NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 SVET POEZIJE  

Klikni sliko za vstop v svet poezije.


 Aktualno  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

torek 29-sep
 • Dr. Marko Robnik Šikonja: Umetna inteligenca

 • sreda 30-sep
 • Janez Bogataj: Kako nas kulturna dediščina usmerja

 • četrtek 01-okt
 • Program za otroke in šole 2020/21

 • petek 02-okt
 • 20. Festival za tretje življenjsko obdobje

 • nedelja 04-okt
 • Javno vodstvo po razstavi Videnje 20/20: Skupnost

 • sreda 07-okt
 • Strokovni posvet Knjiga. Znanje. Razum

 • petek 09-okt
 • 3 Mednarodni festival Čili in Čokolada

 • nedelja 11-okt
 • Ko se imaš rad...

 • torek 13-okt
 • Pogumne punce soustvarjanje plesne predstave

 • sreda 14-okt
 • Magični nakit

 • petek 16-okt
 • (Ne)znano Trnovo- brezplačno vodenje v Ljubljani

 • nedelja 18-okt
 • Nedelja v MAO: Od matrice do igrače

 • torek 20-okt
 • Naslov pride zadnji

 • sreda 21-okt
 • Jama, reka, gozd tam pa straši

 • četrtek 22-okt
 • 23. Pripovedovalski festival

 • sobota 24-okt
 • Na obisku pri mojstru Plečniku

 • ponedeljek 26-okt
 • Ura pravljic v Knjižnici Jurij Vega

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu


  Kritiziranje drugih je močno nezadovoljstvo s seboj (1/2)   
  sreda, 9. september 2020 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: SENAD

  Kritika je osebno mnenje o nekom ali in nečem. Kljub negativnem tonu je lahko pozitivna in negativna. Pozitivna kritika je ponavadi strokovno mnenje o nekem umetniškem delu. V vsakdanji rabi kritika izraža negativno mnenje o neki osebi ali in njegovem delu. Kritiziramo lahko sebe ali in druge.

  Najbolj pogosto mnenje in ali kritika je izražena z »všeč mi je« ali »ni mi všeč«. Včasih to mnenje vsebuje še razlog zakaj in predlog za izboljšanje.

  Kritiziranje je osebno vrednostno ocenjevanje sebe ali drugih na podlagi nekih dejanskih ali namišljenih meril, ki se lahko iz dneva v dan menjajo. Dobronamerno »kritiziranje« je lahko koristno, vendar le v primeru, če ponuja nove predloge, ki so koristnejši za cilj. Drugače jih ne gre resno jemati, saj je bil morda kritik ta dan pri zobozdravniku ali pa ji je počil razmazan noht med menstruacijo:)

  Navadno všečno ali nevšečno mnenje se zaplete pri negativnem kritiziranju kot dramatizaciji oseb in ali dogodkov in kot problematizaciji življenja in izražanju nezadovoljstva s seboj in z drugimi. Dramatizacija je vedno čisto osebno doživljanje nekega dogodka in se še najmanj nanaša na druge ali na sam dogodek. Predstavlja notranje, nakopičeno in aktivirano nezadovoljstvo, afektni izpad neke delne osebnosti, ki je nabita s strahom, sovražno jezo in maščevalnostjo.

  Z nami, z drugimi ali s situacijo je nekaj narobe, moralo bi biti drugače in bolje. Zato smo krivi mi, drugi ali situacija. Zato se moramo zdaj čimbolj vznemirjati, jeziti in preklinjati vse po vrsti:) Na ves glas ali molče s kritičnim pogledom in jezno držo. Seveda zaradi tega ne bo nič bolje, vendar pa smo mi naredili to, kar je ob takšnih dogodkih treba narediti. Vsaj tako so nas učili:)

  Če se odločite, da boste komentirali sebe ali in druge, bodite pošteni, dobronamerni in koristni. Kritika oziroma vrednostna ocena osebe in ali njenega dela naj vsebuje 1. mnenje, 2. razlog in 3. predlog za boljše. Če vaše negativno mnenje nima 2. dela, to je konkretne utemeljitve, in 3. dela, predloga za boljše, je to samo navadno kritizerstvo, napadanje in zaničevanje. S kritizerstvom izražate lastno negativnost in močno nezadovoljstvo s seboj in s svojim življenjem. S kritiziranjem drugih jih obtožujete za lastne neuspehe in občutke razočaranja nad samim seboj.

