Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Zenske-Skrivnosti-Moz-Zena-Odnosi
Skrivnosti, ki jih možu ne povemo

ponedeljek, 15. maj 2017 @ 05:02 CEST

Uporabnik: Pozitivke

Spoznajte skrivnosti, ki jih nobena ženska ne bi smela razkriti svojo slabši polovici.

Vsem je pregovor molk je zlato še kako poznan. Obstajajo nekatere stvari, ki jih ženske ne bi smele razkriti niti svojemu možu ali partnerju. Morda bi se narobe razumelo, vendar z zamolčanjem ni nič narobe. 

Stvari, ki bi jih morale zadržati samo zase, so:

Skrivnost o mami (njegovi in vaši)

To je ena od tistih skrivnosti, ki je dobra za oba. Nobene koristi ne bo, če mu boste povedali, da se z njegovo mamo ne razumete ali mu razkrijete kakšno skrivnost o svoji materi. To zagotovo ne bo dobro za vajino zvezo.

Skrivnost o prijateljici

Če vam je prijateljica zaupala skrivnost in prosila, da o njej ne govorite nikomur, to velja spoštovati. Najverjetneje bi storile enako, če bi vas mož prosil, da njegovo skrivnost obdržite zase.

Skrivnost o spogledovanju

Zagotovo se vam je že kdaj zgodilo, da ste s prijateljico uživali v klepetu ob kavici, ko vas je izza sosednje mize opazoval privlačen moški in se z vami spogledoval. Če ste mu naklonjenost vračali, to še ne pomeni, da ste naredili veliko napako. Občasno koketiranje ne bo prav nič škodilo partnerjema v zvezi. Vendar le, če ostane samo pri nasmehu.

Skrivnost o nakupu

Privoščile ste si nove čevlje, ki so bili zelo dragi. Če ste zanje porabile svoj denar ali denar, ki ste ga privarčevale, potem ni nobene potrebe, da vaš moški izve, koliko ste zanje odštele. Če pa ste denar vzele z vajinega skupnega računa, je bolje, da priznate, za kaj ste ga porabile.

Skrivnost o bivšem

Če ste s svojim nekdanjim fantom v prijateljskih odnosih, zna to sedanjega motiti. Če si z nekdanjim po Facebooku izmenjate nekaj vrstic, to še ni tako grozno, da bi o tem govorili svojemu sedanjemu izbrancu. Če pa se nameravate z nekdanjim dobiti na kavi, je dobro biti iskren in položiti karte na mizo.

Skrivnost o vohunjenju

Če ste sedle za njegov računalnik in izbrskale, kaj vse je gledal in prebiral na spletu, ni treba, da mu svoje dejanje priznate. Če je prebiral o slavnih osebah, to zagotovo ne bo vplivalo na vajin odnos, še pišejo na zurnal24.si.

Vir: www.zurnal24.si

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Zenske-Skrivnosti-Moz-Zena-OdnosiDomov
Powered By GeekLog