NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 SVET POEZIJE  

Klikni sliko za vstop v svet poezije.


 Aktualno  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

ponedeljek 25-jan
 • Naša gostja - Bojana Košnik Čuk

 • torek 26-jan
 • Srečanja: Vesna Milek

 • petek 29-jan
 • Angleški bralno-debatni krožek

 • torek 02-feb
 • Ko je bila Ljubljana središče svetovne politike

 • sreda 03-feb
 • SOS 3: Ponovno prebujenje

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu


  28. december 2012 – Mogočna posredovanja iz območja luči za zemljo   
  torek, 25. december 2012 @ 15:20 CET
  Uporabnik: JAZ SEM

  * Duhovna rast

  28. december 2012
  – MOGOČNA POSREDOVANJA IZ OBMOČJA LUČI ZA ZEMLJO
  V petek 28. decembra 2012 bodo mogočna Vnebovzeta Bitja sprostila naslednja posredovanja Pomoči Luči za Zemljo:

  1.
  Ponovno aktiviranje 33 Kristalnih Soban v Himalaji

  (to je sporočila Boginja Himalaja novembra 2012 na Ascended Heart Conclave, Radiant Rose Academy)
  Določeni Vnebovzeti Mojstri so že tisočletja prisotni v fizičnem območju Zemlje. To so Bogovi in Boginje Zemlje, Narave, Gora, kot npr.: Bog in Boginja Himalaja, Meru, Tabor, Bog Narave, Neptun, Virgo (Gaja), Aries, Thor, Oromasisi in Diana (Princ in Princesa ognjenega elementa) …
  Oni med drugim skrbijo za 33 Kristalnih Soban v skrivni himalajski dolini, v katerih so mogočni energijski naboji, ki so namenjeni, da služijo planetu. Ti Mojstri so večino teh Soban izklopili že pred tisočletji, zaradi prevelike uničevalnosti človeštva. Mojstri so videli, da je nevarno za celoten planet, če pustijo vse Kristalne Sobane dejavne, ker bi ta Energija bila zlorabljena od ljudi za  uničevalnosti. Tega Mojstri niso smeli dopustiti in so izklopili skoraj 70% dejavnosti teh Soban.
  Zdaj, z odprtjem 7. Zlate Dobe, bodo Vnebovzeti Mojstri spet aktivirali te Kristalne Sobane v skrivni himalajski dolini, da s pošiljajo svoje Energije Svetlobe po vsej Zemlji. To se bo zgodilo 28. decembra 2012. To bo podprto z mogočnim izlivom Kozmične Ljubezni Boginje Venere in drugim mogočnih Mojstrskih Bitij z Venere v to dolino.
  Zahvaljujemo se za to in sprejmemo.

  2.
  Predaja služenja
  letnega Vnebovzetega Mojstrskega Pokroviteljstva za Zemljo

  BOGINJA VENERA bo kot posebna Vnebovzeta Mojstrska Pokroviteljica za Zemljo v letu 2012 to Božansko služenje predal BOŽANSKI MATERI AKAŠI, ki bo s tega položaj služenja še dodatno služila Zemlji v letu 2013. Njena Prisotnost bo v letu 2013 še mnogo bolj občutena. kot je bila do zdaj.
  Vidimo, da sta ključni leti 2012 in 2013 (ko Zemlja vstopa v 7. Zlato Dobo) pod pokroviteljstvom dveh najmogočnejših Bitij Božanske Ljubezni : Boginje Venere (2012) in Božanske Matere Akaša iz Velikega Središčnega Sonca (2013). Zemlja in človeštvo potrebujeta LJUBEZEN, LJUBEZEN in še LJUBEZEN…
  Boginja Venera bo še vedno v vsej polnosti dejavna za pomoč Zemlji in človeštvu. (glej: Kozmična Ljubezen z Venere na Zemljo - http://www.jazsem.net/akasha-2/mogocen-izliv-vrhovne-kozmicne-ljubezni-z-venere-na-zemljo/ )
  Obdobje 2012-2015 leta je zelo pomembno obdobje. Vnebovzeti Mojstri nam zagotavljajo v tem obdobju brezmejno Pomoč za naš dvig v Vstajenje oz. 5D. Sprejmemo!