  Kritizerstvo je kot odnos negativna usmerjenost v pikolovsko iskanje napak, pomanjkljivosti in slabosti pri sebi in drugih. Kritizerstvo je izkrivljena želja in potreba po dobrem. Namesto da bi mirno in konstruktivno predlagali boljše, se vznemirijo in razjezijo ter napadajo, po njihovem mnenju, slabše.

  Energijsko gledano je kritiziranje zelo škodljivo, saj je izraz sovražnosti, škodoželjnosti in uničevalnosti. Najprej in najbolj škoduje kritizerju, ki to energijo ustvarja, usmerja in ohranja ter jo s ponavljanjem še krepi. Naslovniku kritike lahko škoduje samo v primeru, če sprejme »nespodobno povabilo« , se zasekira in tudi sam spusti v nižje frekvence užaljenosti in jeze. Pri tem lahko tudi on začne napadati kritizerja in konflikt je tu. Če čustveno in energijsko ne reagira na kritike, mu kritika ne more nič.

  Prebujeni smo stalno v Čistem Zavedanju in smo popolnoma nereaktivni, tako da nam kritike ne pridejo do živega:) Na njih lahko odgovorimo ali tudi ne, lahko pojasnimo svoje delo, ali gremo preprosto naprej. Za mene so sovražni komentarji, ki so izredno redki, v Sloveniji sta to le Yoda in Polž, in tu in tam kakšni religiozni in verski fanatiki, priložnost, da svoje delo še dodatno pojasnim. In da tudi razkrinkam skrite, sovražne in škodoželjne osebe, ki ne ustvarjajo, ampak le uničujejo.

  Resen kritik, kot so na primer umetniški kritiki, prebere članek ali knjigo in pogleda film, o katerem želi napisati svoje mnenje. Iz kritik Yode in Polža, in drugih, a zelo redkih napetih kalibrov:), je jasno, da mojih člankov in knjig ne bereta, ali pa jih ne razumeta. Tudi vaj za prebujanje nista preizkusila. In, očitno, tudi boljšega življenja, o katerem pišem, si ne želita:) Zato v smislu pozitivne »kritike« oziroma predstavitve resnega in utemeljenega mnenja sploh nista »kritika« oziroma ocenjevalca, temveč le prenapeta, zavistna in škodoželjna nestrpneža. Polž je tudi polpismen in primitiven, kar njegove izjave zaradi slabše razumljivosti in zaničljivosti še dodatno razvrednoti.

  Marko Polž o svojih falusnih bolečinah in svojem odnosu do drugih: »mene boli kurac, kaj si ti in drugi mislite o meni...«

  To seveda ni vrednostno mnenje v vsebinskem smislu, ampak le otročja, arogantna in narcistična kletvica Pomembnega važiča.

  Yoda in Marko Polž, dva anonimna in obsedena kritizerja

  Yoda in Marko Polž predstavljata dve skrajnosti današnjih ljudi. Yoda je prenabit z informacijami, da kar poka. Očitno je, da se zaradi informativne prenatrpanosti njegovo pisanje sesuva samo vase. Njegovo pisanje je eno samo nabijanje, nabijanje in nabijanje. Na drugi strani je Polž popolnoma prazen in v komentarjih ni sposoben napisati niti ene vsebinske izjave. Na konkretna vprašanja ne odgovarja, saj nima kaj za povedati.

  V enem od svojih člankov je napisal, da vse naše misli potujejo najprej k svetemu duhu, ki jih pregleda in potem pošlje nazaj k nam. To je ena od večjih neumnosti, ki sem jih slišal. To bi pomenilo, da mi najprej nekaj pomislimo, misel potuje do svetega duha v pregled, mi pa ta čas čakamo, da nam jo bo poslal nazaj. Ali pa tudi ne, če se bo tako odločil. Kaj, če ni primerna za nas? Misel je že mišljena, ali jo bo izbrisal za nazaj? Ali bo s tihim glasom prišepnil, da ta misel ni dobra za nas in da naj raje mislimo katero drugo? Ko sem Polža konkretno pozval, naj pove, kje je to slišal, ni odgovoril.

