje, osebni, partnerski in družinski razvoj ter spoznavanje vaše Čudovitosti.

  Dobili boste brezplačno knjigo »Kje sta Don Juan in Carlos Castaneda?«, v kateri opisujem primerjavo med starodavnim sistemom za osebnostni razvoj in mojim modelom za prebujanje.

  Kliknite tu in se naročite tam.

  https://www.pismapalkijem.si/brezplacna-knjiga/

  Dobrodošli in vse najboljše.

    
   
  | More
  Sorodne povezave
 • Več od avtorja SENAD
 • Več s področja * Osebna rast in odnosi

 • Dodatne možnosti
 • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
 • Za tisk prijazna stran
 • Slabovidnim prijazna stran

 • Trackback

  Trackback URL for this entry: http://www.pozitivke.net/trackback.php/20220910201828244

  No trackback comments for this entry.
  Jaz nisem AntiKrist (7/6) | 0 komentarjev. | Nov uporabnik
   

  Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Avtorji spletne strani na komentarje obiskovalcev nimamo nobenega vpliva.


  Na vrh (začetne) strani
   Copyright © 2023 www.pozitivke.net
   Vsa naša koda pripada vam.
  Powered By GeekLog 
  Page created in 2,73 seconds