Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Mesecni_Horoskop_Julij_2017
Mesečni horoskop Julij 2017

nedelja, 2. julij 2017 @ 12:14 CEST

Uporabnik: Sonce

Vaše zvezde v mesecu JULIJU 2017

Oven  21. 03. - 20. 04.
V prvem tednu bodo za vas še zelo pomembni družinski odnosi in ukvarjanje z denarjem. Preostanek meseca bo veliko bolj ugoden za komunikacijo in spoznavanje zanimivih ljudi. V družbi ali na poti lahko preskoči kakšna iskrica, ki je zlepa ne boste pozabili. Imeli boste namreč lepe možnosti za ljubezen, razne pustolovščine in zabavo.


Bik  21. 04. - 20. 05.
V juliju boste imeli dovolj časa, da ugotovite kako do dodatnega zaslužka. Prejmete lahko zasluženo nagrado ali bonus. Odprite se obilju in uživanju v materialnih zadevah, ob koncu meseca pa v ljubezni. Podporo poiščite v družinskem krogu. Ljudje okoli vas bodo zdaj upoštevali vaše mnenje in bodo hvaležni za pomoč pri odločitvah.


Dvojčka  21. 05. - 20. 06.
Julij vam bo prinesel lepih priložnosti za srečo, ljubezen in denar. Samo odprite se možnostim, pa bodo stekle v vaš objem. Če se vam nič ne dogaja, poglejte kje stojite sami sebi na poti in se malo umaknite. Odvilo se bo v pozitivni smeri. Zlasti, če ste rojeni v sredini dvojčka. Ob koncu meseca bodite pozorni na družinske odnose.


Rak  21. 06. - 22. 07.
Julij je vaš mesec! Če zdaj praznujete, vse najboljše! Prepustite se razvajanju. Naj drugi naredijo nekaj za vas! Srečni boste, ker bo komunikacija dobro tekla. Od prvega tedna dalje pa se vam obetajo še boljše finančne možnosti. Odprite se možnostim za obilje in uživajte v njih. Lahko ste malce egoistični in del denarja porabite samo zase.


Lev  23. 07. - 22. 08.
Najbolj boste blesteli v drugi polovici meseca. Če praznujete v juliju, vam želim vsega dobrega. Poskrbite, da se boste dobro zabavali, saj boste to energijo nosili s seboj še vse do naslednjega rojstnega dne. V zadnjem tednu se vam obetajo priložnosti za obilje in dodatne prilive denarja. Dobro jih izkoristite.


Devica 23. 08. - 22. 09.
Pojdite v družbo, saj se lahko pojavi neka zanimiva oseba. Prijateljstvo lahko zdaj preraste v ljubezen. Najboljše vedno prihaja na koncu! Za vas bo zadnji teden v juliju kot darilo z neba. Imeli boste polno dobrih idej in zlahka jih boste uresničili. Le nikar se pikolovsko ne zapičite v izvedbo. Samo naredite kar boste stuhtali.


Tehtnica  23. 09. - 23. 10.
Julij bo za vas precej deloven. Odprite se možnostim za poslovni uspeh in napredovanje. Če iščete ljubezen, jo boste v juliju najlažje našli nekje v tujini. Nekdo, ki se rad potepa in ve ogromno o deželi, ki jo boste obiskali, vas lahko v trenutku osvoji. Četudi lahko gre le za poletno avanturo, vam bo ostala v lepem spominu.


Škorpijon  24. 10. -  22. 11.
Polno boste zaposleni, a vas bo močno vleklo v tujino. Pojavi se lahko močna želja, da bi odpotovali v tople morske kraje, kjer se boste lahko prepustili lenarjenju. V ljubezni in partnerstvu zdaj prevladujejo močne strasti, ki vzpodbujajo željo po seksu. Izognite se sumničavosti in ljubosumju. Ne bi se končalo dobro za vajino zvezo.


Strelec  23. 11. - 21. 12.
Pred vami je zanimiv julij, ko se boste morali kar precej časa ukvarjati s partnerjem, če ga imate. Drugi ljudje se vam bodo zdeli zahtevni. Morda vas bo to celo zabavalo, saj vam zagotovo ne bo dolgčas. Nekaj dobrih možnosti se vam obeta pri denarju in investicijah, a ne tvegajte preveč, ker vam vpliv ni samo naklonjen.


Kozorog  22. 12. - 20. 01.
Polno boste zaposleni, a si vseeno vzemite nekaj prostega časa zase, za svoje drage in za oddih po vaši meri. Zaslužili ste si več dobrega kot ga trenutno prejemate. Na partnerskem področju morate nekaj razčistiti. Zdaj bo pravšen čas za pogovor in konkretno akcijo. Prisluhnite partnerju, če ga imate, ker se zdaj morda motite.


Vodnar  21. 01. - 18. 02.
Julij bo vaš mesec ljubezni, uživanja in avantur. Predajte se različnim aktivnostim, saj boste srečali zanimive ljudi. Če ste samski, je lahko med njimi tista prava oseba za vas, zato zdaj ne smete ostati doma ali se le posvečati delu. Namreč, lahko se zgodi, da boste imeli dela čez glavo. Uskladite delo in zabavo, pa bo življenje lepo.


Ribi  19. 02. - 20. 03.
Za vas bo v juliju ena najpomembnejših zadev dom in družinsko okolje. Če načrtujete prenovo, boste zdaj imeli odlične ideje in si boste lahko privoščili, da jih uresničite. Zelo ugoden čas bo tudi za ljubezen in uživanje. Če vam delo dopušča, pojdite na počitnice nekam ob vodi, kjer si boste lahko oddahnili od vsakodnevnih skrbi.


Horoskop je napisala Irena Stopar
http://www.astrolog.si

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Mesecni_Horoskop_Julij_2017Domov
Powered By GeekLog