NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 SVET POEZIJE  

Klikni sliko za vstop v svet poezije.


 Aktualno  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

sreda 07-dec
 • Plečnikova Lectarija

 • četrtek 08-dec
 • Predstavitev knjige Biblija ljubezni 1.

 • sobota 10-dec
 • Praznično dogajanje v Ljubljani

 • sreda 14-dec
 • Božični koncerti festivala Ljubljana

 • nedelja 18-dec
 • Božični koncerti festivala Ljubljana

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu


  Veduna - Cikel intenzivov - Veliki misteriji kirurgije zvoka   
  torek, 14. oktober 2008 @ 19:37 CEST
  Uporabnik: Pozitivke

  Dr. Mira Omerzel – Mirit
  CIKEL INTENZIVOV
  »VELIKI MISTERIJI KIRURGIJE ZVOKA«

  Šamansko obredno potovanje v center galaksije, zemlje in sebe

  z zvokom in modrostmi duhovnih izročil ljudstev sveta

  s kanaliziranjem izvorne življenjske zdravilne energije in transcendentalnim zvokom z glasbili ljudstev sveta - v stiku s Kozmično inteligenco in darovi Mojstrov Učiteljev Univerzuma 

  Veduna intenzivi na temo Veliki Misteriji kirurgije zvoka oziroma na temo šamansko obrednih izročil različnih tradicij preteklosti našega planeta v študijskem letu 2008/2009 prinašajo nadaljnje možnosti za razvozlavanje smisla življenja in vsakodnevnih zagat s kirurgijo zvoka. V sebi nosijo zavedanje naših prednikov o preseganju lastnih zamejitev, težav, neharmoničnosti, nesrečnosti v odnosih, bolezni in siromaštva različnih oblik.

  Nenehno smo na potovanju preobrazbe. V življenju se pravzaprav ves čas učimo šamanskih tehnik prepoznaje, urejanja in vzpostavljanja reda v kaosu. Ko človek razume, sprejme in predano zaživi zemeljsko in kozmično (telesno in duhovno), v sebi uresniči modrega šamana ali modreca, ki vé in zmore potovati skozi čas in prostor, svetove in dimenzije, kozmične, zemeljske in lastne razsežnosti. Intenzivi bodo obogateni z vibracijskimi darovi kozmičnih Mojstrov, poimenovanimi v našem prostoru z imeni staroslovenskih in slovanskih bogov, planetarnimi ali elementarnimi neslišnimi zvoki ali frekvencami, ter z novimi svetlobno zvočnimi kodami za lažji stik. Svetlobno zvočni jezik dimenzij nad tretjo naj bi nas pomagal povezovati z različnimi nivoji bivanja in lastnega večnivojskega bitja ter krepiti devet temeljnih človekovih duhovnih in telesnih moči (o njih več le na tečajih, saj so skrivni ključ Velikih Misterijev). Vsak intenziv je namenjen tudi vzpostavljanju harmonije temeljnih in novo prebujajočih se čaker in etrskih teles.


  Šamansko modrost zmore v sebi prebuditi vsak človek, ko se poveže z zemljo, zvezdami in kozmičnim prostranstvom. (Slikarija tuvanskega umetnika, Kizil)

  CIKEL DEVETIH INTENZIVOV

  Devet iniciacijskih poti ali moči preobrazbe

  I.(Prva dimenzija)
  Dogovori duš in inkarnacijsko potovanje
          
  Duhovno ali šamansko potovanje se pričenja z razumevanjem človekovega in lastnega inkarnacijskega potovanja in dogovora duš. Razvozlavanje ni vedno lahko, vendar nas z magično močjo priteguje v iskanje razumevanja, čemu, zakaj in zakaj prav na takšen način ... Intenziv je namenjen obujanju kozmičnega ognja Galaktičnega centra, Izvornega ali energije izvornega impulza stvarjenja. Intenziv je v simboliki vibracije boga Peruna. Podpirale nas bodo vibracije, ki jih imenujemo Mojstri Oriona.
  Sobota, 18. oktober od 17.00 do 21.30

  ~~~

  II.(Druga dimenzija)
  Sveto trojstvo celičnega spomina in popolnost Izvornega

  Da bi v življenju vzpostavili na vseh nivojih življenja in našega večdimenzionalnega bitja resonanco in harmonijo, moramo začeti pri celičnem spominu in kozmični doktrini odtisov (matric) popolnega. Da bi vzpostavili red v kaosu. Intenziv je v simbolu Zemlje, snovnega telesa in njegovih osnovnih gradnikov (celic) ter božanske vibracije Sventovida. Naš celični spomin bodo razreševale vibracije oz. Mojstri Arkturiusa.
  Sobota, 15. november 17.00 do 21.30
  ~~~

