NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 SVET POEZIJE  

Klikni sliko za vstop v svet poezije.


 Aktualno  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

sreda 05-avg
 • Morske pošasti

 • četrtek 06-avg
 • Morske pošasti

 • petek 07-avg
 • Poletna vikend transformativna energijska delavnica Onkraj utvar

 • sobota 08-avg
 • Rudarski tek 2020

 • ponedeljek 10-avg
 • Poletni HITRI ZMENKI (30-45, 40-55 in 50-65 let)

 • sreda 12-avg
 • POLETNI MATCH - iščemo ujemanja - Dogodki za Samske

 • petek 14-avg
 • Potepini

 • nedelja 16-avg
 • Javno vodstvo po razstavi Videnje 20/20: Skupnost

 • torek 18-avg
 • Torkove igrarije z Društvom šaleških likovnikov

 • petek 21-avg
 • Urbana umetnost ljubljanskih ulic

 • nedelja 23-avg
 • Javno vodstvo po razstavi Videnje 20/20: Skupnost

 • torek 25-avg
 • Torkove igrarije s Plesnim studiem N

 • četrtek 27-avg
 • Rekreatur- ekipno kolesarjenje po Sloveniji / 2020

 • sobota 29-avg
 • 34. CEBE Triatlon jeklenih v Bohinju

 • ponedeljek 31-avg
 • Leo Ivandič: Po poteh duhovne inteligence

 • torek 01-sep
 • Sončna delavnica

 • sreda 02-sep
 • Športno-zgodovinska Ljubljana z Esadom Babačićem

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu


  KoronaVirus: najlepše darilo od boga   
  ponedeljek, 23. marec 2020 @ 05:02 CET
  Uporabnik: SENAD

  Karantenska izdaja:)

  KoronaVirus - Made in China

  Za vsemi teorijami, ki krožijo po planetu kot razlog za nastanek in širjenje novega virusa, obstaja resnična teorija - karmičarska. Poglejmo najprej nekaj domačih:)

  Nekateri trdijo, da so virus izdelali in sprožili Kitajci, da bi tako zmanjšali moč Amerike. Namesto z dolarji, naj bi z nafto začeli trgovati z juani. Drugi pravijo, da so Kitajci namerno okužili cel svet zato, da so padle delnice njihove težke industrije, ki so bile v lasti tujcev.

  Zdaj so jih po nizki ceni pokupili in postali 100% lastniki svoje težke industrije. Tretji pravijo, da so v ozadju virusne pandemije proizvajalci zaščitnih mask in toaletnega papirja:)

  Četrti trdijo, da svetovna vlada v senci z akcijo »Made in China«:) z ustvarjanjem svetovne podobe Kitajske kot izvora vsega slabega namerno povečuje konflikt med Vzhodom in Zahodom.

  David Icke v videu KoronaVirus: Kdo ima korist? (Coronavirus: Who benefits?) (Boštjan, hvala) svetuje, da sledimo denarju oziroma koristi in pravi da je to dejanje črne svetovne vlade v senci, Cabal, Iluminati, s katerim povečujejo kontrolo nad ljudmi in zmanjšujejo njihovo svobodo. Prepričan je, da bodo nekateri izredni ukrepi ostali še naprej v veljavi po koncu pandemije.

  Zanimivo je, da Kitajci že slavijo konec epidemije pri njih, a na posnetkih imajo čisto vsi maske na obrazu. Bo to novi način življenja tudi zdravih ljudi? Vsi, stalno in povsod z maskami? Se bo naslednja generacija otrok evolucijsko prilagodila in rodila s kožico čez obraz?:) Bodo dihali skozi škrge na vratu? Bodo lahko jedli netopirje brez skrbi za zdravje?:)

  David pravi, da se s to akcijo – virus naj bi bil umetno in namerno ustvarjen – zbira vse več podatkov o ljudeh in te predaja UI – Umetni Inteligenci, novemu tehno Satanu, ki postaja kontrolni mehanizem za nadzor nad ljudmi. Spomni nas na velikanski projekt Kitajske partije, ki z milijardami kamerami spremlja vedenje vseh Kitajcev in pridnim, ki sledijo pravilom, daje pozitivni družbeni kredit, kršiteljem pa negativnega. Pridni dobijo nagrade, poredni so kaznovani in ne morejo dobiti službe, finančnih kreditov in drugih stvari.

  To je seveda stari in slabi karmični sistem z dobro in slabo karmo, ki se izvaja že v tem življenju. Zemljani se ne inkarnirajo, zato se nad njimi izvede karmičarski postopek takoj in tu. Njihovi inkarnanti bodo seveda dobili tudi karmo po klasičnem receptu – nekoč nekje v prihodnosti bo nekdo plačal karmične dolgove za njihova dejanja. Več o delovanju karmične organizacije preberite v brezplačnem poglavju Kdo so karmičarji? iz 1. knjige Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu na:

  https://www.pismapalkijem.si/karmicarji/ in seveda v seriji knjig z istim naslovom.

  Icke na koncu še reče, da so Kitajci uspešno ustavili epidemijo pri njih in da jih pri njihovem pristopu skrajnega omejevanja gibanja in druženja posnema cel svet.

  Na enkrat bodo Kitajci najboljši na svetu:) in vsi bodo začeli živeti po njihovem modelu družbene karme.

  To me spominja na 11. september, ko naj bi Američani sami porušili poslovno stanovanjske stolpnice Trgovskega centra zato, da so potem postavili kamere po vseh ulicah, trgih in podzemnih in tako uvedli diktaturo nadzora gibanja po ZDA.

  Če je sedanja virusna pandemija svetovne vlade v senci resnična in z njo uvaja novi kitajski model totalnega nadzora s pomočjo UI in družbenega kredita po celem planetu, je to bio-tehnološka verzija 9/11.

  Naslednja akcija bi bilo lahko obvezno cepljenje vseh Zemljanov. V cepivu bi bili nano roboti, ki bi spremljali misli, občutke in čustva ter govor vseh ljudi in vse to prenašali Svetovni Partiji v senci. Ta bi potem s pomočjo UI nagrajevala pridne z majhnimi odmerki mamil, poredne pa kaznovala z elektrošoki direkt v glavo. Na daljavo, seveda.

  Če so se vam ob branju tega odstavka pojavljale slike milijonske kitajske vojske, ki korakajo kot eden, potem veste, o čem govorim:) Podobno marširajo tudi v Severni Koreji in tudi Rusi se radi pokažejo z istimi razglednicami. Vsi za Partijo, Partija zase!

