Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Varanje-Seks-Dvom
Da, tudi to je varanje

ponedeljek, 5. oktober 2015 @ 05:01 CEST

Uporabnik: Pozitivke

Nezvestoba je lahko tudi kaj drugega, ne samo seks z drugo osebo. Predstavljamo vam pet znakov varanja, ki ne vključujejo seksa.

Ignoriranje partnerja
Tudi, če ignorirate klic ali sporočilo vašega partnerja, je to način varanja. Vašemu izbrancu oziroma izbranki to daje več razloga za dvome. Poleg tega pa jih boli, da se oni vam posvečajo več, kot vi njim.

Odpovedujete zmenke brez razloga
Včasih se zgodi, da odpovemo zmenek ali druženje s partnerjem, ker se nam preprosto ne da biti z njim. Povsem normalno je, da ljudjepotrebujemo čas zase, a če se zmenkom preveč izogibate, pomislite, ali je sploh vredno biti v tej vezi.

Vsa pozornost je na vas
Vaš partner ali partnerica ni z vami samo zato, da bi se vi počutili bolje. Skupaj sta zato, da osrečujeta eden drugega in ne mislita samo nase. Ne bodite egocentrični in pomislite kdaj tudi na to, kaj potrebuje partner.

Ne želite reševati težav
Partnerju dajete prazne obljube, ki jih kasneje ne izpolnite. Govorite tisto, kar morate govoriti samo zato, da se izognete prepiranju? Čas je, da se vprašate, ali ima vaša veza sploh še smisel.

Dajete upanje
Partnerju dovolite, da namesto vas načrtuje vašo/vajino prihodnost, med tem ko imate sami drugačne želje. Ljubljeni osebi ne dajajte lažnih upanj.

Vir: www.zurnal24.si

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Varanje-Seks-DvomDomov
Powered By GeekLog