Bio SepaT    
Bioterapija(bioenergija), Akupresura, Refleksna masaža

 
 domov
 članki o mojem delu 
znanstveno  delo
 rezultati in  anketa
 zanimivo  branje

Bioterapevt Šepat Stjepan   tel 041 726 084   email: stjepan.sepat@zg.htnet.hr

Modra misel  


Dobrodošli!

Moje ime je Stjepan Šepat. Sem bioterapevt in neutrudni raziskovalec »bioenergije«, s katero že več kot 23 let pomagam ljudem z različnimi zdravstvenimi težavami, hkrati pa svoje delo dopolnjujem tudi z izsledki znanstvenih poskusov s sodelovanjem različnih fakultet.

Prve korake v zdravljenje sem naredil, ko sem začutil, da imam te zmožnosti. Da bi se v to prepričal, je bilo neizogibno sodelovati z znanstvenimi institucijami. Ker v tistih časih pri nas ni bilo posluha za takšne zadeve, sem bil prisiljen odpotovati v Nemčijo. Tam sem na Inštitutu za biofiziko v Siegelbachu prvič deloval na žive organizme kot biološke senzorje

in pozitivni rezultati poskusov so mi vlili pogum za naprej.

V vseh teh letih me je obiskalo že veliko ljudi, ki so bili deležni moje pomoči. Svoje dolgoletne izkušnje sem ovrednotil z znanstvenimi poskusi na Inštitutu za mikrobiologijo in imunologijo Medicinske fakultete v Ljubljani, kjer sodelujem z dr. Bratkom Filipičem. V prihodnosti načrtujeva nadaljne raziskave, da bi pojasnila, zakaj transformirane celice podležejo mojim miselnim sporočilom.

Pri zdravljenju z bioterapijo uporabljam roke, da dosežem boljši stik z osebo, ki ji hočem pomagati. Vendar pa sem prepričan, da delujem tudi z informacijo; iz svojih možganov podzavestno pošiljam v možgane človeka, ki je pred mano ali na katerega osredotočim misli, sporočilo, naj storijo tisto, kar morajo, da si bo organizem opomogel. Roke so mi v bistvu le neke vrste pripomoček, da vsadim svoje sporočilo celicam. Toda informacijo iz mojih možganov sprejme tudi voda in to informirano vodo ljudje s pridom uporabljajo že več let za odpravljanje zdravstvenih težav.

Poleg bioterapije pa se ukvarjam tudi z akupresuro in refleksno masažo.

BIOTERAPIJA 

Pri bioterapiji s pozitivno informacijo vplivam na podzavest bolnega in mu spodbudim vse pozitivne (imunske) potenciale , ki med samo terapijo vodijo k ozdravitvi.

AKUPRESURA

Akupresura je presorefleksoterapija (masaža),ki spodbuja mehanoreceptorje s pritiskom v zonah akupunkture. Možno jo je uporabljati kot samostojno terapijo, ali pa v kombinaciji z drugimi terapijami.

REFLEKSNA MASAŽA

Refleksna masaža se izvaja kot samostojna terapija, lahko pa tudi v kombinaciji z drugimi terapijami.

Pri tej terapiji gre za izvajanje posebne masaže stopal.Zdravje je eno,
skrbimo zanj in zase.

Bioterapevt Šepat Stjepan   tel 041 726 084   email: stjepan.sepat@zg.htnet.hr