  Spet peti so se spomnili, da koronovirus povzroča Corona pivo:) Šesti so sigurni, da se korona prenaša preko 5G omrežja. Sedmi vedo, da je to le nateg in da gre samo za močnejšo gripo. Osmi trdijo, da je to le velikanska gledališka predstava in da v resnici sploh nihče ni zbolel niti umrl. Hec bi bil, da bi bilo to res:) in da bi čez nekaj dni zdravniki in pacienti slekli maske, se prijeli za roke in se skupaj poklonili občinstvu. Vprašanje je, ali bi gledalci ploskali njim ali po njih:)

  Tudi hekerji so se aktivno vključili v igro – konec koncev so virusi njihova domena – in že pošiljajo navodila za Corono in Covid v priponkah. Če kliknete, okužite računalnik. Nekateri se tako lahko okužijo kar dvakrat – s koronavirusom in s CoronaVirusom:)

  To je tudi ena redkih priložnosti, ko ne moremo reči, da si trgovci manejo roke:) Razen proizvajalcev zaščitnih mask in toaletnega papirja – morda je to le njihova marketinška akcija »Čistimo zaloge!«

  Tudi pogrebcem se je na stežaj odprlo:) Z visoko zavihanimi rokavi kopljejo dan in noč, da bi vse namestili in polegli k večnemu počitku. Naj se sliši še tako črno-humorno, je treba vedeti, da pogrebci živijo od smrti drugih ljudi. Predstavljajte si, kako pogrebec načrtuje svoje mesečne prihodke.

  »Od bolezni 100, od prometnih nesreč 30, nekaj malega samomorov, recimo 10, tudi sosed že nekam čudno kašlja, skupaj 141, hmmm, ne bo dosti, še 9 jih rabim, in to pod nujno, da pridem ta mesec skozi.«

  Tudi če izpolni mesečni plan, bo komaj odplačal kredite. Zdaj pa kar na enkrat takšna poslovna priložnost:) Čeprav se jim močno smeje:), se morajo kljub veselju nad nepričakovanim darilom držati resne in dostojanstvene:)

  Pred nekaj dnevi sem prejel tole sporočilo:

  »Nočem nikogar alarmirati, vendar se bo koronavirus kmalu razširil. Prvo sredstvo za okužbo so bankovci, ne dotikajte se jih, vzemite jih z rokavicami in jih dajte v nepredušno ovojnico in pustite pred hišnimi vrati. Zjutraj jih bom prevzel in jih pravilno uničil. Nočem nobene zahvale, to delam za vaše zdravje.«

  Kanalizirana sporočila o koronavirusu

  Glede na to, da karmičarji pošiljajo sporočila po svojih kanalih, je razumljivo, da je po njihovi teoriji in praksi virusna pandemija le še ena lekcija, ki jo moramo izkusiti, da bi lahko napredovali.

  Bog nas testira – verni so tu že spet najbolj na udaru, saj imajo še en izpit, to pot kar skupinskega. Brez »najbolj temno je pred zoro« tudi to pot ne bo šlo, saj je zdaj čas »temne noči duše«:)

  Bog, višji jazi in t.i. ascendirani mojstri nas učijo ponižnosti, hvaležnosti in strpnosti. Šele ko bomo okuženi, bomo lahko ločili pomembno od nepomembnega. Šele bolni bomo našli mir v nemiru in red v kaosu:)

  Ja, saj res, Zemlja se čisti, vse Zlo mora najprej ven na površino, kot da ga že ni dovolj, da bo potem prišlo Dobro. Po »logiki«, če hočeš nekaj umazanega očistiti, moraš naprej to še bolj umazati. S tem, da so karmičarji sami to umazali, zdaj pa naj bi mi čistili za njimi. V srednjem veku je bila kuga, kasneje črne koze, v novejšem času Sars, Mers, prašičja kuga, ptičja gripa, mišja mrzlica, zdaj Korona virus.

  Kaj vse se še skriva v tej in tako bolni Zemlji? Bo res konec, ko bodo muhe začele leteti iz tal in žabe deževati z neba? Ali kakor rečejo mačo tipi – ko bodo ženske začele odgovarjati moškim, je konec sveta blizu:)

  Morda bo konec šele takrat, ko se pekel odpre in Zlodej pride ven s svojimi demoni. To naj bi bila t.i. žetev – hudič pride po svoje, kar ostane, vzame bog v nebesa:) Za vsak primer si spakirajte nekaj sto rol toaletnega papirja:)

  Magenta Pixie, ki kanalizira The Nine, piše na:

  https://goldenageofgaia.com/2020/03/12/transcript-magenta-pixie-coronavirus-origins-and-antidotes/

  »The virus has been hijacked to create fear, panic and chaos in order to prevent carbon to crystalline transformation within Humanity, cosmic memory recall and thus, Ascension.«

  »Virus je ugrabljen zato, da bi ustvaril strah, paniko in kaos in preprečil spremembo fizičnih teles v kristalinska, aktivacijo vesoljskega spomina in s tem Ascencijo.«

  To je seveda čista neumnost. Tisti, ki spreminjajo človeška telesa iz trdnih v kristalinske, bi z lahkoto preprečili vse viruse in uresničili svoj načrt. Naj spomnim, nad Karmično organizacijo, ki so avtorji vseh scenarijev za inkarniranje in s tem tudi vseh bolezni, živijo svetlobna bitja, Elohimi in Arhonti, ki lahko v vsakem trenutku pihnejo in karmičarji izginejo.

  Kot pišem v članku Kdo so Arhonti, Gospodarji Zla in »Stvarniki« našega sveta? na:

  https://www.pismapalkijem.si/2020/03/13/kdo-so-arhonti-gospodarji-zla-in-stvarniki-nasega-sveta/,

  se stvari v našem svetu dogajajo v skladu z njihovimi načrti. Oni so kreatorji Karmične organizacije in vse Zlo (in Dobro) sebično izkoriščajo za svoje sprevržene potrebe.

  S tem, da karmičarji ne transformirajo in ascendirajo nikogar. Oni so paraziti, ki ohranjajo stalno isto stanje, zato da se lahko hranijo z negativno energijo trpljenje ljudi in živali. Nekateri to energijsko gnilobo imenujejo Loosh.

  Karmičarji kontrolirajo vse, zato tudi ne bi sabotirali sami sebe – v smislu, da bi načrtovali planetarno transformacijo in ascencijo v višjo dimenzijo, potem pa bi sami sebi sabotirali ta načrt.

  Veliki Črni Oblak, velikansko svetlobno bitje, ki živi visoko nad Karmično organizacijo, mi je leta 2015 pokazal sobo, v kateri je bil samo en stol. Rekel mi je, da ascencija – sprememba v svetlobno bitje - traja štiri ure. Ko bom na vrsti, naj se samo usedem in sprostim, vse se zgodi avtomatično. V tem postopku z višanjem frekvence izginejo tudi vse bolezni in morebitni škodljivi organizmi, kot so bakterije, bacili, mikrobi in virusi. Kot bi jih prežaril z ognjem. Enako velja tudi za cel planet in vse prebivalce, ki bi ascendirali.

  Tu je še seveda statistika, ki zgornjo izjavo postavi na laž. Če bi hoteli karmičarji preprečiti Zemljanom, da bi se njihova telesa spremenila v kristalinska in da bi se potem kolektivno dvignili v višjo dimenzijo, bi to naredili celovito, ne pa da se od 8 milijard ljudi okuži le nekaj sto tisoč, od teh 80% malo zakašlja, ali še to ne, od preostalih 20% jih 17% v enem tednu preboli gripo in le 3% umrejo. Kakšna preprečitev transformacije in ascencije je to?:) Karmičarji imajo vse možnosti in tehnologijo, da uničijo cel planet v nekaj minutah. Če bi želeli in mogli, seveda.

