NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 SVET POEZIJE  

Klikni sliko za vstop v svet poezije.


 Aktualno  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

sobota 15-avg
 • Odvrzite očala in leče….Izboljšajte si vid po naravni poti - g. Leo Angart

 • nedelja 16-avg
 • Javno vodstvo po razstavi Videnje 20/20: Skupnost

 • ponedeljek 17-avg
 • Odvrzite očala in leče….Izboljšajte si vid po naravni poti - g. Leo Angart - delavnica za otroke

 • torek 18-avg
 • Torkove igrarije z Društvom šaleških likovnikov

 • petek 21-avg
 • Urbana umetnost ljubljanskih ulic

 • nedelja 23-avg
 • Javno vodstvo po razstavi Videnje 20/20: Skupnost

 • torek 25-avg
 • Torkove igrarije s Plesnim studiem N

 • četrtek 27-avg
 • Rekreatur- ekipno kolesarjenje po Sloveniji / 2020
 • Odvrzite očala in leče….Izboljšajte si vid po naravni poti - g. Leo Angart - delavnica za otroke

 • sobota 29-avg
 • 34. CEBE Triatlon jeklenih v Bohinju

 • ponedeljek 31-avg
 • Leo Ivandič: Po poteh duhovne inteligence

 • torek 01-sep
 • Sončna delavnica

 • sreda 02-sep
 • Športno-zgodovinska Ljubljana z Esadom Babačićem

 • petek 04-sep
 • Handicap turnirji - vsak petek v Biljardnici Kaval

 • nedelja 06-sep
 • Javno vodstvo po razstavi Videnje 20/20: Skupnost

 • ponedeljek 07-sep
 • Poletni potapljaški tabor

 • sreda 09-sep
 • Dr. Tomaž Grušovnik: Etika živali

 • petek 11-sep
 • Živa knjižnica v Črnučah

 • sobota 12-sep
 • Mala terasa sredi Ljubljane

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu


  Nasilno izterjevanje lažnih karmičnih dolgov v sanjah.   
  sreda, 22. julij 2020 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: SENAD

  Danes ponoči sem bil v sanjah na obisku pri »Metodu«, mojem prijatelju in sovojaku z Zemlje. Metoda sem dal v navednice, ker je bil v resnici njegov dvojnik s planeta Palki. Ker je bil moj inkarnant Fedja s planeta Palki, jaz sanjam v sanjskem svetu tega planeta. Na Zemlji in Palkiju je ogromno dvojnikov, ljudi, ki imajo ista imena in priimke in so imeli tudi isti videz do leta 2018, ko smo dali vsem Palkijem nova telesa.

  Moje energijsko telo je v sanjah »prepoznalo« »Metoda« s Palkija kot Metoda z Zemlje. Če bi budno sanjal, bi vedel, da to ni isti Metod, a sem imel čisto navadne sanje. Ko sem vstal, sem nenamerno stopil na več audio kaset, ki so bile zložene na tleh. Pri tem je na tla odletel majhne košček plastike. Takoj za tem so me karmičarski hlapci z Venere zbudili in rekli, da je nekoč nekdo nekomu poškodoval gramofonsko ploščo in da je zdaj ta zadeva urejena.

  »Urejeno« pomeni, da je Metod s Palkija, ki je poškodoval ploščo Fedji, mojemu inkarnantu, s tem povzročil karmični dolg. Ta dolg je odplačal tako, da mu je »Fedja« oziroma jaz v sanjah poškodoval kasete. V resnici košček plastike sploh ni bil od kasete, to so kar tako dodali, kr neki.

  Kljub temu, da smo z mojimi vesoljci Fedjo, mojega inkarnanta s Palkija, izločili iz mene že leta 2017, karmičarji še vedno trdijo, da sem jaz Fedja in ne Seno in da so vsi njegovi karmični dolgovi moji karmični dolgovi. Kljub vsemu dokazom še vedno ne priznajo, da sem jaz resnično, originalno in samostojno bitje.

