NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 SVET POEZIJE  

Klikni sliko za vstop v svet poezije.


 Aktualno  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

petek 25-sep
 • Knjige v meni puščajo sledi

 • nedelja 27-sep
 • Javno vodstvo po razstavi Videnje 20/20: Skupnost

 • torek 29-sep
 • Dr. Marko Robnik Šikonja: Umetna inteligenca

 • sreda 30-sep
 • Janez Bogataj: Kako nas kulturna dediščina usmerja

 • četrtek 01-okt
 • Program za otroke in šole 2020/21

 • petek 02-okt
 • 20. Festival za tretje življenjsko obdobje

 • nedelja 04-okt
 • Javno vodstvo po razstavi Videnje 20/20: Skupnost

 • sreda 07-okt
 • Strokovni posvet Knjiga. Znanje. Razum

 • petek 09-okt
 • 3 Mednarodni festival Čili in Čokolada

 • nedelja 11-okt
 • Ko se imaš rad...

 • torek 13-okt
 • Pogumne punce soustvarjanje plesne predstave

 • sreda 14-okt
 • Magični nakit

 • petek 16-okt
 • (Ne)znano Trnovo- brezplačno vodenje v Ljubljani

 • nedelja 18-okt
 • Nedelja v MAO: Od matrice do igrače

 • torek 20-okt
 • Naslov pride zadnji

 • sreda 21-okt
 • Jama, reka, gozd tam pa straši

 • četrtek 22-okt
 • 23. Pripovedovalski festival

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu


  Zakaj je budno sanjanje tako pomembno? Brezplačna knjiga   
  ponedeljek, 16. december 2019 @ 05:02 CET
  Uporabnik: SENAD

  6. Prebujajoči uporablja vaje za prebujanje.

  Prebujajoči se ne bori, tudi proti svojemu egu ne. Z mirnim in sproščenim, a z vse bolj odločnim, temeljitim in doslednim opuščanjem delnih osebnosti bo opustil tudi ego in njegovo Pomembnost in Ubogost.

  Ko se bo zavedel, da je Bitje Čistega Zavedanja, bo spremenil pogled na svet. Z vajami za prebujanje se bo z lahkoto naučil upravljati z umom kot orodjem. Uporabljal ga bo le takrat, ko ga bo potreboval za koristne namene. Drugače bo večino časa živel v popolnem Miru in notranji Tišini.

  Tudi on bo »opustil stare opise in se naučil gledati svet neposredno in brez opisov, mnenj, prepričanj in stališč. Iste predmete in pojave bo po novem gledal in videl drugače.«.

  Če želi, lahko gleda tudi v sence:), vendar to ni nujno potrebno, da spremeni pogled na svet in se osvobodi starih in naučenih razlag.

  Mi živimo v Kreatorsko Absorbcijskem Karmičarskem mitu, katerega so karmičarji vpisali v scenarije za inkarnante, s poudarkom na lažnivi konstrukciji naše identitete. V čem je že smisel našega življenja?:)

  Za verne je v smrti in življenju po njej v nebesih. Za črne v peklu:) Za ateiste je dobro življenje tu.

  Kaj sploh pomeni »dobro življenje«? Kakor za koga.

  Za kriminalce čim več kriminala. Za morilce čim več ubijanja.

  Za druge biti zdrav, uspešen, bogat, poročen, imeti dva otroka, biti srečen, biti slaven in popularen, še kaj? Ne glede na vse to tudi oni na koncu umrejo.

  Vse, kar smo vedeli do sedaj, so nam vsilili karmičarji. Naš opis sveta je bil njihov opis sveta. To je opis Zlih bitij, ki nas poneumljajo z izjavami, kot so, »vsi proti vsem; ubij, preden te ubijejo; plemenito je umreti za boga, komandanta, domovino; samo težko življenje je dobro življenje; vojna potegne najboljše iz človeka«; itd.

