Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Stewart-Pearce-Angelski-Zvocni-Zdravilni
Stewart Pearce - Angelski zvočni zdravilni proces + Angeli atlantide

sreda, 3. november 2010 @ 19:05 CET

Uporabnik: Pozitivke

STEWART PEARCE - Angelski zvočni zdravilni proces + Angeli atlantide

Vabimo vas, na izjemno predavanje Stewarta Pearca. Predavanje bo v MARIBORU, LJUBLJANI in NOVEM MESTU.

STEWART PEARCE bo prvič obiskal Slovenijo in imel tri triurne delavnice v Ljubljani, Mariboru in Novem mestu.

Med "Harmonično konvergenco" leta 1987 je bil Stewart deležen božanske transmisije s strani dvanajstih nadangelov. Ta osupljiva bitja svetlobe so mu predala navdihujoče informacije o neverjetnih planetarnih in kozmičnih spremembah, do katerih naj bi prišlo v času vodnarjeve dobe.

Na tej edinstveni delavnici boste prakticirali učinkovite zvočne meditacije in s pomočjo izkušenj tipa um-telo dvigovali svojo zavest. Občutili boste močnejšo povezavo s to angelsko skupnostjo, z vašim osebnim angelom varuhom in odkrili "7 stopnic do nebes" - vodila, po katerih so živeli prebivalci Atlantide, civilizacije, ki je izginila pred 12 000 leti.

Stewart ima izjemne podatke o otoku v Bermudskem trikotniku, kjer vodi eksotičene duhovne vaje za povezovanje z atlantidskimi angeli in kanalizira njihova sporočila in informacije.

ALKIMIJA GLASU je delo, ki ga razvijam od avgusta 1987 naprej, ko sem bil priča edinstvenemu kolektivnemu duhovnemu preobratu, znanemu kot harmonična konvergenca. Takrat je v mojo dušo vstopila navdihujoča sila, zavedel sem se globoke in močne prisotnosti ZVOKA v kozmosu. Zvoka, za katerega sem vedel, da lahko zdravi um in telo, zvoka kot portala, s pomočjo katerega preko duše potujemo v nebeške svetove.

To me je spodbudilo, da sem se domislil dveh stebrov namere, ki bi nudila oporo temlju tega dela. Prvi steber je, da imamo vsi svojo lastno noto (v antiki so to silo poznali pod imenom PER-SONA). Če jo izrazimo, lahko prizmo svojega srca razsvetlimo z dihom svetlobe in tako uglasimo svoje celotno bitje. Drugi steber pa je, da lahko preko sozvočja, harmonije zvoka spodbudimo globoko zdravljenje znotraj vseh štirih teles - fizičnega, čustvenega, mentalnega in duhovnega. To se zgodi s pomočjo nečesa, kar so naši daljni predniki poznai kot TRANSMUTACIJO, ki vpliva na DNA našega celičnega načrta. Poleg tega p v ta steber sodi tudi dejstvo, da je nihanje ZVOKA v samem jedru stvarjenja in da lahko ustvari harmonijo v vsej živeči matrici univerzuma.

Globoko sem prepričan, da zvok kristalizira namero in da nas večina ne živi pesmi svoje duše, ker smo fiksirani na umske vidike svojega življenja.

EDGAR CAYCE je na začetku dvajsetega leta prejšnega stoletja izrekel, da bi bil lahko zvok zdravilo prihodnosti. Nastopilo je enaindvajseto stoletje, zdravljenje z zvokom pa je bilo razaglašeno za močno silo vibracijske medicine, ki očara, navdušuje in dviguje moralo.  V vibracijah našega glasu odmevajo vibracije našega telesa. Če so slednje uglašene, v njih odmevajo vibracije narave in kozmosa." Tako se mi je zapisalo v moji knjigi.

ALKIMIJA GLASU v tem trenutku obstaja v najrazličnejših oblikah dela z zvokom in angeli, ki prebuja novo resničnost za ta modri planet.