  Če sta Metod in Fedja s Palkija res imela takšne medsebojne opravke in je Metod res nekoč poškodoval ploščo Fedji, je to njuna stvar, ki z mano nima nobene zveze. Še posebej ne zdaj, ko lahko v nekaj minutah preverijo in vidijo, da je Fedja na Palkiju, jaz pa tukaj, na Zemlji. Tudi če sta res imela med seboj tak opravek, je to njuna stvar in karmičarji nimajo nobene pravice, da se vmešavajo v njuni življenji.

  Tudi po karmični teoriji in praksi bi morali za ta opravek iti k Fedji na Palki in ne k meni na Zemljo. Namesto da so šli k Fedji, so prišli k meni in na silo izterjali lažni dolg med spanjem. Po njihovi lažni teoriji in praksi se zdaj šteje, kot da Metod ni več dolžan Fedji, saj je s tem, ko je »Fedja« oziroma jaz v sanjah stopil na kasete in je odpadel delček plastike, ki sploh ni bil od kaset, dolg med njima poravnan.

  S tem dejanjem so karmičarji pokazali absurdnost njihovega početja. Tudi če je Metod naredil škodo Fedji in mu poškodoval ploščo, bi mu lahko kupil drugo. Če ne bi imel denarja, bi mu dal srajco ali kaj podobnega. Tako bi dejansko popravil narejeno škodo. S tem, ko je Fedja pohodil Metodove kasete, škoda poškodovane plošče ni bila popravljena, ampak je nastala le še ena nova škoda. Se pravi, za karmičarje je ena škoda škodna, dve škodi pa sta koristni. Če en stori škodo drugemu, mora drugi, poudarjeno MORA drugi potem narediti škodo prvemu. Z drugo škodo poravnajo prvo škodo.

  Zlo plus Zlo je Dobro.

  Tako izkrivljeno in sprevrženo teorijo in prakso lahko razumemo le z vidika Zla in Zlih bitij. Njih ne zanima Dobro in korist, njih zanima le Zlo in škoda. Če bi želeli Dobro, bi pisali dobre scenarije. Če bi bili koristni, bi škodo nadomestili s koristjo. Ker so Zli, jih zanima le škoda in zato prvo škodo »nadomestijo« oziroma »uravnotežijo« z drugo in to imenujejo »pravica«.

  Po formuli: pravica = 1. škoda + 2. škoda ali 1. Zlo + 2. Zlo = Dobro.

  Za njih Dobro pomeni Zlo. Če se zgodi nekaj slabega, je za njih to dobro.

  Karmičarskem hlapcem sem potem rekel, da jaz nisem Fedja in da to lahko preverijo in potrdijo že v nekaj minutah. Čez nekaj časa se je oglasila Enila, ena izmed trenutne karmičarske ekipe z Venere. Rekla je, da »on ni bil na svojem mestu, a je zdaj urejeno«.

  To pomeni, da so izvedeli, da jaz res nisem Fedja (saj sem bil jaz na njegovem mestu v sanjah), ampak da kljub temu to vidijo kot »urejeno«.

  Ha, ha, ha.

  Si predstavljate, ali raje ne, da bi vam nekega dne neznanci vdrli v vaš dom, vas lažno obtožili, da ste dolžni in vas prisilili, da jim poškodujete avto. Med odhodom bi jim vi rekli, da vi niste nikomur nič dolžni, se predstavili in predlagali, da preverijo. Oni bi na hitro preverili in vam odgovorili, da vi res niste ta dolžnik, ampak da je zadeva zdaj urejena. :)

  No, to je Karmična organizacija. Oni se počutijo tako vsemogočne in so tako arogantni, da si privoščijo tudi tako očitne neumnosti. Meni so neposredno povedali, da vedo, da jaz nisem Fedja in da nisem nič dolžen, ampak da je s to lažno in nasilno izterjavo zdaj »moj dolg« poplačan.

  Morda ste pomislili, zakaj bi bil jaz sploh dolžen Metodu, če je on »meni« oziroma Fedji poškodoval ploščo. V tem primeru bi bil Metod dolžen Fedji in ne obratno. To je res, ampak ne v Karmični organizaciji:) Da bi razumeli njihovo anti-kontra logiko, moramo najprej sprevržti stvari narobe.

