Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Podocnjaki-Zabuhel-Obraz
Kako se na hitro znebiti podočnjakov in zabuhlosti?

nedelja, 30. december 2018 @ 05:02 CET

Uporabnik: Pozitivke

S pomočjo teh petih trikov boste videti bolj spočiti.

Manj kave, več vode! 
Kozarec tople vode bo zjutraj blagodejno vplival na zmanjšanje podočnjakov, medtem ko bo kava situacijo le še poslabšala. Če si želite še bolj spočitega videza, pa zajtrku dodajte omega-3 maščobne kisline, ki koži delajo čudeže. So v lanenem olju, oreščkih in semenkah. 

Korektor vam lahko naredi tudi škodo 
Pri prekrivanju temnih kolobarjev velja pravilo manj je več. Če boste področje okoli oči zadušili z debelimi plastmi korektorja, boste situacijo le še poslabšali, še posebno, če uporabljate korektor, ki je svetlejši od tena vaše kože. Ustrezni odtenek in ne prevelika količina korektorja lahko naredita čudeže!

Poudarite trepalnice
Od podočnjakov boste pozornost najbolj učinkovito odvrnili z lepimi, dolgimi in gostimi trepalnicami, zato denar vložite v dobro maskaro in v pripomoček za vihanje trepalnic.

Pravilen položaj med spanjem
Cirkulacija in s tem manjši podočnjaki bo boljša, če spite z obrazom obrnjenim navzgor. Za boljšo cirkulacijo pa poskrbite tudi z višje podloženim vzglavjem.

Izogibajte se temnim senčilom
Temna, sploh modra ali zelena, senčila bodo v kombinaciji s podočnjaki ustvarili pravo malo očesno katastrofo in še dodatno poudarili videz zabuhlosti. Če ne morete brez senčila, raje posezite po toplih zlatih ali nežnih kožnih tonih.

Vir: zurnal24.si

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Podocnjaki-Zabuhel-ObrazDomov
Powered By GeekLog