  Enostranski monologi so značilni za narcise, s katerimi se človek ne more pogovarjati, saj oni le govorijo in se ne pogovarjajo. Ne glede na to, kaj povejo, vedno govorijo samo o sebi. Najraje tako, da zaničujejo druge. Tako kot Trump, na primer. In njegov kolega pred ogledalom samovšečnosti, Marko Polž.

  Yoda je v progresivnem, napredujočem razsulu, ki se kaže kot vse bolj nepovezano kopičenje in dobesedno nakladanje nesmislov, ki nimajo nobene zveze s temo, ki jo komentira oziroma kritizira. Še sam zase pravi, da »na dolgo besediči«. To je seveda le lažno zavedanje, če bi se res zavedal, da bluzi, bi nehal. Z obratno psihologijo se tudi lažno opravičuje, v resnici pa se smili sam sebi, saj želi slišati, da je dober. Želi si, da bi drugi rekli »ne, ne, ne besedičiš, v redu pišeš, dober si«.

  Yoda misli, da je kvantiteta že kvaliteta. Misli, da če nameče veliko besed o duhovnosti, da je potem že kar duhovno razvit. Sam s sabo tekmuje, da bo naštel čim več informacij, da bi ustvaril vtis, da je pameten. Naj še enkrat ponovim, velika količina še ni kvaliteta. Velika količina informacij, ki jih lahko vsakdo prepiše, ne pomeni, da je oseba pametna. Pameten oziroma moder je tisti, ki uporablja informacije za konkretni osebnostni razvoj, svoje koristne izkušnje deli z drugimi in deluje za korist vseh. Naštevanje informacij, ki se zaradi prenakopičenosti sesuvajo v nesmisle, je v resnici le skrivanje za info zidom.

  Polž na drugi strani ne pove nič. Kot pravi narcis misli, da je on sam že dovolj in da mu ni treba povedati nič drugega. Yoda se skriva za kupom nametanih informacij, Polž se skriva za ničem:) Yoda svojo praznino polni z informacijami, Polž jo polni s svojo veličinsko narcistično blodnjo o samem sebi. Yoda si je privzel nadimek Jedi mojstra, ki zna upravljati s Silo oziroma z Energijo, Polž zase trdi, in to brez kakršnegakoli dokaza, da se »profesionalno ukvarja z energijami«. V tem smislu bi bila oba rada Yoda, s tem da eden vihti le informacijski meč, drugi pa je še plašen in se skriva v polžji hišici.

  Kot je razvidno iz zgodovine Facebook strani Marka Polža, je za lažno ime rabil več časa. Več let je rabil, da je našel žival v sebi:) Če gremo po polžji sledi nazaj, lahko vidimo, da je bil pred polžem še žaba in raca:) Ker sta bila oba preveč izpostavljena, si je izbral polžjo hišico, v kateri se počuti varnega in iz katere z lažnim imenom slinasto pljuva po drugih. Vprašanje je, ali je to zadnja žival v njegovem lažnem identitetnem razvoju? Katera bo naslednja? Morda si bo izbral kakšen predmet? Morda ogledalo:)

  Yoda si je nadel bojne barve Jedi mojstra, Polž pa strelja iz trdnjave polžje hišice. Oba se skrivata pod lažnimi imeni, s čimer izražata strah, da bi nastopila odkrito in iskreno. Koga in česa se bojita in sramujeta? Da bo kdo izvedel, kdo sta v resnici? Da vaju potem ne bi več resno jemali? Saj vaju tudi zdaj ne:) Oba sta le karikaturi in wannabe nastopača. En prenatrpan, drugi prazen, oba pod krinko.

  En od glavnih namenov maskiranja je, da ljudje, ki so skriti pod maskami, lahko delajo stvari, ki jih drugače odkriti ne bi. Bojijo se in ali jih je sram, če bi drugi ljudje videli, kdo so, zato se skrivajo. Zelo znan in značilen primer so KKK, ameriška rasistična organizacija, ki so se in se še vedno skrivajo pod belimi kutami in sovražno nastopajo proti črnim Američanom. To pa je tudi drugi značilen namen maskiranja, zastraševanje drugih. Od prijatelja sin je na vprašanje, kaj bo, ko bo velik, pri štirih letih starosti odgovoril, da bo nevaren:)

