NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 SVET POEZIJE  

Klikni sliko za vstop v svet poezije.


 Aktualno  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

nedelja 31-maj
 • Dance Alchemy & Brunch

 • ponedeljek 01-jun
 • Ženske, duševno zdravje in procesi okrevanja

 • torek 02-jun
 • Motorizirana preteklost

 • sreda 03-jun
 • S kajaki po reki Krki

 • četrtek 04-jun
 • Zgodbe mojega kraja - natečaj za najboljšo zgodbo

 • petek 05-jun
 • Predstava Zgodba o Lipici

 • sobota 06-jun
 • Kraljevska ponudba knjig, zgoščenk, izdelkov

 • nedelja 07-jun
 • Mesto bere ... zgodbe iz Avstralije in Oceanije (2019-2020)

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu


  Ali morajo biti duhovni ljudje res revni?   
  četrtek, 21. maj 2020 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: SENAD

  In, ali to pomeni, da bogati ne morejo biti duhovni?

  En od duhovnih stereotipov pravi, da so pravi duhovni ljudje zapustili materialni svet in dali prednost duhovnih zadevam, kot so bog, posmrtno življenje, pekel in raj. Pred-del tega stereotipa pravi, da na začetku vsi poskusijo materialno obogateti, tistim, ki ne uspe, gredo potem v duhovnost:)

  Po tej razlagi bi bili duhovneži padli materialisti:) Ker niso bili dobri verniki v denar, bodo morali za kazen za neuspeh zdaj verjeti v boga. Nekdo od obiskovalcev z drugih planetov pravi, kaj se zgodi s temi, ki propadejo tudi v religiji? Ostane jim še politika:)

  Nekateri svetopisemsko trdijo, da se bogati ne morejo ukvarjati z duhovnostjo, saj naj bi jih to oviralo na poti skozi šivankino uho v nebesa. Ekstremna varianta te razlage celo poziva, da naj oseba razda vse, kar ima, se obleče v žaklovinasto vrečo od krompirja in bos krene za Jezusom.

  Saj naj bi le tisti, ki zapustijo svoje življenje in vse imetje, lahko prišli v nebesa z in skozi Jezusa, ki v tem primeru predstavlja vrata med materialnim in duhovnim svetom. Na carini bodo vsakega natančno pregledali in pretipali in Sveti Peter bo spustil skozi le revne s praznimi žepi in uboge v duhu:) Le kako bo potem v nebesa prišla prebogata križ-ščanska Cerkev, vsa pozlačena in s polnimi malhami deviz:)

  Za nekatere je denar celo slab in grešen sam po sebi, saj naj bi kvaril ljudi in jih delal pohlepne in s tem grešne.

  Sam ne uporabljam izraza duhovnost, saj ločim med religijo, mistiko in magijo ter osebnostnim razvojem.

  Klasična duhovnost, ki naj bi dajala prednost duhovnemu življenju pred materialnim, je na primer religijska pot verovanja v boga. V religiji posameznik postaja vernik, ki sprejme religijsko doktrino in se ji v celoti podredi.

  V križ-ščanstvu posameznika ob sprejetju med verne »krstijo« z grehom, saj sprejme obtožbo in obsodbo, da je kriv za Adamov greh in za Jezusovo smrt, potem pa še za vse svoje grehe, in tako tudi uradno postane grešnik.

  V religiji ne gre za to, da bi človek postal boljši človek, temveč za to, da postane pravi vernik. Pravi vernik je ta, ki ponižno in poslušno uboga Cerkev, biblijo, redno plačuje donacije oziroma odpustke za grehe in se, vsaj na videz, boji boga:)

  Spiritualnost vidim kot izvajanje različnih mističnih in magičnih in New Age ritualov za povezovanje z višjimi bitji in pridobivanje višjih moči ter za ozdravljanje in tudi škodovanje kot npr. pri črno-magijskih ritualih.

  Naj omenim še meditacijo, ki je ena od najpogostejših oblik »duhovnosti«. To lahko izvajajo tudi verni in New Age spiritualisti kot tudi civilni osebnostni razvojniki. Druga takšna dejavnost je joga, ki tudi velja za neko univerzalno »duhovnost«. Ne glede na to, da se obe dobro slišita, ne ena ne druga nujno ne koristita veliko za resnični osebnostni razvoj. Pomirjata, razgibavata in krepita mišice, vendar ne omogočata uvida v temeljno vprašanje osebnostnega razvoja, to je osebne identitete. Meditacija in joga sami po sebi ne odgovorita na vprašanje, kdo sem jaz. Identiteta je temeljno izhodišče, saj moramo najprej vedeti, kdo smo, da lahko potem tudi živimo kot to, kar smo.

