Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Mesecni_Horoskop_Oktober_2017
Mesečni horoskop Oktober 2017

nedelja, 1. oktober 2017 @ 11:52 CEST

Uporabnik: Sonce

Vaše zvezde v mesecu OKTOBRU 2017

Oven  21. 03. - 20. 04.
V prvi polovici oktobra se boste morali ukvarjati s službenimi ali drugimi obveznostmi. Lahko se zgodi, da boste morali nekaj popraviti v domačem okolju. Že od druge polovice meseca pa prihajajo v ospredje odnosi. Če vas do sedaj ni nič presenetilo, bodite zdaj pripravljeni na dogovor. Prisluhnite drugim (partnerju in vsem ostalim), ukrotite strasti in se šele nato odločite.


Bik  21. 04. - 20. 05.
Še vedno imate dobre možnosti, da najdete ljubezen. Najboljši čas zanjo boste lahko izkoristili, če ste rojeni v drugi polovici bika. Od druge polovice meseca dalje pa se vaša pozornost seli predvsem na vsakodnevne zadeve. Če je karkoli, kar bi morali opraviti, pa vam je zmanjkalo časa ali volje, bo tisto potrebno narediti. Partner ali nekdo drug še vedno čaka na vaš odgovor.


Dvojčka  21. 05. - 20. 06.
Pripravite se na usklajevanje zadev na družinskem področju. Prva polovica meseca za selitev in preurejanje doma ni primerna, čeprav vas zna grabiti želja po spremembi. Samski boste imeli odlične možnosti, da spoznate nekoga v drugi polovici meseca. Pri vas bo vse vrelo od čustev, zanimivih pogovorov, flirta in priložnosti za zelo prijetne dneve. Uživajte!


Rak  21. 06. - 22. 07.
Oktober vam ponuja vrsto zanimivih priložnosti, da spoznate zanimive ljudi, ki jih boste radi spustili v svojo bližino. Lahko se zgodi, da spoznate nekoga, ki ima prav poseben talent za urejanje doma oz. se boste od njega lahko naučili opraviti nekaj, česar še ne znate, pa bi radi naredili sami. Družina pa vam zna v drugi polovici meseca malo kravžljati živčke ali vas izzivati.


Lev  23. 07. - 22. 08.
V prvi polovici meseca se boste morali ukvarjati s finančnimi zadevami. Če ste v partnerskem odnosu, naj pri tem sodeluje partner. Nikar se nepremišljeno ne podajte v nepredvidene nakupe, ker boste porabili preveč denarja za tisto, česar sploh nimate namena uporabiti oz. ne potrebujete. Druga polovica bo bolj zanimiva, saj bo povezana z drugimi ljudmi in komunikacijo.


Devica  23. 08. - 22. 09.
Na začetku meseca vas čakajo priložnosti za ljubezen, ki se strastno vname. Snemite rožnata očala, pa boste uživali v zanimivem dogajanju. Nekdo bo razburkal vaš svet in vam zmešal skrbno načrtovane dni. V drugi polovici pa se boste več posvečali finančnim zadevam. Odkrijte svojo pravo vrednost in se postavite zase. Če ste rojeni na začetku device, ne spreglejte finančne priložnosti.


Tehtnica  23. 09. - 23. 10.
Za vas bi moral biti to ugoden čas, da zasijete v vsem svojem šarmu. Senca žalosti lahko pade na vas le, če se boste vztrajno vračali v pretekle odnose, iskali partnerja iz preteklih dni ali se zapletli v ljubezenski trikotnik. Če pa se boste temu lahko izognili, bodite pozorni v drugi polovici meseca, ko se vaša sreča še povečuje in vam planeti lahko pomagajo uresničiti tihe želje.


Škorpijon  24. 10. -  22. 11.
V začetku oktobra si lahko obetate najlepše romantične dni z nekom, ki ga že dolgo poznate. Lahko gre za prijatelja ali znanca, s katerim lahko počnete veliko zanimivega skupaj. Strasti so zdaj močne, a lahko vodijo v srečo v dvoje. V drugi polovici meseca boste potrebovali malce več odmika. Tišina v odnosu lahko zdaj kaže na ljubezenski trikotnik. Ni vse takšno kot se zdi.


Strelec  23. 11. - 21. 12.
V začetku meseca se posvetite poslovnim zadevam. Nekaj morate rešiti, če naj premaknete zadeve z mrtve točke. Energije imate dovolj, da boste lahko vztrajali celo pri zadevah, ki jih posebno ne marate početi. V drugi polovici meseca bo na vrsti ljubezen in vrsta priložnosti za zabavo s prijatelji. Lahko vas obhajajo tudi čudne misli. Če sicer nimate težav, bo minilo.


Kozorog  22. 12. - 20. 01.
Srečate lahko zelo zanimivo, razgledano in uspešno osebo, ki vam lahko odpira vrata ali s svojo modrostjo pomaga premakniti nekaj v vas. Če iščete ljubezen, jo iščite na krajih, povezanih z dobronamernimi ljudmi. Na poslovnem področju boste morali nekaj dogovoriti. Ni nujno, da vam bo vse všeč. Še zlasti, če težko popuščate. Nadvlada vam zdaj ne bo koristila.


Vodnar  21. 01. - 18. 02.
V oktobru se boste borili z močnimi strastmi. Vse, dokler bo teklo spontano in se bo dogajalo kaj zanimivega, boste to povezovali s silno ljubeznijo. A, če se zadeve vrnejo v ustaljene tirnice, boste začutili v sebi nemir. Zaradi njega lahko prihaja do nezadovoljstva in razočaranj. Ne izgubite živcev! Ljubezen zdaj lahko iščete v hramu znanja ali modrosti.


Ribi  19. 02. - 20. 03.
V ospredju bodo odnosi. Če ste v partnerskem odnosu, bodite pozorni na to, kaj počne partner in kaj vam želi dopovedati. Zelo ste nagnjeni k temu, da nekaj ne vidite takšno kot je v resnici. Še posebno to velja za vas, če ste rojeni v sredini rib. Zdaj nikar ne najemajte kreditov in ne investirajte v nič tveganega, ker bi vas lahko pričakalo zelo neprijetno presenečenje.Horoskop je napisala Irena Stopar
http://www.astrolog.si

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Mesecni_Horoskop_Oktober_2017Domov
Powered By GeekLog