Ta oblika članka je prirejena za tiskanje, za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
http://www.pozitivke.net/article.php/Mesecni_Horoskop_Februar_2018
Mesečni horoskop Februar 2018

četrtek, 1. februar 2018 @ 18:11 CET

Uporabnik: Pozitivke

Vaše zvezde v mesecu FEBRUARJU 2018

Oven 21. 03. - 20. 04.
Februar se bo za vas začel vzpodbudno. Na vidiku je pestro dogajanje, ki vam bo večinoma po godu. Obeta se vam veliko komunikacije, prebliskov in zanimivih idej za prihodnost ali razreševanje dosedanjih izzivov. Ob tem se lahko pojavi zanimiva oseba, ob kateri boste polno uživali. Če ste samski, je čas zelo naklonjen avanturam in druženju z mnogimi. Morda pa vam prinese celo kaj več.


Bik 21. 04. - 20. 05.
V ljubezni in splošno pri odnosih z drugimi ljudmi se lahko porajajo nesoglasja, ki jih boste najlažje razreševali s kompromisi. V drugi polovici postajajo pomembnejši prijatelji, ki vam bodo v pomoč pri vsem, česar sami ne zmorete ali ne želite razreševati. Rojeni v začetku bika se v februarju ukvarjajte s svojimi dolgoročnimi načrti in željami, ki jih želite uresničiti.


Dvojčka 21. 05. - 20. 06.
Izognite se kakršnemu koli dokazovanja moči na partnerskem področju, ker zdaj lahko prejmete nekaj, česar si ne želite. S financami ravnajte »po pameti« in ne najemajte kreditov. Prejeli boste ogromno možnosti za nova spoznanja. Če imate možnost, si privoščite kakšno potovanje. Dlje kot greste, bolj boste uživali. V drugi polovici meseca se raje ukvarjajte s poslovnimi zadevami.


Rak 21. 06. - 22. 07.
Zelo boste zaposleni in delo, ki se obeta, boste morali opraviti. Zelo pomembno bo za vas tudi finančno področje. Če slučajno razmišljate o selitvi ali preureditvi doma, še malo počakajte, da se ne boste zakalkulirali pri stroških in po nepotrebnem zadolžili. Vleklo vas bo v nova spoznanja, zato je za vas predvsem v drugi polovici meseca ugoden čas za vpis v tečaj ali kaj podobnega.


Lev 23. 07. - 22. 08.
Okoli vas se bo tokrat se treslo. Mesec splošno ni ugoden za sprejemanje novih odločitev, čeprav se lahko zgodi, da jih boste želeli sprejeti. Napetost se zlahka pojavi v partnerstvu in pri kontaktih z drugimi ljudmi. Včasih je bolje »pojesti ponos« kot ustvarjati še več težav. Bolj, kot se bo mesec bližal koncu, bolj jasno vam bo, ali ste naredili prave korake proti uresničitvi svojih sanj.


Devica 23. 08. - 22. 09.
Poskušali se boste izogniti nekemu domačemu opravilu, ki še vam ne diši preveč. Pazite, da ne pride do prepirov. Tudi sicer boste polno zaposleni in zlepa vam ne bo dolgčas. Zna pa se pojaviti občutek, da vam nekdo nenehno »meša štrene« in se vtika v tisto, kar vi bolje poznate ali počnete. V drugi polovici februarja boste imeli veliko dela na partnerskem področju.


Tehtnica 23. 09. - 23. 10.
Vam se obetajo zelo lepe možnosti za ljubezen. Če ste še samski in si želite življenja v dvoje oz. tiste duše dvojčice, s katero boste resnično uživali, je zdaj pravi čas. Pojdite v akcijo, pokažite šarm in »vrzite trnek«. Verjetno vas bo pritegnil nekdo, s komer se boste sprva sporekli. V drugi polovici meseca pa boste verjetno veliko bolj zaposleni, a se vam ne bo nikamor mudilo.


Škorpijon 24. 10. -  22. 11.
Ob vsej sreči, ki vam je namenjena v letošnjem letu, bo februar mesec, ko se boste morali malce bolj posvečati svojemu bivalnemu okolju ali družinskim članom. Verjetno vam bo nekdo od njih malce »kravžljal živčke«, a ohranite mirno kri. Če ste še samski, se boste razveselili lepih možnosti za ljubezen, ki se vam obeta v drugi polovici meseca. Čas bo prijeten in izkoristite ga!


Strelec 23. 11. - 21. 12.
Skozi ves februar boste do zob oboroženi z ogromno energije. Še zlasti v prvi polovici, boste kar prekipevali od življenja. Uživali boste ob mnogih kontaktih v vašem okolju. Prejeli boste zanimive ideje in tudi načine, kako jih uresničiti, zato preprosto morate izkoristiti dobro, ki se vam obeta v prvi polovici meseca. V drugi polovici prihaja v ospredje skrb za dom in družino.


Kozorog 22. 12. - 20. 01.
V prvi polovici meseca bo za vas zelo pomembno finančno področje. Če ste do sedaj uresničili kakšno »noro idejo«, se lahko pokažejo prvi znanilci tudi v obliki dodatnega denarja na vašem računu. Sicer pa vztrajajte pri tem, kar ste si zastavili, ne glede na okoliščine. Že v drugi polovici meseca se vam obeta zelo zanimiv pogovor. Razvijajte svojo ustvarjalnost!


Vodnar 21. 01. - 18. 02.
Ta mesec boste uživali! Ne bo sicer vse teklo čisto tako kot si predstavljate, ker boste morali nekaj izpustiti iz svojega življenja ali prilagoditi načrte. Kljub povedanemu, je to dobro za vas. Preživetih zadev tako ali tako ne želite imeti ob sebi. Malce bolj premišljeni bodite, če se okoliščine povezujejo s partnersko zgodbo. Tu bo potrebno delo na odnosu. Malce počakajte z dokončno odločitvijo.


Ribi 19. 02. - 20. 03.
V prvi polovici meseca še ne boste natančno vedeli, kaj se godi okoli vas, saj se pripravlja kup sprememb in prilagoditev. Najbolj se boste veselili v drugi polovici meseca, ko vam bodo planeti zelo naklonjeno svetili. Zlahka boste pokazali svojo nežno energijo in se zabavali ob tem, kakršni ste. Še posebno izkoristite svojo ustvarjalnost, ki se bo takrat razplamtela na polno.Horoskop je napisala Irena Stopar
http://www.astrolog.si

0 komentarjev.


Za vrnitev v običajni format kliknite tukaj:
www.pozitivke.net
http://www.pozitivke.net/article.php/Mesecni_Horoskop_Februar_2018Domov
Powered By GeekLog