NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 SVET POEZIJE  

Klikni sliko za vstop v svet poezije.


 Aktualno  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

sreda 08-feb
 • LUV fest

 • petek 10-feb
 • Valentinovo v bivši slogi

 • sobota 11-feb
 • Sobotna ustvarjalnica / Počitniška hišica: urejanje okolice

 • torek 14-feb
 • Reka sedmerih imen

 • sreda 15-feb
 • 17. Festival gorniškega filma

 • petek 17-feb
 • Valentinov ples v pionirskem domu

 • sobota 18-feb
 • Pustno vodenje po Vilinskem Homcu

 • torek 28-feb
 • Zimski festival Ljubljana

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu


  Vse obsmrtne izkušnje so karmičarske prevare (3/5)   
  sreda, 2. marec 2022 @ 05:02 CET
  Uporabnik: SENAD

  Jeff: Ali karmičarji pri pregledu življenja prevzamejo naše življenjske izkušnje?

  Senad: Zelo verjetno, ampak najprej se nahranijo z negativno energijo, ki jo oseba, ki pregleduje in podoživlja neprijetne izkušnje iz pravkar minulega življenja, znova proizvaja. Ko umrli znova vidijo in čutijo svoje življenje, jim je zelo žal, da niso bolje živeli. Zaradi tega so zelo žalostni in razočarani, s tem pa znova napolnijo kotle karmičarskim vampirjem, ki jih tako še drugič obgrizejo in zlorabijo ter za ceno enega obroka dobijo dva.

  V knjigah Potovanja duš in Usoda duš avtorja Michaela Duff Newtona lahko beremo, kako karmičarji načrtujejo, organizirajo in izvedejo inkarnacije in posmrtne dejavnosti. Michael je pisal pod karmičarskim diktatom, kljub temu pa lahko izvemo veliko, kaj se dogaja pred, med in po inkarnacijah.

  Osebe, ki jih je Michael spraševal, so bile pod hipnozo, zraven pa so stali večini ljudem in tudi Michaelu nevidni karmičarji, ki so kontrolirali hipnotične seanse. Zato te osebe niso mogle povedati vsega, kljub temu pa dovolj, da si lahko ustvarimo vsaj osnovno sliko o tej Zli organizaciji. Zelo vam priporočam tudi knjigo Devet stopnic francoskih avtorjev Anne Givaudan in Daniel Meuroisa, v kateri opisujeta, kako se Rebeka, mlada punca, pripravlja na svojo inkarnacijo. Še posebej sem si zapomnil njeno izjavo o rojstvu in smrti: »Ko se rodi nov otrok, v nebesih jokajo, na Zemlji pa se veselijo. Ko umre človek, na Zemlji jokajo, v nebesih pa se veselijo.«

  Jeff: Kaj misliš, zakaj nekateri, ki se vrnejo po obsmrtnih izkušnjah, pravijo, da so čutili veliko ljubezni, ko so bili na drugi strani?

  Senad: Vedite, da je vse na Zemlji inscenirano. Vse življenje na Zemlji je ena velika karmičarska dramska predstava, ki je bila vnaprej načrtovana do zadnje podrobnosti. Karmičarji so si izmislili vse religije, »Stvarnika«, številne »bogove«, »arhangele in angele«, »višje jaze«, »ascendirane oziroma vnebovzete mojstre« itd., da bi si tako podredili in kontrolirali vernike. Z »ljubečimi« obsmrtnimi izkušnjami (nekatere so tudi grozljive) dajejo ljudem lažno upanje, da je po smrti lepo in da jih čaka raj. Lažejo jim, da jih po smrti čaka Jezus, da bodo peli in plesali z angeli in rajali do večnosti. Karmičarji so psihopatski sadisti, ki se zelo radi igrajo svoje pokvarjene igrice z drugimi ljudmi. Oni so višjedimenzionalna bitja z višjimi sposobnostmi, ki z lahkoto menjajo videz. Lahko se pokažejo kot živali, katerikoli ljudje in tudi objekti. Lahko se pretvarjajo, da so bog, vaš višji jaz, angel itd. Ena od njihovih najljubših prevar je, da se pretvarjajo, da so vaši sorodniki: vaš oče, mati in otrok. To jim je najbolj všeč, saj s tem povzročijo najmočnejši čustveni odziv pri umrlih. S takšnim pretvarjanjem ustvarjajo in ohranjajo lažno podobo pri ljudeh, ki potem mislijo, da bo po smrti vse v redu z njimi, da jih njihovi umrli svojci že čakajo in da bodo potem živeli skupaj v raju. Vse to so navadne laži.

