Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Mesecni_Horoskop_Marec_2017
Mesečni horoskop Marec 2017

četrtek, 2. marec 2017 @ 15:35 CET

Uporabnik: Pozitivke

Vaše zvezde v mesecu MARCU 2017

OVEN (21.3. – 20.4.)
Skozi ves mesec marec lahko pričakujete pestro dogajanje v vašem življenju. V prvi polovici meseca imate še lahko občutek, da zadeve ne tečejo povsem kot si želite ali niste dovolj razumljeni. A, bolj, kot se bo mesec bližal koncu, več uspeha si lahko obetate na mnogih področjih. Obeta se vam priložnost za ljubezen.BIK (21.4. – 21. 5.)
Za vas je lahko ta mesec zelo ploden, če si vzamete dovolj časa za druženje s prijatelji. Nekdo ima pomembno sporočilo za vas. Žal pa je hkrati na delu vpliv, ki vas lahko močneje vleče domov in v samoto. Od druge polovice meseca boste imeli toliko energije, da boste lahko premikali gore. Uporabite jo za nekaj, kar vam dosti pomeni.DVOJČKA (22.5. – 21.6.)
V prvi polovici marca se lahko pojavi občutek, da vas nihče ne razume in ne podpira. V bistvu to ni res. Bolj, kot bo mesec tekel proti koncu, več dobrega boste izluščili iz dosedanjih pogovorov in ambicij. Uspeh prihaja v drugi polovici meseca. Rojeni v prvi polovici znamenja se odprite priložnostim za ljubezen.
RAK (22.6. – 22. 7.)
V prvi polovici meseca boste precej bolj uživali kot v drugi. Čeprav so vplivi z neba mešani, imate odlične možnosti, da se z nekom pogovorite glede svojih načrtov in vizije za prihodnost. Bodite previdni pri tem, kar počnete, ker se vam naglica ne bo obrestovala. Malce manj sreče se kaže v ljubezni, a pride tudi za vas.
LEV (23.7. – 23.8.)
Začetek meseca vam ne bo najbolj po godu, čeprav se vam obeta precej lepega. Izziv se kaže v tem, da boste morali malce pojesti svoj ponos, če boste želeli, da bo vse teklo po vaših načrtih. Imate odlične možnosti za ljubezen in uresničitev svojih sanj. V drugi polovici meseca boste morali nameniti več energije poslovnim zadevam.DEVICA (24.8. – 23.9.)
Za marec ne morem reči, da bo zapisan kot vaš najboljši mesec doslej. Lahko se vam dozdeva, da vas zapušča pamet, ker drugi ne bodo razumeli vsega, kar si želite uresničiti. Na ljubezenskem področju se pazite ljubosumja in pretirane posesivnosti. Nobena vam ne bo prinesla sreče. Proti koncu meseca se vam obeta več energije.TEHTNICA (24.9. – 23.10.)
Za vas bodo v marcu najpomembnejši odnosi. Če je karkoli skritega ali nedorečenega med vama, bo oživelo. Pričakujete lahko oteženo komunikacijo, zato dvakrat premislite, preden boste zavzeli svoje stališče. Vplivi vas lahko naredijo še bolj neodločne kot ste po naravi. Uporabite svoj razum, preden se odločite o čemerkoli.ŠKORPIJON (24.10. – 23.11.)
V prvi polovici meseca boste imeli zelo dobre možnosti za ljubezen in romantiko. Lahko se pojavi nekdo iz preteklosti. Vajina naloga bo razčistiti preteklo dogajanje, kar lahko prinese tudi napetosti. Pojavijo se lahko tudi nesoglasja na delovnem mestu, zato se oborožite s potrpežljivostjo. Obrestovala se vam bo.  STRELEC (24.11. – 22.12.)
V tem mesecu boste eni najsrečnejših v zodiaku. Veliko priložnosti boste imeli, da spoznate tisto pravo osebo, ob kateri boste začutili vznemirjenje, ki ga verjetno že malo pogrešate. V prvi polovici meseca se lahko v družinskem okolju pojavi napetost, ki pa jo boste v drugi polovici že pozabili. Pri delu poskrbite za varnost.KOZOROG (23.12. – 20.1.)
V kolikor ste v kratkem dobili zamisel, kako rešiti zadeve v svojem okolju, je čas, da jih dalje razvijate. Razumu dopustite, da se druži z ustvarjalno domišljijo, pa bo šlo vse zelo gladko. Na področju družinskih odnosov lahko pričakujete nekaj trenj. Trda koža in potrpežljivost vam bosta pri tem v veliko pomoč.  VODNAR (21. 1. – 19.2.)
Najprej se boste morali ukvarjati z denarjem in malce pogledati, kako ga porabljate. Ni vse zlato, kar se sveti. Bolj, kot se bo mesec bližal koncu, močneje boste povezani s prebliski in zanimivimi idejami. Marsikatero lahko zdaj uresničite. Ukvarjajte se z njimi. Ne dovolite, da vas kdo od domačih prepriča v nasprotno.RIBI (20.2. – 20.3.)
Zlasti prva polovica meseca vam je zelo naklonjena. Sicer morda še čutite vpliv mrka, a se veliko zadev vrti okoli vas. Ljudje so vam pripravljeni pomagati. Je pravi čas, da se ukvarjate z denarjem in se odločite, da ga boste začeli bolj smotrno porabljati. V drugi polovici meseca pa naredite, o čemer razmišljate. Uspeli boste.
Horoskop je napisala Irena Stopar
http://www.astrolog.si

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Mesecni_Horoskop_Marec_2017Domov
Powered By GeekLog