  To je njihovo delo. Naš svet, naša razlaga in razumevanja življenja je bila v resnici njihova Zla razlaga, ki so nam jo hinavsko in zahrbtno vsilili kot Dobro.

  Don Juan in njegovi so to vedeli, zato so namerno ukinjali razlago sveta Zlih Letačev. Za to so uporabljali posebno tehniko, ki so jo imenovali ne-delanje.

  Z ne-delom so ukinjali delo Letačev in njihovo razlago sveta. Tako so lahko videli svet z drugimi in drugačnimi očmi in takšnega, kot je v resnici in brez predatorskih popačenj.

  Prebujajoči se loči od uma kot fiksnega objekta in lažne identitete ter se s tem loči tudi od odvisnosti od drugih objektov. Iz objektov je izstopil v Čisto Zavedanje in postal Svoboden.
  Z opustitvijo delnih osebnosti ni več nagonsko, sebično in pohlepno bitje, temveč Zavedajoče se Bitje Ljubezni in Modrosti, ki deluje koristno za vse.

  Prebujajoči se lahko nauči tudi budno sanjati. Simbolično to pomeni, da se je prebudil iz nezavedanja in življenja kot spanja. Tako kot tolteški bojevniki, bo tudi on spoznal, da obstajajo tudi drugi svetovi in si bo s tem razširil zavedanje.

  Budno sanjanje bo uporabljal kot zelo pomembno tehniko za pridobivanje informacij o njegovem inkarnantu. S tem bo potrdil moje navedbe o obstoju Karmičarske organizacije.
  Dojel bo, da je njegovo življenje po karmičnem scenariju napisano za nekoga drugega in da ga po koncu življenja čaka smrt.

  Spoznal bo, da njegovega inkarnanta doma čaka njegova družina in prijatelji in da je bil do sedaj edini način, da se njegov inkarnant vrne domov, da on umre.

  Razumel bo, kako pomembno je, da se prebudi in zave sebe kot Bitja Čistega Zavedanja in da si na ta način zagotovi samostojno in večno življenje.

  Vsem, ki se boste prebudili in stabilizirali, zagotavljam, da vas bomo znova oživeli tudi, če slučajno umrete, preden začnem delovati kot svetlobno bitje na Zemlji.

  Vedite, da je pregled zgodovine vseh Zemljanov, s katerim se jasno vidi, kdo je bil prebujen, zelo enostaven in hiter. Vsi prebujeni imamo izredno čista energijska telesa in se svetimo kot sonca. Tako bomo tudi vas, če bi slučajno odšli prej, z lahkoto našli in vas takoj znova oživeli.

  Budno sanjanje vam bo poleg iskanja informacij o vašem inkarnantu in potrditve obstoja Karmične organizacije seveda tudi v veliko veselje. In, zelo verjetno, boste z budnim sanjanjem dobili še več energije, kot pravi Don Juan.

  Pomembna razlika med bojevniškim in prebujenim budnim sanjanjem je ravno v tem, da mi budno sanjamo zato, da bi izvedeli informacije o našem inkarnantu.

  Tu je odlomek o budnem sanjanju iz poglavja »Na krilih sanj« iz 1. knjige Pisem Palkijem.

  »Bitja iz višjih dimenzij se poleg videza prepoznavajo tudi po značilni energiji. Ker se nekateri med njimi, predvsem iz šeste in višjih dimenzij, lahko spreminjajo v kar hočejo, se tako vedno začutijo in prepoznajo po značilni energiji (Energy Signature).

  In, zanimivo, to velja tudi za nas, Zemljane, a le v sanjskih svetovih. S tem, da nas drugi ne prepoznajo kot nas same, temveč mislijo, da smo naši inkarnanti oziroma njihovi znanci, prijatelji, partnerji ali družinski člani, ki so se inkarnirali v nas.

  Ko smo v sanjskem svetu našega inkarnanta, nas bodo ne glede na naš videz prepoznali po značilni energiji našega inkarnanta, s katerim si delimo polje zavesti.