  Magenta pravi, da naj bi bilo tudi cepivo za koronavirus okuženo. Vsebovalo naj bi posebne kode, ki preprečujejo kristalizacijo fizičnih teles in ascencijo – spremembo v svetlobno bitje.

  Kot boste videli kasneje, naj bi bila prava vera v edinega boga Jahveja edino pravo cepivo in zdravilo za vse kuge, tudi za korono. Tu je kanalizirana variacija te religiozne blodnje:

  »The antidote in its entirety is a lifestyle, a mindset and a spiritual path that must be undertaken by you, the spiritual warrior.«

  »Samo pravi spiritualni bojevnik na spiritualni poti je imun na korono.«

  Ne piše, po kateri poti mora iti ta super-imunski bojevnik, ko jih je pa toliko:) In vsaka od teh poti zase trdi, da je ona edina in edina prava. Človek se ne želi zameriti še bogu, še posebej, če jih je obenem toliko pravih in nepravih na enkrat:) Izbirati ali počakati, da boš izbran? Kako vedeti, kaj je kaj:) In kdaj si izbran? Si izbran, če si okužen? Je to ta test? A smo naredili?

  Magenta na koncu še napiše pesmico oziroma afirmacijo, ki vsebuje tudi klicanje karmičarjev na pomoč:) Če bi ta Zla bitja želela pomagati, sploh ne bi škodovali na prvem mestu. Zakaj The Nine ne pomagajo, pa toliko jih je:)

  Po nekaterih kanaliziranih sporočilih naj bi se na koncu pandemije zgodilo nekaj »Velikega« ali po domače »Dogodek«, The Event. To so rekli tudi po epidemiji mišje mrzlice:) Vse, kar se je zgodilo, je bilo, da so se miši tresle, a rodilo se ni nič:)

  Zakaj potem? Resničen odgovor je zelo preprost. Zakaj virusna pandemija? Zato, ker obstaja v Obstoju, mi pa živimo v delu vesolja, v katerem je prisotna. Naše vesolje je zelo primitivno in nerazvito, saj je v njem še prisotno Zlo v številnih oblikah, kot so omejitve zavedanja, revščina, kriminal, nasilje in vojne ter seveda bolezni in smrt.

  Predstavljajte si, da se peljete z vlakom po pokrajini. Če sedite na levi strani, boste videli vse, kar je na tej strani vaše poti. Enako je tudi z nami. Potujemo po vesolju po naši poti, na kateri bomo doživeli vse, kar je na tej poti. Zdaj je na vrsti virusna epizoda. Ko se bo končala, bo na vrsti nekaj drugega.

  Veselim se, da bomo hitro ukinili Karmično organizacijo, ki je povezana z Zlom, ki ga doživljamo na našem planetu. S tem bomo tudi močno spremenili Pokrajino našega življenja in naše potovanje bo postalo zelo lepo.

  KoronaVirus so ustvarili karmičarji

  Tudi če bi bila katera od zgornjih teorij in praks resnična, je v ozadju vseh super teorija, po kateri so narejene vse te posamezne teorije.

  Trenutna svetovna okužba z virusom ni nič novega, saj je bila načrtovana že zdavnaj. Tisti, ki so zaradi okužbe umrli, nekateri so bili stari tudi več kot 90 let, so imeli takšno smrt vpisano v karmični scenarij za njihovo oziroma za življenje njihovega inkarnanta. To pomeni, da so karmičarji napisali scenarij za njihovo življenje pred več kot 90 leti. Potem so prisilili neke inkarnante, ljudi z drugih planetov, in jih nasilno inkarnirali. Ti ljudje so vedeli, da bodo umrli pri starosti 90 let, nekateri tudi to, da bodo umrli zaradi okužbe s korono.

  V karmičnih scenarijih, po katerih živi večina Zemljanov, sam sem svojega s prebujenjem že močno spremenil, je natančno zapisan čas, kraj in način smrti. Karmičarji to lahko spremenijo, a ne bodo. Zemljani sami tega ne morejo spremeniti. Z mojimi vesoljskimi prijatelji smo večino karmičnih scenarijev za prebivalce planeta Palki že spremenili. Leta 2017 smo dali vsem nova, mlada, zdrava in lepa telesa, ki se zaradi ureditve DNK, ki so jo karmičarji namerno pokvarili, ne starajo in ne morejo zboleti. Če bi se koronavirus pojavil na Palkiju, ne bi nihče zbolel – niti kihnili ne bi, kaj šele zakašljal.

  Po karmični teoriji in praksi obstaja negativna kolektivna, družinska in osebna karma. Tudi klubska - na primer nogometni klub Rudar iz Velenja je letos hudo udarila negativna športna karma, saj v celem prvenstvu ni zmagal še niti ene tekme:)

  Po karmičarski razlagi gre pri boleznih in vseh drugih oblikah Zla za plačevanje karmičnih dolgov. V primeru množičnih škodljivih pojavov, kot je virusna pandemija, odplačuje cel planet.

  Nekoč, nekje, so prebivalci nekega planeta namerno okužili nek drug planet z virusom. S tem so povzročili energijsko neravnotežje oziroma naredili Zlo. Zdaj morajo za to plačati tako, da bodo tudi sami okuženi. Točno se ve, in to poimensko, kdo bo okužen, kdo bo zbolel blago in kdo hudo in kdo bo umrl. S tem, ko bi tudi sami doživeli Zlo, naj bi se energijsko ravnotežje znova vzpostavilo in karmični dolgovi odplačali. Če se naredi eno zlo, ni Dobro, če se naredita dve zli, je Dobro:) Eno zlo je neravnotežje, dve zli sta ravnotežje:) Ko je Zlo v ravnotežju, so karmičarji zadovoljni in Satan sit.

  Treba je seveda vedeti, da so karmičarji sami napisali oba scenarija... In v to zahrbtno in dvolično igro prisilili inkarnante za oba planeta. Oko za oko, zob za zob, kihanje za kašljanje:)

  Del karmične teorije je religiozna razlaga za verne – za njih je samo znanstvena razlaga o patogenih premalo. Zakaj je bog že spet tiho?, se nemo sprašujejo, obilno križajo in hripavo molijo za drobtino milosti.

  Biblija ve in takole pove: grešniki morajo plačati za svoje grehe! In to brez milosti. Najtežje je seveda padlo na križ-ščane, ki so čisto slučajno tudi največji Mučeniki. Za njih je mučeništvo Jezusova, sveta in edina prava pot k bogu. K njemu lahko pridejo samo preko, skozi in z Jezusom. Tepeni, mučeni in križani. Ko preživijo vse tostranske muke in se, vsaj tako upajo, očistijo vseh grehov, postanejo Junaki Mučeniki. Bog jih lahko prepozna edino kot čisto pretepene, mučene in krvave – to so njegovi izvoljenci. Kako jih ne bi prepoznal, saj jih je dal po lastni podobi sam prebičati, da bi bili njemu isti in edino takšni vredni nebes.