  Za oba je značilno, da svojih kritik oziroma odkritega napadanja in zaničevanja ne utemeljujeta z ničemer. Yodinega dolgoveznega in brezveznega bluzenja ni mogoče šteti za vsebinsko utemeljitev njegovih blodenj. Na drugi strani je Polž popolnoma prazen, saj sploh ne napiše ničesar vsebinskega. Yoda napada moje pisanje, medtem ko se je Polž spravil kar name osebno:) Polž: »preveril sem ga, tip sploh ni človek«. Kje in kako si to »preveril«?:) In kaj to sploh pomeni? Kaj sem potem, če nisem človek? Kakšna je razlika med nečlovekom in človekom?

  Kritiziranje je pogosto tudi skrit izraz zavistnosti. Kritizer ni sposoben narediti nič lastnega, zato to zakrije in skrije tako, da kritizira druge. Namesto da bi sam ustvarjal, uničuje delo drugih in zaničuje njih osebno. Zdi se mi, da sem nekje prebral, da je zavist tudi izkrivljena oblika komplimenta in pohvale:)

  Tretji del vrednostnega mnenja oziroma kritike je predlog za boljše. Za oba omenjena kritizerja je značilno, da ne predlagata nič svojega, kaj šele boljšega.

  Yoda ponuja Grabovoja, Grabovoj ponuja boga:) Grabovoj deluje po lažnem karmičarskem Mitu o Kreatorju, a v budistični verziji, v kateri Zavest ustvarja Vse, kar obstaja. Za razliko od klasičnih religij, v katerih bog kot Kreator ustvarja Svet, budizem trdi, da Svet izvira iz neosebne Zavesti oziroma Uma, se spreminja in vrača nazaj Vanj. To seveda ni res. Ker Zavedanja in Energije ni mogoče ustvariti iz Nič, je Obstoj večen. Zaradi omejenega doživljanja (percepcije) se nam le zdi, da se stvari pojavljajo in izginjajo. V resnici so stalno na svojem mestu. Preberite več o Budi, ki je pomešal Zavedanje in Energijo in iz Niča ustvaril budizem v moji knjigi Budina Praznina na https://www.biblos.si/rezultati-iskanja?q=senad

  O Polževi ponudbi ni za povedati nič, saj ne ponuja ničesar:) Oziroma ponuja nič. Pa če ga kdo hoče.

  Marko Polž, pozer, blefer in primitivec.

  Poglejmo en primer Polževega komentiranja mojega članka 12 napak, ki so jih karmičarji naredili z mano. Kjer sta dve imeni, eno nad drugim, zgornji piše spodnjemu.

  Marko Polž

  »Ko vse prebereš, razumeš samo da so zate vsi karmični ne vem kaj in so praktično vsi slabi. Kdo pa je zate dober, pa ne duha ne sluha. Dejansko spet, se vrti okoli tebe kot da si ti sam začetek in konec sveta. Recimo da vidiš bitja, a ne znaš razlikovat kdo je dober in kdor je slab (vsaj po tvojem zapisu). Predvsem pa, če bi karkoli videl za prav, bi tudi kaj naredil v smeri kot si jo omenil, da se reši ta lumpe. Super. Sam potem zakaj delam tvoje delo in vse tako "pametnih" ljudi kot si ti?«

  Kot sem mu napisal v odgovoru, jasno ločim in pišem, kdo je koristen in kdo škodljiv. V mojih knjigah in člankih tudi konkretno pišem, kaj, s kom in kako že ukinjamo Karmično organizacijo. Poleg tega lahko v mojih knjigah preberete tudi celovit model za novo, naravno in lepo življenje, v katerem konkretno predstavljam nov politični, ekonomski in pravičnostni (pravosodni) sistem. V eni od prihodnjih knjig bom predstavil konkretni primer nove ustave in nove člene slovenske ustave. Konkretno in natančno. Polž o svojem »delu« ni napisal niti ene same besede. Ne v komentarjih ne na njegovi strani. Zase pravi, da se »profesionalno ukvarja z energijami« in da je »ekspert«. Še svojega pravega imena ne napiše, kaj šele izobrazbo, diplome in certifikate, metodo dela, leta delovanja, uspehe in nagrade, izjave zadovoljnih strank itd. Nič, nič, nič. To je njegovo »delo«.