  Karmičarji igrajo igro dobrih in slabih policajev, s tem da so v vsakem primeru policaji. V tem primeru so psiho policaji.

  Zdravljenje je del njihovega dvojnega yin-yang sistema, v katerem najprej sami in namerno povzročijo posamezniku neko bolezen, potem pa jo v nekaterih primerih ozdravijo. Zato je pomembno, da ne vidite le ozdravljenja, temveč celotno sliko, v kateri so karmičarji problem in »rešitev«. Rešitev v narekovajih, ker je morebitno in zelo redko ozdravljenje le začasno, saj po karmičnem sistemu na koncu umrejo vsi, bolni in zdravi.

  Glede občutkov ljubezni med obsmrtnimi izkušnjami naj povem, da je zelo preprosto s pomočjo višjih sposobnosti in vrhunske tehnologije ustvariti umetne občutke »ljubezni« oziroma prijetnosti. To seveda ni prava osebna ljubezen, temveč le lažne in umetne energijske vibracije, ki človeka zavedejo, da bi mislil, da je ljubljen, a v resnici ni.

  Razumem vašo željo in potrebo, da bi bilo vse dobro po smrti in da bi res šli v »boljši kraj«, vendar v resnici ni tako. Za zaveso ni angelov, ki bi vam peli alelujo za dobrodošlico. Po smrti vas čakajo hladnokrvni, brezčutni in psihopatski sadistični hlapci, ki vas bodo sprocesirali skozi karmični stroj kot vsako drugo klavno govedo.


  Foto: fixwatch.co

  Zelo vam priporočam film Mesto Teme (Dark City, 1988), ki predstavlja odlično predstavitev mračne karmičarske orgije. Tudi TV serija Westworld je zelo dober prikaz karmičarskega sprevrženega izživljanja nad nami. Potem je tu še legendarna Matrica, ki na simbolni način predstavlja Karmično organizacijo. V Matrici so ljudje le baterije, ki proizvajajo energijo za Stroje (za karmičarje). Bolj trpijo, več energije proizvedejo. Vse scenarije za omenjene filme in serije so napisali karmičarji sami. Kljub temu, da skrivajo svoj Zli obraz, so v njih nenamerno in nezavedno razkrili ogromno o sebi. Tako delujejo simboli, ki vedno povedo več, kot je avtor želel skriti.

  Karmična igra ima dva dela: prvi del je up, drugi del je obup. Karmičarji z obljubami najprej človeka visoko dvignejo, da upa, da bo vse v redu, potem pa obljub ne izpolnijo in s tem treščijo človeka na dno obupa. Obsmrtne izkušnje so kot propagandne akcije za karmičarje, ki zlorabljajo Zemljane, da bi verjeli, da obstaja bog, da je ljubeč in da jih čaka po smrti. Če bi bog sploh obstajal in če bi bil dober, ne bi bilo Zla v tem vesolju in v naših življenjih.

  Resničnost je bila zelo drugačna, kot so jo karmičarji lažno opisovali in obljubljali. Po smrti človeka ga na drugi strani ni čakal bog, Jezus ali Buda. Pričakali so ga karmičarski hlapci oziroma zaporniški čuvaji, ki so ga zgrabili in odpeljali v karmični center na pregled življenja.

  Ali lahko pobegnemo karmičarjem? Na našo velikansko srečo lahko. Naj vam najprej povem, da sem bil nekaj časa tudi sam pod njihovim programom. Ko so me v okviru njihovega eksperimenta za razvoj ljudi leta 2004 prebudili, sem bil pod vplivom knjig Neala Donalda Walscha z naslovom Razgovori z Bogom. V moji prvi verziji knjige z naslovom Prebudite se, v kateri sem opisoval svoje prebujenje in druga spoznanja, sem celo hvalil Nealovega boga kot novega in dobrega boga. Ha, ha, ha. Na srečo nisem potreboval dolgo, da sem se spomnil in dojel, da Zavedanja in Energije ni mogoče ustvariti in uničiti, kar seveda pomeni, da Stvarnik ne obstaja, saj to ni mogoče. Obstoj je večen, saj ni bil nikdar ustvarjen in ne bo nikdar izginil. Iz Niča ni mogoče ustvariti nečesa. To je zelo preprosto za razumeti.