  3.
  Božanska Mati Akaša
  okrepi Svojo Prisotnost in Ljubezen po vsej Zemlji

  (to je sporočila Akaša novembra 2012 na Ascended Heart Conclave, Radiant Rose Academy)
  Mati Akaša je dejala, da bo 28. dec., takoj ko prevzame ta položaj – takoj odposlala Odredbo, da se njena Prisotnost in Ljubezen okrepi v vseh ljudeh in po vsej Zemlji.
  S tem bodo mnogi, ki že nekaj časa redno vsak dan uporabljajo Odredbe Vijoličnega Plamena (vsaj 1x do 2x po 15 min. na dan)  in v svojem srcu iskreno kličejo Božansko Mati ter ji pošiljajo Ljubezen, dvignjeni z nivoja VIJOLIČNIH DUŠ v SIJOČE ROŽNATE DUŠE. To pomeni, da bodo poleg dejavne Prisotnosti Božanskega Očiščevalnega Plamena postali tudi dejavna Prisotnost Božanske Matere in njene Ljubezni na Zemlji.
  (Odredbe za Vijolični Plamen dobite na ·http://www.jazsem.net/odredbe-jaz-sem/vijolicni-plamen-2/·http://www.jazsem.net/knjige/knjige-mojstri-in-sedem-zarkov/7-zarek-vijolicni/ ·http://www.jazsem.net/knjige/pot-v-svobodo/)
  Božanska Mati Akaša pravi, da bo vsak, ki se bo z vso Ljubeznijo obračal k Njej, občutil, kako hitro napreduje na svoji duhovni poti.
  Uporabite ta dan čim več naslednjo Odredbo, uporabite jo vsak dan:

  ~♥~
  Mati Akaša, ljubim Te! (3x)
  Mati Akaša, blagoslavljam Te!(3x)
  Mati Akaša, častim Te! (3x)
  Mati Akaša, zahvaljujem se Ti!(3x)
  za Tvojo Prisotnost in Ljubezen z menoj
  vedno in vedno in vedno!

  ~♥~
  Božanska Mati se vrača na Zemljo

  V današnjem času se Božanska Mati spet izraža na planetarnem nivoju. Išče svoje otroke in jih želi ozdraviti od vseh bremen. Kultura Matere je bila kultura Zlate dobe v Lemuriji in na Atlantidi.
  Po Atlantidi je Mati zakrila Svoj obraz in Njeno ime se ni smelo več izgovarjati vse do določenega kozmičnega trenutka. Izražala se je le delno. Stari svet jo je zavrgel a novi svet začenja spet zaznavati Njeno sijočo Podobo.
  Eno od imen Božanske Matere je Akaša. To je izraz in dejavna Prisotnost Božanske Matere iz Velikega Središčnega Sonca našega Univerzuma. 

  Prihajam, da obnovim Materin Plamen na Zemlji v vas
  Božanska Mati

  »JAZ SEM vsepovsod in nikjer. Pridite in Me najdite. JAZ SEM Svetloba Matere, ki sije skozi valovite oblake, se skriva in kuka skozi drevesa ter poje v pesmi ptic.
  JAZ SEM v vaših najljubših sanjah in v vašem najvišjem namenu. In JAZ SEM z vami, ko se prebijate skozi pepel preteklosti, ki vam ne nudi ničesar več, nobenega udobja in topline. Ker to prejmete, ko sežete k Mojemu Srcu, ko kot orel radostno poletite v višave, v vedno nove dele svojega Božanskega Jaza. To je Bog (večno udobje in središče vašega življenja), ki vedno sega naprej, se razvija in pospešuje.
  Prihajam, da obnovim Materin Plamen na Zemlji v vas.«

  »Pridi hitro, najdražja Mati, da za vekomaj osvobodiš naše duše od ujetosti v čutno uživanje, iluzijo časa in prostora ter od oskrunjevalca Tvoje utelešene Besede v naših dušah! Pridi blagoslovljena Mati, pridi.« (Serapis Bey)

