Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Tehnofan-Lepsa-Koza-Boljse-Pocutje
Rešitev za boljše počutje in lepšo kožo lahko stoji na vaši delovni mizi

sreda, 25. julij 2018 @ 00:01 CEST

Uporabnik: Pozitivke

Rešitev za boljše počutje in lepšo kožo lahko stoji na vaši delovni mizi

Kaj je glavni vir našega zdravja in lepote? Odgovor je preprost, to je voda. Ne samo, da predstavlja več kot 75 % našega telesa, v njej se dogajajo vsi procesi, ki potekajo v našem telesu. Ne zavedamo pa se dovolj, kako pomembnih je teh 75 % našega telesa. Voda je lahko vir sveže in sijoče kože, boljše vitalnosti, poda nam lahko občutno več energije…

Kakšna pa je najboljša voda? To je vodikova voda, ki je ionizirana voda. Težko jo je dobiti skozi dan, ko smo nenehno na poti (v službi, ob opravljanju dnevnih obveznosti …), zato je Qlife linija izdelkov še toliko pomembnejša pridobitev na trgu. Omogoča pridobivanje ionizirane vodikove vode praktično povsod: v pisarni, v  avtomobilu, na dopustu, kjer koli se pač nahajate in ob tem niti ne potrebujete električnega napajanja saj z enim polnjenjem omogoča kar 20 ioniziranj.

Zadostno pitje vode ima mnoge pozitivne učinke

V kolikor pijemo dovolj dobre vode dnevno le-to izboljšuje naše splošno počutje. Zmanjšajo se tudi napadi lakote in nenehna potreba po prigrizkih, zato lahko z bolj rednim pitjem vode tudi pripomorete k lažji izgubi odvečnih kilogramov. Ena izmed hitro opaznih sprememb, pa bo tudi bolj sijoča polt, koža bo pridobila na mladostnem videzu in prožnosti.Qcup iz linije Qlife proizvede ionizirano vodo, ki telo hidrira še uspešneje od klasične vode. Ionizirana voda ima namreč manjše vodne skupke, ki tako mnogo lažje prodirajo v kožo in celice. Svoje telo lahko sedaj oskrbujete z ionizirano vodikovo vodo tako notranje, s pitjem, kot tudi zunanje z razpršilom Qmist, ki je zaradi žepne velikosti lahko dejansko ves čas z vami tudi na poti.

Qcup – najsodobnejši ionizator vode

Qcup je prenosni ionizator vode za uporabo na poti, v službi, telovadnici, šoli. Qcup je lahek, oblikovan tako, da se zlahka prenaša tudi v ženski torbici ali nahrbtniku, dejansko skoraj »sede v malce večji žep«. Izdelan je iz vrhunskih materialov, multifunkcijski in enostaven za vzdrževanje.

Omogoča vam več načinov uporabe: ionizirano vodo bo Qcup ustvarjal v Qcup posodi za vodo ali kar v vaši steklenici z vodo, ki jo enostavno privijete na podstavek. Ionizirano vodo pa boste lahko prav zaradi enostavnosti prenosa Qcup prenosnega ionizatorja, imeli na dosegu roke tudi v avtomobilu.

Več o izdelku lahko preberete na www.qlife.si.Qmist – molekulsko razpršilo za kožo

Qmist je vodni ionizator, ki bo vaši koži pomagal pri obnavljanju in jo poživel. Narejen je na osnovi številnih strokovnih študij in raziskav o uporabi vodikove vode pri negi kože. Klasično vodo preoblikuje v vodo, obogateno z vodikom in vam tako pomaga, da se poslovite od suhe kože, gub ter ohranjate mladosten in svež videz.

Qmist je žepne velikosti, nego kože vam tako omogoča praktično kjerkoli. Potrebujete le navadno vodo, ki jo bo Qmist spremenil v živo ionizirano vodo, katero boste lahko večkrat dnevno razpršili po vašem obrazu in s tem koži podarili več mladostnosti. Ionizirana voda vsebuje manjše vodne skupke od klasične vode, zato lažje prodira v notranjost kože in jo uspešneje vlaži.

Več o izdelku lahko preberete na www.qlife.si.Uradni zastopnik linije Qlife v Sloveniji je podjetje Tehnofan d.o.o., ki se vse od ustanovitve leta 1990 ukvarja s sistemi za zagotavljanje čiste pitne vode v gospodinjstvih, podjetjih in javnih ustanovah. Odlikujejo ga lastni laboratorij, najkakovostnejši materiali in širok izbor produktov za vsestranske profesionalne rešitve za čisto pitno vodo.

Dodatne informacije:

TEHNOFAN d.o.o. Ljubljana


Tel. št.: 01 427 44 76
             041 687 090

prodaja@tehnofan.si


Preberite več o prenosnem ionizatorju Qcup >>

Preberite več o molekulskem razpršilu Qmist >>


 


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Tehnofan-Lepsa-Koza-Boljse-PocutjeDomov
Powered By GeekLog