  Mene so tako na moje veliko presenečenje klicali Fedja. Vsega tega glede značilne energije, inkarnantov itd prej še nisem vedel, vendar me je vse bolj zanimalo, kdo je ta Fedja.

  Takrat sem, in to čisto po karmičarsko, mislil, da sem ta Fedja jaz, ki sem živel pred rojstvom na Zemlji. In da bom potem, ko bom umrl kot Seno, znova postal Fedja. Na mojo, in kot boste videli, tudi na vašo, današnjo in večno srečo, nisem mogel biti dlje od resnice...

  Sanjanje pomeni, da med spanjem z energijskim telesom izstopimo iz fizičnega in odpotujemo v sanjski svet. Sanjski svet je resnični svet, v katerem nekatera bitja tudi zares živijo, in to dolgo časa.

  Palkiji sanjajo vsi skupaj v istem sanjskem svetu. Zemljani sanjamo ločeno, saj v spanju odpotujemo v sanjske svetove naših inkarnantov.

  Zemljani sanjamo sami.

  Po izločitvi vseh inkarnantov iz Zemljanov bomo ustvarili nov in samostojni sanjski svet, v katerem bodo vsi Zemljani sanjali skupaj. Tako kot Palkiji in drugi sanjajo od vedno.

  To pomeni, da se boste z vašimi dragimi, družinami in prijatelji srečevali, družili in zabavali tudi v sanjah. Tako boste še dodatno in veliko bolj povezani.

  Ko zaspimo, gremo v sanjski svet, ki je replika resničnega sveta, iz katerega je naš inkarnant. Ker je bil moj inkarnant Fedja s Palkija, sem jaz sanjal v sanjskem svetu Palkija in skupaj z drugimi Palkiji, ki sanjajo skupaj.

  Bitja iz višjih svetov se poleg videza prepoznavajo tudi po značilni osebni energiji (energy signature). Tudi če so videzu drugačni kot ponavadi, a jih drugi še vedno prepoznajo kot njih same. Ne glede na to, da se bitja iz 4. dimenzije v dnevnem času ne spreminjajo, saj še nimajo svetlobnih teles, se Palkiji prepoznavajo po značilni osebni energiji v sanjskem svetu.

  Palkiji so zato mene v sanjskem času prepoznavali po značilni energiji mojega inkarnanta in me klicali Fedja. Ej, Fedja. Jaz pa sem samo gledal, ker mi ni bilo nič jasno. Večkrat sem tudi rekel, da nisem Fedja, ampak Seno. A za njih sem bil še naprej Fedja.

  Kot budni sanjalec sem si to zapomnil in o tem razmišljal. Pred spanjem sem si postavil namero, da bom vprašal, kdo je Fedja. To mi je večkrat uspelo, tako da sem o njemu izvedel veliko. Star je 40 let, glasbenik, pevec in kitarist, popotnik itd.

  Pred spanjem si postavite namero in jo večkrat ponovite. Na primer – v sanjah bom ljudi vprašal, pod kakšnim imenom me oni poznajo. Kako mi je tukaj ime? Potem jih bom o tej osebi spraševal v tretji osebi. Kako se piše? Koliko je star? Kakšen videz ima? Kaj dela? Kje živi? Ali je poročen? Ali ima otroke? Koliko bo trajala njegova sedanja inkarnacija – kdaj bo prišel domov iz inkarnacije?

  Vsi inkarnanti pred odhodom dobijo osnovne informacije – na kateri planet gredo, katerega spola bodo in seveda tudi koliko časa bo trajalo to življenje.

  Jaz sem v sanjah izvedel, da naj bi Fedja Mironovič, moj inkarnant, živel 78 let. To sta kasneje potrdila moja Sanja in prijatelj Jac – Jasmin Murda s Palkija, ki je zdaj kot svetlobno bitje pri meni na obisku že 13 let. Vse, kar boste izvedeli o vašem inkarnantu, si zapišite v dnevnik.«

  Več v Pismih Palkijem.

