Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Mesecni_Horoskop_Julij_2018
Mesečni horoskop Julij 2018

sobota, 30. junij 2018 @ 11:02 CEST

Uporabnik: Sonce

Vaše zvezde v mesecu JULIJU 2018

Oven 21. 03. - 20. 04.
Čas je, da uredite zasebne zadeve. Če ste karkoli odložili ali zanemarjali, si vzemite nekaj časa in to "spravite pod streho". Bolje se boste počutili. Sicer pa je julij za vas mesec ljubezni. Še zlasti v prvi polovici in ob zaključku meseca, imate odlične možnosti, da najdete sorodno dušo. Najbolj zaposleni boste v drugi polovici meseca. Ne komplicirajte, saj to ni v vaši pravi naravi, in ne pretiravajte, da ne bo trpelo zdravje.


Bik 21. 04. - 20. 05.
Zelo dobro bodo tekle zadeve na zasebnem in družinskem področju. Še zlasti, če si boste vzeli dovolj časa za svoje domače. Komunikacija je pomembna! V kolikor morate kaj doma popraviti ali imate namen že nekaj časa prenoviti, se tega vsekakor lotite. V drugi polovici meseca pa se prepustite ljubezni in uživanju v dvoje. Pred vama je prijeten čas, ki ga preprosto morate izkoristiti. Čas je še kako primeren tudi za zasluženi dopust. 


Dvojčka 21. 05. - 20. 06.
Zelo dobro vam kaže na finančnem področju. V kolikor na poklicnem področju počnete karkoli, kar vam je resnično pri srcu, si tu lahko obetate dodaten dohodek ali nek bonus. Dobro se boste počutili v družbi zanimivih ljudi. Le na trenutke se lahko pojavi nemir, če bo nekdo poskušal prevzeti glavno besedo. Nasmejte se in uživajte v novih spoznanjih. Če imate brata ali sestro, se uprite priložnosti, da bi se z njim sprli. Se ne splača. 


Rak 21. 06. - 22. 07.
Glavnino meseca se boste zelo dobro počutili. Zvezde vam blago svetijo na vaši poti in uživali boste v različnih možnostih, ki se bodo pojavile. Še na finančnem področju se vam ni potrebno ničesar bati. Imate celo lepe možnosti za dodaten zaslužek ali kak dodaten bonus. Če imate brata ali sestro, se odpravite na obisk ali ga (jo) povabite v goste. Čas, ki ga zdaj preživita skupaj, bi moral biti blagodejen. Ugodno obdobje je tudi za vpis v kak tečaj, novo knjigo ali drugo znanje. 


Lev 23. 07. - 22. 08.
Glavna tema meseca boste vi. Ljudje okoli vas se bodo kar stopili od veselja, da so lahko v vaši družbi. Delovali boste bolj mehko in prijetno, zato boste druge kar vabili v svojo bližino. Zelo lepe možnosti imate za srečo v ljubezni. Zdaj vas opazuje nekdo, ki je precej skromen, pa vendar predan. Obstaja pa tudi možnost zablode, zato bodite pazljivi pri pomembnejših odločitvah. Ni vse tako svetlo kot se blešči in to zdaj malce težje prepoznate. 


Devica 23. 08. - 22. 09.
Julij je vaš mesec ljubezni! Če ste še samski in ste komaj čakali, kdaj bodo zvezde na tem področju blago posvetile na vas, ste ta čas dočakali. Pozabite na skromnost, pač pa se pogumno odpravite med ljudi. Ljubezen lahko najdete med prijatelji ali pa vam nekdo od prijateljev predstavi nekoga, ki vas bo čisto prevzel. Le s pomembnejšimi odločitvami se ne ukvarjajte. Ne vidite vsega jasno in zdaj bi se lahko zmotili v presoji. 


Tehtnica 23. 09. - 23. 10.
Zdaj je čas, ko ste ustvarjalni na poslovnem področju. Zlasti, če delujete v podjetništvu ali ste zaposleni na vodilnem delovnem mestu, mesec dobro izkoristite. Nekdo vas zdaj zlahka opazi in vam pomaga do napredovanja. Sicer pa boste obkroženi s prijatelji in ljudmi, ki vam želijo dobro. Odprite se dobrim energijam in uživajte v pozornosti, ki jo boste deležni. Nek predlog pa odložite, ker zdaj ni pravi čas za pomembne odločitve. 


Škorpijon 24. 10. -  22. 11.
Za vas bi bilo blagodejno, če bi se odpravili na počitnice v tujino. Potrebujete oddih ob vodi. Nekje, kjer se nahajajo dobri ljudje. Zelo dobro bi se počutili, če bi našli destinacijo, kjer bi se počutili kot doma. Proti koncu meseca bo za vas pomembno poslovno področje. Nekaj se zapleta in odpleta. Pomembnih odločitev ne sprejemajte, ker si boste premislili. Počakajte, da vam bodo na voljo čisto vse informacije, ki jih potrebujete. 


Strelec 23. 11. - 21. 12.
Glavnina meseca bo za vas pomembna na finančnem področju. Ker vam čas ni najbolj naklonjen, v tem času nikar ne najemajte novih kreditov oz. se drugače ne zadolžujte. Malo počakajte, da julij mine. Finance so lahko povezane tudi s počitnicami, ki si jih vsekakor privoščite. Le denarce preštejte prej, preden rezervirate dopust. Premami vas lahko tudi ljubezen. Tista v daljavi, je zanimiva. Če pa se kaj dogaja z nadrejenim, to ne bo najboljše za vas. 


Kozorog 22. 12. - 20. 01.
Za vas bo zelo pomemben partnerski odnos. V ospredje prihajajo tudi odnosi z drugimi ljudmi. V kolikor morate karkoli dogovoriti, upoštevajte, da so ljudje, s katerimi se srečate, zdaj precej občutljivi. Najboljši razplet boste dosegli, če se pokažete spravljive in čuteče. Sicer pa se malo ozrite po financah, ki potrebujejo nekaj vaše dodatne pozornosti. V tem mesecu vam priporočam, da se dodatno ne zadolžujete. 


Vodnar 21. 01. - 18. 02.
Medtem, ko se bodo mnogi odpravili na počitnice, vas bo pričakalo polno dela ali nujnih opravil, ki jih ne boste mogli odložiti, saj so pomembna za vas. Pazite, da ne boste pretiravali, saj se hitro lahko pojavi izgorelost. Precej pozornosti bodo od vas zahtevali tudi drugi ljudje. Še zlasti partner, če ga imate. Nekaj bo potrebno razčistiti. Nikar ne bodite pretirano občutljivi na kritiko ali le-te ne trosite naokoli. Pa nikar se ne spuščate v seksualne avanture. 


Ribi 19. 02. - 20. 03.
Okoli vas vse buhti od ljubezni. V juliju imate odlične možnosti, da spoznate nekoga, ki vas bo povsem očaral. Če ste še samski, jih dobro izkoristite, sicer pa "začarajte" svojega partnerja, saj je tudi partnerstvo v tem času zelo pomembno. Verjetno si boste kar pogosto zaželeli, da bi preživeli počitnice na morju ali nekje ob vodi. Zelo boste zaposleni. Naj odnosi z drugimi ljudmi, še zlasti tistimi, ki jih imate radi, zato ne trpijo.


Horoskop je napisala Irena Stopar
http://www.astrolog.si

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Mesecni_Horoskop_Julij_2018Domov
Powered By GeekLog