NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 SVET POEZIJE  

Klikni sliko za vstop v svet poezije.


 Aktualno  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

nedelja 14-apr
 • 54. Veganski pohod za Vsakogar - Porezen (1630 m)
 • Razširjeni vid

 • sreda 17-apr
 • Znanja in veščine za uspešno vodenje prostovoljcev
 • Razstava interspace

 • petek 19-apr
 • Ingmar Bergman: Prizori iz zakonskega življenja

 • sobota 20-apr
 • Plečnikova Lectarija

 • nedelja 21-apr
 • Moja elektrarna by ENERTEC pokal Slovenije v akvatlonu 2024

 • sreda 24-apr
 • Zoh Amba »Bhakti«

 • četrtek 25-apr
 • Tadej Toš: ABRAhmm

 • petek 26-apr
 • VegaFriday v Mariboru

 • sobota 27-apr
 • Začetek sezone na parkovni modelni železnici

 • torek 30-apr
 • Aktualno iz Špricerkres v Malečniku, Parni Valjar / DJ's Brata Fluher

 • nedelja 12-maj
 • Prijave na tradicionalno gorskokolesarsko preizkušnjo MTB Slavnik 12. maja 2024 v Hrpeljah

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu


  Zakon enosti 5. del   
  petek, 17. oktober 2008 @ 21:04 CEST
  Uporabnik: Pozitivke

  Tenčica pozabe in Pot Kaosa ( zmede )

  Tenčica povzroča, da pozabite svojo resnično identiteto in namen. Tenčica pozabe je podaljšek prvega popačenja/modifikacije oz. Svobodne Volje. Tretja gostota je edino mesto pozabljanja. Nujno je, da entiteta v tretji gostoti zavesti pozabi kdo je, zato da lahko delujejo mehanizmi kaosa
  ( zmede ) ali Svobodne Volje na sistem novo individualizirane zavesti.

  Tenčica je pojav časa/ prostora in v metafizičnih nivojih ne obstaja. Brez tenčice um ni ujet v iluzijo časa.

  Q: Zakaj mora utelešeno bitje izgubiti spomin na svoje poslanstvo? Zakaj tega dela ne more opraviti med utelešenji, ko se zaveda, kaj želi narediti?

  RA: Če ne bi bilo priložnosti za nerazumevanje, ne bi bilo nobenih izkušenj. Tenčica oteži in mistificira sporazumevanje med zavestnim in podzavestnim umom.Tenčica razdeli um na zavestni in nezavedni del – je kot pregrada med njima. Tako se zavestnemu delu uma omogoči večja svoboda pri odločanju – izvajanju Svobodne Volje, kajti nezavedni del uma je bolj povezan z Univerzalnim Umom.

  Zakon Kaosa ali zmede postavlja inteligenci RA omejitve, glede tega, katere informacije lahko posredujemo, brez da bi prekršili Zakon Kaosa. Nimamo pravice ali dolžnosti dajati svoje znanje, lahko pa odgovorimo na vprašanja, ki jih vi postavite, če odgovor ne krši zakona Svobodne Volje. Nimamo namena dajati netočnih informacij, čeprav je v njih prisotno nekaj zmede ali popačenj. Želimo izraziti občutek Neskončne Skrivnosti enega Stvarstva in ene Neskončne Inteligence.

  Q: Kako je Galaktična Federacija pošiljala Ljubezen in Svetlobo bitjem z planeta Tiamaat, po tem ko je bil uničen?

  V Federaciji obstajajo planetarne entitete, ki iz svojih planetarnih teles pošiljajo tokove Ljubezni in Svetlobe vsem, ki prosijo. Niso oblika konceptualnih misli, temveč oblika čiste, brezpogojne in nediferencirane Ljubezni. Usmeritev bitij z Tiamata pa je bila takšna, da te pomoči Galaktične Federacije niso zaznavali.

  Q: Mnogo otrok je sposobnih preoblikovati kovinske predmete, kar je sposobnost četrte stopnje zavesti?

  RA: To so utelešena bitja, ki imajo aktivirani dve telesi: telo tretje in telo četrte gostote zavesti . To drugo telo lahko zaznava vibracije četrte gostote zavesti brez popačenj telesa tretje gostote. Pojav teh otrok ne krši zakona Svobone Volje  ali izbire dvojnosti tretje gostote zavesti, ker ko bodo odrasli, se bo močno približal čas prehoda Zemlje v četrto gostoto zavesti, tako da ne bodo vplivali na polarizacijo ljudi. Tudi utelešena bitja iz šeste gostote zavesti padejo v tenčico pozabe, ko se utelesijo v 3.gostoti na Zemlji ( wanderers ). Če bi bili sposobni aktivirati svoja telesa iz višjih gostot zavesti, bi živeli na Zemlji kot Bogovi in bi tako kršili zakon Svobodne Volje in polarizacijo tretje gostote zavesti.

  Q: Kaj je v zvezi s tem pomenil prihod Jezusa?

  Jezus se je ponudil za učitelja ljudem, ki so ga želeli poslušati in še takrat je govoril v prispodobah.