  Med prebujanjem lahko delate katerekoli vaje želite, se rekreirate, izvajate jogo in tudi Tensegrity. Vse, kar vam je všeč in vam koristi za dobro formo.

  Če želite, lahko izvajate tudi rekapitulacijo. Naj spomnim.

  »Z redno rekapitulacijo oziroma posebnim pregledovanjem in sproščanjem ujete energije bo bojevnik vračal svojo osebno energijo, ki jo je zapravil v dramskih prizorih z drugimi, ter drugim vrnil njihovo energijo, ki so jo oni predali njemu.«

  Kako se to dela, si preberite v knjigah Carlosa Castanede. Na internetu imate tudi več kratkih člankov o tej tehniki.

  Ne vem, kako je z vračanjem energije, gotovo pa vam bo pregledovanje vašega vedenja koristilo, saj boste lahko opustili še kakšne škodljive oziroma nekoristne dejavnosti.

  Tolteški bojevnik bo po zmagi nad egom, z brisanjem osebne zgodovine in s tem samopomembne samopodobe postal abstraktno bitje.

  S prebujenjem opustimo vse delne osebnosti, t.i. ego oziroma Pomembnost in Ubogost, staro samopodobo in s tem tudi spremenimo pogled na osebno zgodovino.

  V resnici to sploh ni bila naša osebna zgodovina, saj smo živeli po karmičarskem scenariju za našega inkarnanta. Po prebujenju bomo postali resnična Bitja in se bomo iz le vloge za našega inkarnanta spremenili v resnično Bitje.

  Ne glede na to, bomo do spremembe v svetlobno bitje še vedno živeli pod karmičarsko okupacijo in v telesu, ki so ga naredili za našega inkarnanta. Velik del scenarija bo še vedno isti, a ker bomo mi popolnoma drugačni, ga bomo že začeli bistveno spreminjati.

  Vsakič, ko izstopimo iz stare zlitosti z umom v Čisto Zavedanje, v resnici izstopimo iz Karmičnega sistema (iz Matrice).

  Čisto Zavedanje je za njih nedostopno in v njem ne morejo manipulirati, izkrivljati in sprevračati ničesar. V Čistem Zavedanju smo popolnoma Svobodni. Ker to ni del njihovih scenarijev, z vsakim, tudi čisto kratkim Zavedanjem, prekinemo in močno spremenimo njihov scenarij.

  Neprijetne dele starega scenarija bomo doživljali drugače in bomo ne glede na omejitve in komplikacije ostali mirni in radostni. S spremembo v svetlobno bitje si svojo Zgodbo napišemo in živimo sami. Z ukinitvijo Karmičarske organizacije bomo to omogočili vsem.

  Kot Bitja Čistega Zavedanja tudi mi postanemo »abstraktni«, saj je Čisto Zavedanje samo po sebi precej neoprijemljiva pojava:)

  Čisto Zavedanje je mesto brez Pomembnosti in Ubogosti, v Čistem Zavedanju ni samopodobe. Samopodobe so v resnici podobe delnih osebnosti, njihovi imidži.

  Čisto Zavedanje je nevidno in nima nobene podobe. Prebujeni izražamo lastnosti Čistega Zavedanja, tako da tudi mi nimamo nobene samopodobe in nobenega imidža in podobnih veličinskih blodenj o sebi.

  »Bojevniški boj za veliki prehod je njegova osebna stvar in je lahko zelo samoten.«
  Tudi prebujanje je zelo osebno in prebujeni je pri tem pogosto sam. Sam, a ne osamljen, saj samote ne doživlja kot krivice, pomote ali prekletstva.