  Drugi del religiozne razlage je seveda Satanova teorija – s to kugo skuša ljudi in jih vabi v greh. Čeprav vedo, da so okuženi, pobegnejo iz karantene in gredo smučat v Dolomite:) Obenem izza zaves oprezajo, če so njihovi sosedi že zboleli in kako hudo:) Spet drugi se že tepejo za dediščino, medtem ko umrli še kašljajo v grobovih:)

  KoronaVirus je le simptom smrtonosnega Karma Virusa. Pred nastankom Karmične organizacije ni bilo ne Zla ne karme. Šele z ustanovitvijo te Zle organizacije se je pojavila tudi karma. Prvim bitjem, ki so jih nalagali in ali prisilili v inkarnacijo, so karmičarji sami vsilili prvo karmo – prisilili so jih, da so naredili zla dela, za katera so jim dali prvo negativno karmo. S tem so jih namerno in nasilno okužili.

  Negativnega Karma Virusa se ne znebiš, saj za to ne obstaja zdravilo. Enkrat, ko si v karmičnem loncu, ne prideš ven živ. Milijone let že vrtijo ljudi in druga bitja na reinkarnacijskem ražnju in se mastijo z njihovim trpljenjem.

  Edini način, da se pozdravimo, je, da ukinemo Karmično organizacijo in izbrišemo vesoljskega Parazita, ki nas je okužil, obolel in nas zdaj kot vampir sistematično žre pri živem telesu. Več o karmičarskih parazitih preberite v članku Parazit: oskar za karmičarske parazite na:

  https://www.pismapalkijem.si/2020/02/15/parazit-oskar-za-karmicarske-parazite/

  Karmičarji so kot paraziti odvisni od nas kot gostiteljev, zato nas ne smejo dokončno ubiti. Da bi se lahko stalno hranili, morajo celo skrbeti za nas:) Držijo nas v karmičnem krogu stalnega reinkarniranja, življenj in smrti. Čeprav trdijo, da je karmičarstvo šola, je v resnici le velikanska in sprevržena požrtija Zla. Samsara oziroma reinkarnacijski krog življenj in smrti je kot krožna miza v restavraciji, ki se vrti in s katere gosti jemljejo, kar želijo.

  Karmičarji na eni strani ubijejo in požrejo, na drugi takoj dopolnijo z dojenčki kot novimi obroki. Vidimo lahko, da imajo velikanski apetit. Zdaj nas je že 8 milijard na krožnikih. Po lanskem poročilu Svetovne zdravstvene organizacije obstaja 55.000 razlogov za in bolezni, okvar-e in odpovedi, poškodb-e in smrt-i plus na tisoče čustveno mentalnih neprijetnosti kot posebnih začimb. To poročilo je njihov menu za požrešno orgijo Zla.

  Karmičarji imajo trenutno planetarno požrtijo. V skladu z njihovo izjavo, da »vojne potegnejo iz ljudi najboljše, kar je v njih«, to je nasilje in strah, s planetarno paniko zaradi korone strašijo ljudi, da proizvajajo velikanske količine negativne energije za njihovo sprevrženo orgijo.

  Trenutna virusna pandemija deluje po karmičarskem principu »deli in vladaj«, in to najraje s strahom. S planetarnim ustrahovanjem ustavljajo, blokirajo in sabotirajo družbeni in osebni osebnostni razvoj. Neprebujene, ki so že tako celi prestrašeni in izgubljeni, še bolj porinejo v temo in močvirje strahu ter jih poženejo v boj za preživetje. Zanimivo je, kako se je v zgodovini spremenilo razumevanje preživetja. Nekoč so se borili za hrano, danes za toaletni papir:)

  Delitev in osamitev ljudi izvajajo tako, da jih okužijo. »Drugi so toksični, ne družite se, ohranjajte varnostno razdaljo, ostanite doma!«

  »Ne ne mi dihat za ovratnik, da ti potem ne bo žal.« Lačni Franz (Radio 2)

  KoronaVirus je za verne pravi božji blagoslov

  Okužba z virusom je za verne blagor in prava priložnost, da trpijo in se očistijo grehov. Grešni, krivi in dolžni so odplačati grehe za Adama, za Jezusa in še svoje lastne. To so trije dramaturški loki. Grešnost za Adama povezuje celo serijo, za Jezusa sezono, njihovi grehi, »freak of the week« pa posamezne epizode:)

  Prisluhnimo, kako križ-ščanski mučeniki sami kličejo Zlo nad sebe. Zakaj bi čakali, da jih bog pokliče in jim da priložnost, da se s trpljenjem izkopljejo iz grehov, če se lahko že sami in takoj iz njih pošteno iztepejo. Kakšna gorjača je vedno pri roki, bolj je grčasta, boljše pade na grešni hrbet.

  »Steče v kolibo, zgrabi sveženj vrvi s kovinskimi kaveljci na koncu, se do pasu razgali in dvigne glavo proti nebu: Sprejmi, o, Bog, mojo pokoro! Ne zametuj je zaradi njene šibkosti. Poskrbi, da bo ostra, dolga, neizmerna! Čas je! Dajmo! Krepko zavihti. Au! Ne! Ne! Brez milosti! Še enkrat udari. Oh! Oh! Oh! Vsak udarec mi para kožo, mi trga ude. Grozno skeli! Ej! Pa saj niti ni tako strašno! Navadiš se. Zdi se mi celo, da … Anton se ustavi. Daj no, reva! Daj no! Močno! Močno! Po rokah, po hrbtu, po prsih, po trebuhu, povsod! Žvižgajte jermeni, zgrizite, raztrgajte me! Želel bi, da bi kaplje moje krvi brizgnile do zvezd, da bi popokale kosti, da bi se razgalili živci! Klešče, natezalnice, staljeni svinec! Mučenci so skusili še kaj hujšega! Kajne, Amonaria? … Besno se biča. Na, na! Zate! Še! … Ampak glej, kot da bi me nekaj spreletavalo. Kakšna muka! Kakšna slast! Kot da bi bili poljubi. Mozeg se mi topi! Umiram!«

  »Ampak glej,« pomeni, da mu je bolečina vse bolj všeč.

  »Mozeg se mi topi! Umiram!« pomeni, da doživlja sado-mazohistični orgazem. Svetega, da ne bo pomote:) Razlika med navadnim in svetim orgazmom je preprosta, v navadnem samo uživaš, v svetem se posladkaš v bogu:)

  Da bi se lahko Anton mučil in sladostrastno užival, mora seveda najprej grešiti. To je tudi popolna formula za pravega vernika – najprej dobro grešiti, potem pa se pošteno izpovedati in spokoriti do krvi. Ko gre ta žleht ven, je vernik pripravljen, da znova požene hudičevo-božji krog greha in odpustka, trpljenja in užitka. Ali po latinsko:»Sine diabolo nullus Dominos, brez vraga ni Gospoda.« (citat in rek iz Marko Uršič, Gnostični Eseji, Skušnjave Svetega Antona)

  Ko gledamo današnje blede in puste križ-ščanske vernike, lahko vidimo, kako se je vera v nekaj stoletjih spremenila. Iz »strastnega in vročičnega hlepenja po rabljevem meču, ognju in zobeh divjih zveri« v zlato verižico s križem okrog vratu (dodal en od obiskovalcev z drugih planetov:), eno mašo na dve leti (tudi on) in priložnostno fehtanje in žicanje boga ali po domače molitev, ko kaj rabijo.