  III.(Tretja dimenzija)
  Življenje in smrt in nesmrtnost

  Življenje in smrt sta le dve polovici istega, celovitega, enovitega. Sprejeti oboje s hvaležnostjo in brez strahu pomeni živeti. Uskladiti principe življenja in smrti pomeni iskati in doseči nesmrtnost ali prebujenje, ki transcendira čas in prostor ter fizične omejitve. Zvočna kirurgija izvorne življenjske energije je pod okriljem planetarne energije Urana in Marsa ter vibracij, ki jih imenujemo Mojstri Kriona,tervsimbolikiboginjeVoloske.
  Sobota, 20. december 17.00 do 21.30
  ~~~

  IV.(Četrta dimenzija)
  Odnosi, moški in ženski princip in androginost
  Svojo zajetost v komplementarni vibraciji moškega in ženskega principa razrešujemo z univerzalnim sočutjem in brezpogojno ljubeznijo ter tolerantnim sprejemanjem drugačnosti. Uskladitev obeh esenc nas postopno vodi v androginost ali poenotenje obeh principov. Poenotenje nam omogoča tudi večji dotok prane ali življenjske moči ter skokovite transformacijske procese. Intenziv je v simboliki planetarnih energij Saturna in Sonca ter božanstva, imenovanega Stribog. Tečaj se dotika predvsem naših čustev. Z nami bodo vibracije Severnice.
  Sobota, 17. januar 17.00 do 21.30
  ~~~

  V.(Peta dimenzija)

  Kozmični zakoni brezpogojne ljubezni duše in univerzalnega sočutja

  Življenje teče po kozmičnih zakonih. Če jih kršimo, imamo težave. Moramo slediti principom brezpogojne ljubezni duše in univerzalnemu sočutju. Pravzaprav nimamo izbire. Če jim ne sledimo, si pridelamo neravnovesje in neuglašenost ali probleme. Intenziv je namenjen razumevanju brezpogojne ljubezni duše in je v simboliki planetarnih energij Venere in sončevega prenašanja informacij iz Izvora ter v simboliki izvorne življenjske energije, ki jo imenujemo prana. Dodeljena mu je frekvenca božanstva Svarožič. Z nami bodo vibracije Mojstrov Plejad.
  Sobota, 21. februar 17.00 do 21.30
  ~~~

  VI.(Šesta dimenzija)
  Življenjske oblike, živalski vodniki, cvetlične mandale in naši nagoni

  V Kozmosu je nešteto življenjskih oblik. Prav tako na Zemlji. Razumeti in sprejeti vse obstoječe pomeni uresničevati kozmični zakon celovitosti in sprejemajočo tolerantnost. Intenziv je namenjen razumevanju in zdravljenju naše misli in mojstrstvu uma ter je v simboliki planetarnih energij Neptuna in Plutona ter božanskih vibracij boga Velesa. Prepustili se bomo delovanju vibracij Vege.
  Sobota, 21. marec 17.00 do 21.30
  ~~~

  VII.(Sedma dimenzija)

  Kozmično galaktična zavest prebujenja, vstajenje in planetarne sanje

  Smisel naših življenj je podrejen skupinski zavesti oz. kozmični ali galaktični zavesti večje celote. Namen našega življenja je podrejen kozmični volji in zemeljskim planetarnim sanjam, ki so sanje Inteligence vesolja. Usklajenost z njimi nam omogoča plavanje s tokom ter harmoniziranje naših življenj v vsakem trenutku. Intenziv bo v znamenju usklajevanja naše volje s kozmično ali božansko voljo, v znamenju vibracij Lune in božanstva, imenovanega Vodan. Na pomoč bomo priklicali energije Kriptona.
  Sobota, 18. april 17.00 do 21.30
  ~~~

  VIII.(Osma dimenzija)
  Kodirani zvok in pozabljeno nemo znanje Univerzuma

  Naša brezmejna zavest ni nikoli izgubila kozmične, galaktične in zemeljske modrosti našega obstoja. V nas tiči kot nemo znanje, ki čaka, da se prebudi. Ko širimo zavest, jo prebujamo iz sna. Nemo znanje nima omejitev in se lahko dotakne česarkoli kjerkoli in kadarkoli. Tako v preteklost kot tudi v prihodnost. Intenziv je namenjen razumevanju kozmične volje in prebujanju speče modrosti v nas. Je v simboliki planetarne energije Jupitra in božanstva obilja - Radogosta. Oboje pa v navezavi z vibracijami  Siriusa.
  Sobota, 16. maj 17.00 do 21.30
  ~~~