  Pri religijah je odgovor na to vprašanje jasen – vernik je božja last in živi tako, kot bog hoče in zahteva. V spiritualnostih posameznik skuša postati nekdo skozi mistične in magijske rituale – guru, vrač, šaman, čarovnik. Ne glede na njihove celo-življenjske dejavnosti ne verni ne spiritualisti z vero in rituali ne morejo priti do svoje osebne Resnice.

  V resnici, in v pravem osebnostnem razvoju, je odgovor na vprašanje, kdo sem jaz, zelo preprost. Jaz sem bitje, ki se zaveda, da živi. Jaz sem zavedajoče se bitje. Z mojimi vajami za prebujanje boste naredili še korak naprej do končne Resnice in spoznali, da ste Bitje Čistega Zavedanja. Da bi to spoznali, ne rabite ne religije ne spiritualnosti. Ravno nasprotno, če ste vernik in spiritualist, tega ne boste mogli spoznati, dokler ne odložite križa in prenehate mrmrati nerazumljive besede.

  Na drugi strani religij in spiritualnosti je osebnostni razvoj kot civilna dejavnost, s katero posameznik razvija svoje osebnostne lastnosti, kot so poštenost, izražanje resnice, miroljubnost, prijaznost, prijateljstvo, ljubečnost, dobronamernost, koristnost itd. Kot vidimo, vera in spiritualnost nimata nobene zveze z osebnostnim razvojem, saj imata čisto druge namene.

  Križ-ščanska Cerkev, ki se predstavlja kot duhovna organizacija, je v resnici privatno kapitalistično podjetje – nekoč je bila država s svojo politiko, ekonomijo, kanonskim pravom, vojsko, policijo in sodiščem – inkvizicijo, je ena od najbogatejših organizacij na svetu. Čeprav se v ospredju kaže kot da skrbi za revne, celo pravi, da je Cerkev revnih, se v ozadju masti z milijardami od donacij vernikov. Jemlje tudi od najrevnejših, in to do centa.

  Njihova prodajna ponudba je zelo preprosta – vi ste grešni za Izvirni Greh za izgon Adama in Eve iz raja in za Zgodovinski Greh za križanje Jezusa, ki je umrl zaradi in za vaše grehe. Jezus je maneken oziroma trgovski potnik križ-ščanske Cerkve, ki je s svojo smrtjo zadolžil vse Zemljane za vedno.
  Ti so sedaj dolžni njemu oziroma njegovemu podjetju na Zemlji, to je Cerkvi, obenem pa tudi njegovemu Šefu v nebesih, to je bogu. Cerkev ima najraje denar, zato morajo verni grešniki Cerkvi odplačevati dolgove z denarnimi donacijami oziroma odpustki za grehe, z glavnim Šefom pa se bodo že potem zmenili:) Cerkvi, kar je cerkvenega, Šefu, kar je božjega:)

  Tudi druge religije so tako bogate oziroma niso revne. Tako tudi tukaj vidimo jasno karmično strukturo elite in raje – cerkve organiziranih religij so kot elite bogate, večina posameznih vernikov pa so kot raja revni.

  Tudi nekateri posamezniki, ki se ukvarjajo z duhovnostjo, spiritualnostjo ali osebnostnim razvojem, so bogati. Nekateri so bili bogati, še preden so se začeli ukvarjati s temi dejavnostmi, drugi so postali kasneje.

  Preden vam povem, kaj oziroma kdo v resnici odloča o temu, kdo bo bogat ali reven, vernik grešnik, spiritualist ali ateist, poglejmo na kratko še vprašanje usode ali svobodne volje. Ali je vse vsem usojeno in nihče ne more ničesar spremeniti, ali si vsakdo lahko zaviha rokave in poskusi obogateti, ali vsaj umre pri poskusu:) Napis na nagrobnem kamnu: »Poskusil večkrat, umrl pri 30.«