  Kje sta strast in zanos, s katerim so šli starodavni verniki v mučeniške pohode, na rimljanski meč in naravnost v levje gobce? Kam je izhlapela gorečnost vere, sveti ogenj, ki je gnal verne v nebesa?

  Stari verniki iz Njega dni so si sami zavihali rokave, se dobro prebičali in plezali k bogu, današnji pred televizorjem čakajo, da jih Gospod sam dvigne k sebi.

  Prisluhnimo, kaj pravi dežurni farmošter o koronavirusu, ko že v naslovu ugiba, ali je to hudičevo ali božje darilo.

  Župnik Sandi Osojnik z Grahovega pri Cerknici za revijo Demokracija: Koronavirus; prekletstvo ali blagoslov?

  http://demokracija.si/fokus/koronavirus-prekletstvo-ali-blagoslov.html

  »Vse kaže, da je pandemija koronavirusa v naših časih primerljiva samo še z vesoljnim potopom iz časa očaka Noeta. Takrat jih je preživelo na celem planetu le osem, tokrat verjamemo, da nas bo več. Je pa res, da bi se prebivalcev na zemlji za časa Noeta štelo v nekaj tisoč, danes pa nas je več kot šest milijard. V Svetem pismu na mnogih mestih beremo, da so množična obolenja med Izraelci bila znamenje Božje kazni.

  Že ko je Adam grešil, se je Bog ujezil z besedami: Bodi prekleta zemlja zaradi tebe! (1 Mz 3, 17). Bog je na grešno mesto Sodomo dežil ogenj in žveplo, saj je vpitje prebivalcev mesta do Gospoda bilo prehudo (1 Mz 19, 13). Ker faraon ni poslušal Boga, da bi odpustil Izraelce, so prišle v deželo t. i. egiptovske nadloge. Med njimi tudi kuga in tvori (2 Mz 9. poglavje).

  Ob češčenju zlatega teleta je Bog sklenil pokončati Izraelce, pa je Mojzes zanje prosil (2 Mz 32, 11). Pa še preroška napoved za naše čase: 'Gospod bo storil, da se te bo prijela kuga, dokler te ne iztrebi iz dežele… udaril te bo s sušico, z vročico, vnetjem, opeklinami… z bulami, s srbečico in z garjami, tako da ne boš mogel ozdraveti (5 Mz 28, 21-27). Boste rekli: zastašujoče grozljivo pisanje! Da, na prvi pogled. (Bog pa vseeno obljublja svojim izvoljenim blagoslov).

  Nek slovenski pregovor pravi: Bog ima šibo, ki za vsako rit paše! Očitno ima Bog razlog, da je prav v naš čas poslal bolezen koronavirusa. Mnogi se temu preveč ne čudimo, kajti ljudje smo postali neoodgovorni drug do drugega, zelo neodgovorni pa do narave in do živali. In to je glavni razlog širjenja bolezni. Hkrati nas koronavirus, ki dobiva svetovne razsežnosti, opozarja, da nismo vsemogočni.

  Opozarja, da smo ranljivi, tako majhni in tako zelo nemočni.«

  Verjetno je mislil »čaščenje«, a se tudi češčenje sliši zelo dobro:) Le kaj in koga smo Zemljani zdaj čestili, da nas je Jahve tako udaril:)

  Sandi se kljub močni hudičevi:) skušnjavi vseeno odloči za božje darilo in največji blagoslov.

  »Zato, ker je Koronavirus postal naš skupni sovražnik in ves svet se je povezal v boju zoper njega. Pozabili smo na politične, ideološke in verske razdeljenosti. Postali smo enotni, v boju proti nevidnemu sovražniku. To skupno čutenje in trud je pravi blagoslov za ves svet v času krize in stiske! In če se bomo iz te slabe izkušnje kaj naučili, bo prav gotovo tudi za naprej tako povezovanje v blagoslov vsem narodom na zemlji.«

  Ne Dobro, šele in le Zlo nas lahko poveže, pravi Sandi. Še napotek vernim.

  »Kot Izraelce naj vsaj nas verne, te dni strah pred boleznijo poveže z Bogom. V naši človeški nemoči in krhosti, se oziramo na Vsemogočnega, ki more ozdravljati. Ko je Bog poslal strupene kače, ki so pikale in je mnogo ljudstva umrlo, je Mojzes naredil bronasto kačo, da kdor jo je pogledal je čudežno ozdravel. Največji dokaz Boga, ki ozdravlja, pa je Jezus Kristus, Božji Sin, ki je v času svojega bivanja na zemlji ozdravljal ljudi telesnih in duhovnih bolezni. Danes pa (nič koliko čudežnih primerov poznamo!) to počne tudi na priprošnjo device Marije, svetega Roka in drugih zavetnikov svetnikov. V tej veri vsak dan pošljem blagoslov z Najsvetejšim ob 18.20 in Boga rotim, da v naši župniji ne bo koronavirusa (po svetu pa čim manj). Delajmo, kakor da je v boju proti tej moderni kugi vse odvisno od človeških sposobnosti in pameti, zaupajmo in molimo pa k Bogu, kakor, da je vse odvisno od Njega. Naj se zgodi Božja volja, ki naj bo čim bolj po našem okusu. Amen.«

  Zakaj bi se borili proti tej »moderni kugi«, če je blagoslov od boga? Kakšna vera je to, ki dvomi v božjo besedo, četudi je ta kužna?

  Če želite razumeti vero, morate opustiti razum. Preprosto morate sprejeti vero kot takšno – bog že ve, kaj dela, čeprav so čudna njegova pota. Ljudje so mu sumljivi, zato jih tepe in tako preizkuša njihovo vero. Zakaj jih ni že takoj ustvaril trdne v veri, da mu ne bi bilo treba dvomiti v njih in jih preizkušati? Kot rečeno, na to vprašanje ni razumskega odgovora znotraj vere. Verni bodo rekli, veruj in boš razumel:)

  Izven vere je odgovor zelo preprost – vse te neumnosti so namerno napisali karmičarji, da bi verne z nelogičnimi, nesmiselnimi in očitno kontradiktornimi šizofrenijami čim bolj razklali, jim zmešali naravno pamet in jih prisilili, da jo zapustijo ter na njeno mesto posedejo brez-pametno vero. To jim je očitno tudi zelo uspelo.