  Pri njih ne gre za to, da bi ljudje resnično uredili opravke med seboj in da bi škodo popravili s koristjo. Oni so Zla bitja, ki jih zanima samo Zlo. V tem primeru jih zanima, kako narediti še več škode. Zato so mene, za katerega trdijo, da sem Fedja, čeprav nisem, v sanjah prisilili, da sem stopil na Metodove kasete in s tem povzročil navidezno škodo, saj delček plastike sploh ni bil od kaset. Namesto da bi predlagali ali kot Zla bitja še raje prisilili Metoda, da poravna škodo, ki jo je storil s poškodovanjem plošče Fedji, so prisilili »Fedjo«, da poškoduje Metodove kasete. Tako je bil Fedja oziroma jaz dolžen, da naredi škodo Metodu.

  Karmičarji so po svoji sprevrženi praksi Fedjo, drugače upnika, preprosto sprevrgli v dolžnika, saj je bil on ta, ki je bil dolžen Metodu poškodovati kasete in s tem odplačati »svoj« dolg:) Karmičarji so ga prisilili, da je naredil Zlo, in to prikažejo kot Dobro.

  V resnici Fedji ne bi bilo treba narediti nič, saj je bil on oškodovan. Škodo bi moral poravnati Metod. Ampak ne v Karmični organizaciji, v kateri so stvari sprevržene. Pri njih mora upnik poravnavati dolgove drugih tako, da jim povzroči škodo. Če bi bil vam nekdo dolžan denar, bi vi po karmičarski »logiki« morali njemu na primer uničiti avto in s tem bi bila »zadeva urejena«.

  Fedja je imel v dobrem eno zlo oziroma škodo. Da bi bilo res po karmičarsko, sta oba obe škodi naredila nasilno. Metodu je bilo to vpisano v scenarij in je to naredil v budnem stanju, mene so prisilili v sanjah in se pretvarjali, da sem jaz Fedja. S tem, ko sta drug drugemu poškodovala stvari, je zdaj »zadeva urejena«.

  Dobro je neravnotežje, Zlo je ravnotežje.

  Še v karmičarskem jeziku, ko je Metod naredil škodo Fedji, je s tem povzročil energijsko neravnotežje. Ko je »Fedja« oziroma jaz poškodoval Metodove kasete, je s tem uravnotežil to neravnotežje.

  Če govorimo v jeziku energije, je bilo v obeh primerih Dobro oziroma ravnotežje porušeno z Zlom oziroma škodo. Namesto da bi škodo oziroma Zlo popravili s koristjo oziroma Dobrim in vrnili energijo v prvotno ravnotežje Dobrega, so karmičarji raje namerno povzročili še drugo škodo.

  Da bi prvotno porušeno stanje Dobrega še okrepili, so na silo povzročili še dodatno škodo in tako okrepili novo neravnotežje Dobrega. S tem so namerno in nasilno ustvarili neravnotežje Zla, ki ga sami imenujejo ravnotežje. Za njih je Dobro neravnotežje, zato v njega s karmičnimi scenariji vsilijo Zlo. Da bi to novo nastalo stanje ohranjali, povečevali in krepili, z lažno teorijo in nasilno prakso z novimi nasilji in škodami »uravnotežujejo neravnotežje«, v resnici pa samo utrjujejo Zlo. To laganje in nasilje nad nami potem še predstavljajo kot lažno Šolo in trdijo, da bolj kot trpimo, bolj »duhovno rastemo«:)

  Metod, Fedja in jaz nismo člani Karmične organizacije, in da jaz nimam niti ene inkarnacije, nimam karme in nobenih karmičnih dolgov. Ne glede na to, me karmičarji silijo, da v sanjah odplačujem dolgove drugih ljudi, in to tako, da jim hodim po kasetah:)

  Kdo ve, kakšne, čigave in koliko lažnih karmičnih dolgov ste nocoj tudi vi odplačali v vaših sanjah:) Z ukinitvijo Karmične organizacije bomo ukinili tudi to nasilje nad nami. Potem bomo lahko lepo živeli in mirno spali.

  Vse najboljše za vse.

  Seno

  P.s. Če boste letos na počitnicah prebrali samo eno knjigo, naj bodo to Pisma Palkijem.

  Več o Karmičnem organizaciji in njenem laganju in nasilju lahko preberete v moji seriji knjig Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu.