  Zavedanje in Energija nista bila nikdar ustvarjena in ne bosta nikdar uničena. T.i. Stvarnik ne obstaja. Tudi »božjega načrta« ni. To pomeni, da tudi usoda ne obstaja, saj ni bilo nikogar, ki bi dosodil oziroma usodil, kaj, komu, kje, zakaj in kako se bo zgodilo. Tudi svobodna volja ne obstaja, saj se je Vse, kar obstaja, v Obstoju že zgodilo oziroma se sočasno dogaja.
  Tudi mi ne ustvarjamo ničesar, saj je to nemogoče. Vse, kar je, že Obstaja. Mi se le zavedamo, kaj Vse že je. Čeprav se nam zdi, da ustvarjamo, v resnici le opažamo, kaj že Obstaja. Ker smo del Obstoja, je ta občutek toliko močnejši, saj se nam zdi, da sami posadimo, zalivamo in požanjemo. V resnici pa se čisto Vse dogaja samo od sebe.

  Obstajata dve razlagi o dogajanju v Obstoju. Ena je zaporedna, vzročno-posledična in karmičarska, lažna in lažniva. Po njej se trenutno izvajajo naša življenja. Druga je resnična in sočasna. Tako že živijo moji prijatelji na planetu Palki, kjer smo ukinili Karmično organizacijo. Z ukinitvijo karmičarjev v tem sončnem sistemu boste tudi Zemljani začeli živeti po resničnem modelu.

  Trenutno karmičarji odločajo, koliko denarja boste imeli in ali boste verniki ali neverniki. In to do centa natančno. Tako kot vaše rojstvo, je tudi vaša smrt, čas, kraj in način, že vnaprej napisana v scenarij za vašega inkarnanta. In seveda vse vmes. Karmičarski scenarij se lahko spremeni le na tri načine.

  1. Karmičarji si sami premislijo in vam na primer dajo ali vzamejo denar. To se zgodi izredno redko, če sploh kdaj.

  2. Višja bitja nad Karmično organizacijo (oni segajo le do 8. dimenzije) posredujejo in spremenijo scenarij – v vaše dobro ali slabo.

  3. Nepredvideni dogodki, za katere niso vedeli ne karmičarji ne nihče drug, se zgodijo in spremenijo scenarij.

  Vse tri »izjeme« se lahko zgodijo le, če so se že zgodile v Obstoju.

  Ali lahko sami kako spremenimo karmični scenarij? Lahko poskusimo. Kako? Tako, da se začnemo prebujati in čim dlje časa preživimo v Čistem Zavedanju. To je stanje, ki ga karmičarji niso vpisali v naše scenarije. Ko smo v Čistem Zavedanju, njihovi scenariji tečejo drugače. Še vedno smo v istem telesu in v istem prostoru, vendar ne delamo več na primer škodljive dejavnosti, ki je bila zapisana za ta čas.

  Po ukinitvi Karmične organizacije, bomo v sodelovanju s prijateljskimi vesoljci spremenili večji del scenarijev. Vsem ljudem bomo dali nova telesa, uredili DNK, sproti zdravili in celili poškodbe in takoj oživljali umrle. Ravno včeraj sem našim vesoljcem sporočil, naj razvijejo poseben program, ki bo vsem Palkijem, ki so že priključeni na njihov monitoring, ki spremlja njihove življenjske znake in jih avtomatično ozdravlja ali in oživlja, pregledal njihove scenarije in iz njih izločil vse bolezni, poškodbe, nasilja in smrti. Enako bomo naredili tudi na Zemlji in drugje.

  Vse, kar se trenutno dogaja na Zemlji, je izraz in odsev Karmične organizacije. Karmična organizacija je kriminalna združba za organizirano in sistematično parazitsko izkoriščanje ljudi in živali. Vsi sistemi, politični, ekonomski, pravosodni in religijski so njihova orodja za upravljanje s planeti. »Tako zgoraj, kot tudi spodaj.« S tem geslom je oblikovan njihov glavni organizacijski model 99% elite in 1% raje.

