Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Spolnost-Seks-Vprasanja
To so tri najpogostejša vprašanja o spolnosti

sobota, 5. januar 2019 @ 05:02 CET

Uporabnik: Pozitivke

Spolni terapevti so za hrvaški portal Miss7 razkrili tri najbolj pogosta vprašanja, ki jim jih ljudje zastavijo.

Ali spolne igračke pripomorejo k boljšemu seksualnemu življenju? 
Erotične igračke lahko izboljšajo intimnost med parterjema, v odnos vnašajo svežino, zabavo in domišljijo, pravijo strokovnjaki. Kljub temu, pa samo igračke ne morajo prižgati ognja tam, kjer je že davno ugasnil.

Kako naj partnerju povem, kaj mi odgovarja?
Povsem enostavno, pogovarjajta se! Povejte mu, kaj vam je všeč, kaj vam ni, česa si želite in kaj bi poizkusili. Povejte mu, kaj je tisto, kar bi želeli izboljšati, vendar povejte to z občutkom. Najprej pohvalite tisto, kar vam je všeč, šele nato povejte, česa bi si še želeli. Ne kritizirajte, temveč nežno izrazite svoje želje.

Koliko seksa je normalno?
Tukaj univerzalnega odgovora ni, saj smo si zelo različni. Sploh moški in ženske. Bolj kot količina je pomembna kvaliteta. Veliko bolj kot sam seks, pa je pomembna intima. Če se boste pogosto objemali, božali in si izmenjavali nežnosti, bo seks prišel sam od sebe. Če si zvezo želite obdržati živahno, vendar vam primanjkuje časa, načrtujte čas za vroče aktivnosti vsaj enkrat na teden. Lahko pa svoje želje napišete na list papirja in se dogovorita, da bosta vsak teden izžrebala eno. Tako bo na igriv in neprisiljen način cvetel tudi ta del vašega razmerja.

Vir: zurnal24.si

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Spolnost-Seks-VprasanjaDomov
Powered By GeekLog