Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Mesecni_Horoskop_Januar_2018
Mesečni horoskop Januar 2018

nedelja, 31. december 2017 @ 19:37 CET

Uporabnik: Sonce

Vaše zvezde v mesecu JANUARJU 2018

Oven 21. 03. - 20. 04.
Glavnina dogajanja se za vas seli na poslovno in karierno področje. V januarju boste preprosto morali zavihati rokave. Ne verjamem, da vam bo vse všeč, kar se bo dogajalo. Ima pa lahko pomembno vlogo za vaš premik na obeh področjih. V prvi polovici meseca se boste še ukvarjali s premišljevanjem in novimi idejami. Ne filozofirajte predolgo, ker morate v akcijo! Pri tem se ne zapletajte v kak nezdrav odnos z nadrejenimi. V drugi polovici meseca se lahko zanesete na prijatelja.


Bik 21. 04. - 20. 05.
Izogibajte se prepirom na partnerskem področju. Ni nujno, da vi vztrajate pri svojem. Tudi partnerju ne dovolite, da vam za vsako ceno vsiljuje svoje mnenje. Uporabite svoje čare in ga prepričajte v dogovor, pa bosta oba zadovoljna. Sicer pa bodite pozorni na ljudi okoli sebe. Lahko se pojavi nekdo, ki vam bo dal moder nasvet, kako uresničiti vašo vizijo in sanje oz. želje. Sprejmite pomoč in se prijazno zahvalite. V drugi polovici meseca bo bolj pomembna vaša javna podoba in kariera. Odprite se možnosti, da zasvetite kot čisto zlato.


Dvojčka 21. 05. - 20. 06.
Veliko energije boste morali nameniti vsakodnevnim opravkom in delu. Če iščete delo, tega nikar ne počnite na silo. Zdaj bolje deluje diplomacija in prijazen pogovor, ki vam nista tuja. Sicer pa je januar mesec velikih preobratov za vas. lahko se zgodi, da se pred vami pojavi neka priložnost, ki ste jo že dolgo časa čakali. Možna je tudi finančna nagrada. Pri tem se od vas zahteva, da nekaj korenito spremenite pri sebi, pri načinu odločanja ali v svoji osebnosti. Naredite to, ker se vam splača!


Rak 21. 06. - 22. 07.
Glavnino meseca se boste ukvarjali z odnosi. Najsi gre za partnerski odnos ali stike z mnogimi drugimi ljudmi. Dela boste imeli čez glavo. Na poslovnem področju bodo pomembni dogovori in zadnja usklajevanja glede poslovnega sodelovanja, zato jim namenite dovolj pozornosti. Bolj, kot bo mesec tekel proti koncu, bolj bo pomembno finančno področje. Preverite, ali je potrebna kakšna sprememba pri vaših osebnih financah, novih kreditov pa ne najemajte v tem času.


Lev 23. 07. - 22. 08.
V začetku januarja boste razmišljali o ljubezni. Če v sebi nosite ustvarjalno žilico, se ji prepustite in ustvarite nekaj, kar bo navdihnilo mnoge. Sicer pa bo januar za vas precej deloven. Lotite se tistih delovnih nalog in vsakodnevnih obveznosti, ki jih v prejšnjem mesecu še niste mogli dokončati. Lažje boste zadihali in bolj zadovoljni boste, ko bodo zaključene. V drugi polovici meseca prihajajo na površje odnosi. Če ste v partnerskem odnosu, ne vztrajajte le pri svojem prepričanju.


Devica 23. 08. - 22. 09.
Obeta se vam veliko stikov z drugimi. Pri pogovoru prisluhnite in izkoristite dober nasvet. Nikakor se ne počutite ogroženi. Če imate kaj pametnega povedati, boste zdaj precej prepričljivi in lahko nekomu, ki vas do sedaj ni poslušal, celo vsilite svoje mnenje. Po pameti. Sicer pa si vzemite čas za pogovor z domačimi. Nekdo od družinskih članov bo pomembno vplival na vas. Sicer pa je pred vami tudi zelo ugodno obdobje za ljubezen in ukvarjanje z vsemi tistimi zadevami, ki vas veselijo.