  Leta 2015 so me začela obiskovati bitja, ki so nad Karmično organizacijo. Eden od njih – jaz ga imenujem Veliki Črni Oblak – je bil do mene zelo prijazen in prijateljski. Rekel mi je, da mi bo pomagal, da se dvignem v višje dimenzije in da postanem svetlobno bitje.

  Od leta 2016 do leta 2018 je k meni prišlo več mladih obiskovalcev iz karmičnega zapora na planetu Brot. Oni so mi pomagali, da sem si ustvaril večjo sliko o Karmični organizaciji in spoznal, kaj se v resnici dogaja v tem vesolju, na planetih in v naših življenjih. Pred tem sem bral knjige o duhovnosti več kot 40 let, a za Karmično organizacijo nisem nikdar slišal. Slišal sem za karmo in za karmične dolgove, a za organizirano karmično Zlo nikdar. Na internetu je tudi nekaj člankov o Karmičnem sodišču in svetu, v katerih lahko dobite več informacij o njihovem delovanju. Tudi v svojih knjigah pišem o njih in komentiram njihova kanalizirana sporočila, polna laži in neumnosti. Na internetu lahko najdete tudi več člankov o t. i. ascendiranih oziroma vnebovzetih mojstrih, ki so tudi člani Karmičnega sveta. Če berete kanalizirana sporočila, potem ste slišali za Arhangela Mihaela, St. Germaina, Kuthumija in druge karmične kriminalce, ki se lažno predstavljajo kot prijatelji človeštva.

  Leta 2017 smo začeli s čudeži na planetu Palki, ki je na istem mestu kot Zemlja, le da je za nas neviden, ker je v 4. dimenziji. Na njem je veliko istih oseb kot na Zemlji (dvojčkov), zato bi Palki lahko imenovali tudi »vzporedna Zemlja«. Palki je veliko manjši od Zemlje in ima približno milijardo prebivalcev. V nekaterih knjigah in člankih pišem, da jih ima 700 milijonov, ker so naši vesoljci zaradi nepripravljenosti na novo življenje leta 2018 dvignili približno 260 milijonov muslimanov iz Afganistana in sosednjih držav. Lani so jih po več letih bivanja na njihovi vesoljski ladji osebnostno uredili, pripravili nova mesta, naselja in hiše ter jih popolnoma spremenjene v novih telesih vrnili nazaj na planet. Enako bomo naredili tudi na Zemlji.

  Decembra 2017 smo začeli z ozdravljanjem vseh bolnih na Palkiju in dobesedno izpraznili vse bolnice na planetu. Naslednje leto smo nadaljevali z našim delom. V mojih sporočilih Palkijem – tu jih imenujem Pisma – sem jim pošiljal načrte za dejavnosti. Med prvimi predlogi sem jim sporočil, naj zaprejo vse karmične centre za inkarniranje, zasežejo vso tehnologijo in dokumentacijo. Naši vesoljci so zajeli vse karmičarje, ki so delali v teh centrih in jih teleportirali na njihovo vesoljsko ladjo. Obenem smo vrnili tudi vse Palkije, ki so bili v inkarnacijah po celem vesolju. Ostal je le še moj prijatelj Jac, ki je pri meni od leta 2006. Jac ni inkarniran, okrog mene leti kot majhno energijsko bitje, in je zadnji Palki, ki je še zdoma.

  23. novembra 2020 smo začeli z osvobajanjem celotnega vesolja in v manj kot letu dni smo 18. novembra 2021 osvobodili celo vesolje in dve milijardi naseljenih galaksij, sončnih sistemov in planetov. Vse, razen Zemlje. Z našimi vesoljci, ki so iz 8. dimenzije, smo že pripravili vse potrebno za delovanje na Zemlji po koncu karmične blokade našega planeta.

  Datuma osvoboditve Zemlje ne poznam, na podlagi informacij in dogajanja okrog mene pa lahko rečem, da naj ne bi bilo zelo dolgo do konca karmične norije in morije na zadnjem okupiranem planetu v tem vesolju. Vse možnosti obstajajo, da bo Dan Svobode prišel že letos, to je v 2022. V vsakem primeru je možno, da bo potrebno počakati še dlje, vendar mislim, da ne dolgo. Povem vam, da boste navdušeni nad novim in fantastičnim življenjem brez omejitev, revščine, bolezni, kriminala, nasilja, vojn in smrti. V miru, prijateljstvu in ljubezni.

