Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/THC-Smola-THC-Olje-THC-Jantar
Kako sem pričel uživati THC smolo

sreda, 3. april 2019 @ 05:02 CEST

Uporabnik: Pozitivke

Konoplja je vsestranska rastlina, iz katere lahko pridobivamo celo vrsto proizvodov, ki jih uporabljamo v svojem bivanje. V podrobnosti se tukaj ne bom spuščal, saj je o tem že veliko napisanega

Osredotočil se bom na THC smolo ali THC olje, kakor hočete. Nekateri jo imenujejo tudi konopljin jantar.

Kako sem sploh prišel, do tega, da so me začeli zanimati proizvodi iz t.i. indijske konoplje?
Pred več kot devetnajstimi leti so mi diagnosticirali diabetes. Najprej sem se zdravil s tabletami in ko le te niso več pomagale, sem pričel z insulinsko terapijo.

Ker pa kljub merjenju sladkorja in odmerjanju insulina težko dosežemo, da bi bil Krvni sladkor v mejah normale, kajti prevelika nihanja so vedno prisotna, bolezen počasi in vztrajno napreduje.

Tako so se mi v zadnjem času pričeli vedno bolj pojavljati zapleti sladkorne bolezni, predvsem v obliki diabetične nevropatije. To pomeni boleče noge, špikanje v nogah, nemirne noge ko greš spat, itd. In sledilo je predpisovanje raznih tablet, ki blago rečeno, ne pomagajo kaj dosti.
Noči so postajale vedno daljše in boleče, posledično pa dnevi naporni, ker sem imel premalo spanca. In zopet nove in nove tablete.

In sam sem vedno več prebiral in iskal podatke o THC smoli, nakar sem se odločil, da jo nabavim in preizkusim.

Najprej sem občutil po zaužitju THC smole t.i. zadetost. Ampak kar je pomembnejše, začel sem spati. In dlje, ko sem užival THC smolo, manj sem bil "zadet". Zdaj THC smolo redno uživam in moje noči so postale dosti znosnejše. Zdaj spim normalno brez bolečin.

To sem zaupal tudi tudi svoji osebni zdravnici in vsem specialistom, ki jih obiskujem. Večina tega ni sprejela odklonilno.

Na žalost ima zdravstvene težave tudi žena, ki ima fibromialgijo in sklepno revmo. Tudi njene noči so bile zelo hude in v velikih bolečinah.

In tako je pred kakšnim letom tudi ona pričela uživati THC smolo. In tudi njene noči so postale znosnejše in predvsem zdaj lahko spi.

Edini problem pri tem je cena THC smole. Za 1ml ali 1 gram je potrebno odšteti 50-70€. In predvsem je pomembno, da dobiš res kvalitetno THC smolo. Jaz sem imel srečo in jo dobivam od znanca za solidno ceno in vem, da je narejena skrbno, saj jo kuha sam in jo ima v isti posodi zase, kot tudi za ljudi, ki jo od njega dobavljajo.

Za konec se lahko zahvalim in rečem: Hvala konoplja, da obstajaš.

Za dodatne informacije lahko kontaktirate 070 329 833

Igor

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/THC-Smola-THC-Olje-THC-JantarDomov
Powered By GeekLog