  Senad Dizdarević

  Marko Polž

  »Ocitno je, da ne razumes, o cem pisem. Navedi konkretno, kje sem napisal, da so 'vsi karmicni' in 'prakticno vsi slabi'. Nikjer. Jasno pisem o Zlih karmicarjih, clanih Karmicne organizacije, in jih locim od prebujajocih se in prebujenih Dobrih bitij. Ce opisujem svoje izkusnje, to ne pomeni, da se 'svet vrti krog mene'. V tem clanku nisem napisal, da 'vidim bitja'. Z mojo vesoljsko ekipo ze vec let konkretno zakljucujemo Karmicno organizacijo, o kateri ti se vedno ne ves niti tega, da obstaja. Moje in nase delo opisujem v 6 knjigah, ki sem jih izdal v anglescini na Amazonu in v slovenscini na Biblosu.
  Ti niti slucajno ne delas mojega dela, saj sploh ne razumes, kaj se dogaja. Ti si se vedno omamljen, zadet in odvisen od boga. In po tonu tvojega zadnjega stavka tudi zelo Pomemben in narcisticen. In kaj ti sploh delas, razen da prepisujes od drugih in se kitis s tujim perjem. Napisi eno samo konkretno stvar, ki si jo ti naredil za ukinitev Karmicne organizacije.«

  V odgovoru ni odgovoril na nič, saj kot pozer in blefer nima kaj za povedati.

  Marko Polž

  Senad Dizdarević

  »Če jaz ne razumem, pol ne bo razumel nihšče! Dejstvo!

  Iz iste sorte ti ločiš dobre in slabe al kaj?! Dobro ti gre.

  Ne rabim nič pisat kaj sem naredil. Mogoče en dan. Namreč če bi vedel kako delujejo, se ne bi toliko izpostavljal. Drugače če bi bil kaj vreden, bi lahko preveril vse od mene, namreč jaz lahko. Ne rabim brat tvojih knjig, ker berem lahko tebe in vse kaj delaš. Kar lahko potrdim je to, da misliš da delaš za dobre. Njihov si, od zla. Sam verjetno ne ločiš več kdo je dober in kdor slab. Nisi edini ki kaj vidi, sam očitno vidiš zelo slabo, zato pa moram delat tvoje delo.«

  Polž se je tako vznemiril, da so mu kar črke začele preskakovati:) Če on kot najpametnejši človek v vesolju, ne razume, »potem nihšče ne razume! Dejstvo!« Še dva klicaja je pribil na koncu, da se ve, kdo je glavni:)

  Polž je tako Pomemben, da njemu ni potrebno predstavljati svojega dela. Najprej me zaničljivo razvrednoti, potem pa mi očita, da nisem preveril nič od njega. Kaj, kako in kje naj preverim, če o svojem »delu« ne pove nič?:)

  V nadaljevanju ga pozovem, naj mi pove, kako naj preverim eno izmed njegovih absurdnih trditev.

  Senad Dizdarević

  Marko Polž

  »Hvalis se, delas se pametnega, kritiziras, napadas, zanicujes in lazes. In prepisujes od drugih. V tvojih komentarjih nisi odgovoril niti na eno moje vprasanje in napisal niti ene konkretne, kaj sele koristne stvari. Glede preverjanja tvojih izjav, povej mi, konkretno in natancno, kako naj preverim tvojo trditev, da vse nase misli potujejo najprej do svetega duha, ki jih pregleda in nam nekatere od njih potem poslje nazaj:) In to je le ena izmed tvojih blodenj in tvojega 'dela'.«

  Marko Polž

  Senad Dizdarević

  »Smešen si, kot zmeraj. poleg tega da si nesposoben. kot sem ti rekel, lahko preverim vse o tebi, za vse tvoje prednike tudi. Meni to ni težko. ti pa ne moreš tega, zato se neki repenčiš. puhec, mene boli kurac kaj si ti misliš in me tudi boli kurac kaj si mislijo ostali. saj samo 3% ljudi je sposobno razumeti kaj več kot jim sistem ponuja. ti si pa zabluzil totalno. toliko da še sam ne veš.«

  Na moj poziv ni odgovoril, ampak je le nadaljeval z zaničevanjem, zmerjanjem in samo hvaljenjem. Tipični narcis, pozer in blefer.