Vsak od nas ima glas, ki je v jedru naše človečnosti. Če se za njegovo moč ne zmenimo, lahko izgubimo podlago, na kateri sloni naša identiteta. Poleg tega imamo vsi svojo lastno, edinstveno noto, ki jo najdemo v osrčju fizičnega bitja. Če ne dihamo in če nam ne uspe iz sebe spraviti te celote v njeni polnosti, izgubimo ravnovesje, harmonijo, preplavi nas razočaranje.

PREDAVANJE BO PREVAJANO V SLOVENŠČINO!

Predavatelj: Stewart Pearce

STEWART PEARCE je jasnoviden od rojstva in že 25 let profesionalno izvaja intuitivna svetovanja, Soul riding in psihična zdravljenja. Leta 1987 v Glastonburyu je Stewart srečal 12 nadangelov, ki so mu posredovali tehniko ALKIMIJO GLASU. To je enkraten proces zdravljenja z zvokom, ki je izraz inteligence in sočutja srca in se je prvič pojavilo v Atlantidi in Egiptu. Zvok leži v samem centru kreacije in ga lahko uporabimo za zdravljenje telesa uma in duha.

STEWART PEARCE je vodilni zdravilec z zvokom in jasnovidec, potobljen v sodobno kulturo modrosti. je avtor knjig, »THE ALCHEMY OF VOICE« (ALKEMIJA GLASU) in »THE HEART SPEAKS« (SRCE SPREGOVORI), ki bo kmalu izšla. Stewart je bil dolgoletni učitelj oziroma mojster glasu v gledališču Shakespeare's Globe Theatre, kot alkimist glasu pa vodi mednarodne delavnice in duhovne vaje, ki so povezane s številnimi vidiki svetega glasu. Stewart je mojster vodenja, usposabljal je že številne igralce, direktorje in medijske voditelje, ki so sodelovali v boju za izvedbo olimpijskih iger leta 2012 v Londonu.

Stewart nam pomaga, da prebudimo svojo notranjo moč in svoj glas tako, da postane močan, z dušo prežet izraz, ki plemeniti človeško naravo.

Njegova spletna stran: www.thealchemyofvoice.com

Kdaj, kje, kako?

Med svojim obiskom v Sloveniji bo imel Stewart Pearce obiskal več krajev in sicer

Maribor, Ljubljano in Koper.

15.12.2010 med 18:00 in 21:00 uro v MARIBORU
16.12.2010 med 18:00 in 21:00 uro v LJUBLJANI
17.12.2010 med 18:00 in 21:00 uro v NOVEM MESTU

PREDAVANJE BO PREVAJANO V SLOVENŠČINO!

18.in 19.decembra med 10:00 in 17:00 uro bo v LJUBLJANI dvodnevna dealavnica ALKIMIJA GLASU: Prebujenje in iniciacija. Podrobnosti na povezavi: http://www.svetangelov.com/delavnica.php?delavnicaID=35

Točna lokacija bo znan v sredini novembra. Zato, da bom lahko pravočasno organizirala dovolj velik prostor za izvedbo vseh treh delavnic vas prosim, da se čimprej prijavite, sicer se zna zgoditi, da boste ostali brez sedeža. 

Prispevek za delavnico boste lahko plačali šele ob prihodu na predavanje.  

Cena:?

Prispevek za predavanje je 36 EUR.

Vstopnice bodo v prodaji pred pričetkom predavanja, kljub temu pa so OBVEZNE PREDHODNE PRIJAVE preko spletnega obrazca ali na info@svetangelov.com

Če se boste prijavili direktno na info@svetangelov.com prosim, da navedete svoje ime in naslov, polni naslov, ter mobi številko.

STEWART PEARCE o sebi:

Poklicno sem se začel udejstvovati na začetku 70-ih let 20. stoletja. Izšolal sem se za igralskega pedagoga in se specializiral za poučevanje glasu in gledališke igre. Že od malih nog sem se čutil poklicanega, da izrekam besede vélikih piscev, kot je bil Shakespeare, čigar dela so mi služila za navdih, za portal, preko katerega bi z domišljijo dosegel duha.