  Še vprašanje za redke verne, ki jih privablja Mučeništvo in Junaštvo. Ali verni, ki nosijo maske in so v samoizolaciji, s tem v resnici izdajajo Gospoda in štrajkajo, medtem ko bi se morali namerno okužiti, trpeti in prositi za milost, da lahko prosti grehov umrejo in dokažejo bogu zvestobo. Ali pa se krivoverno ravnajo po arabski modrosti, ki pravi, veruj v boga, a si vseeno nadeni masko:)

  Dolgoročno gledano smo vsi že mrtvi:)

  Ali po domače, statistika je preprosta - mrtvi so že mrtvi.

  "Vsi so že mrtvi. Ja, ampak, a si opazil, kako čiste zadnjice so imeli?"

  Po nekaterih novicah na bi v Angliji namerno prekužili 60% mladih, starejše pa zaščitili. Angleži se kot zgodovinski kolonialisti, ki so se upali iti tudi tja, kamor človeška noga še ni stopila, že ne bodo skrivali pred virusom. Kje pa, junaška prsa ven in vsi ven v boj proti tej kugi. Prsa v prsa! Mano a mano! No surrender no retreat. Nema predaje in nema uzmaka, bi rekel drug Tito.

  Kot sem napisal, je bil koronavirus izdelan in vpisan v scenarije ljudi že pred njihovim rojstvom. V karmičarskem računovodstvu se točno ve, kdo bo okužen in mu ne bo nič in bo le prenašalec, kdo bo blago zbolel, kdo težko in kdo bo umrl. In to poimensko.

  Po karmičnih scenarijih bodo umrli samo tisti, ki so jim karmičarji napisali takšno smrt in čisto nihče drug. To je možno preprečiti le z intervencijo višjih bitij. Naše vesoljce sem klical in jim rekel, da nevtralizirajo virus na celem planetu. Za enkrat še nič, predvidevam, da jim višja bitja nad Karmično organizacijo tega ne dovolijo. Več o Arhontih, ki so ustvarili karmičarje, lahko preberete v članku Kdo so Arhonti, Gospodarji Zla in »Stvarniki« našega sveta? na:

  https://www.pismapalkijem.si/2020/03/13/kdo-so-arhonti-gospodarji-zla-in-stvarniki-nasega-sveta/

  Tudi če bi se teoretično okužili čisto vsi na planetu, bi zboleli in umrli le tisti, katerim so karmičarji to že vpisali v scenarij. To je že vnaprej načrtovan način njihove smrti.

  Ne bojte se in ne hranite karničarjev s strahom

  Podobno kot vojne in podobne kuge takšni neprijetni, škodljivi, uničujoči in smrtonosno dogodki in dogajanja izredno vplivajo na osebnostni razvoj vseh na planetu. Karmičarji s tem namerno in še dodatno zožajo že tako zoženo pozornost neprebujenih, prestrašenih in zbeganih ljudi na en sam objekt pozornosti. Na smrtno grožnjo, ki povzroča množični in planetarni strah.

  Prestrašeni izžarevajo velikanske količine negativne energij in z njo hranijo Zle karmičarje – razne letače, reptile, kačjeglavce, hibride itd. To je akcija Zlih bitij, s katero znižujejo frekvenco planeta in prebivalcev in s tem blokirajo njihov osebnostni razvoj. Ko ste prestrašeni, ste v krču. Še posebej zakrčite spodnji del telesa, trebuh in prebavila, s čimer ustavite naravni pretok energije. Zato je zelo pomembno, da se sprostite.

  Spustite strah iz krčevitega prijema prestrašenih rok

  Predlagam, da na kratko razmislite, kako sedanja situacija vpliva na vas osebno. Koliko in kako razmišljate o virusu in kako se pri tem počutite.

  1. Stalno razmišljam samo o virusu, zelo sem zaskrbljen-a in se pri tem počutim zelo slabo. Stiska me v pljučih in v trebuhu, težko diham in se potim. Nikakor se ne morem znebiti težkih misli, bojim se, da bom zbolel-a in ali umrl-a (za tiste, ki so zboleli). Včasih se mi kar zdi, da sem že okužen-a, čeprav nimam nobenih znakov. Bojim se tudi za druge. Tudi če vse razkužujem, sem še vedno napet-a. Imam občutek, da sem ujet-a in da ne morem ven. Umiram.

  2. Pogosto pomislim na virus in takoj postanem zaskrbljen-a. Počutim se neprijetno, kot da bi me presunilo nekaj neprijetnega. Poskušam se znebiti slabih misli in občutkov tako, da pomislim na nekaj drugega. Včasih mi uspe za krajši ali daljši čas. Neprijetni občutki še nekaj časa ostanejo. Ko so na vrsti novice, me začne takoj stiskati. Ko si umijem roke in razkužim stanovanje, se počutim malo bolje, a ne za dolgo.

  3. Občasno se spomnim na virus in imam ob tem mešane misli in občutke. Skušam biti pozitiven-a in mi še kar uspe. Pričakujem, da bo ta situacija hitro minila in se ob tem počutim malo bolje. Namerno se zaposlim in zamotim, tako da ne razmišljam toliko o virusu.

  4. Nisem od tukaj:)

  Tu je seveda še 5. skupina, ki je trenutno izredno redka na planetu. To smo prebujeni, ki smo ne glede na viruse, bakterije, mikrobe ali bacile stalno mirni, sproščeni in radostni. Jaz sem stalno v Čistem Zavedanju, kamor karmičarji in njihovih virusi nimajo dostopa. Čistega Zavedanja ne morejo okužiti, saj Zlo ne more do njega.

  Vabim vas, da se s preprosto vajo naučite spustiti objekt pozornosti. V trenutni situaciji so to prisilne misli o koronavirusu, strah in neprijetni občutki.

  Primite nekaj v roko, to res močno stisnite in držite minuto ali dve, tako da boste začutili napetost in neprijetnost. Ob tem opazujte, kako se napenjate in verjetno tudi pačite oziroma vsaj gubate obraz, stiskate zobe in ustnice ter zadržujete dih. Zdaj spustite ta predmet, vdahnite, izdahnite in se sprostite. Namerno sprostite noge, roke, trup, vrat, grlo, jezik in usta, obraz in glavo.

  Dihajte globoko in počasi. Ko začutite, da ste popolnoma sproščeni, se s pozornostjo premaknite na energijsko telo. Okrog vaših dlani in podplatov začutite energijo, ki žari. Potem naredite še tretji korak in prenesite pozornost na vaše zavedanje.

  Preprosto se zavejte, da ste živi, da ste prisotni in da se zavedate. Zavejte se vašega zavedanja – kot bi gledali, kako gledate. Ko se boste premaknili v Čisto Zavedanje, boste opazili, da ste s tem takoj ustavili um in vse misli, da ste popolnoma fizično sproščeni, mirni in da se počutite zelo prijetno. Bodite tako, kolikor časa želite. Uživajte v vaši resnični Naravi in v popolnem Miru. Vi ste ta Mir.

