NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 SVET POEZIJE  

Klikni sliko za vstop v svet poezije.


 Aktualno  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

torek 07-jul
 • Odprtje Bralnice: Sonce in sončice po vsem svetu

 • sreda 08-jul
 • Mala re:ciklarnica - Leteče ribe Koinobori

 • četrtek 09-jul
 • Bralnica: Predstavitev literarne revije Sejalec

 • sobota 11-jul
 • Zgodbe mojega kraja - natečaj za najboljšo zgodbo

 • ponedeljek 13-jul
 • Gorenjska muzejsko-planinska transverzala

 • sreda 15-jul
 • Henganje v Tivoliju

 • petek 17-jul
 • Grafika na žlico

 • nedelja 19-jul
 • Nedeljski bolšji trg - sejem starin

 • torek 21-jul
 • Trije spomini: Med Hajfo, Alepom in Ljubljano

 • četrtek 23-jul
 • Sončna delavnica

 • petek 24-jul
 • Poletje v Radol'c

 • sobota 25-jul
 • Poletni oddih: Ostani v srcu

 • nedelja 26-jul
 • Javno vodstvo po razstavi Videnje 20/20: Skupnost

 • torek 28-jul
 • Torkove igrarije z Lutkovnim gledališčem Velenje

 • sreda 29-jul
 • Milonga MCC

 • petek 31-jul
 • Poletno počitniško varstvo: Od paža do viteza

 • nedelja 02-avg
 • Svetovna serija v odbojki na mivki

 • torek 04-avg
 • Torkove igrarije z Muzejem Velenje

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu


  Zakaj je Kreatorsko Absorbcijski Karmični sistem za nas smrtonosen? In brezplačna knjiga   
  ponedeljek, 18. november 2019 @ 05:02 CET
  Uporabnik: SENAD

  Poglejmo zdaj glavne podobnosti, istosti in razlike med tolteškim sistemom in mojim modelom za prebujanje. Gremo po istih točkah kot zgoraj, le da se tu imenujejo drugače.

  1. Obstoj.

  Obstoj je Vse, kar je. Sestavljen iz dveh delov - iz Absolutnega Zavedanja in Energije. Tudi vsa bitja smo sestavljeni iz teh dveh delov.

  Obstoj in Energija sta večna, saj ne Absolutnega Zavedanja ne Energije ni mogoče ne ustvariti ne uničiti. Energija je končna, Absolutno Zavedanje pa neskončno, saj ni »narejeno« iz materije, kot je Energija.

  Absolutno Zavedanje ni bitje kot osebnost, saj nima osebnostne identitete – nima osebnega, omejenega zavedanja na lastno osebo in osebnosti kot na primer ljudje. Tudi energijskega in fizičnega telesa nima. In tudi pozornosti kot omejenega in mobilnega zavedanja nima.

  Ima oziroma je le statično Zavedanje. Je le Čisto Zavedanje, ki je stalno isto in se ne spreminja. Ne čuti, ne misli, ne govori in ne deluje. Nima nobenega namena, načina delovanja in cilja. Ni proaktivno, aktivno ali reaktivno. Le je, le Obstaja.

  Absolutno Zavedanje ni Vir, Kreator ali bog. Tudi ni t.i. duša ali »višji jaz«. »Duše« in »višji jazi« so le neka druga bitja iz višjih svetov. To nismo mi in to niso naši »večji in višji deli«.

  Absolutno Zavedanje ni praznina in ni prazen nič. To je le občutek, ki ga lahko dobimo zaradi odsotnosti materialnosti in gibanja. V nevednosti ga nekateri imenujejo Velika Praznina, vendar to ni res. Absolutno Zavedanje je popolnoma polno Zavedanja.

  Čisto pomeni kvaliteto Zavedanja, Absolutno pomeni kvantiteto - Zavedanje v celoti. Vsak od nas se lahko zave Čistega Zavedanja, ki je obenem osebno Zavedanje, ki je obenem Absolutno Zavedanje.

  Poleg nepremakljivega Zavedanja obstaja še gibljivo zavedanje ali pozornost. S pozornostjo spremljamo dogajanje v sebi in izven sebe. Pozornost je naš posebni čut.