  Karmičarji so kot bitja paraziti, živali z višjimi sposobnostmi in tehnologijami iz višjih dimenzij, ki za življenje potrebujejo gostitelja. Vsi njihovi sistemi odražajo to postavitev – parazitska elita in izkoriščena raja. Tudi religije so del njihovih sistemov za kontroliranje, poneumljanje in izkoriščanje ljudi. Oni se hranijo z negativno energijo trpljenja, žalosti, jeze, krivde, sramu, razočaranja, dvomov in sumov, nezadovoljstva, samozaničevanja. Ali z eno besedo vero:)

  Za njih ni pomembno, ali je vernik bogat ali reven, saj jih bosta kot poslušna, bogaboječa in klečeplazna oba redno hranila s svojimi grehi in občutki krivde. Od revnih bodo dobili še dodatno sladico, saj bodo ti trpeli še zaradi mnogih drugih revščin in pogosto tudi številnih bolezni, saj si v kapitalizmu, v katerem je zdravje izdelek, tega ne morejo kupiti. Kot vemo, ima revščina rada družbo:)

  Karmičarji so Zla bitja, zato so za vodje držav, sistemov, religij in tudi številnih največjih podjetij, preko katerih kontrolirajo cel planet, postavili ljudi po svoji podobi. Diktatorje, narcisoidne Pomembne važiče in psihopate. Bral sem, da ima večina direktorjev korporacij tako rekoč vse klasične znake psihopatov.
  Skrajna sebičnost, brezčutnost, narcisoidnost, lažnivost, goljufivost, izkoriščanje in zlorabljanje, podrejanje in poniževanje, zaničevanje in posmehovanje, fizično in spolno nadlegovanje in zlorabljanje itd itd. To so karmičarski manekeni, ki predstavljajo spodaj, kar je zgoraj. To so njihovi agenti na Zemlji, ki skrbijo, da se izvršuje božja oziroma karmičarska volja.

  Naj za konec jasno napišem, da denar ne igra nobene vloge pri resničnem osebnostnem razvoju. Ima pa zelo veliko vlogo v duhovnem in spiritualnem življenju, pri katerih ne moremo govoriti o pravem razvoju. Vernik ne pomeni avtomatično tudi dober človek. Lahko daš milijone donacij Cerkvi in si kupiš naziv Vernik leta, vendar zaradi tega nisi nič bolj osebnostno razvit, pošten, dober in koristen.

  Za resničen osebnostni razvoj je pomembno, da se zaveš svoje identitete Zavedajočega se Bitja, opustiš lažno Ego osebnost, njene delne osebnosti in njihova škodljiva vedenja in začneš živeti kot prebujeno bitje. Za to so dovolj moji članki, ki so brezplačni. Tudi knjige si lahko sposodite v knjižnici, če nimate denarja, da bi si jih kupili. Pri osebnostnem razvoju se ne da goljufati, saj si ni možno kupiti odpustkov in pod-plačati poti v nebesa. Si ali nisi prebujen, in to ne glede na to, koliko denarja imaš ali nimaš.

  Lahko si milijarder, »pravi vernik«, daješ velikanske donacije Cerkvi, še poješ v zboru in kosiš travo pred lokalno cerkvijo, si tudi visoko izobražen in govoriš dva jezika, a si še vedno osebnostno popolnoma nerazvit, zaostal in celo primitiven. Kadiš, piješ in se drogiraš, preklinjaš, tepeš otroke in ženo, lažeš, goljufaš in kradeš, podkupuješ in še raje sprejemaš podkupnine, plačuješ umore. Naj vam povem, da so mnogi od koronavirus zarotnikov v tej skupini...

  In obratno, lahko si reven, nezaposlen in celo zadolžen, a si prebujen, pošten, prijateljski in koristen.

  Tudi če ga imaš na kupe, si z denarjem ne moreš kupiti Zavedanja. Lahko pa si kupiš veliko stvari, kot so na primer knjige, ki te morda pripeljejo do informacije o prebujanju.

  In ko smo pri prebujanju:)

  Vabim vas, da v seriji knjig Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu preberete, kako se lahko prebudite, resnično osebnostno razvijate in spoznate, da ste Čudovito Bitje Čistega Zavedanja, Ljubezni in Modrosti.

  Vse tri dele si lahko sposodite ali kupite na:

  https://www.biblos.si/rezultati-iskanja?q=senad

  Na istem naslovu dobite tudi brezplačno knjigo Vi niste vaš um Vi ste Čudovito Bitje Čistega Zavedanja.

  Vse najboljše za vse.

  Seno

  Vabim vas, da se naročite na e-novice za prebujanje, osebni, partnerski in družinski razvoj ter spoznavanje vaše Čudovitosti.

  Dobili boste brezplačno knjigo »Kje sta Don Juan in Carlos Castaneda?«, v kateri opisujem primerjavo med starodavnim sistemom za osebnostni razvoj in mojim modelom za prebujanje.

