Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Moja-Reka-Projekt-Slovenija-Coca-Cola
Moja reka si 2016: Povezujemo čistilne akcije za čiste reke!

petek, 8. april 2016 @ 22:19 CEST

Uporabnik: Sonce

Projekt Moja reka si, ki že 7. leto teče v organizaciji Coca-Cola Slovenija in Ministrstva za okolje in prostor v partnerstvu z Mednarodno komisijo za savski bazen, v letu 2016 povezuje čistilne akcije, ki potekajo v Sloveniji. S promocijo čistilnih akcij, ki jih v Sloveniji organizirajo različna društva, klubi in posamezniki, želimo organizatorje podpreti, da bo njihov glas močnejši in najboljše tudi nagraditi za njihovo prostovoljno delo.

Vsi organizatorji čistilnih akcij, ki se bodo prijavili v projekt na spletnem mestu mojareka.si in po opravljeni akciji posredovali podatke o številu udeležencev, obsegu očiščenega območja in o količini zbranih odpadkov, bodo ob 1. juniju 2016, Svetovnem dnevu Save, prejeli priznanje organizatorjev projekta Moja reka si. Najboljši med njimi pa bodo prejeli tudi denarne nagrade.

“Moja reka si v letu 2016 stopa na precej širše polje skrbi za naravo in okolje, a v svojem bistvu ostaja skrb za čiste reke naš primarni cilj. Vzpostavili smo platformo, ki številnim organizatorjem čistilnih akcij omogoča, da k svojemu poslanstvu privabijo večje število udeležencev, najboljši med njimi pa bodo vsako leto tudi nagrajeni,” pravi Hrvoje Stakor, direktor podjetja Coca-Cola HBC Slovenija.

Na Ministrstvu za okolje in prostor Republike Slovenije kot partner podpirajo novo pot projekta Moja reka si: “Pomladni čas je tradicionalno namenjen čistilnim akcijam po vsej Sloveniji. S projektom Moja reka si želimo, da so ljudje bolje informirani, kje in kdaj se lahko pridružijo čistilnim akcijam ob slovenskih rekah. Enkrat letno, letos ob Svetovnem dnevu Save 1. junija 2016, pa se bomo vsem organizatorjem zahvalili s podelitvijo priznanj.”

Kako sodelovati v projektu Moja reka si 2016?

Poznate čistilno akcijo v okolici vaših rek? Spodbudite organizatorje, da se prijavijo! V kolikor ste organizator vi, se lahko enostavno prijavite na mojareka.si.

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Moja-Reka-Projekt-Slovenija-Coca-ColaDomov
Powered By GeekLog