Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Metoda-TRE-Vaje-Stres-Travme-Napetost
Delavnice metode TRE

četrtek, 13. september 2012 @ 16:19 CEST

Uporabnik: Sonce

Delavnice metode TRE
Kdaj: od petka, 19. do nedelje, 21. oktobra 2012
Kje:   Konferenčni center, Hotel Mons, Ljubljana

Tension, Stress and Trauma Releasing Exercises
Vaje za sproš
čanje napetosti, stresa in travme


Dr. Berceli je ustanovitelj in generalni direktor službe za preprečevanje in oceno okrevanja po travmi ter mednarodni strokovnjak na področju ukrepanja v primeru pojava travme in razrešitve konflikta.
Je avtor revolucionarnih in edinstvenih vaj za sproščanje travm, napetosti in stresa (TRETM), ki pomagajo sprostiti globoko zakoreninjene kronične napetosti, ki v telesu

nastanejo med doživljanjem travmatičnega dogodka ali med kroničnim vsakodnevnim stresom. Dr. Berceli je klinični socialni delavec (doktor), licencirani masažni terapevt, certificirani bioenergetski terapevt in certificirani področni travmatolog. Metodo TRE je predstavil že milijonu in pol ljudem na vseh kontinentih in področjih najhujših političnih konfliktov ter naravnih katastrof.

Metoda TRE uspešno in vsakokrat aktivira naš naravni samoregulacijski živčno-biološki sistem, ki se odzove z zdravilnim tresenjem celotnega organizma. Vaje TRE so enostavne za učenje, njeni učinki so čuteni takoj in prav vsakdo se jih lahko nauči uporabljati za precejšnje zmanjšanje ali razrešitev svoje fizične ali psiho-čustvene stiske.
Z redno vadbo TRE, telo in um vzpostavita bolj uravnoteženo stanje, zaradi česar postanemo bolj zdravi, mirnejši in osvobojeni oklepa preteklih travm in stresa, tako manjših kot večjih.

Med delavnicami TRE udeleženci dobijo vse potrebne napotke za varno in uspešno samostojno izvajanje vaj. Poglobijo tudi globje razumevanje kroničnega stresa in travme ter negativnega vpliva na fizično, psihično in čustveno zdravje. Praktično izvajanje TRE vaj in čutenje celotnega procesa, ki ga vaje izzovejo omogočijo, da si lahko trajno lastimo in izvajamo metodo TRE.

Cena delavnic:
Udeležba na enodnevni delavnici: s popustom 125€
Udeležba na tridnevni delavnici: s popustom 370€
Zadnji rok prijave s popustom je 30. september 2012

Obširnejši opis metode TRE in detajle o delavnicah boste našli na spletni strani
TRE Slovenije
www.treslovenia.si


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Metoda-TRE-Vaje-Stres-Travme-NapetostDomov
Powered By GeekLog