  Senad Dizdarević

  Marko Polž

  »Preberi se enkrat moj prejsnji komentar. S tvojo primitivnostjo in aroganco samo potrjujes moje besede o tebi.«

  Na to je odgovori s stickerjem, na katerem se petelin zaletava z glavo v zid. S tem je predstavil sebe in svoje »delo«:)

  V debato je skočila tudi Maja, vernica hinduistične religije, ki deluje po karmičnem sistemu.

  Kailasas Maja Witmajer

  »Tole pa bi se dalo krepko drugače zapisati z vsem spoštovanjem dragi avtor. Karmičarji?? Itak da večina jih je fake ampak vsi ki izustijo besedo karma pa ne...in tudi vse kar jih srečaš ali vse kar doživiš v lajfu to pa dejstvo je da je to tvoja karma. Face it in spuci to pr seb. Sveta pr drugih ne mormo spremenit žal. Le pr seb. V seb. .. love stari«

  Še ena razmetana in z-mešana oseba. Kako bi »se to dalo drugače zapisati«? Karmičarji da so fake? Karmičarji so člani Karmične organizacije, bitja iz višjih dimenzij z vrhunskimi sposobnostmi in tehnologijo. Oni so zelo resnični in zelo resni pri izvajanju Zla. Kdor »izusti besedo karma« ni karmičar:) Jaz nimam karme, saj nisem član Karmične organizacije, kar ji v odgovoru tudi jasno povem.

  Senad Dizdarević

  Kailasas Maja Witmajer

  »Po tvojem komentarju vidim, da nisi prebrala clanka, ali pa ga nisi razumela. Karmicarji so clani Karmicne organizacije iz visjih planetov, ki kontroliraji nasa zivljenja. Glede na to, da prvic slisis za karmicarje oziroma celo mislis, da so to tisti, ki 'izustijo besedo karma', ne mores vedeti, ali so 'fake', ali ne. Da bi lahko o clanih Karmicne organizacije rekla karkoli, bi jih morala najprej poznati. Jaz nisem clan Karmicne organizacije, se ne inkarniram, nimam karme in karmicnih dolgov, tako da nimam kaj 'facat' in 'pucat'.«

  Moj odgovor jo je čisto osupnil:)

  Kailasas Maja Witmajer

  Senad Dizdarević

  »lepo te prosim...«

  Kaj takšnega!? Senad, kaj si pa ti misliš, da si?:) Z zgražanjem želi povedati, da je ona, za razliko od mene, članica Karmične organizacije, se inkarnira, ima karmo in karmične dolgove. To seveda ni res, saj se Zemljani ne inkarniramo. Če se ne inkarniraš, ne moreš imeti karme in karmičnih dolgov.

  Moj zgornji odgovor je spodbodel Polža, da je takoj priskočil z novo neumnostjo in grožnjo.

  Marko Polž

  Senad Dizdarević

  »torej nimaš duše in si eden tistih, ki imajo za spokat stran iz našega planeta! Lepo da si se izdal. Šele zdaj boš imel probleme:)«

  Za Polža je človek, ki ni član Karmične organizacije, se ne inkarnira, nima karme in karmičnih dolgov, brez-dušen:)

  Ljudje, in še posebej verni, pod vplivom karmične propagande mislijo, da so duše božji otroci, ki se igrajo v nebesih. Ena izmed njihovih iger je tudi inkarniranje in oblačenje v mesna telesa, v katerih izkušajo različne omejitve nižjih svetov. Celo pravljico o dušah lahko preberete v knjigi Neala Donalda Walscha Zgodba o mali duši, v kateri se bog pogovarja s svojimi otroki o prihodnjih inkarnacijah. Ha, ha, ha.

  Duše kot samostojna bitja sploh ne obstajajo. Izraz »duša« uporabljajo karmičarji za inkarnante, ki so ljudje z drugih planetov. Če bi se mi inkarnirali, bi bili tudi »duše«. Že pred leti sem spoznal, da nas karmičarji nimajo za resnična bitja. Oni mislijo, da smo mi le inkarnacije nekih drugih ljudi oziroma »duš«, ki vstopijo v naše fizično telo med nosečnostjo. Ko sem dojel, da Zavedanja in Energije (da Energije ni mogoče ustvariti, so vedeli že drugi) ni mogoče ustvariti, da Kreator ne obstaja in da je Obstoj večen, sem spoznal, da smo zaradi sočasnosti Vsega dogajanja vsi mi resnična bitja in ne le inkarnacije ali celo samo deli drugih bitij.

