Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Mesecni_Horoskop_Oktober_2018
Mesečni horoskop Oktober 2018

nedelja, 30. september 2018 @ 20:00 CEST

Uporabnik: Sonce

Vaše zvezde v mesecu OKTOBRU 2018

Oven 21. 03. - 20. 04.
Za vas bosta v oktobru izpostavljeni dve življenjski področji, in sicer partnerstvo in denar. Okoli obeh se vam obeta obilica priložnosti za razmislek in pomembne odločitve, ki jih zdaj nikar ne sprejemajte sami. Zelo močne so tudi strasti, ki jih raje umirite v postelji kot v obliki besed, ki bi lahko še dolgo bolele. Prijatelji so pomembni v tem času. 

Bik 21. 04. - 20. 05.
V tem času vam zagotovo ne bo dolgčas. Še več. Dela boste imeli v nekaterih trenutkih čez glavo, kar vas zna malce vznemiriti. Ne pozabite, da nihče v zodiaku ne zna tako dobro kot vi razmisliti, ali se mu nekaj splača narediti. Zelo pomembno bo tudi partnerstvo in usklajevanja z drugimi ljudmi. Če imate namen nekaj premakniti v karieri, delajte z glavo. 

Dvojčka 21. 05. - 20. 06.
Zelo lepe možnosti imate za ljubezen. Izkoristite prijetne dneve in obete, ki vam lahko na pot prinesejo tisto zanimivo osebo, o kateri že nekaj časa sanjarite. Če ste v partnerskem odnosu, pozornost raje namenite partnerju, čeprav vam bežno spogledovanje ne bi smelo škodovati. Sicer pa vam ne bo dolgčas, ker se vam obeta obveznosti čez glavo. 

Rak 21. 06. - 22. 07.
Zelo pomembna bo družina. Morda vas zgrabi želja, da bi se preselili ali preuredili svoj dom. Vse v redu in prav, če ste o tem že dlje razmišljali, če pa gre za nenadno muho, jo raje ulovite in malce počakajte z odločitvijo. Zelo dobre možnosti imate za ljubezen in srečo v dvoje. Če imate otroke, pa vas bodo v tem času neznansko razveseljevali. 

Lev 23. 07. - 22. 08.
Oktober vam prinaša ogromno priložnosti za komunikacijo. Žal ne boste vedno imeli glavne besede in morali se boste navaditi, da ima včasih tudi kdo drug prav. Če že dolgo niste obiskali brata, sestre ali kakega sorodnika, ki ga imate radi, se odpravite k njemu. Prijetno bo. Sicer pa boste morali nekaj energije posvetiti družini. Potrebuje vas. 

Devica 23. 08. - 22. 09.
Precej časa boste namenili financam. Če še ne urejate svojega osebnega proračuna, bo to prava zadeva za vas. Lahko si boste tudi kaj zanimivega privoščili, saj vam zvezde lepo svetijo pri denarju. Sicer pa se malce sprehodite po ulici in poklepetajte z nekom, ki ga boste srečali. Zanimivo bo, čeprav se bojim, da boste višek energije ponovno usmerili v delo. 

Tehtnica 23. 09. - 23. 10.
Zdaj je vaš mesec, ki ste ga tako zelo čakali. Imeli boste priložnost zasijati v vsem svojem sijaju. Malo se nališpajte in pojdite med ljudi. Tudi na finančnem področju vam lepo kaže, zato vam zdaj ni potrebno varčevati na vso silo. Zelo lepo pa vam zvezde svetijo tudi v ljubezni. Če ste samski, zdaj preprosto morate med ljudi, ker vas nekdo čaka.

Škorpijon 24. 10. -  22. 11.
Obetate si lahko zanimiv mesec, ko vam zagotovo ne bi smelo biti dolgčas. Nekaj možnosti sicer imate za srečo v ljubezni, vendar se bojim, da boste morali še malce počakati na tisto pravo zgodbo, ki vas bo povsem prevzela. Predvsem se zavedajte sebe in dobrega, ki ga nosite v sebi in se tako postavite ob vsaki priliki. 


Strelec 23. 11. - 21. 12.
V oktobru bi se zlahka ujeli v kakšno zanko in ljubezenski trikotnik, zato malce ukrotite svoje strasti. Če nekaj zgleda prelepo, da bi bilo res, verjetno takšno tudi je. Sicer pa boste morali počakati čisto malo časa, saj se vam v kratkem začnejo odpirati neslutene možnosti. Do tedaj, obiščite kakšnega prijatelja, se pogovorite z nekom in uživajte ob poznanih ljudeh.

Kozorog 22. 12. - 20. 01.
V oktobru vas zna zgrabiti posebna želja, ko bi najraje zapravili več kot si lahko privoščite. Če ni prav nujno, uporabite svoj nezmotljivi čut za pravo mero. Najbolj osvetljeno je poslovno področje. Če imate željo po napredovanju ali odpiranju svojega podjetja, usmerite energijo na to področje. Zapleti kažejo samo na ovire, ki ste jih sposobni premagati.  

Vodnar 21. 01. - 18. 02.
Če ima zdaj kdo v zodiaku dovolj energije, da premakne gore, ste to vi. Pazite se le nepremišljenosti in nepredvidljivosti, ker vas lahko malce spotakneta. Čas je zelo ugoden za učenje nečesa novega. Kaj pravite na izboljšanje komunikacije z drugimi? Sicer pa se kar nekaj energije pretaka po poslovnih in kariernih vodah. Izkoristite jo. 

Ribi 19. 02. - 20. 03.
Vas morda drži želja, da bi si nekaj privoščili, kar je še izven dosega vaših rok in bi zato najraje odšli na banko po kredit? No, tudi v oktobru to ne bo dobra odločitev, zato še malce počakajte. Sicer pa imate zelo dobre ideje, ki pa si jih morate najprej priznati, nato pa oditi v akcijo, da jih realizirate. Ne bojte se lastne sence.&Horoskop je napisala Irena Stopar
http://www.astrolog.si

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Mesecni_Horoskop_Oktober_2018Domov
Powered By GeekLog