Sonce
- revija za zdravje, dobro počutje, ekologijo in osebno rast
   Domov   Zdravje   Osebna rast   Dobre novice   Horoskop   Koledar dogodkov

Zaljubljeni v poletje?

Do dobrega počutja z limonino prečiščevalno dieto

V Sloveniji že 20 let!

Dieta z napitkom iz drevesnega sirupa Madal Bal, limoninega soka ter kajenskega popra je v svetu poznana kot LemonDetox Diet ali TheMasterCleanse in nanjo prisegajo številne zvezdnice.

Povprašajte za sirup v lekarni ali trgovini z zdravo prehrano.
več»

Ali obstajajo alternative za kemoterapijo? Ali se lahko preventivno zaščitimo pred rakom?

Zakaj vedo onkologi tako malo o uspešnih načinih zdravljenja raka?...Si lahko pomagamo, ko nam rečejo, da ni nobene pomoči več? Odgovore razkriva knjiga Lotharja Hirneiseja, ki spregovori o čemer se ne govori: prikaže ozadja bolezni in rešitve po naravni poti.
več»

Apartmaji

The Reconnection™ - za resnično nov in dober začetek novega leta...

V začetku novega leta si želimo podariti nekaj posebnega in pustiti za seboj staro…kar je vleklo navzdol ter začeti na novo, sveže, z veseljem za naprej. S ponovno povezavo (The Reconnection™), se ponovno povežete z izvorom in zaživite vse, po čemer že dolgo hrepenite.
več»

Zaljubljeni v poletje?

Koledar z mandalami za leto 2012

Mandala je simbol popolnega ravnovesja. Lahko jo definiramo tudi kot simetričen vzorec, ki se iz svojega središča enakomerno širi v vse smeri, pri čemer vsi, na obodu dodani elementi, vedno postanejo del njene trenutne celote. Z mandalo lahko ponazorimo karkoli - posameznika, družino, podjetje, mesec, leto, vrednoto, ipd.
več»

Imejte izvir žive vode v vašem domu

Alkalna ionizirana živa voda je po lastnostih enaka kot živa voda himalajske doline Hunza, kjer dosegajo prebivalci izredno visoko starost ob odličnem zdravju in vitalnosti. Bogata z bazičnimi minerali in antioksidanti učinkovito odpravlja zakisanost telesa.
več»

Apartmaji

Posebna akcija z brezplačnim zajtrkom v ekološkem apartmajskem naselju Ocepkov gaj

V januarju smo pripravili ob nastanitvi v ekološkem apartmajskem naselju v Termah Topolšica posebno akcijo z brezplačnim zajtrkom, za vse, ki bi želeli svoj dopust preživeti v stiku z naravo. V objemu gozda vas vabijo opartmaji z 99 in 150 m2 površine…
več»

Zaljubljeni v poletje?


Mehka manualna terapija z dr. Kolpakovom

Imate bolečine v vratu ali ramenih? Tudi vi občutite neprijetno mravljinčenje v rokah ali nogah? So bolečine v križu vaš vsakdanjik? Preverite, kako se lahko s pomočjo mehke manualne terapije uspešno znebite bolečin in povečate gibljivost sklepov.
več»

Zavrtimo se z Mariborom – Evropsko prestolnico kulture 2012

Več kot 400 različnih projektov, ki se bodo izvajali v Mariboru in v partnerskih mestih – v Murski Soboti, Novem mestu, na Ptuju, v Slovenj Gradcu in Velenju – sledi temeljnemu cilju pobude EPK: državljanom približati bogastvo in raznolikost evropskih kultur.
več»Čaji za zimske radosti

Čaj je brezalkoholna pijača, ki vsebuje tein. Je poparek, ki ga pripravimo s prelitjem posušenih listov ali popkov grmov čajevca (Camellia sinensis) z vrelo vodo. Kot dodatek lahko čaj vsebuje tudi druga zelišča, začimbe ali sadne okuse.
več»

Šola Vedske astrologije Djotiš!

S poznavanjem Djotiša dobite orodje, s katerim lahko pogledate v prihodnost in razberete možne posledice vašega preteklega delovanja. V skladu z univerzalnimi zakoni ima vaše življenje v vsakem trenutku svojo smer, ki je kakršna je, zaradi vašega dosedanjega delovanja... več»

Mali vodič po masažah

Masaža velja za najbolj naravno in najstarejšo metodo naravnega zdravljenja. Pozitivnih in blagodejnih učinkov samega dotika je malo morje. Poleg tega da pomirja, daje občutek topline, varnosti in zaupanja... več»

http://www.soncnatrgovina.com/artikel/6479/steklenicka-i-am-eco-lila-0-6-l-bpa-free http://www.soncnatrgovina.com/artikel/6232/biblija-uspesnosti-zbirka-del-jamesa-allena http://www.soncnatrgovina.com/artikel/6757/dobrodosli-figurica-porcelan-willow-tree-26251

ŠČEPEC REŠITVE - zamolčane zdravilne moči začimb - trda vezava

STEKLENIČKA I AM ECO LILA 0,6 L - BPA FREE

BIBLIJA USPEŠNOSTI - Zbirka del Jamesa Allena

DOBRODOŠLI figurica porcelan WILLOW TREE 26251

 

Revijo Sonce ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh www.pozitivke.net, na osnovi telefonske prijave, na podlagi priporočila, sodelovanja v nagradni igri, izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, seminarjih in drugih podobnih dogodkih v organizaciji www.pozitivke.net in Društvo Sonce.

Če Sončne pošte ne želite več prejemati, kliknite na info@pozitivke.net in napišite Odjava iz Sončne pošte.
Preden natisnete Sončno pošto, pomislite ali print res potrebujete in tako ohranite okolje.