Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Romanje_Medugorje_Znana_Voditelja
Romanje v Medjugorje (postanek tudi v Vepricu)

petek, 17. oktober 2008 @ 21:03 CEST

Uporabnik: Sonce


Romanje v Medjugorje (postanek tudi v Vepricu)

Petek, 24. – Nedelja, 26. oktober 2008

vodijo: dr. Ratko Šimetin, prof. Jadranka Podnar in Neli Kač 

Veseli smo, ker nam je  ponovno uspelo pridobiti dva odlična in znana voditelja skupin v Medjugorje – dr.Ratka Šimetina in prof.Jadranko Podnar. To bo vsem udeležencem omogočilo, da na poseben način doživijo pravi utrip Medjugorja. Poskrbeli smo tudi za udoben prevoz in namestitev in vključili tudi postanek v Vepricu – »hrvaški Lurd« in ogled izvira reke Bune.

Zato Vas vabimo, da se nam na našem romanju - izletu pridružite !

Marija – Mati Božja, Kraljica miru se v Medjugorju prikazuje že 27 let. Mati daje vsak mesec sporočila vsem ljudem. Tri dni bomo podoživljali sporočila Matere Božje in izkušnjo božje ljubezni.

Že v avtobusu se bomo s pesmijo, molitvami in kontemplacijo pripravljali za srečanje z Božjimi bitji. V Medjugorju bomo plesali duhovne plese v krogu in si podelili svoje izkušnje.  

PODROBNEJŠI PROGRAM

Petek:  
Odhodi iz: Ljubljane – Tivoli (4:30), Žalca – AP (5:15), Sl. Bistrice – prvi izstop iz AC (5:45), Ptuja (6:15), Zagreba – postajališče Plitvice (7:15). Na AC bomo pri Splitu krenili v smeri Makarske in obiskali Vepric – »hrvaški Lurd«. Ob 18:30 večerja v hotelu in nato program v cerkvi, vzpon na hrib prikazovanja in meditacija v pričakovanju prikazovanja Marije.

Sobota:
Zgodaj zjutraj odhod k izviru reke Bune, sveta maša v mestni cerkvi, zajtrk in nato: obisk skupnosti Oaza miru (meditacija v kapelici); predavanje sestre Renate v Oazi (o izkušnjah z Materjo božjo); obisk skupnosti Cenakolo (ozdraveli odvisniki od droge); obisk skupnosti Kraljica miru (novoustanovljeni red); odmor; maša; 14:30 kosilo; 16:00 do 21:00 pohod na Križevac, meditativna pot na hrib nad Medjugorjem; 22:00 čaščenje svetega rešnjega telesa.
Možna je delna sprememba programa. 

Nedelja:
7:00 slovenska maša; 8:15 vzpon na Plavi križ, kjer se prikazuje Mati božja – vsak prisluhne Mariji, kaj mu sporoča; 10:00 zajtrk; 11:00 odhod iz Medjugorja in vmesni postanek v Zadru, da odložimo tiste, ki gredo na obiranje oliv na Iž. Na hitro bomo prisluhnili morskim orglam na obali. Vrnitev v Slovenijo v poznih večernih urah.

Nastanitev je v hotelu sredi mesta. Sobe so dvo in tro-posteljne. Hrana je klasična in vegetarijanska. Predlagamo, da se toplo oblečete in vzamete s seboj tudi baterijsko svetilko.

Za potovanje potrebujete veljaven potni list ali osebno izkaznico!

Cena 160 € (prevoz, vodenje in organizacijo ter dva polpenziona v hotelu v Medjugorju).

Akontacija 110 €, razliko plačate na avtobusu. Število udeležencev je omejeno!

Janko in Neli Kač

Telefoni:

03/ 713 31 00 (Izvir), 041/ 769 686 (Janko), 051/ 330 547 (Neli), 041/ 931 540 (Katarina)

P.S. Obvestite tudi svoje prijatelje, znance,…


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Romanje_Medugorje_Znana_VoditeljaDomov
Powered By GeekLog