Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Mesecni_Horoskop_September_2018
Mesečni horoskop September 2018

sobota, 1. september 2018 @ 09:12 CEST

Uporabnik: Sonce

Vaše zvezde v mesecu SEPTEMBRU 2018

Oven  21. 03. - 20. 04.
Mesec september se bo za vas začel delovno. Precej boste zaposleni in lahko vas prime želja, da bi zamenjali delovno mesto ali delovno okolje. Še zlasti, če se s sodelavci najbolje ne razumete. Druga polovica meseca bo bolj naklonjena odnosom. V kolikor ste v partnerskem odnosu, ne pozabite na partnerja. Pogovorita se in uskladita svoje želje. 


Bik 21. 04. - 20. 05.
Na vidiku je ljubezen! V kolikor ste še samski, pojdite med ljudi, ker se zdaj zlahka prižge kakšna iskrica. Sicer pa boste zelo zaposleni, še zlasti, če vaše delo zahteva veliko komunikacije ali stikov z ljudmi. Nekdo vam zna malce "soliti pamet", da bi bilo nekaj potrebno početi drugače. Ne bodite preveč trmoglavi in mu prisluhnite, ker ima verjetno prav. 


Dvojčka 21. 05. - 20. 06.
Rojeni v drugi polovici dvojčka, boste izvedeli nekaj novega. Morda se boste počutili celo "zelo pomembni". Sicer pa se boste morali kar nekaj časa ukvarjati z zasebnimi in družinskimi zadevami. Če ste kaj zanemarjali, je pravi čas za razreševanje. Skoraj ves mesec pa bo naklonjen tudi ljubezni, flirtu in uživanju v vsem, kar boste počeli. Zdaj je pravi čas za vas, zato ga dobro izkoristite. 


Rak
21. 06. - 22. 07.
Za vas prihaja zelo ugoden čas za vpis v nov tečaj, šolo ali nekaj, kjer se boste nečesa novega naučili. Radovedni boste in zvedavi kot majhen otrok, postavljali dobra vprašanja in zato od snovi veliko odnesli. Če ne drugega, vzemite v roko vsaj kakšno dobro knjigo. Sicer pa bo družina zahtevala vašo pozornost. Prisluhnite, a ne rešujte zadev, ki jih mora rešiti nekdo drug. 


Lev 23. 07. - 22. 08.
Ponovno boste prišli do glavne besede in se počutili pomembne v svojem okolju. Naj vam nikar ne stopi preveč v glavo. Kadar je potrebno, prisluhnite tudi drugim, ker se od njih lahko marsičesa naučite. Sicer pa vam zvezde zelo ugodno svetijo tudi na finančnem področju. V kolikor obstaja kakšna možnost za napredovanje ali višjo plačo, zdaj stopite v prvo vrsto.


Devica 23. 08. - 22. 09.
Obeta se vam zelo dobro počutje, kjer boste čutili, da vas tudi drugi dobro sprejemajo in se zavedajo vaše prave vrednosti. Ob tem nikar ne bodite skromni, saj si zaslužite stopiti v ospredje. Zelo dobre obete imate na finančnem področju. Če imate občutek, da vas je nekdo spregledal, se zdaj zavedate svojih vrednot. Pa tudi za kakšen bonus pri delu ne pozabite vprašati. 


Tehtnica 23. 09. - 23. 10.
Zelo lepo obdobje je pred vami. Okoli vas se bo dogajalo veliko zanimivega, pri čemer boste kar precej časa v ospredju. Dobro se boste počutili in od sebe boste lahko dali vse najboljše, kar živi v vas. Pazite le, da se v tem času ne zapletete v kakšen nezdrav odnos, zaradi katerega bi se kasneje počutili slabo. Obvezno se izognite ljubezenskim trikotnikom. 


Škorpijon 24. 10. -  22. 11.
V kolikor morate še karkoli premisliti ali dogovoriti na poslovnem področju, je le-to zdaj zelo pomembno za vas. Zanesete se lahko na prijatelja ali znanca, ki ima za vas dober nasvet. Vplivi vas zlahka potegnejo tudi v astrologijo, s katero boste našli manjkajoče odgovore. Samski si lahko prihranite precej stresa in razočaranj, če še malo počakate z novo ljubeznijo.  


Strelec 23. 11. - 21. 12.
Za vas bo najpomembnejše poslovno področje, ki se mu pridružujejo pomembna prijateljstva. V kolikor imate svoj mali posel (ali pa malo večji), bodite pozorni na drobna znamenja in zamisli, ki lahko vaše podjetje popeljejo v rast in razvoj. Zanesete se lahko na svoje prijatelje, znance ali znanje astrologije, če ga že imate. Le proti koncu meseca se uprite avanturi. 


Kozorog 22. 12. - 20. 01.
Pojavijo se lahko vizionarske sanje, ki vam bodo odkrile, kako se odločati za svetlo prihodnost. Sicer pa ne spreglejte svoje ali modrosti nekoga drugega, ki vam je lahko v veliko pomoč ali vam odpre do sedaj zaprta vrata v lepše dni. Zelo pomembno bo tudi poslovno področje. Obeta se vam veliko dogovorov, pogovorov in sklepanja dobrih poslovnih vezi. Le ne bodite naivni. 


Vodnar 21. 01. - 18. 02.
Imate zelo visok nivo energije, ki jo usmerite v nekaj produktivnega ali jo pokurite v partnerskem odnosu med rjuhami. Izogibajte se visokemu tveganju, četudi je še tako mamljivo. V septembru lahko spoznate nekoga, ki ga boste posebno cenili zaradi njegovega dobronamernega mnenja ali modrosti. Če vas privlači študij, je dober čas za vpis. 


Ribi 19. 02. - 20. 03.
Za vas bo zelo pomembno partnersko področje. Če ste še samski, ne pozabite, da to vključuje dobre odnose z mnogimi ljudmi. Včasih celo na delovnem področju. V kolikor ste v partnerskem odnosu, se posvetite partnerju. Pokažite mu svojo zapeljivo plat in skupaj uživajta tudi med rjuhami. Pri finančnih zadevah se izognite tveganju in ne najemajte kreditov. 


Horoskop je napisala Irena Stopar
http://www.astrolog.si

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Mesecni_Horoskop_September_2018Domov
Powered By GeekLog