  Kliknite tu in se naročite tam:)

  https://www.pismapalkijem.si/brezplacna-knjiga/

  Dobrodošli in vse najboljše.

    
   
  | More
  Sorodne povezave
 • https://www.biblos.si/r...
 • https://www.pismapalkij...
 • Več od avtorja SENAD
 • Več s področja * Osebna rast in odnosi

 • Dodatne možnosti
 • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
 • Za tisk prijazna stran
 • Slabovidnim prijazna stran

 • Trackback

  Trackback URL for this entry: http://www.pozitivke.net/trackback.php/2020051820355715

  No trackback comments for this entry.
  Ali morajo biti duhovni ljudje res revni? | 2 komentarjev. | Nov uporabnik
   

  Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Avtorji spletne strani na komentarje obiskovalcev nimamo nobenega vpliva.


  Palki sistem

  Prispeval/a: Yoda dne četrtek, 21. maj 2020 @ 18:04 CEST
  -
  Palki je zanimiv monoteističen planet, ki pozna in 'priznava' samo križ- ščanstvo. Ostale velike religije kot so islam, hindu, taoizem, židovstvo, itd se utegnejo upravičeno čutiti zapostavljene. Še posebej to velja za Isis državo, ki se je zelo trudila pokazati se svetu v vsem svojem verskem razkošju. Seveda pa bodo na drugi strani negodovali tudi pripadniki ideologij, kot so komunizem, demokracija, neoliberalizem, kapitalizem, ateizem in kar je podobnih obsesivnih zemeljskih sistemov materialnega verovanja. Nezadovoljni bi utegnili biti celo pristaši znanstvenega holističnega pristopa, kot je naprimer Nassim Haramein. Ampak njega so že uspešno marginalizirali vsi prej našteti, tako, da se njegova prizadetost spričo Palkijeve ignorance ne bo bistveno povečala.
  -
  Sicer mi je pa všeč sveta preproščina Palkijev v pogledu njihove indoktrinacije in operacionalizacije glede bogastva in denarja. Moram priznati, da so imeli karmičarji srečno roko pri kreaciji in razvoju Palkijev, kar jim nikakor ni tako dobro uspelo v primeru planeta Zemlja. Namreč na Zemlji je zelo redko kdo, če sploh kdo bogat na osnovi svojega dela in truda. Zato smo Zemljani zelo neprosvetljeno prišli do zaključka da je denar eno od sredstev zasužnjevanja. Seveda pa je korelacija med denarjem & bogastvom in takoimenovano duhovnostjo irelevantna že v osnovi, ker je duhovnost samo etiketa, simbol, domnevni imperativ osebnega razvoja. In če smo še bolj specifični je bistvena manifestacija zavestnih potencialov. In tudi denar & bogastvo je samo ena od manifestacij zavesti. V pogledu Vsega kar je celo ni delitve na slabo in dobro zavest, tako kot naprimer nimamo dobre in slabe elektrike, čeravno se manifestira skozi pozitivne in negativne 'delce'. A to so zatežene miselne sheme, s katerimi nimamo pravice težiti na Palkiju. Omenil sem jih samo kot komplementarno informacijo k 'Palki karmičarskim nebesom'.
  -
  Domnevam, da bo Palki starešinski svet zavrnil domnevo o tem, da so jih ustvarili in razvili karmičarji. Moramo jasno dopuščati tudi celo več vsporednih resničnosti. Po enem od scenarijev, ki mi deluje najbolj spektakularno je da so se stohastično izcimili iz stanja permanentnega brezčasovnega obstajanja, potem pa so njihov obstoj uzurpirali karmičarji. Zelo zatežena se mi zdi Darwinova varianta tudi če bi ji matematiki pritrdili. Seveda pa je možno, da so Palkiji pod ali nadvarianta karmičarskih živali, glede na to, da Kristusovo srčno zavest pojmujejo samo skozi križ krščanski trohnen lesen križ. V njihovem popisu zavestnih stanj ne opazimo transcendentnega izkustva Kristusove srčne zavesti. To je resda težko opisljivo stanje, pa tudi migracije od karmičarjev k ljudem na osnovi tovrstne izkušnje niso preveč množične. Zato morda še ni bil razvit protokol registracije in beleženja tovrstnih kvantnih skokov zavesti pri Palki karma ljudeh.
  -
  Sicer pa na prvi pogled sklepam, da Palkiji vsaj mentalno ločijo religijsko inštitucijo od transcendentalnih vsebinskih potencialov, ki so jih manifestirali in tudi ubesedili izvenserijski posamezniki, poslani skozi 'nikogaršnjo' zavest. A transcendentno dojemanje je privilegij zavesti v transcendentnem stanju. Ponekod temu pravijo intuicija. Živali imajo v tem pogledu instinkt, ki deluje zanesliveje od intuicije. Seveda pa to nima transcendentnih potencialov 'križanega'.

