Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Mladi-Slovenija-Skisova-Trznica-Dobrodel
Škisova tržnica tudi letos z dobrodelno noto

sreda, 29. april 2015 @ 22:31 CEST

Uporabnik: Zveza ŠKIS

Že 18. Škisova tržnica bo 7. maja 2015 na travnati zelenici Kardeljeve ploščadi za Bežigradom združila mlade iz vse Slovenije. V pestro glasbeno in kulturno dogajanje bo Zveza ŠKIS tudi letos vnesla dobrodelno noto, saj bo del sredstev, zbranih z vstopninami, namenila za projekt Botrstvo v Sloveniji.

Škisova tržnica, največja kulturno-zabavna prireditev za mlade na prostem v Sloveniji, bo svoja vrata obiskovalcem odprla 7. maja ob 12. uri. Prireditev, ki temelji na promociji slovenske kulture in kulinarike med mladimi, se bo tudi letos odvijala s pridihom dobrodelnosti.

Zveza ŠKIS preko številnih dogodkov in vsebin spodbuja solidarnost med mladimi ter osvešča o pomenu skrbi za sočloveka. V okviru Škisove tržnice bo posebno pozornost namenila projektu Botrstvo v Sloveniji in del sredstev, zbranih z vstopninami, namenila v botrski sklad.

S podporo projektu želi Zveza ŠKIS obiskovalce – predvsem mlade – opominjati, da možnost izobraževanja in ukvarjanja z obšolskimi dejavnostmi, šolska prehrana ter dobri socialni pogoji niso samoumevni. Številni mladi so za zdravo in kvalitetno življenje, prosti čas, enakovredne pogoje za razvoj in nenazadnje za druženje z vrstniki prikrajšani.

Preko projekta Botrstvo lahko vsak vsaj malo prispeva za otroke in mladostnike, ki so v materialni stiski ter potrebujejo finančno pomoč in spodbudo.

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Mladi-Slovenija-Skisova-Trznica-DobrodelDomov
Powered By GeekLog