  Q: Ali je bilo Jezusovo izvajanje čudežev kršitev svobodne volje in kako je danes z zdravilci?

  RA: Mi v tem ne vidimo nasprotij. Čudežna dela ne posegajo v svobodno voljo, kajti vsaka priča čudežnega dogodka vidi tisto, kar želi videti. Kršitev svobodne volje je, če zdravilec pripiše učinek zdravljenja sebi in svojim sposobnostim. Zdravilec pa ne posega v zakon svobodne volje, če pravi, da zdravljenje ne prihaja od njega, ampak skozi njega od Boga.

  Misterij Neskončnosti

  Misteriji in neznane lastnosti pojavov, ki vam jih smemo prenesti, so za vas način dojemanja Neskončnosti in vrata za vstop v Zakon Enosti. Globin Inteligenčne Neskončnosti ne moremo opisati z besedami. Ko bitje pride v stik z njo, ponavadi takoj želi prenehati z utelešenjem v tretji dimenziji. Vendar pa ima tudi zelo močno željo, da spoznanja sporoči tudi drugim in jim tako pomaga pri razvoju ( op prev: kot je primer Lord Gautama Buddhe )

  Q.: Ali se Inteligentna Neskončnost s svetlobno hitrostjo širi istočasno iz vseh točk prostora?

  RA: Ta ideja ni točna, tako kot kakršna koli druga ideja o Inteligentni Neskončnosti. Je pa to točno v smislu enega določenega Logosa – Ljubezni ali točk osredotočanja Stvarnika. Nepolarizirana in celovita Inteligentna Neskončnost je misteriozno Bitje, ki ga nikoli ne moremo v celoti spoznati.

  Gostote zavesti

  RA: Višje oktave gostot zavesti bi bile vidne, če se ne bi odločile biti nevidne. Prva gostota zavesti je elementalno-mineralno življenje in druga gostota so rastline in živali. Prva poznana stvar v Stvarstvu je neskončnost.  Neskončnost se je zavedala sama sebe in pričela osredotočati neskončnost v neskončno energijo- Logos ali Ljubezen. To energijo znanstveniki danes imenujejo Zero Point Energija. Energija se premika iz inteligentne neskončnosti kot izlivanje ustvarjalne sile ki ustvarja vzorce, ki so kot hologram prisotni v vsem Univerzumu. Ti vzorci energije nato pričnejo urejati lokalne ritme in energetska polja in s tem ustvarjajo dimenzije in neštete univerzume.

  Pojem gostote zavesti lahko primerjamo s 7 notami v glasbeni lestvici. Je sedem gostot zavesti, vsaka ima sedem podgostot in tako v neskončnost. ( op. to kar RA opisuje so kasneje znanstveniki definirali kot teorijo kaosa) To je fraktalni harmonični univerzum. Za prestop iz ene gostote v naslednjo je potreben določen napor. Te meje lahko preprosto opišemo z barvami v spektru.

  Na planetarnem nivoju vse prične kot kaos neusmerjene energije. Počasi se izoblikuje žarišče samozavedanja. V temo pride Svetloba v skladu z vzorci so- kreatorjev in njihovimi vibracijskimi ritmi in izgradi določeno izkušnjo. Začne se z prvo gostoto zavesti. To je življenje mineralov in vode na planetu, ki se učijo od zavesti elementa ognja in zraka. Spiralna energija ali Svetloba se giblje v ravni črti, ki daje spirali navzgor obrnjeno smer, kar pripelje do naslednje gostote zavesti. Svetloba Ljubezni ima določene lastnosti, med katerimi je spiralna ravna črta, ki je odgovorna za nastanek sončnih sistemov, galaksij in planetov. Ko je Svetloba emitirana, se spiralno giblje v ravnih črtah v vseh smereh in oblikuje kroglo. Tako naj bi bil tudi galaktični disk v resnici obdan s kroglo temne snovi. Hitrost Svetlobe je v vsaki gostoti drugačna. V vsaki dimenziji oblikuje določeno geometrično obliko ( Platonova telesa )

  Energija teče na Zemljo iz določenih magnetnih točk ali vorteksov  geometrične mreže. Zaradi popačenih mislenih vzorcev človeštva in nerazumevanja Zakona Enosti, je planet v neravnovesju. Galaktična Konfederacija je zato za uravnovešanje energij zgradila piramide po vsem planetu. Bile so energetizirane s kristali, ki so ustvarjali ravnovesje znotraj planetarne elektro- magnetne mreže. Danes obsaja le še duh energetskega toka, ki je tekel v Veliko Piramido zato ker je prišlo do spremembe položaja vorteksov v planetarni elektro- magnetni mreži. Ljubezen ki ustvarja Svetlobo, teče na planet skozi vortekse v planetarni elektro magnetni mreži. Ta energija je nato na voljo posameznikom, ki so tako kot planet mreža elektro-magnetnih polj s točkami- vorteksi vstopa ( op čakre ). Pozitivni posamezniki tako lahko postanejo kanali za Svetlobo in Ljubezen, ki jo lahko usmerjajo direktno v planetarno mrežo energetskih žarišč (nexus ).