  Zavedanja se lahko zavemo tako, da se s pozornostjo zavemo, da se zavedamo. Ob tem se pozornost kot gibljivo zavedanje združi s Čistim Zavedanjem. Tako se zavemo naše prave identitete Zavedajočih se bitij – Bitij Čistega Zavedanja.

  Za razliko od Absolutnega Zavedanja, ki je le Zavedanje brez bitja, smo mi Bitja Čistega Zavedanja. Mi lahko rečemo, da smo Bitja Čistega Zavedanja, saj lahko govorimo. Absolutno Zavedanje ne govori, saj ne more, ker ni bitje.

  Mi smo Zavedajoča se Bitja, Bitja, ki se Zavedamo našega Zavedanja. Obenem smo tudi konkretne osebnosti z energijskim in fizičnim telesom. Kot osebnosti izražamo lastnosti Absolutnega oziroma Čistega Zavedanja.

  Popolni Mir, Enovitost in Celovitost, Integriteta, Stabilnost, Transparentnost in Dobronamernost so naše naravne lastnosti. Iz teh lastnosti izvirajo še druge, kot so Ljubezen, Dobrota, Prijaznost, Prijateljstvo, Poštenost idr.

  Don Juan omenja Drugo Pozornost oziroma Second Attention, s prvo opazujemo svet objektov, tonal, z Drugo pozornostjo svet naguala, neoblikovani svet.

  Don Juan takšno vrsto »gledanja« oziroma zaznavanja sveta imenuje tudi »videnje« oziroma ne-delanje sveta in gledanje sveta brez naučenega opisa, ampak neposredno.
  Jaz to imenujem Pogled Čistega Zavedanja. To je Pogled brez Gledalca, Čisti Pogled v popolni Tišini in brez ene same misli, samo Pogled, ki Vidi svet takšen, kot je.

  Don Juan omeni še eno vrsto pozornosti, to je Tretja Pozornost oziroma Neznano. To je kraj, kamor odletijo svetlobna in svobodna bitja mimo Orla.

  Obstoj ni bil nikdar ustvarjen in ne bo nikdar izginil. Kreator oziroma Bog in bogovi niso stvarniki Obstoja, vesolj in bitij.
  Vse v obstoju se dogaja sočasno in ne zaporedno. Zato je Kreatorski mit o Stvarniku in Bogu navadna laž.

  Kreatorsko Absorbcijski Karmičarski sistem, v katerem višja bitja ustvarjajo, izkoriščajo in absorbirajo nižja bitja, ki naj bi bili le njihovi deli, je velikanska prevara. Škodljiva, uničevalna in smrtonosna.

  V sočasnosti smo vsi resnična, samostojna in originalna bitja in ne le deli oziroma inkarnacije nekih drugih bitij. V resnici smo vsi Čudovita Bitja Čistega Zavedanja, Ljubezni in Modrosti, enakovredni, enakopravni in suvereni.

  2. Namera.

  Obstoj je nenameren in Ves že obstaja, zato kot celota nima nobene namere, načrta ter želje in potrebe, da bi šele kaj naredil.

  Zaradi omejenega zavedanja imamo le občutek, da nečesa še ni, da to želimo in potrebujemo in da moramo to šele narediti.
  Obstoj kot celota nima nobene namere, vse namere so naše in so le izrazi omejenega zavedanja in nepoznavanja celote.

  Kot sem že napisal, če bi vedeli, da v prihodnosti nekaj že imamo, si tega ne bi želeli. Morda bi se veselili, da bomo to doživeli, a želja po tem ne bi bila več potrebna.

  V vsakem primeru je Namera zelo koristen pojem, saj prebujajočega se spodbudi, da deluje zavedno in namerno in da svoje vedenje usmerja od zapravljanja časa za blodnje o samem sebi, objektov in objektnih odnosov z drugim, h končnemu cilju v tem delu življenja, to je k spremembi v svetlobno bitje.

  Z razvojem postane njegova osebna namera neomajna. Zanima ga samo ascencija in nič drugega. Seveda še športa, gleda tv serije in je sladoled, vendar so tudi te aktivnosti del njegove poti v svetlobno bitje:)

  »Nič drugega« tako pomeni osebna Pomembnost in Ubogost, ki ju je skupaj z vsemi delnimi osebnostmi oziroma lažnimi jazi, ali po domače egom, in z njihovimi škodljivimi vedenji z veseljem opustil.

