Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Zdravje-Pocutje-mil-Cou-Sugestija
Nekaj besed o delu gospoda Émila Couéja (Samozdravljenje z avtosugestijo)

sreda, 17. oktober 2018 @ 05:02 CEST

Uporabnik: spletna ptica

Vsak dan iz okolja in od nas samih prejmemo na tisoče sugestij in avtosugestij, ki pa so lahko dobre ali slabe, delujejo dobro na naše zdravje, počutje in celotno življenje ali pa slabo, vse to pa potem določa našo usodo. Na srečo je torej enak način kot tarnanje nad težavami našemu dojemljivemu notranjemu podzavestnemu jazu mogoče zašepetati tudi predstave našega zdravja, tj. zavestno uporabljati sugestijo in spremeniti pot, po kateri želimo iti; potem to postane avtosugestija.

Že sveti Tomaž je dejal, da je vsaka predstava, ki si jo je izmislil človeški um, ukaz, ki ga človekov organizem uboga. Dodal je še, da lahko s tem bolezen povzroči ali pa ozdravi. Na nas je torej, da vzamemo uzde svojega življenja v svoje roke in postanemo mojstri najbolj čudovitega instrumenta, ki si ga je mogoče zamisliti – avtosugestije. Le uporabiti je treba moč domišljije in ne moči volje, kajti v boju med obema domišljija vedno zmaga.

Avtor g. Coue nam v knjigi predstavi svojo metodo avtosugestije, ki je tako preprosta, da jo lahko uporabi vsakdo. Sam je z njo pomagal na tisoče ljudem in jih jo naučil uporabljati. Ti ljudje so potem popolnoma ozdraveli ali pa odpravili vsaj simptome svojih bolezni. Poleg tega so pogosto odpravili še tiste težave, na katere so prej že skorajda pozabili, da jih imajo. Navaja tudi bolezni, ki jih je mogoče pozdraviti. Po svetu deluje veliko inštitutov, kjer ljudem pomagajo z metodo zavestne avtosugestije.

"Vsak dan v vseh pogledih postajam vse boljši in boljši."

"V boju med domišljijo in voljo domišljija vedno zmaga."

Vir: Moja metoda - samozdravljenje z avtosugestijo (Émile Coué)

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Zdravje-Pocutje-mil-Cou-SugestijaDomov
Powered By GeekLog