Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Popestritev-Spolno-Zivljenje-Seks-Sreca
Namigi za popestritev vašega spolnega življenja

četrtek, 6. marec 2014 @ 05:02 CET

Uporabnik: Pozitivke

Se vam zdi, da sta s partnerjem zapadla v rutino? Potem poskusita s katerim izmed spodnjih nasvetov. Rezultati študij namreč kažejo, da so pari, ki občasno začinijo svoje spolno življenje srečnejši, njihov odnos pa bolj trden.

Do vročega seksa z oblačili in modnimi dodatki
Pasovi, kravate, šali in najlonske nogavice so lahko odlični pripomočki za vroč seks. Šal, kravato ali najlonske nogavice lahko uporabite za zavezovanje zapestij, pas pa za šeškanje. Šal ali kravato lahko uporabite tudi prevezo okoli oči. S tem, ko mu / ji boste odvzele vid, bo vse, kar boste naredili ali rekli, partner doživljal veliko bolj intenzivno.

Dobita se v času kosila

Med delovnikom čas kosila namenita za seks. Če v tem času ne utegneta priti do doma, najemita sobo.

Ubogaj ali pa ...

Ni potrebno, da partnerja zares privežete, lahko mu le z ukazi poveste, kako se mora namestiti. Uporabite svojo domišljijo. Lahko se dogovorita tudi za kazni v primeru neupoštevanja ukazov.

Privoščita si seks zunaj varnega zavetja doma

Tveganje, da vas kdo zasači med spolnim dejanjem, vaju bo še dodatno podžgalo. Izberite kakšen manj obljuden kraj. Za vsak primer imejta oblačila na sebi (za žensko priporočamo krilo brez spodnjic). Verjetno si ne želita končati kot je neki ameriški par, ki je ob štirih popoldne seksal na klopci v parku, ko se je mimo pripeljalo 25 policistov na kolesih, ki so si ravno to pot izbrali za trening.

Naskočite' ga v avtomobilu

Ko vas bo naslednjič peljal ven, vztrajajte, da avtomobil parkira v najbolj temnem kotu, nato pa ga, še privezanega z varnostnim pasom, 'napadite'.

Jutranji seks

Kaj je lepšega kot dan začeti s seksom?

Orgazmični izziv

Večina žensk za dosego orgazma potrebuje dalj časa od moškega. Izzovite partnerja, da vas čim hitreje pripelje do vrhunca. Dogovorita se, da bo v primeru, če bo doživel orgazem pred vami, za teden dni postal vaš spolni suženj. Teh sedem dni dobro izkoristite!

Vsakdanji predmeti naj postanejo vaše spolne igračke

Gumijasto ali silikonsko kuhinjsko lopatko lahko uporabite za šeškanje, glavnik ali krtačo za lase za nežno drgnjenje po njeni oziroma njegovi zadnjici, ravni del krtače za lase pa lahko prav tako uporabite za šeškanje. Vklopite domišljijo in se ozrite postanovanju.

Umazane igrice pod prho

Privoščita si vroč seks pod prho. Ženska naj si pršno glavo postavi ob ščegetavček, partner pa naj se je loti od zadaj. Če je pršna glava fiksna, partnerju namilite roke in naj se vašega klitorisa loti s prsti.

Bodite drzne

Pokličite partnerja v kopalnico, medtem ko se, oblečene (zgolj) v svileno domačo haljo, ličite za večerni izhod. Haljo dvignite in se nagnite naprej, on pa naj si vas vzame od zadaj.

 

Vir: www.24ur.com

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Popestritev-Spolno-Zivljenje-Seks-SrecaDomov
Powered By GeekLog