Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/kozmicne_Iniciacije_Mira_Omerzel_Mirit
Kozmične iniciacije

petek, 7. december 2007 @ 16:40 CET

Uporabnik: Pozitivke

KOZMIČNE INICIACIJE - dr. Mira Omerzel Mirit

KOZMIČNE INICIACIJE (IX in 2 pripravljalni) Mojstrov/Mojstric Učiteljev Univerzuma; kot pomoč v duhovnem razvoju nam v novem tisočletju intenzivnih sprememb prinašajo darove (v obliki visokofrekvenčnega neslišnega notranjega zvoka), ki jih človeštvo v teh intenzivnih transformacijskih trenutkih najbolj potrebuje: za čiščenje ran, odpravljanje brezupa, strahu, travmatičnega celičnega spomina in v podzavest potisnjenih čustev, za odpiranje srčne čakre, rast sočutja, aktiviranje pozornosti duše.

Podarjajo blagoslove upanja, pomoč pri integriranju materialnega in duhovnega v enovito celostnost, prebujajo zatirani ženski (kozmični - Šakti) princip, radost in veselje, da se v nas razvije t.i. Kozmična zavest, Kristusova ali Budina zavest, Šivina, Vakantankina zavest ali zavest brezpogojne ljubezni duše...

PRIČETEK NOVEGA CIKLA KOZMIČNIH INICIJACIJ

PRVA PRIPRAVLJALNA INICIACIJA
… kozmične in galaktične iniciacije nam nudijo podporo z darovi (z vibracijami/frekvencami/neslišnim notranjim zvokom), ki jih vsak posameznik najbolj potrebuje; tako pomagajo razvoju naše zavesti in duhovnemu bujenju človeštva ter nas pripravljajo na čas hitrih sprememb novega tisočletja – od trenutka iniciacije pa do konca življenja tako sodelujejo pri našem duhovnem razvoju in zaščiti; najprej pa moramo skozi dve pripravljalni iniciaciji, v katerih se pripravljajo naša duhovna (etrska) telesa za sprejem zelo visokih frekvenc sledečih kozmičnih iniciacij: Mojstrov Arkturiusa, Severnice, Plejad, Vege, Betelgeze (Orion), Rigla (Orion), Siriusa, Kriptona in Kriona. Ne glede na to, kako razvita je naša zavest, vedno dobimo unikatni dar, ki nas popelje še naprej v razvoju.

Sprejemamo vibracije za čiščenje bolečine, brezupa, strahu, celičnega spomina, vsega slabega in skrbi, s čimer odpiramo srčno čakro. Avtomatično se gradijo in razvijajo t.i. »merkaba« etrska telesa.

Sreda, 12. december od 17.30 do 21.30
~~~

Informacije in prijave na tel. 01/ 36 44 363 , Mira Omerzel – Mirit

Vse informacije o Katedri Veduna sedaj tudi na spletni strani www.veduna.si

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/kozmicne_Iniciacije_Mira_Omerzel_MiritDomov
Powered By GeekLog