  Leta 2007 sem s pomočjo prijateljskih vesoljcev iz sebe izločil mojega inkarnanta Fedjo Mironoviča s planeta Palki. On je bil moja »duša«, moški, star 41 let, novinar kot jaz, glasbenik in zdaj tudi zelo uspešen scenarist. Človek kot jaz in vi. V tem smislu jaz res nimam več »duše«, a sem še vedno človek. Ko bomo ukinili Karmično organizacijo, bomo iz vseh Zemljanov izločili vse inkarnante in jih poslali domov. Tako tudi vi ne boste imeli v sebi več »duš« oziroma drugih ljudi z drugih planetov, ki trenutno spijo v vas.

  Glede »pokanja s planeta«:) Ko bomo začeli delovati, bomo odstranili vse kriminalce, nasilneže in druge planetarne škodljivce. Med njimi bodo tudi verski fanatiki, ki ne bodo želeli več živeti v novem življenju brez boga, služabniške podložnosti in brezglavega samožrtvovanja Gospodu. Pred približno mesecem sem izvedel, da se je na Palkiju ena skupina muslimanskih vernikov skupinsko razstrelila, saj ne želijo več živeti na brezbožnem planetu. Enako bo tudi na Zemlji. Ko se bodo začeli čudeži, se bo večina pregretih glav, v katerih vrejo religiozno verske blodnje, postopno ohlajala. Nekateri se bodo v zagovarjanju boga, religije in vere še bolj napeli. Eni med njimi, tako kot zgoraj opisani muslimani, bodo od povečane napetosti tudi počili. Resnica bo prehuda in je ne bodo mogli sprejeti. Laži ne bo več, tako da ne bodo mogli več živeti v blodnjah. Dvignili jih bomo s planeta, osebnostno celovito spremenili, pomladili in vrnili na planet kot otroke.

  Kailasas Maja Witmajer

  Senad Dizdarević

  »želim ti da se ćimprej prizemljiš, saj trenutno očitbo si pač na planetu Zemlja na facebooku. Resno mislim. Vse dobro«

  Ona misli, da je kot vernica hinduizma »prizemljena«:) Sploh se ne zaveda, da je v resnici pribita na križ religije in da se z vero v izmišljena bitja prepušča škodljivim blodnjam. Predlaga mi, da tudi sam pokleknem pred Gospoda in ga prosim za milost in usmiljenje in se tako prizemljim:)

  Potem je Polž ustrelil še enkrat.

  Marko Polž

  Kailasas Maja Witmajer

  »sem ga preveril. tip sploh ni človek. očitno se je njihov program dosti pokvaril da je začel pisat javno.«

  Kje si preveril, kako in kdaj? Čigav in kakšen program? Kako se je pokvaril? Nič, nič, nič.

  V drugem delu, ki ga bom objavil naslednji teden, vam bom bolj podrobno predstavil še drugega kritizerja, Yodo.

  Vse najboljše za vse.

  Seno

  Preberite več o prebujanju in budnem sanjanju ter o življenju na drugih planetih v moji seriji knjig Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu.

  Vse tri dele si lahko sposodite ali kupite na:

  https://www.biblos.si/rezultati-iskanja?q=senad

  Na istem naslovu dobite tudi brezplačno knjigo Vi niste vaš um Vi ste Čudovito Bitje Čistega Zavedanja.

  Vabim vas, da se naročite na e-novice za prebujanje, osebni, partnerski in družinski razvoj ter spoznavanje vaše Čudovitosti.

  Dobili boste brezplačno knjigo »Kje sta Don Juan in Carlos Castaneda?«, v kateri opisujem primerjavo med starodavnim sistemom za osebnostni razvoj in mojim modelom za prebujanje.

  Kliknite tu in se naročite tam:)

  https://www.pismapalkijem.si/brezplacna-knjiga/

  Dobrodošli in vse najboljše.