  Se nadaljuje.

  Vse najboljše za vse.

  Seno

  Fotografija na naslovnici: pinkvilla.com

  Preberite več o čudovitem življenju, ki nas čaka po ukinitvi blokade Zemlje, v moji seriji knjig Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu.

  Vse tri dele si lahko izposodite ali kupite na:

  https://www.biblos.si/rezultati-iskanja?q=senad

  Na istem naslovu dobite tudi brezplačno knjigo Vi niste vaš um Vi ste Čudovito Bitje Čistega Zavedanja.

  Vabim vas, da se naročite na e-novice za prebujanje, osebni, partnerski in družinski razvoj ter spoznavanje vaše Čudovitosti.

  Dobili boste brezplačno knjigo »Kje sta Don Juan in Carlos Castaneda?«, v kateri opisujem primerjavo med starodavnim sistemom za osebnostni razvoj in mojim modelom za prebujanje.

  Kliknite tu in se naročite tam.

  https://www.pismapalkijem.si/brezplacna-knjiga/

  Dobrodošli in vse najboljše.

    
   
  | More
  Sorodne povezave
 • Več od avtorja SENAD
 • Več s področja * Osebna rast in odnosi

 • Dodatne možnosti
 • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
 • Za tisk prijazna stran
 • Slabovidnim prijazna stran

 • Trackback

  Trackback URL for this entry: http://www.pozitivke.net/trackback.php/20220227215808776

  No trackback comments for this entry.
  Vse obsmrtne izkušnje so karmičarske prevare (3/5) | 1 komentarjev. | Nov uporabnik
   

  Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Avtorji spletne strani na komentarje obiskovalcev nimamo nobenega vpliva.


  Orijonovci, Drakoni in demoni so ozadje karmičarske zgodbe

  Prispeval/a: Yoda dne četrtek, 3. marec 2022 @ 14:23 CET
  -
  Alternativni viri domnevno potrjujejo večji del zgodbe o 'karmičarskih' prevarah pri obsmrtnih izkušnjah. Raziskovalce bi moralo zanimati tudi kakšne so alternativne izkušnje brez vpletanja 'karmičarjev'. Domnevam, da obstajajo tudi take zgodbe, a kako jih medsebojno razlikovati?

  Eksopolitični viri govore o domnevnem postopnem osvobajanju Zemlje od vpliva 'karmičarjev' in njihovih hlapcev. Vendar utegne biti interes hlapcev drugačen od interesa inkarniranih demonov....

  To vprašanje, ki ga prinaša film Sedmi pečat mi dolgo ni šlo 'v lajšte'. Sedaj imam domnevno razlago. V drugem komentarju k linkanemu forumskemu postu spodaj sem špekuliral o tem vprašanju.

  post: Ustavitev zla ali kataklizma planeta
  https://yoda4newage.wixsite.com/4newage/forum/preporod-propad-clovestva/ustavitev-zla-ali-kataklizma-planeta

  komentar2: 7 pečat (7 znamenj) - rimski vojak - demonska država - kopje zla

  Pripominjam, da je lahko tudi 'kopje zla' samo zase velika zgodba za raziskovalce skritih sporočil in simbolike. V rokah zlobnih lahko povečuje moč in posledice zla. Rekel bi, da se to tiče zlasti 'karmičarjev' in njihovih hlapcev.

  Kanalizirani eksopolitični viri ne brez razloga povdarjajo predajo ključev črne magije, s katero 'karmičarji' obvladujejo človeštvo predno bodo dokončno izgnani v druge dele vesolja.

  Eksopolitika
  https://drive.google.com/drive/folders/1obxMJx-Y1fuS-3n3CdB-rVSyfYvNnDw2?usp=sharing
  https://www.facebook.com/groups/1054726374541696/
  -
  -
  Yoda
  https://yoda4newage.wixsite.com/4newage/


  Na vrh (začetne) strani
   Copyright © 2023 www.pozitivke.net
   Vsa naša koda pripada vam.
  Powered By GeekLog 
  Page created in 1,87 seconds