  Tolteški bojevniki so bili ekipa in so delovali skupaj. Učenec je imel učitelja, ki je že uspel in se spremenil v svetlobno bitje, tako da je točno vedel in videl, do kam je učenec prišel in kaj je treba še narediti.

  Predvidevam, da mu je pri tem zelo veliko pomagal in da je tudi pri končnem dejanju spremembe v svetlobno bitje odločilno sodeloval.

  Zanimivo, da Don Juan ni pomagal Castanedi pri tej spremembi. Ko je Don Juan z njegovo ekipo odpotoval s planeta, je bil Carlos še vedno navadni človek.

  Nekako neverjetno je, da tudi kasneje ni nikdar več prišel, da bi mu pomagal. Nekoč bomo izvedeli, zakaj tako.

  Čeprav se prebujamo sami, se lahko družimo z drugimi prebujajočimi se v živo, ali na družabnih omrežjih. Prebujanje je javno znanje, tako da se nam ni treba skrivati:)

  Vabim vas, da se vključite v Facebook skupino za Budno sanjanje. Vaše izkušnje, komentarje in vprašanja lahko objavite tudi na Facebook in Twitter strani Pisma Palkijem. Linki so na koncu knjige.

  V 1. knjigi Pisem Palkijem lahko preberete osnovne in napredne vaje za prebujanje, kot so naravni dih, Dih Ljubezni, Glasba Ljubezni itd. Tudi meditiranje v Čistem Zavedanju je zelo koristno.

  Med prebujanjem pišemo poseben dnevnik, v katerega redno zapisujemo škodljive misli, občutke in čustva, govorjene in pisane besede ter naša dejanja. Tako budno spremljamo naše napredovanje pri opuščanju delnih osebnosti in njihovih škodljivih vedenje ter našo vse večjo budnost in prisebnost.

  S pisanjem škodljivih in neprijetnih misli in drugih nebodijihtrebnosti sproti iztovarjamo napetosti iz glave in telesa na papir, kjer so potem le še mrtve črke na papirju.

  Dokler so še v glavi, se jih lahko bojimo in izogibamo, na papirju se z njimi z lahkoto soočimo. Če vas ob tem slučajno kaj napenja, se malo ustavite, sprostite, dihajte in potem znova napišite do konca.

  Pomemben del zapisovanja škodljivih dejanj je odločitev, da tega ne boste več počeli. Z zapisovanjem se tudi spomnite, da naslednjič tega ne boste več naredili.

  Se nadaljuje.

  To je odlomek iz knjige Kje sta Don Juan in Carlos Castaneda? Dobite jo brezplačno, ko se naročite na e-novice za osebno, partnersko in družinsko prebujanje in razvoj.

  Privoščite si jo na strani https://www.pismapalkijem.si/brezplacna-knjiga/

  Dobrodošli.

  Vse najboljše za vse.

  Seno

  Senad Dizdarević je avtor serije knjig Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu. 1. knjigo si lahko sposodite ali kupite na https://www.biblos.si/isbn/9789612901981, 2. del pa na: https://www.biblos.si/isbn/9789619483305

    
   
  | More
  Sorodne povezave
 • https://www.pismapalkij...
 • https://www.biblos.si/i...
 • https://www.biblos.si/i...
 • Več od avtorja SENAD
 • Več s področja * Osebna rast in odnosi

 • Dodatne možnosti
 • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
 • Za tisk prijazna stran
 • Slabovidnim prijazna stran

 • Trackback

  Trackback URL for this entry: http://www.pozitivke.net/trackback.php/20191211135358322

  No trackback comments for this entry.
  Zakaj je budno sanjanje tako pomembno? Brezplačna knjiga | 0 komentarjev. | Nov uporabnik
   

  Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Avtorji spletne strani na komentarje obiskovalcev nimamo nobenega vpliva.


  Na vrh (začetne) strani
   Copyright © 2020 www.pozitivke.net
   Vsa naša koda pripada vam.
  Powered By GeekLog 
  Page created in 1,50 seconds