William Blake je zapisal:
»Človeška domišljija: odvreči začasno, da se lahko vzpostavi večno.«

Ravno v tistem času so v Veliki Britaniji kot gobe po dežju rasla številna repertoarna gledališča. Naučil sem se, kako lahko kot igralec očaram publiko. Poučeval sem tudi gledališko igro in s tem uresničeval goreč altruizem, ki ga je spodbujala želja po tem, da pomagam drugim, temeljil pa je na privilegijih, ki sem jih bil deležen kot otrok. Sedem let sem prehajal med čarom gledališča in ritualom izobraževanja, potem pa mi je v roke prišla ponudba za delo v poletnem gledališču v ZDA. Ta izkušnja mi je razširila obzorja, z zavesti se je odstrla odeja dremavosti. Takrat sem se začel jasno zavedati medsebojne povezanosti vsega življenja v univerzumu.

V Novi Angliji sem preko več izjemnih srečanj z različnimi pokrajinami, duhovnimi učitelji in transcendentnimi vizijami odkril marsikaj o svojem duhovnem rodu. Ti 'obredi prehoda' so me začeli pripravljati na mojo pot, na moje delo zdravitelja z zvokom, ki se je začelo razgrinjati in zavoljo česa sem začel vse manj časa namenjati igralstvu.

Nadvse so me privlačili sveti nauki ameriških Indijancev. Kako so kot soustvarjalci sobivali z naravo, kako so izkazovali čast utripu zemeljske duše Velike Matere, in svetemu vetru oziroma dihu, ki ga oživlja Veliki Oče na nebu. Izučil sem se za šamana.

Na žalost pa je to obdobje odkrivanja prekinila vest o smrtni bolezni moje drage matere. Nem od žalosti sem se vrnil v Veliko Britanijo in skrbel zanjo še kratek čas, preden je preminila.

Takrat se je pisalo leto 1980. Ko sem spoznal Cicely Berry, sem se začel udejstvovati kot inštruktor za govor in glas. Pod njenim vodstvom sem začel poučevati na »Guildhall School of Speech and Drama« (Fakulteti Guildhall za govor in gledališko igro). Leta 1981 sem postal vodja oddelka za glas na prestižni šoli »Webber Douglas Academy of Dramatic Art« (Akademiji Webbra Douglasa za dramske umetnosti), kjer sem delal do leta 1998. V tistem času sem vse hitreje rastel preko laboratorija učenja in moje lastne vadbe ter se srečeval z glavnimi učitelji iz vse večje kulture modrosti človeških potencialov, pri katerih sem se izpopolnjeval.

Poleg tega sem se tudi vse bolj udejstvoval v gledališki industriji – delal sem v 'Actors Centre', s pomembnejšimi gledališkimi skupinami, recimo z 'Actors Touring Company' in z ansambli v londonskem West Endu.

Leta 1998 so me povabili, naj postanem rezidenčni mojster oz. učitelj glasu v »Shakespeare's Globe Theatre« (Shakespearovo gledališče – Globe Theatre). S projektom so takrat ravno začenjali, umetniški vodja Mark Rylance pa je želel, da igralci govorijo s pristnim glasom, da se besede ljudskih pevcev izgovarjajo uglašeno, iz spoštovanja do oblike in veselja do resnice. To neverjetno izkustvo sem živel deset let, leta 2001 pa sem bil obenem tudi povabljen, da prevzamem vodenje oddelka za glas na takrat pravkar prenovljenem »Drama Centre London« (Londonskem centru za gledališko igro).

Kot učitelj glasu sem imel priložnost potovati po svetu, spodbujati izvajanje mojstrskih tečajev in uriti prvovrstne gledališke ansamble, kot so ‘Classic Stage Ireland’, ‘Chicago Shakespeare Theater’, ‘Long Wharf Theater Connecticut’ in ‘Arts Lab’ v Moskvi.

Skozi moje roke so že šle zvezde zabavne industrije, kot Maria Aitken, Frances Barber, Minnie Driver, Kathryn Hunter, Josie Lawrence, Janet McTeer, Julia Ormond, Vanessa Redgrave, Jonathan Cake, Simon Callow, Jack Davenport, Julian Glover, Ross Kemp in Mark Rylance.

