Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/SloTelesInSpolnost
Slo teles in spolnosti

četrtek, 8. december 2005 @ 06:20 CET

Uporabnik: PHILOZOF

Telo je kot zemlja, posijana z rožami, ki cvetijo!
Nihče na tem svetu ne da pojasnila, zakaj se ljudje spolnosti izmikamo in nihče ne pojasni kako je resnično to, da si tako ženske kot moški s seksom in s spolnostjo uravnavamo harmonijo napetega telesa in duha, ki biva v nas vseh. Nikakor si ne znam zamišljati, kako bi bilo, če ne bi bilo tako. Nikakor in nikjer ni zaslediti, da je kdo v starosti izjavil; sem premalo seksal v mladosti.

Zakaj je tako? Odgovor je nekje tam daleč, pa vseeno menim, da vse preveč skrivamo poželenja zaradi tega in onega in tudi zato prihaja do trenutka, ko pomanjkanje seksa dviguje jezo, bes, stres....

Vsekakor nekje v nas bije strast , znanstveniki so dokazali, da pomanjkanje seksa dviguje nevrotično bolečino stresa in potem se zopet povrnem na začetek. Kje je meja, zakaj ni lepo, kje so strasti in kako dokazati ljudem, da se ne sramujejo ne seksa, ne hrepenenja.

Sprašujem se tudi, kje in kdaj bo čas, ko ženske ne bo sram in bodo one tiste, ki bodo uravnovesile seks starsti, poželenja in tako enakopravno in enakovredno izkazale svojo domišlijo.

ŽENSKE PIŠITE MI, morda se porodi odgovor, ki je v vetru zakopan!

1 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/SloTelesInSpolnostDomov
Powered By GeekLog