Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/PeacehikerPotOkoliSveta34
Peacehiker - pot okoli sveta 34.del

nedelja, 12. februar 2006 @ 05:08 CET

Uporabnik: Pozitivke

ZADNJI DNEVI POTOVANJA

Pred letom in pol sem zapustil Slovenijo kot neznan študent z velikim nahrbtnikom in se večjimi sanjami. Nazaj v Slovenijo se vračam 18. februarja okrog poldneva na povabilo samega predsednika republike.

Življenje je res zabavno.
Zdaj stanujem na severu Bangalorja v gromozanskem luksuznem stanovanju nekega Američana. Imam veliko sobo z zakonsko posteljo, računalnik s kabelskim internetom, odlično hrano in danes me je njegov šofer odpeljal po nakupih... in zdaj imam tudi novo obleko - svileno tradicionalno indijsko oblačilo.

Tip, pri katerem živim, je res totalna faca! On res zna uživati življenje.

Ostane mi samo se 8 dni potovanja!! Kako se bom privadil nazaj na kapitalistični sistem? Kako me bodo sprejeli novi sošolci... Zdi se mi, da se doma nekaj kuha - zame in za vas. Predlagam, da si vzamete v soboto, 18.februarja prosto popoldne. Za več informacij boste morali vprašati mojo prijateljico - ina.bina@gmail.com.

EN SVET
Se še spominjate, ko sem vam pisal iz Costarike? Bilo je dobro leto dni nazaj. Pisal sem vam, da sem se odločil potovati kot Peacehiker, z malim nahrbtnikom in omenil sem neki dokument - SANJSKI SVET 2100.

Iz Mehike sem se vam oglasil in vam povedal nekaj besed o projektu EN SVET, ki sem ga tudi predstavil mehiški univerzi.

Zadnje poglavje se je zgodilo na vlaku iz Pakistanske meje do Delhija, kjer sem še enkrat zbral vse ideje in se jih odločil OBJAVITI.

Poznate Wikipedio? Wikipedia je brezplačna online enciklopedija, ki jo lahko vsak ureja. V zgolj 4 letih njenega obstoja je zbrala čez 900 tisoč člankov v vec kot 100 jezikih. Poglejte kako izgleda Wikipedia v slovenščini: http://sl.wikipedia.org. Wikipedia je prvi skupinski projekt, ki je svetu pokazal, kakšna moč leži v TEAMSKEM DELU velike skupine ljudi.

Na isti način upam, da se bo od danes naprej začela razvijati ideja o ENEM SVETU. Poglejte si! ( http://oneworld.wikicities.com/ ) Prvič sem se odločil objaviti VSE! Zdaj pa poglejte, ocenite ter predvsem PRISPEVAJTE!

PIŠITE MI
Radoveden sem, čigave so oči, ki trenutno prebirajo tele vrstice. Imam idejo. Kaj če bi zdaj kliknili REPLY/ODGOVORI in mi napisali par vrstic? Bi lahko? Napišite mi karkoli... o tebi, tvojih sanjah, tvojem kužku... ali o tem, kako se ti zdi projekt EN SVET. Karkoli. Verjetno ne bom imel časa odgovoriti, bom pa zagotovo tvoje sporočilo prebral in mi bo polepšalo dan.
Srečno! Zabavno! Nevarno!

1 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/PeacehikerPotOkoliSveta34Domov
Powered By GeekLog