    
   
  | More
  Sorodne povezave
 • https://www.biblos.si/r...
 • https://www.biblos.si/r...
 • https://www.pismapalkij...
 • Več od avtorja SENAD
 • Več s področja * Osebna rast in odnosi

 • Dodatne možnosti
 • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
 • Za tisk prijazna stran
 • Slabovidnim prijazna stran

 • Trackback

  Trackback URL for this entry: http://www.pozitivke.net/trackback.php/20200905165109690

  No trackback comments for this entry.
  Kritiziranje drugih je močno nezadovoljstvo s seboj (1/2) | 1 komentarjev. | Nov uporabnik
   

  Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Avtorji spletne strani na komentarje obiskovalcev nimamo nobenega vpliva.


  Zakon 3 prstov je evergreen

  Prispeval/a: Yoda dne četrtek, 10. september 2020 @ 20:38 CEST
  -
  Kritiziranje Yode je kritikova brca v temo in dokaz da pravilo 3 prstov velja - glej sliko. Še en izziv več za Yodo, pri katerem se bo ponovno svetovno zabaval. V kolikor bi bilo drugače bi pomenilo, da se mora zamislit nad svojimi stališči. In tudi bi se zamislil ter opravičil po potrebi, pa ne prvič komu, niti zadjič.

  Jaz nikomur ne nasprotujem niti ga ne kritiziram, če se bori za znanje, resnico in proti zlu. Celo če napada in kritizira lasten neobstoječ konstrukt alias karmična organizacija ga pustim, da se gre igro pacienta. Argumentirano kritiziram in napadem s svojim laser mečem zavajajoče in škodljive nebuloze, propagiranje neznanja, zaničevanje etnotradicije in pokažem druge variante.

  In branim etnokristjane, ker se je nek nedorasel samooklicani poznavalec spravil na prefinjeno pokvarjen način žalit tukajšnjo etnotradicijo, pametovat o stvareh, ki jim ni kos, niti nima za burek glede svoje poštenosti, doslednosti, nepristranskosti in še marsičesa drugega. In laserski snop Yode je v barvi srčne čakre.

  Kritiziranje Yode je kritikovo brcanje v temo tudi zato, ker je Yoda zelo zadovoljen sam s seboj, sploh kadar določeni homić nebulozisi nimajo enega samega pametnega in užitnega protiargumenta v pisnem duelu. In se morajo nadomestno posluževati neargumentirane in nekonsistentne retorične inflacije.

  Moja svobodna izbira je, da publiciram pod 'partizanskim' imenom Yoda. Ne čutim se dolžnega niti izzvanega to pojasnjevati, ali argumentirati. Sploh pa ne nekomu, ki ni odgovoril še niti na en tehten argument, stališče, repliko.

  In za konec samo še eno kratko pojasnilo. 'Le čevlje sodi naj kopitar'.... in naj ne išče smiselnih povezav, če temu ni dorasel. In kopitar naj ne sodi sliko po tem, koliko čevljev vidi, če sploh kakšnega v sliki.

  Bolj zvito bi bilo za 'kopitarja' delati se bebavega, slepega in 'vzvišeno' ignorantskega še naprej. Tako pa se je pač razkril, kot se je sebi v škodo in meni v zabavo. Pa tako dobro sva sodelovala v dobro vseh, upam, da še naprej ?

  In se 'kopitarju' tudi iskreno zahvaljujem za vse izzive, ki mi jih nudi njegovo masbesedičenje. In zahvaljujem se tudi v imenu tistih, ki so morda dobili vpogled v drugo plat medalje skozi moje komentarje. To je bil njihov namen.

  V prispodobi 'kopitar' naprimer komentira razne detalje 'umetnine stvarstva' in Yoda rade volje pojasni izpostavljena vprašanja naprimer o tem, da 'kopitar' ne vidi 'čevljev' v sliki, ali kaj podobnega.

  Dobrodošli in vsi želijo vsem vse najboljše, kdo in komu pa naj sami uganejo.

  Palkijanski radio - oddaja čestitke in pozdravi.

  Hvala za zabavo še enkrat.

  Yoda

  https://yoda4newage.wixsite.com/4newage


  Na vrh (začetne) strani
   Copyright © 2020 www.pozitivke.net
   Vsa naša koda pripada vam.
  Powered By GeekLog 
  Page created in 1,35 seconds