Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Mesecni_Horoskop_Marec_2018
Mesečni horoskop Marec 2018

sreda, 28. februar 2018 @ 21:50 CET

Uporabnik: Sonce

Vaše zvezde v mesecu MARCU 2018

Oven 21. 03. - 20. 04.
V prvem tednu se boste še večkrat vprašali, ali resnični vidite zadeve in ljudi okoli sebe v pravi luči. Zatem se bo počasi začelo svetlikati bolj jasno obzorje. V drugi polovici meseca boste imeli odlične priložnosti za uresničitev svojih želja. Zna pa se zgoditi, da boste kot »cinca-marinca«, ker se boste prehitro ali prepočasi odločali. Mesec je za vas ugoden za ljubezen in izboljšanje partnerstva.


Bik 21. 04. - 20. 05.
V začetku meseca boste veliko v stiku s prijatelji oz. drugimi ljudmi, ki jih čutite blizu in jih imate resnično radi. Če sodite med zapečkarje, pojdite v družbo, ker boste uživali. Zatem se bodo zadeve začele megliti. Pazite se ljudi, ki bi se dobesedno ovili okoli vas kot klop. Če začutite, da presladko govorijo ali imajo kakšne čudne namene, bi znalo biti to blizu resnice. Ne dovolite izkoriščanja.


Dvojčka 21. 05. - 20. 06.
Mesec se bo za vas začel pestro. V kolikor vam je kariera pomembna ali se ukvarjate z lastnim poslom, jima posvetite največ pozornosti. Obstaja nekaj, kar bi zdaj lahko izkoristili, čeprav tega še ne vidite jasno. V drugi polovici meseca bodo bolj pomembna prijateljstva in druženje z ljudmi, s katerimi uživate ob skupnih aktivnostih. Tam se lahko porodi neka ideja, ki jo prespite in preverite, ali je res odlična.


Rak 21. 06. - 22. 07.
Če si želite nazaj v šolske klopi ali ne, vas bo vse bolj pritegnilo nekaj, kar bi želeli bolje spoznati. Čas je zelo ugoden za izobraževanje. Tudi s področja osebne rasti, saj ste zdaj posebno sočutni in lahko blago sprejemate tudi sebe. Zatem pa se osredotočite predvsem na področje kariere ali lastnega posla, če ga imate. Tu vas čaka ogromno dela, ki lahko zatem prinese tudi dobre rezultate.


Lev 23. 07. - 22. 08.
Imate odlično priložnost, da nekaj temeljito spremenite v svojem življenju. Morda vam ni povsem jasno, kaj bi to bilo. A, če boste začutili klic k osebnostni rasti ali razvijanju sočutja ali empatije, bo zagotovo v pravi smeri. Pri financah ne sprejemajte nespametnih odločitev. V kolikor vas vleče v tujino, razmislite o potovanju. Še zlasti, če je poslovne narave. Pripravite se na presenečenje.


Devica 23. 08. - 22. 09.
Za vas je zdaj zelo pomembno partnerstvo in sodelovanje z drugimi ljudmi. Ne bodite pretirano kritični, ampak se poskušajte nečesa novega naučiti od tistih, ki vam bodo šli najbolj na živce. Zatem se boste morali ukvarjati s finančnimi zadevami. Ne pozabite na pravilno oddane davke. Zelo pomembne so zdaj tudi zadeve strastne narave. Saj veste, tisto, kar s partnerjem tako rada počneta skupaj.


Tehtnica 23. 09. - 23. 10.
Polno zaposleni boste. Ne bo vam manjkalo idej, niti zamisli. Le nikar se predolgo ne odločajte, ker izgubljate dragoceni čas. Glavnino meseca se boste morali ukvarjati s partnerskimi zadevami. Če ste v resnem partnerskem odnosu, bodite pozorni na partnerjeve potrebe, da ne bo iskal utehe drugje. Sicer pa je čas za poglabljanje tudi vseh drugih odnosov, tudi poslovnih zavez.


Škorpijon 24. 10. -  22. 11.
Na finančnem področju bi moralo lepo teči, vendar bodite pozorni, da ne boste po nepotrebnem razmetavali denarja. Malce več izzivov boste imeli pri pogovoru in gibanju. Ne bodite tako zelo strogi in neomajni. Sicer pa vam je marec v prvi polovici naklonjen tudi v ljubezni. Druga polovica bo bolj delovna, zato se sprostite in uživajte v družbi prijetne osebe, ki lahko postane nekaj več.


Strelec 23. 11. - 21. 12.
Imate kar precej energije, ki pa jo znate po nepotrebnem razmetavati. Za vas bodo zdaj najpomembnejše družinske zadeve. Nekdo vam bo poskušal dokazati, da nimate vedno prav. Bolj vas bo razveselila druga polovica meseca, kjer vse na nebu osvetljuje ljubezensko področje. Čas je namenjen zabavi, ljubezni in mnogim zadevam, ob katerih kar oživite. Uživajte kolikor zmorete!


Kozorog 22. 12. - 20. 01.
Delujete zelo resni in nedostopni. Malce se sprostite in uživajte v pogovorih. Lahko se zgodi, da nekje v svojem okolju srečate nekoga, ki vam bo spontano dal odgovor na vprašanje, ki ga ne znate najti sami. Sicer pa bodo za vas zelo pomembne tudi družinske zadeve. Ni nujno, da vam bo vse všeč, kar boste opazili. Nekdo vam lahko reče nekaj, s čimer se ne boste strinjali. Vprašajte, ali ste ga res dobro razumeli.


Vodnar 21. 01. - 18. 02.
Nekaj dodatnega časa posvetite financam. Četudi spadate med tiste vodnarje, ki pravijo, da jim denar nič ne pomeni, živite v materialnem svetu in nekaj reda na tem področju vam ne bo škodovalo. Sicer pa boste glavnino meseca lahko uživali v mnogih srečanjih, pogovorih in spoznanjih, ki lahko obrnejo vaše življenje na glavo. Ste že nekaj časa razmišljali o kakšnem tečaju? Uživali boste.

Ribi 19. 02. - 20. 03.
Na začetku meseca je pozornost zodiaka namenjena prav vam, zato jo izkoristite. Ne bodite sramežljivi in povejte, kaj si želite oz. naredite potrebne korake, da to uresničite. Glavnino meseca bo za vas veliko bolj pomembno finančno področje. imeli boste možnosti, da si tu nekoliko opomorete ali se naučite bolj smotrno ravnati z denarjem. Obrestovalo se vam bo in zadovoljni boste.

Horoskop je napisala Irena Stopar
http://www.astrolog.si

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Mesecni_Horoskop_Marec_2018Domov
Powered By GeekLog