  Vse tri dele si lahko sposodite ali kupite na:

  https://www.biblos.si/rezultati-iskanja?q=senad

  Na istem naslovu dobite tudi brezplačno knjigo Vi niste vaš um Vi ste Čudovito Bitje Čistega Zavedanja.

  Vabim vas, da se naročite na e-novice za prebujanje, osebni, partnerski in družinski razvoj ter spoznavanje vaše Čudovitosti.

  Dobili boste brezplačno knjigo »Kje sta Don Juan in Carlos Castaneda?«, v kateri opisujem primerjavo med starodavnim sistemom za osebnostni razvoj in mojim modelom za prebujanje.

  Kliknite tu in se naročite tam:)

  https://www.pismapalkijem.si/brezplacna-knjiga/

  Dobrodošli in vse najboljše.

    
   
  | More
  Sorodne povezave
 • https://www.biblos.si/r...
 • https://www.pismapalkij...
 • Več od avtorja SENAD
 • Več s področja * Osebna rast in odnosi

 • Dodatne možnosti
 • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
 • Za tisk prijazna stran
 • Slabovidnim prijazna stran

 • Trackback

  Trackback URL for this entry: http://www.pozitivke.net/trackback.php/20200719125712722

  No trackback comments for this entry.
  Nasilno izterjevanje lažnih karmičnih dolgov v sanjah. | 3 komentarjev. | Nov uporabnik
   

  Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Avtorji spletne strani na komentarje obiskovalcev nimamo nobenega vpliva.


  Karmičarsko organizacijo je treba atestirati in eko legalizirati

  Prispeval/a: Yoda dne četrtek, 23. julij 2020 @ 22:18 CEST
  -
  Kevder podzavesti- ali podstrešja je naša individualna privatna lastnina. Torej je tudi naša odgovornost kakšni karmičarski organizaciji ga damo v najem. V kolikor karma organizacija ne izpolnjuje eko standardov, ima previsok ogljični odtis, ni poravnala prispevkov za uporabo medijev virtualne resničnosti, nima organizacijskega predpisa o varstvu pri delu, ne plačuje redno zokiland in drugih davkov in ne opravlja izključno tiste dejavnosti za katere je registrirana smo mi in oni v prekršku. Po KZ o zlorabi pooblastil pri oddaji prostorov v najem se tak Zemljan kaznuje z izgonom v Palki Sibirijo, Palkijan pa s prisilnim kolesarjenjem na Otočcu 13 ur neprekinjeno cel teden in to s praznimi gumami.
  -
  So pa nekateri najemodajalci na oba troje planetih tudi nesposobni obvladati svoje kevder stranke, ki jim potem naredijo štalo, da verjamejo v kanalizirane dolgove, kot, da bi bil učenec kaj dolžen sam sebi, če ne zna in ne razume naloge, ki si jo je sam zastavil.
  -
  Kevder je koristno uporabljati po pameti in občasno tudi malo pospraviti, prezračiti, počistiti, itd. Potem od tam dobimo celo kaj koristnega. Pa sploh ni treba kanalizirat niti budnih niti zadrogiranih niti sanj kar tako. Zjutraj lahko dobimo realne rešitve problemov v normalnem modusu.
  -
  Karmičarska organizacija je samo posrednik pri oddaji in uporabi kevdra samemu sebi in živi v vmesni prestavi med muslaufom in lerlaufom naše karmičarsko kvantizirane nezavesti. Pazit na cvišengas !
  -
  Predstavljam člana svoje internetne karmičarske organizacije, za ogled vseh ostalih je treba biti prijavljen.

  https://yoda4newage.wixsite.com/4newage/members

  Ta je samo stražar portala virtualne resničnosti, ki sem ga enkrat kanaliziral v budnem sanjarjenju.


  Trojni vidik podzavestnega portala in 'Muke matere božje'

  Prispeval/a: Yoda dne petek, 24. julij 2020 @ 18:32 CEST
  -
  V prvem delu komentarja sem 'parodiral' a že imel resne ideje. V drugem delu se sicer malo tudi šalim, ampak edukativni namen besedila je skrajno resen. Za različne okuse je sporočilo v različnih večplastnih embalažah z etiketami v različnih 'jezikih', kaj bo posameznik počel z vsebino je njegova stvar.