  Več o tej vaji in premikanju pozornosti s fizičnega na energijsko telo in v Čisto Zavedanje preberite v članku 1,2,3 in svoboden si: 3 faze osebnostnega razvoja na:

  https://www.pismapalkijem.si/2020/02/09/1-2-3-in-svoboden-si-3-faze-osebnostnega-razvoja/

  Ko boste po nekem času izstopili iz Čistega Zavedanja in prenesli pozornost na fizično telo in zunanji svet, opazujte, kako bodo vaše stare in škodljive delne osebnosti takoj začele preskakovati in iskati nov objekt oziroma nov problem. Enega, drugega in tik-tak boste znova spet na koroni:)

  Z mojimi vajami za prebujanje se boste naučili opuščati delne osebnosti in njihovo škodljivo vedenje, tako da se boste po 6 do 12 mesecih za stalno preselili v Čisto Zavedanje. Tam vas ne bo mogel prestrašiti, napeti in zaskrbeti niti sam Zlodej, pa naj vam še tako kašlja viruse v obraz:) Vaje lahko preberete v članku Kako postati Čudovito Bitje Čistega Zavedanja? Brezplačna knjiga in vaje za prebujanje. na:

  https://www.pismapalkijem.si/2019/10/03/kako-postati-cudovito-bitje-cistega-zavedanja-brezplacna-knjiga-in-vaje-za-prebujanje/

  Če slučajno zbolite, ne panicirajte, saj to verjetno ni vaš prvi rodeo:) Ozdravili boste in naprej živeli, tako kot po vsakem prehladu ali gripi. Če vi ali vaši bližnji umrete ali umrejo, boste in bodo oživljeni. Vem, da bi bili raje zdravi in živi, jaz tudi. Delam vse, kar morem, da bi čim prej ukinili Karmično organizacijo in njene Zle Kuge. Do takrat je zelo pomembno, da razumete večjo igro in jo sprejmete kot dejstvo. Ne kot vaš izbor, ampak kot dejstvo, ki očitno obstaja. In bo seveda tudi minilo.

  Naj vas strah ne premaga in ne molite boga. Ne smilite se sami sebi, ne prosite za milost in ne hranite karmičarjev tudi z molilno energijo Uboge ponižnosti in nemoči. Tisti z močno vero naj bi bili božji izvoljenci in naj bi bili avtomatično imuni na vse kuge. Tem tako ni treba moliti zase, morda le za druge grešnike:) In vendar, zakaj bi molili in prosili za milost, če bog testira njihovo vero, obenem pa imajo lepo priložnost, da trpijo in odplačajo grehe:)

  Naj bi se vam stanje še tako poslabšalo, nikakor ne glejte v popek – tako kot so to počeli omfaloskopi, ekstremni asketisti v Indiji, ki so »ure in dneve zrli v svoj lastni popek« in se tako duhovno razvijali:) (Marko Uršič, Gnostični Eseji)

  Eva Mahkovic bi rekla, primimo se za malo vrvico in bomo nekako prišli na drugo stran:) Iz super knjige Vinjete straholjubca, Eva Mahkovic in Eva Mlinar. Prva Eva v knjigi poimensko našteje 1000 demonov. Med njimi so tudi demon izgubljene prtljage, demon asag, ki je tako odvraten, da kuha ribe v rekah in demon razpoke pod vrati. Če bi jih naštevala letos, bi dodala še demona suhega kašlja:)

  Glede na to, da so ji karmičarji napisali scenarij za to knjigo, ni čudno, da je v njej opisanih 1000 demonov in samo 400 angelov. Med njimi so tudi kisli angel, angel napačnega zaključka (ta bi bil lahko tudi demon – morda je dvospolnik:) in angel trmaste tišine. Kot da bi vedela, da ga bomo rabili, je dodala tudi angela plinske maske:)

  KoronaVirus: zdravilo in cepivo

  Zdravila še ni, Kitajci naj bi 19. marca že razvili cepivo in ga testirajo na ljudeh. Razumljivo je, da bodo najprej razvili cepivo, saj bodo z njim veliko več zaslužili kot z zdravilom. Zdravilo bo namenjeno samo obolelim, cepivo zdravim, ki jih je več kot 99%:)

  Še novica iz rubrike Saj ni res, pa je:) Na internetu sem videl, da Cobra, nekdo iz t.i. uporniškega gibanja proti tačrnim, ki naj bi živeli pod Zemljo, ponuja posebno formulo za ozdravljenje od korone.

  “Command RCV Stardust!” say 3 times (can say it silently)

  »Zgornjo komando recite 3 krat (po tihem)« To je samo prevod, ne napotek:)

  This calls forth the Pleiadians to clear an area of this virus

  »S tem boste poklicali Plejadce, da očistijo okuženo področje.«

  »The Pleiadians will then use their advanced technologies to help remove the virus. This new protocol is still in development and is limited in its efficiency and the Pleiadians are asking for feedback.«

  »Plejadci bodo potem uporabili njihovo napredno tehnologijo in odstranili virus. Novi protokol je še vedno v razvoju in ima omejeno učinkovitost. Plejadci pozivajo vse, da jim sporočijo svoje mnenje.«

  https://higherdensity.wordpress.com/2020/03/18/reader-anonymous-3-possible-virus-solutions-monday-march-16-2020/

  Ha, ha, ha. Vesoljci, kot so Plejadci, imajo tako razvito tehnologijo, da lahko s svojimi vesoljskimi ladjami z lahkoto prehajajo iz dimenzije v dimenzijo, pri tem spreminjajo oblike vesoljske ladje in jo tudi pomanjšajo na nekaj centimetrov, pa da ne bi imeli zdravila za preprost virus:) Imajo ga, in to za vse viruse in bolezni tega sveta, a ga ne smejo uporabiti, saj jim karmičarji ne dovolijo, da bi nam pomagali.

  Dokler ne odkrijejo zdravila in cepiva, je za mnoge edina prava preventiva čim večja zaloga toaletnega papirja:) Poglejte v P.s.

  Dragi prijatelji, pomembno je, da veste,

  da je to samo eno kratko obdobje v naših življenjih in da bo kmalu minilo. Ne skrbite, ne bojte se in ne bodite žrtev. Ostanite mirni in delujte naprej. Čas v karanteni uporabite koristno – preberite moje knjige Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu, Vi niste um, Vi ste Čudovito Bitje Čistega Zavedanja, Kje sta Don Juan in Carlos Castaneda?, in najnovejšo z naslovom Budina Praznina Budizem je vera v prazno ali prazno-verje in se začnite prebujati.

  Vem, da se mnogi med vami počutite tesnobno, saj imate občutek, da nikjer niste varni. Kaj, če se virus prenaša preko televizije? Kaj, če se s pomočjo demona razpoke pod vrati splazi pod razpoko pod vrati? Kaj, če se je vam je virus skril v senco od dlake na roki in samo čaka, da zaspite, da vas naskoči? :)

  Naj vam povem, da lahko takoj izstopite iz tesnobe epidemije strahu in se res umirite in sprostite. Preprosto se zavejte, da se zavedate in premaknite pozornost z zunanjega sveta na svojo notranjost in Čisto Zavedanje. V hipu boste ustavili vse škodljive misli in se vsaj za kratek čas spočili od virusnega začaranega kroga novih okužb in smrti, strahu in tesnobe.