  Vrnitev Božanske Matere
  Gautama Buda

  »Svetniki in Bodhisattve potrpežljivo čakajo prihod Matere, da prinese celost Božanstva v izraz. V Ognjeni Vrtinec v svojem srcu položijo vse energije, ki so potrebne očiščenja, medtem ko vztrajajo v vsem, kar zahteva Božanski Zakon za izpolnitev obljube prihoda Matere.
  Stecite Ji naproti in Jo pozdravite. Posujte Ji pot z rožami za dobrodošlico. Glejte, kako majhni otroci nabirajo rože za Njen prihod. Poslušajte, kako pojejo, ko delajo šopke predanosti Materi:

  ~♥~
  Mati, ljuba Mati,
  ljubim Te zares.
  Hvala Nebesom,
  da Te nam je podarilo.
  Tvoja smejoča Prisotnost,
  ki se spušča z Višav,
  je ljubka podoba
  Angela Ljubezni.
  ~
  Pogumen bom
  v zastrašujočih preizkušnjah.
  Kako lahko kdajkoli zaidem,
  ko si mi Ti tako blizu?
  Mati, o Mati,
  naj Tvoja Svetloba sije!
  Pridi in nas blagoslovi s Srečo
  o Božanski Angel.
  Na Tvoj Klic se ti ves predam –
  moje življenje je Tvoje.

  Stecite, da pozdravite Mati, ki prihaja po poti. Glejte Jo v daljavi, kako se spušča z gora, preko hribov in dolin. Prihaja, da zbere Svoje otroke. Prihaja, da sprejme vsakega posebej in vse v Svoj ljubeč objem.
  Mati prihaja brez razlikovanja, da nahrani Svoje otroke. Vsi otroci so zanjo brezmadežni, so dragocene rože Boga Očeta-Matere. In Njena Ljubezen do Boga naredi vsakega otroka, rojenega iz Njenega Srca, rožo v Njenem šopku.
  Ko pozdravljate Mati, Ji poklonite rože, ki ste jih nabrali. Radostna in zadovoljna jih bo vzela v Svoje Srce. Položila jih bo na Oltar Kristusa/Bude kot dar otrok njihovemu Božanskemu Očetu.
  Mati posreduje tok od Očeta v Duhu k Otrokom v materiji ter od Otrok nazaj k Očetu. Ona je posredovalka Njegove velike Modrosti in vrača nazaj k Očetu edinstveno nedolžnost Otrok.
  Imeti in ohranjati Dar Matere je vredno urjenja v potrpežljivosti. Zato potrpežljivo, potrpežljivo kličite za preobrazbo vsega v svojem bitju in svetu, da ji to poklonite v Čistosti.«

  ~♥~
  JAZ SEM polno dejavna Prisotnost in Ljubezen
  Božanske Matere na Zemlji zdaj!

  ~

  AKTUALNO:

  1. jan. 2013 – Vnebovzeti Mojstri in Angeli pošiljajo posebno Pomoč vsem otrokom in mladini na Zemlji za njihovo Zaščito in Prebujenje. Pridružite s svojimi molitvami, odredbami in meditacijami temu namenu in ta dan še posebej pošiljajte Svetlobo in Ljubezen vsem otrokom in mladini v svetu.

  www.akashaonline.com
  www.tsl.org
  www.jazsem.net

  Bog v pozdrav 
  Tomaž Pritekelj

    
   
  | More
  Sorodne povezave
 • http://www.jazsem.net/a...
 • http://www.jazsem.net/o...
 • http://www.jazsem.net/k...
 • http://www.jazsem.net/k...
 • www.akashaonline.com
 • www.tsl.org
 • www.jazsem.net
 • Več od avtorja JAZ SEM
 • Več s področja * Duhovna rast

 • Dodatne možnosti
 • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
 • Za tisk prijazna stran
 • Slabovidnim prijazna stran

 • Trackback

  Trackback URL for this entry: http://www.pozitivke.net/trackback.php/20121225152009423

  No trackback comments for this entry.
  28. december 2012 – Mogočna posredovanja iz območja luči za zemljo | 0 komentarjev. | Nov uporabnik
   

  Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Avtorji spletne strani na komentarje obiskovalcev nimamo nobenega vpliva.


  Na vrh (začetne) strani
   Copyright © 2021 www.pozitivke.net
   Vsa naša koda pripada vam.
  Powered By GeekLog 
  Page created in 2,03 seconds