Tehtnica 23. 09. - 23. 10.
Ob ugodnih vplivih na finančnem področju, je skoraj težko verjeti, da vas ne zgrabi kakšna nakupovalna mrzlica. V januarju boste precej nagnjeni k trošenju, zato si pripravite posebno kuverto ali načrt, koliko v resnici lahko porabite. Pomembna bo komunikacija in druženje. Uživali boste! Le družinski člani vam znajo kdaj pa kdaj malce zagreniti vaše dneve. Ampak, če boste uporabili svoj naravni šarm, jim boste zlahka dopovedali, kaj je pomembno in v kaj se nima smisla zapletati.


Škorpijon 24. 10. -  22. 11.
Imeli boste ogromno energije, ki jo je vredno usmeriti v vse tiste zadeve, ki vam dosti pomenijo. Zdaj lahko dobesedno premikate gore, zato izkoristite ugoden čas, ki se bo sicer vlekel še v naslednji mesec. V povedanem ne iščite dlake v jajcu, saj vam vse, kar boste slišali, ne bo všeč. Lahko pa pomembno prispeva k vašemu premiku proti zastavljenim ciljem. Ste v obdobju, ko se dobre priložnosti kar vrstijo ena za drugo. Vi se jim morate le odpreti in jih izkoristiti.


Strelec 23. 11. - 21. 12.
Najpomembnejše za vas bo finančno področje. Zvezde vam zdaj ponujajo možnosti za razcvet. Le uprite se nepremišljenemu trošenju, ker bi lahko dobili občutek, da si lahko privoščite več kot si lahko v resnici. Zelo boste komunikativni in vaše ideje bodo kar letele v nebo. Pred dokončno odločitvijo se pogovorite z očetom ali neko drugo osebo, ki jo cenite in ima v vašem življenju neke vrste očetovsko ali avtoritativno vlogo. Zelo boste tudi dobronamerni, a naj bo to do točke, ko resnično želite pomagati.


Kozorog 22. 12. - 20. 01.
Ste v obdobju kreacije svoje prihodnosti. Karkoli boste zdaj počeli, bi se moralo obrestovati že v naslednjem mesecu. Sprva se lahko zgodi, da ne boste natančno vedeli, kaj vam je storiti, vendar bi se zadeve morale skristalizirati že v drugi polovici meseca. Ob sebi imate dobrega prijatelja ali znanca, s katerim se lahko pogovorite v trenutkih dvoma. Ta oseba bi vas morala vzpodbujati. Če je ne najdete, poiščite astrološki nasvet, ker bi moral biti zdaj koristen za vas.


Vodnar 21. 01. - 18. 02.
Vas bo v januarju vleklo v samoto. Morda si res želite stikov z drugimi, vendar boste čas, ki ga boste namenili le sebi, potrebovali. Na poslovnem področju se znajo porajati dvomi. Pri tem se ne odločajte na vrat na nos, saj bi zadevo lahko poslabšali. Nekaj morate dodati in spremeniti, pa bodo zadeve lahkotno tekle. Jih pa morda ne vidite jasno, zaradi česar je možen dvom vase. V drugi polovici meseca bi morali pridobiti na več samozavesti in zaupanja.


Ribi 19. 02. - 20. 03.
Za vas bo pomembno, da se z nekom pogovorite in se odločate le takrat, ko boste natančno vedeli, kaj želite doseči in na kakšen način naj se to zgodi. Glavnino meseca se lahko zanesete na svoje prijatelje, znance ali na astrološki nasvet. Če imate kakršne koli možnosti za sodelovanje s tujino ali želite pridobiti novo znanje, je zdaj ugoden čas zanje. V drugi polovici meseca se na vsak način izognite morebitnemu ljubezenskemu trikotniku. Razočaralo bi vas.

Horoskop je napisala Irena Stopar
http://www.astrolog.si

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Mesecni_Horoskop_Januar_2018Domov
Powered By GeekLog