  Upoštevajte zdravstvene napotke in vedite, da bo pandemija minila. Vsak dan smo bližje koncu Karmične organizacije in njenega Zla nad nami. Vsi boste dobili nova, mlada, zdrava in lepa telesa, ki se ne starajo in ne morejo zboleti. Vsi dobri, ki so umrli, bodo prišli nazaj.

  Več o čudežnih oživitvah, ki jih že dlje časa izvajamo na planetu Palkiju, lahko preberete v članku Mrtvi se vračajo na planet Palki na:

  https://www.pismapalkijem.si/2020/03/06/mrtvi-se-vracajo-na-planet-palki/

  Zdravo in živijo!

  Vse najboljše za vse.

  Seno

  P.s. Za ljubitelje humorja je tu 50 slikovnih vicev o koronavirusu:

  https://www.boredpanda.com/quarantine-coronavirus-jokes/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=organic

  Tu je en za pokušino: »Your Covid-19 test came back positive. That can’t be correct. I have more than 300 rolls of toilet paper.«

  »Vaš test za Co-vid 19 je pozitiven. To ni mogoče, saj imam 300 rol toaletnega papirja.«

  Več o Karmični organizaciji in njihovi Zlobni strupenosti preberite v moji seriji knjig Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu.

  Prve tri dele si lahko sposodite ali kupite na:

  https://www.biblos.si/rezultati-iskanja?q=senad

  Na istem naslovu dobite tudi brezplačno knjigo Vi niste vaš um Vi ste Čudovito Bitje Čistega Zavedanja in novo knjigo Budina Praznina Budizem je vera v prazno ali prazno-verje.

  Vabim vas, da se naročite na e-novice za prebujanje, osebni, partnerski in družinski razvoj ter spoznavanje vaše Čudovitosti.

  Dobili boste brezplačno knjigo »Kje sta Don Juan in Carlos Castaneda?«, v kateri opisujem primerjavo med starodavnim sistemom za osebnostni razvoj in mojim modelom za prebujanje.

  Kliknite tu in se naročite tam:)

  https://www.pismapalkijem.si/brezplacna-knjiga/

  Dobrodošli in vse najboljše.

    
   
  | More
  Sorodne povezave
 • https://www.pismapalkij...
 • https://goldenageofgaia...
 • https://www.pismapalkij...
 • https://www.pismapalkij...
 • http://demokracija.si/f...
 • https://www.pismapalkij...
 • https://www.pismapalkij...
 • https://www.pismapalkij...
 • https://higherdensity.w...
 • https://www.pismapalkij...
 • https://www.boredpanda....
 • https://www.biblos.si/r...
 • https://www.pismapalkij...
 • Več od avtorja SENAD
 • Več s področja * Osebna rast in odnosi

 • Dodatne možnosti
 • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
 • Za tisk prijazna stran
 • Slabovidnim prijazna stran

 • Trackback

  Trackback URL for this entry: http://www.pozitivke.net/trackback.php/2020032021243463

  No trackback comments for this entry.
  KoronaVirus: najlepše darilo od boga | 3 komentarjev. | Nov uporabnik
   

  Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Avtorji spletne strani na komentarje obiskovalcev nimamo nobenega vpliva.


  KoronaVirus: najlepše darilo od boga

  Prispeval/a: Yoda dne torek, 24. marec 2020 @ 20:40 CET
  INFORMACIJE O ZAŠČITI IN ZDRAVLJENJU KORONAVIRUSA

  urbi et orbi
  Spodobi se in pravično je, da se z vsemi darili ustrezno ravna.

  Tu je ena izmed možnih zbirk za PS glede tovrstnih 'daril'.

  https://yoda4newage.wixsite.com/4newage/forum/splosne-teme/informacije-o-koronavirusu-covid-19

  Yoda

  https://yoda4newage.wixsite.com/4newage


  KoronaVirus: najlepše darilo od boga

  Prispeval/a: Yoda dne četrtek, 26. marec 2020 @ 16:10 CET
  Kje in kako se je korona začela, kdo je kriv ?

  https://yoda4newage.wixsite.com/4newage/forum/preporod-propad-clovestva/kje-in-kako-se-je-koronavirus-zacel-kdo-je-kriv

  Nepotrjene informacije govore tudi o povezavi koronavirusa z drogo adrenochrome, ter pedofilskimi sektami po celem svetu.

  Ugrabitve otrok in pedofilske sekte elit

  https://yoda4newage.wixsite.com/4newage/forum/splosne-teme/ugrabitve-otrok-in-pedofilske-sekte-elit

  V ozadju take razčlovečenosti so lahko samo entitete oziroma nezemeljski kolonizatorji. Lahko jih identificiramo tudi z kodo 'karmičarji'.  KoronaVirus: najlepše darilo od boga

  Prispeval/a: Yoda dne sobota, 28. marec 2020 @ 22:39 CET
  Kako osebno in kolektivno karmo pojasnjuje znani ruski zdravilec in pisatelj Lazarov.
  -
  Globji vzroki koronavirusa

  S.N. Lazarev: Dublji uzroci koronavirusa. O izreci „Nesreća nikad ne dolazi sama“

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=20&v=BnF8zOXgWwc&feature=emb_logo

  Žal smo vsi na isti zarjaveli ladji, ne glede kdo je kapitan in v katere različe smeri bi pluli posamezniki in skupine, zato je evolucija kolektivne zavesti ključna, da ladja ne potone in da najde pot in pristane v 'rajski oazi' Ta je samo ena izmed vsporednih resničnosti...

  Podzavest je del fraktalne strukture vesolja. Lahko jo gledamo kot dobro in slabo, ali pa tudi drugače.... Sedaj ona nas obvlada, kot smo si jo oblikovali skozi preteklo ravnanje, ki je bilo lahko odraz nerazvitega zavedanja, ali pa česa drugega.

  Obstajajo tehnologije in znanja za osvoboditev, ko posameznik dozori. 'Bognedaj', da planeti, sonca, gore, drevesa, rastline, itd ne bi bila več pripravljena sprejemati svoje 'karme', ali pa da se mi stol izmakne, itd... Morda enkrat objavim nekoliko sporen dokument, ki govori, kaj se subtilno skriva naprimer v zlatu.....Duh določenih bitij se menda dviga od mineralov vse do individualno osvobojenih bitij.

  Ja, seveda je ta fraktalna struktura mikro in makro kozmosa analogna kabalističnemu drevesu življenja, ali kristalu življenja. In obstaja tudi kozmično zlo vključno z 'karmičarji', pa svobodna volja za določene vrste mikrokozmičnih celic, pa vsporedne resničnosti in prestopi med njimi, pa sanje, ki so vezane na podzavest, itd.

  Yoda
  https://yoda4newage.wixsite.com/4newage


  Na vrh (začetne) strani
   Copyright © 2020 www.pozitivke.net
   Vsa naša koda pripada vam.
  Powered By GeekLog 
  Page created in 1,81 seconds