  IX.(Deveta dimenzija)
  Veliki Misteriji odkrivanja talentov v sebi in ustvarjanje z univerzalno silo vesolja

  Velike Misterije človekovega šamanskega potovanja zaključujemo z odkrivanjem spečih talentov. Uravnovešeno in prebujeno bitje je ustvarjalec, ki v sebi obuja najrazličnejše sposobnosti in dovoljuje, da skozenj ustvarja univerzalna sila vesolja, usklajena s planetarnimi sanjami, s Kozmično Inteligenco ali voljo, v skladu z brezpogojno ljubeznijo in univerzalnim sočutjem ter kozmičnimi zakoni – vse po dogovoru duše ali usode ter življenjskega namena. Intenziv je namenjen vzpostavljanju popolne predanosti v znamenju planetarnih energij Merkurja, elementa akaše in božanstva Veduna. Na tej zadnji postaji 9-stopenjske transformacijske poti bomo obdarjeni z energijami Mojstrov Galaktičnega centra ali galaktičnega sonca.
  Sobota, 20. junij 17.00 do 21.30
  ~~

  Naročeno mi je bilo, da oživim modrosti starodavnih velikih Misterijev, ki vsebujejo vodila in modrost uresničevanja kozmične in galaktične zavesti, katerih uresničitev je cilj tudi vseh ostalih skrivnostnih znanj naravnih ljudstev sveta usklajenih z zakoni in utripom Univerzuma, to je z osnovnimi principi življenja, Izvorom (izvirnim namenom) samim.

  Naše glavno »kirurško orodje« so vibracije svetlobe, energije in zvoka ter Milost Izvora (Mojstri). Zvok je (po Pitagori) duša Univerzuma. Lahko je slišni ali neslišni, slednji pa notranji ali transcendentalni. Svetloba in zvok različnih frekvenc in vibracij ali nivojev resničnosti sta meddimenzionalno okno v svetove »onkraj«, v bit kreacije in našo lastno dušo, um in čustveno telo. Vibracije, ki jih imenujem Mojstri Učitelji Univerzuma, nam (kanalizirano) podeljujejo darove, podporo in zdravljenje duše


  Sveto trojstvo ali šamanska lestev (axis mundi) v prosvetljenje, harmonijo in obilje. (Muzej Krasnojarsk)

  Cikel predvidenih intenzivov je za pogumne, ki želijo vse bolj zavedajoče potovati skozi spremembe, za tiste, ki razumejo, da je duhovni razvoj smisel življenja, ki vodi človeka do življenjskega cilja, to je do prebuditve v popolno zavedanje (v prebujenje ali kozmično zavest); je za tiste, ki želijo plavati s tokom utripa Univerzuma …

  Prisrčno vabljeni na praznovanje vračanja tradicij ljudstva sveta z glasbili ljudstev sveta in s posredovanjem (medijstvom) darov iz Kozmosa.

  Možno se je sicer udeležiti le posameznih intenzivov, vendar je cikel 9.intenzivov sestavljen tako, da tvori celoto. Namenjeni so razvoju zavesti in ozaveščanju. Logična posledica razumevanja zakonitosti življenja in samouresničevanja je proces samozdravljenja.

  vsako tretjo soboto v mesecu
   od 17.00 do 21.30 ure
  v Biotehniškem izobraževalnem centru Ljubljana, Ižanska cesta 10, Ljubljana

  Prijave na telefon 031 / 748 - 478 po 14.uri

  S seboj prinesite copate, podloge in odeje za sedenje ali ležanje.

  Svetlobno zvočni pozdrav,

  Katedra Veduna

  Ostale informacije o dejavnosti katedre Veduna dobite na www.veduna.si.

    
   
  | More
  Sorodne povezave
 • www.veduna.si
 • Več od avtorja Pozitivke
 • Več s področja * Ekskluzivno in intervjuji

 • Dodatne možnosti
 • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
 • Za tisk prijazna stran
 • Slabovidnim prijazna stran • Na vrh (začetne) strani
   Copyright © 2022 www.pozitivke.net
   Vsa naša koda pripada vam.
  Powered By GeekLog 
  Page created in 1,74 seconds