Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Vilinske-Mandale-Orodje-Preobrazbe
Letiš ciljem naproti

torek, 16. maj 2017 @ 05:02 CEST

Uporabnik: Sonce

Piše: Taja Vetrovec v novih Misterijih www.misteriji.si

ASH vilinske mandale so močno orodje preobrazbe
»ASH vilinske mandale so močni kozmični simboli z izjemno čisto energijo. S svojimi principi svete geometrije so zelo močna orodja preobrazbe. Vsaka mandala je svet zase in bolj ko je človek prečiščen, hitreje z njihovo pomočjo ustvari želeno. Potem te lahko ASH vilinske mandale podprejo v tvojih namerah in s kvantno hitrostjo usmerijo na pravo pot.

Tako lahko dobesedno ›letiš‹ zastavljenim ciljem naproti,« pove Žana Vračun, prof. likovne pedagogike in bioresonančna terapevtka, ki je po četrt stoletja učenja strnila svoja znanja in darove iz vesolja v celostno zdravljenje, ki ga je poimenovala ASH (Art Soluna Healing). Del tega so tudi ASH vilinske mandale.

Kako deluje ASH?
Koraki preobrazbe, ki jih človek lahko naredi skozi Art Soluna Healing, obujajo njemu lastne talente, ki jih lahko uporabi za plemenitenje svojega življenja in okolja, v katerem živi. Če se preveč oklepamo svojih želja, da bi s tem prikrili svoje sence, ne da bi včasih zrahljali prijem in pogledali, kam nas to vodi, se nam lahko zgodi, da dobimo ravno nasprotno od tega, kar želimo. Zato Sol kot Sonce in Luna kot njegov nasprotni pol - Soluna. Ravnovesje!

To je princip povezovanja umetnosti, ženske energije, z znanostjo, moško energijo. To povezovanje omogoča, da vidimo na obe strani in popravimo položaj, ko je treba. Zato, da ne škodujemo sebi in drugim. Pri metodi ASH je pomemben element uspeha upoštevanje etičnih vrednot, sicer ne deluje. Na prvem mestu je poštenost. Najprej do sebe! Vsak zna nekaj, ampak kako bo to nekaj, kar zna, dal naprej? Človek je zdrav in zadovoljen, če dela tudi za višje dobro in ne samo za potrebe svojega ega.

Kako lahko vzdržujemo takšno harmonijo?
Hitrih rešitev ni. Novodobne instant tehnike za osebni razvoj jih sicer ponujajo, ampak dolgoročno to ne deluje, ker ne upoštevajo karmičnih vplivov. Tukaj je potrebno pogledati resnici v oči, drugače se slabih vplivov ne moremo znebiti. Obstajajo tehnike, kako jih omiliti, in tudi na tem področju delamo na ASH delavnicah. Kar nam je namenjeno, pride do nas. Dobro in slabo. Odvisno od tega, kako delujemo. Ob stalni težnji po vzdrževanju visokih vibracij dosežemo harmonijo in blagostanje. Preobrazbo dosežemo z nenehno samodisciplino in vztrajnostjo. Ravno to je bistvo, ki ga metoda ASH vsebuje v svoji osnovi.

Na kakšen način?
Z metodo ASH si pomagamo očistiti programe, ki so v nas zasidrani iz davnine in nam na tak ali drugačen način otežujejo življenje. Gre za dekodiranje družinskih travm, vzorcev, prepričanj iz sedanjega življenja in preteklih inkarnacij. Nujno je, da se soočimo s preteklostjo in s posebnim ritualom prerežemo karmične vezi, ki nas obremenjujejo, vežejo ali kakorkoli slabo vplivajo na nas in našo okolico.

Na delavnicah ASH vodim udeležence tako, da zdravilno univerzalno energijo kanaliziram skozi likovno ustvarjanje, glasbo in ples. Udeleženci ASH delavnic si za ozaveščanje svojih misli, občutkov in želja pomagajo tudi z risanjem simbolov. Tako lahko občutijo svoj ustvarjalni tok in se skozenj izrazijo. O metodi, kako vzpostavimo povezavo s svojo ustvarjalno energijo, bo več povedanega v moji knjigi Moč vilinskih mandal z Art Soluna Healingom.

Kakšno mesto imajo v ASH programu Vilinske mandale?
ASH Vilinske mandale so darežljiv blagoslov z Neba. So izredno subtilne in nežne kot krilca metuljev, hkrati pa so izredno močno energijsko orodje, ki nam lahko pomaga v vsakdanjem življenju. Na voljo so v knjigi, v obeskih in plakatih. Povezane so s Soluna vilinkami, vilinskimi kartami, ki so nastale že leta 2012 s posebnim namenom.