  Naj omenim še idejo, da Namera drži Vse skupaj kot neka Sila oziroma Univerzalno Lepilo. To ni res.

  Del Obstoja kot Vsega, kar je, je Absolutno Zavedanje. To ne »drži« ničesar skupaj, saj se samo Zaveda Vsega, kar je.

  Drugi del Obstoja, Energija, je le skupna masa vse energije, ki obstaja, in sama po sebi ni bitje, ki bi karkoli načrtovalo, nameravalo in ustvarjalo, kaj šele »držalo«.

  Trditev, da Namera drži vse skupaj, ne drži:)

  Naj na koncu samo še pojasnim, kaj pomeni namera:), saj se pogosto zgodi, da se pogovarjamo o stvareh, za katere mislimo, da pomenijo različne stvari.

  Pomen izraza namera lepo izraža izraz »nameravati« oziroma »nameriti se« nekam ali na nekaj, da bi nekaj naredili. »Jutri nameravam iti na morje.«

  Nameravati pomeni, da smo se že odločili, da bomo nekaj naredili in da smo zdaj nekje pred začetkom, med ali pred koncem dejavnosti.

  3. Kreatorsko Absorbcijski Karmičarski sistem

  Tolteški mit o Orlu je le variacija Kreatorskega mita o nekem Kreatorju, Stvarniku, ki naj bi ustvaril Vse iz Nič.

  Don Juan pravi, da Orel izvira iz izvora nepredstavljive velikosti ali po domače Vira (po angleško Source ali Creator). Kreator naj bi bil Stvarnik Vsega, kar je, Univerzuma. Po ustvarjenju Vsega naj bi se razdelil na posamezne bogove, Orle, ki vladajo posameznim vesoljem.

  Don Juan ne omeni karmične organizacije niti absorbcije niti neposredno inkarniranja. Reče le, da Orel daje življenja vsem živim bitjem in jih po koncu življenj zaužije skupaj z njihovimi izkušnjami, ki so njegova hrana.

  Ali bitja ob tem ohranijo individualno identiteto ter ali jih potem znova pošlje v življenja, ni jasno. Zelo jasno in znano pa je, vsaj meni, kako deluje Karmičarska organizacija in inkarniranje.

  Orel naj bi po ascenciji dovolil brezmadežnim bojevnikom, ki so se spremenili v svetlobna bitja, da odpotujejo mimo njega v svobodo Neznanega. To bi pomenilo, da bi zapustili to vesolje in odleteli v drugo vesolje, kjer bi jih pričakal drug Orel:)

  Ali odletijo v prazen prostor med vesolji. Ne glede na možnosti, sem izvedel, da so Don Juan in njegovi po Velikem Letu še vedno v istem vesolju istega Orla! V našem, seveda.

  Glede na Emino izjavo glede imena osončja in planeta, na katerem živi Don Juan in njegovi (več v nadaljevanju), predvidevam, da so postali bitja 5., 6. ali 7. dimenzije. Višje dimenzionalna bitja ne živijo več na materialnih planetih, temveč v energijskih poljih brez kakršnihkoli objektov, sonc in planetov.

  Don Juan in ekipa so se lahko na Zemlji spremenili iz fizičnih bitij v svetlobna, odleteli v drugo osončje in se tam znova oblikovali v človeške oblike, le da imajo svetlobna telesa. Če so postali bitja 7. dimenzije, pa lahko že večji del časa preživijo kot neoblikovana svetlobna bitja.

  To seveda pomeni, da v vsakem primeru še vedno živijo v Orlovem vesolju po njihovi razlagi oziroma v Kreatorsko Absorbcijskem Karmičarskem sistemu po moji razlagi. Še vedno bi jih lahko višja bitja nasilno inkarnirala in tudi absorbirala.

  Čeprav je Mit o Kreatorju navadna laž, bitja v zaostalih vesoljih, kot je naše, živijo po njemu. V našem vesolju res obstaja neko bitje oziroma par, moški in ženska, ki res mislita, da sta onadva ustvarila to vesolje iz Nič. Mislita tudi, da sta se razdelila na druga bitja, ki so se delila naprej. Nekatera med temi, predvsem nižjimi bitji, se inkarnirajo v še nižja bitja in tako naprej, vse do nas.

