Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Mesecni_Horoskop_Junij_2017
Mesečni horoskop Junij 2017

četrtek, 1. junij 2017 @ 08:00 CEST

Uporabnik: Sonce

Vaše zvezde v mesecu JUNIJU 2017

Oven 21. 03. - 20. 04.
Uživajte v ljubezni in zabavi, ki jo v obilju lahko pričakujete še do sredine drugega tedna junija. Nato se bo energija zabave malce umirila, čeprav boste zelo komunikativni. Pojdite v družbo, kjer boste lahko spoznali mnogo prijetnih ljudi. Imeli boste dobre možnosti, da si finančno opomorete in stabilizirate svoja sredstva. Bodite prijazni do domačih.


Bik 21. 04. - 20. 05.
Obeta se vam prijazen in prijeten mesec z mnogimi zanimivimi možnostmi, da spoznate nekoga, ki vam bo resnično všeč. Zlasti od prve dekade meseca dalje se bodo možnosti za uživanje povečevale iz dneva v dan. Za vas bo pomembna komunikacija. Veliko zadeve pa se bo vrtelo okoli denarja. Poskrbite za dolgoročne in trajne rešitve, pa boste srečni.


Dvojčka 21. 05. - 20. 06.
Trenutno ste eni od najbolj srečnih in vitalnih v zodiaku. Zlasti rojeni v sredini znamenja, se odprite odličnim možnostim za ljubezen in finance, ki se vam zdaj obetajo. Po 7. juniju se za vas kažejo povečane priložnosti avantur in zapletov v nezdrave ljubezenske zveze. Zavedajte se, da ste lahko vi ali partner prizadeti še pred koncem julija.


Rak 21. 06. - 22. 07.
Vas čaka zelo prijeten in aktiven mesec. Imate ogromno energije, ki bi jo bilo dobro usmeriti v neko konkretno delo ali aktivnost, ki vam je pisana na dušo. Če razmišljate o prenovi stanovanja ali hiše, se je lahko v zadnji tretjini meseca lotite kar sami. Uporabite vso svojo kreativnost in pričarajte občutek ugodja v družinskem krogu.Lev 23. 07. - 22. 08.
Še nekaj dni vas bo vleklo v tujino ali v nek hram modrosti, kjer lahko najdete odgovore na svoja vprašanja. Zlasti, če so povezana z ljubeznijo in partnerskimi odnosi, ne odlašajte, pač pa odgovore poiščite takoj. Več lepega si lahko obetate v karieri in pri poslih, s katerimi se že nekaj časa ukvarjate. Na pomoč prihajajo prijatelji in znanci.


Devica 23. 08. - 22. 09.
Počasi se bodo vaše dileme glede ljubezni in partnerstva začele razčiščevati. Ostanite odprti za odgovore, ki vas bodo presenetili. Vse bolj vas bo zanimalo tudi poklicno delovanje. Dogovorite nekaj z nadrejenim ali spremenite nekaj pri obstoječem poslu, če ga vodite. Občutljivi boste, zato se nikar ne prepirajte s prijatelji, ki vam želijo samo dobro.


Tehtnica 23. 09. - 23. 10.
V prvih junijskih dneh bodite pozorni na to, kako ravnate z drugimi ljudmi. Bodite prijazni in sprejmite različnost. Odprite se novim znanjem in dovolite, da se začnejo dogajati čudeži, ko jih boste uporabili. Kariera bo pomembna. Odpirajo se vam možnosti za sodelovanje s tujino, tujimi podjetji in pridobivanje znanja, da boste možnosti lahko izkoristili.


Škorpijon 24. 10. -  22. 11.
​Večino junija se boste morali ukvarjati s partnerjem in z drugimi ljudmi. Nekaj je potrebno dogovoriti, če želite biti srečni in zadovoljni tudi vnaprej. Bodite pozorni pri investicijah ter pri trošenju. Vsekakor se izognite najemu novih posojil ter zadolževanju brez tehtnega razloga. Poiščite dober nasvet pri nekom, ki ima veliko življenjskih izkušenj.


Strelec 23. 11. - 21. 12.
Junij vam v začetku meseca ponuja čudovito možnost za lepo ljubezensko zgodbo. Če je niste izkoristili v maju, je zdaj skrajni čas, da se odpravite v družbo. Kasneje vam bolje kaže na delovnem področju. Saj ne morem reči, da vam bo vse, kar boste morali narediti, ustrezalo. Boste pa polno zaposleni. Posvečati se boste morali partnerju ali drugim ljudem.


Kozorog 22. 12. - 20. 01.
Glavna zgodba letošnjega junija se vam obeta skozi ljubezensko področje. Če ste še samski, od drugega tedna dalje odložite nekaj obveznosti in načrtov. Pojdite v družbo in se odprite resnično prijetnemu času. Poleg ljubezni in partnerstva se vam obeta tudi veliko dela. Poskrbite, da boste uravnotežili tako delo kot prosti čas in prijetno s koristnim.


Vodnar 21. 01. - 18. 02.
Najbolj boste uživali, če ste rojeni v sredini vodnarja. Za vas skoraj ni omejitev, pač pa se vam obeta polno priložnosti tako na ljubezenskem kot na poslovnem področju. Pod vplivom pestrega dogajanja in komunikacije z mnogimi ljudmi boste dobesedno oživeli. V družinskem okolju znate imeti nekaj težav s hčerko, sestro ali neko mlajšo sorodnico.


Ribi 19. 02. - 20. 03.
Končno boste lahko rekli, da ste spoznali nekoga, ki govori vaš jezik. Obeta se vam prijetna komunikacija z nekom v vaši okolici, morda s sosedom, bratom, sestro ali nekim drugim sorodnikom. Če vas zgrabi želja, da bi se preselili ali popolnoma preuredili domače okolje, se poskusite zdaj upreti impulzu. Raje več energije namenite ljubezni in romantiki.Horoskop je napisala Irena Stopar
http://www.astrolog.si

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Mesecni_Horoskop_Junij_2017Domov
Powered By GeekLog