Kakšen je njihov namen?
Karte Soluna vilinke so bile kanalizirane iz sveta vilinskih bitij. Prepletene so s čarobno resnično zgodbo, ki se je odvijala ob moji želji, da poučujem na waldorfski šoli. Pred poletjem sem se prijavila na delovno mesto waldorfske učiteljice in takrat sem začela risati metulje za otroke v mojem razredu. Risala sem jih celo poletje. Jeseni so me obvestili, da nisem sprejeta na delovno mesto waldorfske učiteljice.

Bila sem žalostna in v meditaciji sem poskušala ugotoviti, čemu kljub mojim naj­iskrenejšim namenom nisem dobila priložnosti, da poučujem otroke na waldorf­ski šoli. Odgovor je prišel z razgrnitvijo sličic v paleto vilinskih kart. Moja žalost je dobila nov pomen in transformacijo. Spoznala sem tudi to, kako neizmerno moč ima tisto, kar podarimo iz najčistejših globin svojega srca. Karte so se zložile v nekakšno pahljačo prihodnosti, ki se zdaj iz trenutka v trenutek realizira v smislu pravega namena.

Na kakšen način?
V smislu učenja, kako stopiti v stik s samim sabo, da lahko začutimo te dimenzije, ki vsakega od nas lahko vodijo po naši lastni poti. Komunikacija z vilinskimi bitji je zelo subtilna. Za povezavo z angeli, vilini in devami je potrebno odprto in čisto srce. Dobrohotnost in čisti nameni zasejejo v nas čisto ljubezen, svetlobo in radost. Te sile nas v resnici poganjajo naprej. V tej smeri sta nastali še dve knjigi – Vilinka Soluna se spremeni v metulja in Učitelj zlate dobe ima sočutno srce –, ki sta namenjeni razumevanju življenjskih preobrazb.

Vilinske karte pa so namenjene temu, da z njihovo pomočjo testiramo svoje emocije. Marsikdo tlači v sebi jezo, strah, žalost, nevoščljivost, zavist, ljubosumje. Vsi imamo v sebi cel spekter čustev in prav je, da se tega zavedamo. Tako smo celi in tako lahko vplivamo tudi na tisti slabši del nas, ki se nenehno pojavlja. Negativna čustva nas lahko opozarjajo na korekcije našega vedenja; če tega ne delamo, pa lahko obležijo v nas in povzročajo raznovrstne bolezni. Prek kart jih potegnemo na plano, potem pa lahko z njimi naredimo nekaj pametnega.

Kaj lahko storimo z njimi?
Priporočam zdravilno gibanje. Temu služi tudi Soluna terapevtski ples, ki je del ASH programa. Tudi z ustvarjanjem nasprotnih kvalitet lahko uravnovesimo svoje občutke. V ta namen lahko uporabimo Vilinske mandale. ASH vilinske mandale so nastale s transformacijo metuljev iz kart v čisto geometrijsko zgradbo najrazličnejših form od cvetnih do kristalnih oblik. Vsaka mandala ima svojo geometrično in barvno kombinacijo, vključno z močno kozmično energijsko podporo za krepitev določenega področja v življenju. ASH vilinske mandale je izmerilo več znanih radiestezistov (ga. Antonija Krajnc, g. Vasilij Šimek, g. Vili Poznik) in bili so enotnega mnenja, da so ASH vilinske mandale močni kozmični simboli z izjemno čisto energijo.

Kako delujejo ASH Vilinske mandale?
ASH Vilinske mandale s svojo cvetlično ter kristalno zgradbo višjih vibracij močno delujejo na človekovo energijsko polje. Počutje se z njihovo pomočjo v zelo kratkem času izboljša na kateremkoli življenjskem področju. Uporabljajo se kot talisman v žepu, okoli vratu, v avtu, na steni ali pod kozarcem. Namenjene so vsem nam in so blagoslov iz Kozmosa. Reagirajo v skladu z vibracijo vsakega posameznika. Ohranjanje pozitivne vibracije in namere je zato zelo pomembno. Pri uporabi obeskov svetujem, da se uporabljajo posamično, ker je dotok energije zelo močan.

Pri izboru lahko pomagam s pomočjo vedske astrologije, da posameznik lažje izbere tisto mandalo, ki ga glede na postavitev planetov v njegovi rojstni karti v danem trenutku ali situaciji najbolj energijsko podpira. Tisti, ki že znajo prisluhniti svoji intuiciji, pa bodo najbolje izbrali, če se bodo prepustili svojemu notranjemu glasu in svojo mandalo izbrali po lastnem občutku na spletni strani www.pikicasonca.si.

Taja Vetrovec

ASH Vilinske mandale s svojo cvetlično ter kristalno zgradbo višjih vibracij močno delujejo na človekovo avro.

Metoda ASH nam pomaga pri dekodiranju družinskih travm, vzorcev, prepričanj iz sedanjega življenja in preteklih inkarnacij.

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Vilinske-Mandale-Orodje-PreobrazbeDomov
Powered By GeekLog