  Vsi ti delitelji in deljenci res mislijo, da se stvari dogajajo zaporedno, ena za drugo, naprej, in da se bodo stvari nekega dne zavrtele nazaj na začetek.

  Verjetno ste slišali za izraz Božji dih, pri katerem t.i. bog najprej izdihne in se pojavi celo stvarstvo, po nekem času, ko vidi, kaj je izdihnil, pa vse skupaj znova vdihne vase in vse izgine. In tako diha in diha:) Not in ven.

  Zaostala bitja iz višjih dimenzij iz našega vesolja res mislijo, da se stvari tako odvijajo in da bodo nekega dne višji absorbirali nižje. Najvišji bitji, t.i. bog in boginja, pa bosta na koncu absorbirala vse in ostala sama. Le za nekaj časa, seveda, saj bodo potem, po tem istem mitu, višjih bogovi absorbirali tudi njiju dva:)

  To nasilno absorbiranje nižjih oziroma »združevanje« z višjimi oziroma najvišjim bitjem v vesolju imenujejo »eno z bogom«:) V resnici to pomeni smrt z bogom, saj vsi, ki so absorbirani, izginejo brez sledu.

  Zakaj je ta mit za nas življenjsko pomemben? Zato, ker živimo v tem lažnem Kreatorsko Absorbcijskem Karmičarskem sistemu, ki za nas, po domače povedano, pomeni smrt. In to dokončno in večno.

  Kaj moramo narediti, da preživimo, si preberite v moji knjigi »Pismih Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu«.

  Letači, ki jih omenja Don Juan, so del Karmičarske organizacije. Osebno sem večkrat videl dve vrsti, eni so čisto črni, in veliki od približno pol metra do 10 in več metrov preko kril.

  Drugi so manjši, približno 15 krat 15 cm, 1 cm debeli, kožne barve, imenujejo se Aztefkijani.
  Oboji so skupaj z drugimi nečloveškimi vrstami, paraziti in vampirji, reptili, kačjeglavci, vešami in hibridi dejanski lastniki in Gospodarji Karmičarske organizacije.

  To je Zla organizacija, ki se predstavlja kot lažna šola za osebno rast, v resnici pa gre za organizirano in sistematično mučenje ljudi in živali za proizvodnjo negativne energije, ki izvira iz človeškega in živalskega trpljenja. S to negativno energijo se hranijo Gospodarji Zla.
  Orel požre vse, Zla bitja zanima samo negativni del menuja:)

  Glavna metoda za mučenje ljudi je prisilno inkarniranje v fizična telesa na nižje planete, na katerih so največje omejitve, revščina, nasilje, bolezni, bolečine, poškodbe, trpljenje in smrti.
  Se nadaljuje.

  To je odlomek iz knjige Kje sta Don Juan in Carlos Castaneda? Dobite jo brezplačno, ko se naročite na e-novice za osebno, partnersko in družinsko prebujanje in razvoj.

  Privoščite si jo na strani https://www.pismapalkijem.si/brezplacna-knjiga/

  Dobrodošli.

  Vse najboljše za vse.

  Seno

  Senad Dizdarević je avtor serije knjig Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu. 1. knjigo si lahko sposodite ali kupite na https://www.biblos.si/isbn/9789612901981, 2. del pa na: https://www.biblos.si/isbn/9789619483305

    
   
  | More
  Sorodne povezave
 • https://www.pismapalkij...
 • https://www.biblos.si/i...
 • https://www.biblos.si/i...
 • Več od avtorja SENAD
 • Več s področja * Osebna rast in odnosi

 • Dodatne možnosti
 • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
 • Za tisk prijazna stran
 • Slabovidnim prijazna stran

 • Trackback

  Trackback URL for this entry: http://www.pozitivke.net/trackback.php/20191110173755789

  No trackback comments for this entry.
  Zakaj je Kreatorsko Absorbcijski Karmični sistem za nas smrtonosen? In brezplačna knjiga | 0 komentarjev. | Nov uporabnik
   

  Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Avtorji spletne strani na komentarje obiskovalcev nimamo nobenega vpliva.


  Na vrh (začetne) strani
   Copyright © 2020 www.pozitivke.net
   Vsa naša koda pripada vam.
  Powered By GeekLog 
  Page created in 1,64 seconds