Kot učitelj oziroma mojster prezentacij (www.stewartpearce.com + www.thealchemyofvoice.com) sem imel tudi že priložnost sodelovati s številnimi slavnimi osebnostmi, kot so princesa Diana, Dame Anita Roddick, in vsemi medijskimi voditelji, ki so sodelovali v boju za izvedbo olimpijskih iger leta 2012 v Londonu. Moje stranke prihajajo iz vseh branž, z menoj so že delali uslužbenci podjetij, kot so: ALLEN & OVERY, L’OREAL PARIS, BT, BBC, ITN WORLD NEWS, MCKINSEY & CO, MERRILL LYNCH, GOLDMAN & SACHS, WPP, MOMENTUM PR DUBAI, VIDAL SASSOON, REUTERS, BARCLAYS, BA in MCKENZIE BOSTON.

BISTVO DELA
»Pri delu z igralci me prežema strast, saj jim želim pomagati pri ustvarjanju karseda naravnega izražanja s pomočjo glasu. Sam želim zaslišati glas, v katerim ni niti sledu ovir, glas, ki ga pristno prežemata notranje življenje in duh, glas, ki je zvest instinktu trenutka in ki se ga dotakne organska ustvarjalnost, ki podžge prepričljive misli in besede. V tem je bistvo PERSONE ~ nezamaskiranega glasu, ki se razkrije skozi telo in ki mu lahko popolnoma verjamemo.«

»Vsak od nas ima glas, ki je v jedru naše človečnosti. Če se za njegovo moč ne zmenimo, lahko izgubimo podlago, na kateri sloni naša identiteta. Poleg tega imamo vsi svojo lastno, edinstveno noto, ki jo najdemo v osrčju fizičnega bitja. Če ne dihamo in če nam ne uspe iz sebe spraviti te celote v njeni polnosti, izgubimo ravnovesje, harmonijo, navzame se nas razočaranje.«

PRISTNI GLAS
»Človeštvo je skozi vso zgodovino izražalo naravo sobivanja in bistvo svoje kulture preko ustnih tradicij, preko pripovedovanja zgodb, obrednega čantanja, petja in pogovora. Tako smo pri življenju ohranjali potencialno ustvarjalnost svojega glasu v telesu. Vendar pa znanstveni razvoj v zadnjih treh stoletjih duši moč našega glasu znotraj nas in nas spodbuja, da oddajamo glasove le iz svojega uma.

Naši otroci danes ne poznajo starodavne veličastne literature.  Vizualna kultura igra vse večjo v njihovem življenju, vse manj vedo, kakšni občutki prevevajo človeka ob glasnem branju, ko začuti besede vélikih piscev, ki se stekajo skozi telo. Zato obstaja nevarnost, da izgubimo tradicije naših prednikov, ki so služile kot vodilo tako za posvetne kot za svete glasove.

Pri svojem delu želim osvetliti ustvarjalni potencial besede znotraj govorca in pripomoči k ponovni vzpostavitvi ravnovesja med mislimi, ki se porajajo v glavi, in občutji, ki se pojavljajo v telesu.«

»Naši glasovi nam pripovedujejo zgodbo našega življenja, na njih je osnovana naša psiha, zato nam lahko naš glas dobesedno spremeni življenje.«

The wonderful Marjetka Novak has invited me to facilitate workshops and talks about the ANGELS OF ATLANTIS and THE ALCHEMY OF VOICE in her native country of Slovenia. Marjetka and I met at the MIND BODY SPIRIT FESTIVAL here in London, and we immediately started an illuminated conversation about ANGELS, which has brought the Angels and we to manifest these meetings. What a joy it will be for me to meet the Slovenian people, and I thank Marjetka for this opportunity, from her CENTER SOSPITA REA SILVIA NOVAK.

Stewart Pearce

DVODNEVNA DELAVNICA STEWART PEARCE
http://www.svetangelov.com/delavnica.php?delavnicaID=35


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Stewart-Pearce-Angelski-Zvocni-ZdravilniDomov
Powered By GeekLog