Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Samozavest_Seks_Lepota
Samozavestno med rjuhe

petek, 8. junij 2007 @ 05:02 CEST

Uporabnik: Pozitivke

V postelji za moškega ni hujšega gorja kot ženska zakompleksana.

Začnimo z moško šalo. »Zakaj moški nimajo celulita? Zato, ker je grdo?« Zelo neslana in predvsem zelo neresnična šala. Tudi moški imajo lahko celulit in strije. Razlika med moškimi in ženskami je le v tem, da so moški bolj primitivni. Sex, drugs (pivo) in rock and roll! Če imajo to, imajo vse. Velika večina moških (99,9998 odstotka) se ne obremenjuje s svojim izgledom. 'Streha nad orodjem' je zanje znak šarmantnosti, medtem ko ženske že ob najmanjšem trebuščku zaženejo paniko in 90-dnevno ločevalno dieto.

Revija Glamour je pred časom izvedla raziskavo o samopodobi, v katero je bilo vključenih 33 tisoč žensk. Kar 75 odstotkov vprašanih žensk je odgovorilo, da so predebele. V resnici pa je le 25 odstotkov imelo odvečno telesno težo, 45 odstotkov anketirank pa je bilo celo podhranjenih.

Torej, drage dame, žal ste obdarjene s sokoljim očesom, ki pa ima v večini primerov močno dioptrijo. Ne izgledate kot manekenke? In kaj potem! Vsaj nimate prepiha med nogami. Zapomnite si, da so potrebni, pohotni in zaljubljeni moški zelo podobni pijanim moškim. Ne vidim nič, ne slišim nič in ne rečem nič. Kar je grdo, postane lepo, in kar je lepo, je moškemu, ki hoče potešiti svojo potrebo, še lepše.

Če se boste s svojo podobo preveč obremenjevale, se boste v postelji zagotovo omejevale. In življenje, predvsem pa moška spolna moč, je za takšno zapravljanje časa prekratko. Ni pomembno, ali nositi konfekcijsko številko S ali XXL. Vsaka ženska ima pravico do orgazma.
Za vse tiste, ki ne morete iz svoje prekritične kože, pa smo pripravili nekaj nasvetov, ki vas bodo spremenili v seksi ljubimko.

Poiščite pravi položaj
Za vsako težavo oziroma lepotno napako obstaja rešitev. Če svojega trebuščka, ki zagotovo ni tako velik, kot si mislite, med seksom ne morete gledati, svojega partnerja prepričajte v misijonarski položaj. Čeprav ni najbolj zabaven, je za vaš trebušček najbolj estetski. Če pa menite, da so vaše prsi premajhne, vam svetujemo, da svojega partnerja zajahate. Žabja perspektiva vas bo spremenila v Pamelo Anderson.

Razmišljajte na seksi način

Moške vzburja ženska, ki je samozavestna in ki se zaveda, da je erotična. Vzemite si trenutek in razmislite, v čem ste odlični. Imate spretne roke ali jezik? Vam je partner rekel, da ste ljubki v rdečem spodnjem perilu? Poiščite svojo najbolj seksi lastnost in se nanjo osredotočite. Če se boste prepričali v to, da ste seksi, se boste seksi tudi počutile in bolj seksi boste tudi delovale.

Prižgite luči! Akcija!

Kot pri fotografiranju je tudi v spalnici zelo pomembna osvetlitev. Sobo osvetlite s svečami ali pa luč enostavno prikrijte z ruto. Poltema je zelo erotična in iz vas bo zvabila tigrico. Poleg tega bodo celulit in strije magično izginili.

Ljubite svoje telo

Sprijaznite se s svojimi napakami. Šele takrat, ko se boste zares vzljubili, boste srečni. In srečni ljudje so seksi in uživajo v krasni spolnosti, saj vedo, kaj hočejo. Nekdo, ki obožuje seks in ima pri sebi razčiščene stvari, je bolj erotičen kot manekenka, ki jo skrbijo le kalorije in kako v določenem položaju izgleda.

Ponavljajte, ponavljajte, ponavljajte

Izmislite si slogan ali stavek, s katerim se boste prepričali, da vaša 'največja telesna hiba' ne obstaja. Ta stavek vsak dan izrecite vsaj 21-krat. Zelo pomembno je, da najprej spremenite svoje mišljenje o sebi in s ponavljanjem pozitivnih stvari, boste to tudi dosegle. Primer: »Sem čutna in seksi ženska« ali »Zelo sem seksi in moški me obožujejo.«
Stavek mora biti sočen in prodoren. Zelo pomembno je tudi, da je v sedanjiku in da s ponavljanjem začnete že zjutraj.

Čarobni trenutki

Preden zapustite dom, si izmislite ritual, po katerem se boste počutili še bolj seksi kot Paris Hilton.
Primer: Na koledarju z vrtnico označite datum zmenka. Kakšno uro pred odhodom popijte kozarček šampanjca. Na gleženj si nadenite še parfum s feromoni, nato si stopalo nekaj časa masirajte, saj so tam skrite tudi nekatere erogene cone. Ko boste zapustili stanovanje, se boste počutili zelo zaželeno. Vaša erotična narava bo končno prišla na plano in osvojili boste mednožje vsakega moškega.

Zamenjajte partnerja

Moškemu, ki vas neprestano kritizira, takoj pokažite vrata in si poiščite kavalirja, ki vas bo cenil.
Tako, sedaj ste oborožene z vsemi skrivnostmi seksi žensk, zato ne zapravljajte časa in pričnite uživati življenje.
24ur.com

10 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Samozavest_Seks_LepotaDomov
Powered By GeekLog