  Pri obravnavi shizofrenije
  https://yoda4newage.wixsite.com/4newage/forum/dr-grigorij-grabovoj/shizofrenija
  sem že pokazal trojni vidik odprtja podzavestnega portala: bolezen, duhovna tranzicija, kanalizirane entitete skozi poškodovano opno meddimenzionalnega portala, oziroma nepripravljenost osebe na odprtje portala.

  Nek omejen 'normalen' vidik vstopa v podzavestne dimenzije so navadne sanje, močnejše učinke pa ima lahko kanal budnega sanjanja. To pomeni samo 'spoznanje' drugega stanja svoje zavesti.

  Glede na kvantne principe zavesti velja, da nič iz katerekoli naše stvarnosti ni izven nas; npr. materialne, budnosanjske, sanjske, zavestne, podzavestne, nadzavestne, transcendentne, nezavestne, itd. Vsaka stvarnost naše percepcije smo mi in rezultat naše (ne)zavedne aktivnosti. To vključuje tudi konstrukte, entitete, prepričanja, predsodke, itd.

  'Muke matere božje' so prisotne ob rojevanju Jezusa, to je spoznanja v nas. Spoznanje je 'sad Stvarnikove ljubezni', ki s Svetlobo zavesti razsvetli temo večne latentne materije (Matere božje). Rezultat je vidna materija spoznanja - plod Ljubezni.

  Povezovalno vlogo ima duh, ali eter, večna latentna materija bi morda lahko ustrezala tudi akaši in / ali matrici. Ljubezen in rojstvo bi lahko ponazorili z kreativnim principom opazovalec, opazovano, spoznano, kar ustreza načelom kvantne fizike, pa tudi vedskemu učenju. Zavestna spoznanja se tako 'materializirajo', najprej finosnovno in končno tudi v grobi materiji fizičnega sveta.

  Na koncu še skok na prvi del komentarja. Pri 'oddaji' svojega podzavestnega kevdra 'v najem' glejmo, da izberemo 'karmičarsko organizacijo', ki ustreza Normi Stvarnikove matrice. 'Izbor' je najbolje opraviti ob ustreznem znanju v budni zavesti. Večina ljudi iz podzavesti vlači pretežno negativno in škodljivo staro šaro, kar je pogojeno s stanjem budne zavesti.
  -
  Yoda
  https://yoda4newage.wixsite.com/4newage


  Kakšna je cena spoznanja ?

  Prispeval/a: Yoda dne sobota, 25. julij 2020 @ 12:29 CEST
  -
  V filmu '7 znamenj' je odgovor na zgoraj zastavljeno vprašanje za iskrene iskalce nazorno prikazan. Za 'plačance' pa je ta film lahko predmet posmeha. Cena spoznanja je smrt, ali vsaj začasen umik nižjega ega. Potem se rodi odrešujoče spoznanje. Z eliminacijo egić osebnosti propadejo tudi njene 'karmičarske organizacije'. Rodi se nova zavest samega sebe, kjer je bistvo transformacije novo zavedanje- percepcija enega Življenja v vseh bitjih. Egić je vedno 'plačanec' oziroma odvisnik od zablod teme.

  Smrt nižje egić osebnosti ne pomeni nujno fizično smrt, često pa je tako. O tem nam govori tudi Tarot karta 'Stolp', ki predstavlja eno od stez na kabalističnem drevesu življenja. Egić, lahko pa tudi civilizacija, ki ne pride do nujnih spoznanj prejme odrešitev po katastrofi. Preprečenju so namenjene med drugim prerokbe in razna druga znamenja na Poti. Spoznanje se lahko rodi v stanju ponižnega in odprtega Jezusovega srca s svetlobo Kristusove zavesti. Za iskro spoznanja so včasih dovolj posamezni trenutki drugačne pozornosti.
  -
  Yoda
  https://yoda4newage.wixsite.com/4newage


  Na vrh (začetne) strani
   Copyright © 2020 www.pozitivke.net
   Vsa naša koda pripada vam.
  Powered By GeekLog 
  Page created in 1,71 seconds