  Prva gostota je na rdečem žarku in nima potrebne vibracije za pojav zavesti, vendar vsebuje evolutivno gibanje. Vsi elementi, vključno z vodo in minerali so v brezčasnem stanju brez določene oblike. Ko aktivni principi ognja in zraka gorijo in se premikajo, se voda nauči biti morje, jezero ali reka, zemlja pa se nauči imeti obliko, kar skupaj daje pogoje za pojav življenja. Druga gostota zavesti se je na Zemlji razvila iz prve pred 4.6 milijardami let. V tistem času pa se je Venera prešla iz stanja tretje gostote v četrto gostoto zavesti.

  So trije tipi bitij druge gostote zavesti, v katere se spusti duh. To so živali, drevesa in včasih tudi minerali. Včasih kateri kraj na Zemlji postane energetiziran z osebnostjo skozi ljubezen, ki jo prejema in daje v odnosih s tretjo gostoto zavesti. Bitja tretje gostote se pričnejo zavedati inteligentne energije v sebi. To je posledica določenih njihovih  izkušenj in neizogibnega magnetiziranja k realizaciji sebstva. Ljudje lahko razvijajo zavest svojih domačih živali in drugih bitij druge gostote zavesti. To se dogaja tudi v ritualih, ko se personificirajo rasltline, živali ali kraji in se jim pošilja ljubezen.

  Miselne entitete se hranijo s strahom. Nekatere so na astralnih nivojih, druge so pod Zemljo. Četrta in peta gostota delujeta brez potrebe po negativni polariteti. Šesta gostota je Enost, kjer pozitivna polariteta pošilja Ljubezen / Svetlobo vsem . V tej gostoti je služenje samemu sebi zelo težko, zato se mora opustiti negativna polariteta.

  Drevo kot bitje druge gostote je samozadostno. Telo bitja tretje gostote pa je krhko in potrebno je sodelovanje z drugimi bitji. Na ta način se uči lekcija ljubezni. Najhitrešji način učenja je skozi odnose z drugimi, ki so ogledalo vašega jaza. Tretja gostota zavesti ima nešteto nivojev, lahko pa rečemo da ima astralni nivo sedem glavnih nivojev. V njih prebivajo različne mentalno čustvene entitete. Na višjih astralnih nivojih so tudi razsvetljena bitja, ki so se odločila za poučevanje astralnih bitij. Knjige Uranita so tako kanaliziranje neutelešenih astralnih duhov.

  Okoli 46% duš se reinkarnira avtomatično, 54% razvitejših duša pa same izberejo starše in pogoje v katere se utelesijo, ki najbolje ustrezajo učenju. Razvoj poteka, ko je duša utelešena. Ko ni utelešena, je razvoj zelo počasen. Fizično telo je na tretjem rumenem žarku. Da se sistem telesa, uma in duha rahko razvija, uči, spreminja ter manifestira Stvarnika, potrebuje telo za vsak nivo gostote. Telo je tisto, ki omogoča razvoj.

  Za prehod v četrto gostoto zavesti je potrebno zbrati določeno količino Belega Ognja Stvarnika. Višjih gostot zavesti ne moremo opisati z besedami. Četrto gostoto lahko bolje opišemo s tem, kaj ni, kot pa kaj je. Ima višje človeško telo, v katerem je višja gostota zavesti in več življenjske energije. Nima kemičnega telesa kot tri dimenzionalna bitja. Med ljudmi ni neharmonije, če se pojavi bolezen, se hitro pozdravi. Je polna sočutja, ki pa ni uravnovešeno z modrostjo višjih gostot zavesti. Potrebno je jesti hrano, kjer proces prebave uči posameznike potrpežljivosti. V četrti gostoti se oblikuje družbeni spominski kompleks, ki pomaga manj razvitim posameznikom. Ta kolektivna matrica se razvije, ko ima cela družba eno skupno usmeritev. Vse izkušnje in znanje posameznika so na razpolago vsem. Bitje četrte gostote lahko postane vidno, če se osredotoči na dokaj težek vibracijski vzorec tretje gostote. Ta bitja imajo potrebo po zaščiti drugih ljubljenih posameznikov. Ena inkarnacija bitja četrte gostote traja 90.000 let.

  Se nadaljuje

  Prevod: Radmila Čučak

  Kanalizirana knjiga inteligence RA, v starodavnem Egiptu poznane kot Bog RA, skozi medija Carlo Rueckert in Jim Mc Carty-a. Kanalizirane podatke je zapisal leta 1981 doktor fizike Don Elkins.

    
   
  | More
  Sorodne povezave
 • Več od avtorja Pozitivke
 • Več s področja * Duhovna rast

 • Dodatne možnosti
 • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
 • Za tisk prijazna stran
 • Slabovidnim prijazna stran

 • Zakon enosti 5. del | 0 komentarjev. | Nov uporabnik
   

  Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Avtorji spletne strani na komentarje obiskovalcev nimamo nobenega vpliva.


  Na vrh (začetne) strani
   Copyright © 2024 www.pozitivke.net
   Vsa naša koda pripada vam.
  Powered By GeekLog 
  Page created in 7,55 seconds