  https://yoda4newage.wixsite.com/4newage


  Ali morajo biti duhovni ljudje res revni?

  Prispeval/a: Yoda dne petek, 22. maj 2020 @ 15:28 CEST
  Zemlja vs Palki
  -
  Zemlja je zelo poseben, edinstven Kristocentričen planet v Vesolju, kamor pridejo po lekcije za napredovanje tudi višjedimenzionalna bitja z razvitejših planetov, ki žele napredovati v svojem razvoju. Tudi bitja, ki so na višjem mentalnem nivoju, kot je običajna človeška zavest ne morejo napredovati, če uspešno ne opravijo zemeljske lekcije. Seveda tega ne uči RKC inštitucija, pač pa ponižno srce aspiranta, ko je pripravljen. Tedaj se sreča s pravimi Učitelji, ki ga inicirajo. Domnevam, da sem prejel inicijacijo duhovnega srca na tečaju Sri Chinmoy-eve duhovne meditacije

  https://yoda4newage.wixsite.com/4newage/forum/osebna-rast-in-razvoj/sri-chinmoy-pot-srca,

  ki jo je v Ljubljani vodil eden od njegovih učencev. Hvala za edinstven preobrat v mojem življenju! Kasneje sem v teozofski skupini mojstra dr. Emila Kušca, pa tudi sam zase začel dojemati globoka mistična sporočila Jezusa iz Nazareta. Uvidi so prihajali v transcendentnih stanjih zavesti in večinoma jih je zelo težko ubesediti, če pa že kaj zapišemo, sporočilo nima več istega smisla kot samo doživetje.
  -
  Vabim vse karma ljudi in karmičarje s planeta Palki, da pridejo na kristocentrični planet Zemlja in morda odkrijejo Kristusovo zavest v svojem duhovnem srcu. Morda je bolje govoriti o stanju Kristusovega duhovnega srca namesto o zavesti. To, da Kristus v grščini pomeni 'svetlobo, ki prihaja od zgoraj' na Palkiju najbrž že vejo, ali pa tudi ne. Podobno sklepam, da jim je znan sinonim zavesti, ki je svetloba, to pa se navezuje na holistično znanstveno interpretacijo sveta, ki vključuje tudi postulate kvantne fizike o kreativnih potencialih zavesti. V nadaljevanju bi nekoliko pokomentiral pojem 'Bog'. Ob njem morda Palki pa tudi zemeljski verniki ateizma z podlago postmarksistične neoliberalne indoktrinacije dobijo ošpice.
  -
  Ta pojem je samo omejen simbol, imperativ za vse neopisljivo in nepredstavljivo. Težavna je že definicija kakršnega koli bitja na sploh. Predstave o transcendentnem bitju so zato nujno zelo iskrivljene in omejene z našim izkrivljeno - omejenim dojemanjem Celokupne stvarnosti. Zato se pri večini običajnih slehernikov zgodi 'odrešilna' psihoracionalizacija, 'da nič takega ne obstaja'. Drugače povedano naš omejen razum apriori zavrne vsako transcendentalnost. Ponavljanje racionaliziranih dobrotljivih parol seveda ne nadomesti niti mističnega, niti transcendentnega izkustva ter sporočil.
  -
  S tem so bile pokazane nekatere vsporednice obeh planetov v zatečenem stanju. Ampak sprememba je edina stalnost in zato je tudi ta prikaz lahko kvečjemu eden od mnogih holografskih posnetkov.

  https://yoda4newage.wixsite.com/4newage/forum/osebna-rast-in-razvoj/palki-sistem


  Na vrh (začetne) strani
   Copyright © 2020 www.pozitivke.net
   Vsa naša koda pripada vam.
  Powered By GeekLog 
  Page created in 1,36 seconds